2021 Aralık Anneleri

Ama biraz internetten okudum da erken dogum riski falan olusturuyormus, su kesesinin erken patlamasi falan yaziyordu

Sende de sadece akinti mi var?kasinti yanma vs yok dimi? Doktor kultur aldi mi bi daha? Bide antibiyotigi fitil olarak mi aliyosun
Antibiyotiği fitil olarak almıştım bir ay kadar önce şimdi hap olarak kullanıyorum. Sadece akıntım var şuan bir ay önceki mantardı ama deli gibi kaşınıyordu şuan öyle bir derdim yok. Bugün sabahtan beri sancı giriyor bana da anlamış değilim birden kalçama ve kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor bebek te birden sert hareket ediyor ne olduğunu anlayamadım enfeksiyonla mı alakalı bilmiyorum

Enfeksiyondan degildir ya artik agrilar normal vucut kendini doguma hazirliyor

Anladim canim ben de son 1 haftadir ayaklarimda sislik oluyor hem de baya baya yanima terlik ne koyacagimi bilemedim ondan ayakkabilarim zaten zorla oluyor
Bende de çok şişlik var idrarda temiz tansiyonda iyi ama sıfır tuz dedi doktor tansiyon takibi yap dedi ama sağ ayağım felaket şiş

Bende de mantar çıktı kültür almıştı doktorum ikili fitil yazdı sadece birini kullandım şıp diye kesti 2. Gerek yok dedi Hatta baktı dün gitmiştim çok güzel temizlenmiş dedi ekstra bana iki tane daha ovül verdi 3-4 günde bir kullanıyorum o da vajeni yumuşatmak temizlemek içinmiş normal planladığımız için bu şekilde devam ediyoruz bakalım

Doktor bana 12 den sonra yeme dedi.
12 de alacak sezeryana.
12 saat ac kalacam
Bnm de 12:45 di 13:10 da alındım 15 e geliyordu geldim çıkar çıkmaz Türk kahvesi bitter çikolata su serbest 2 saat sonra püre tuzsuz çorba geldi suya renk katmışlar doyurmuyor bile ama 3 saat sonra geldi gaz çıkınca da katı gıda
Bn ertesi gün 5 de enson yemiştim

Bende de çok şişlik var idrarda temiz tansiyonda iyi ama sıfır tuz dedi doktor tansiyon takibi yap dedi ama sağ ayağım felaket şiş

Sabah uyandiginda iniyor mu benim doktorum normal son zamanlarda dedi
Benim de 35te çok şişlik başladı el ayak, doktor preeklamsiden korktu önlem olarak diyet yap dedi bir hafta sonra da tekrar idrar verdim protein çıkmadı temiz yani. Ama hala şişlikler devam. Benim ramotoit artiritim var( iltihaplı eklem romatizması) şişince onu da azdırdı

2 saat mi surdu cnm sezeryan

Benim doktorum hic tahlil bile yapmadi oturur pozisyonda cok sisiyor

Keşke benimkide sabah olsaydi
Ben gece 12den sonra bişey yememistim 11.15 gibi sezaryene girdim. 17.30a kadar su bile içme dedi. Sonrası standart, tuvalete çıkana kadar sıvı beslenme. Ben açlık hissetmedim aslında ama psikolojik olarak yemek yeme isteği vardı

Yaaa bende çıkmadı protein tansiyonda normal ama tuz tüketme 1 hafta tansiyon takibi yap dedi kiloda aldık ondanmı anlamadım ya inş tansiyon sıkıntı olmasında Allah korusun sanada çok geçmiş olsun hayırlısı ile bide biz doğursaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…