2021 Aralık Anneleri

Bakıyor
Oğlan mutlu az önce topuk kanı aldılar çok ağladı offf niye ağlıyor diyor
Sevindi sevindi memesi olsa arada verirdi o derece iyi ki okula gitti bugün yoksa bn bitmişim kucağında istiyor sürekli
Ay kıyamam ona Iyi bi abi olacak ama merhametli Bizimki de doğunca yemek yedirip oyun oynayacak artık elinden alamayız oyuncak gibi

Anladim canim ben de son 1 haftadir ayaklarimda sislik oluyor hem de baya baya yanima terlik ne koyacagimi bilemedim ondan ayakkabilarim zaten zorla oluyor
Cnm tansiyonuna bakıyor musun? Benim erken alınmasının diğer nedeni buydu çok şişliğim olduğu için son 1 hafta hep tansiyon yüksek seyretti

Bildiğiniz bu oğlan benimle dalga geçiyor . Ağlıyor alıyorum kucağıma veriyorum memeyi bir yudum çekiyor uykuya dalıyor ama ne uyku dürtüyorum memeyi ağzına alıyor bu sefer emmiyor. Tamam diyorum bari yatırayım yerine. Tam yatırıyorum yataga oturuyorum. Bir yerlerini yıryıyor sanarsınız biri çimdik atıyor alıyorum kucağıma yine aynı işlem. Yeminle sabaha toplasan 2 şer dk dan ancak yarım saat uyuyoruz

Yaramaz tontikben de emzirirken kisa surede yoruluyor sanirim yaa agzini actiramiyorum

Gecmis olsun cnm mama ve emzirme yaptigin halde yukselmismiydi bizim de cuma belli olcak ugrasiyoruz emsin diye

Yaramaz tontikben de emzirirken kisa surede yoruluyor sanirim yaa agzini actiramiyorum
Arkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam

Gecmis olsun pompa yok mu

Sagma makine varmi cnm valla benimki de bosaltamiyor korkuyorum aktif ememiyor hemen uyuyakaliyor yatiriyorm kaldiriyorum bi daha. Sicak dus al cnm masaj yap cok guzel emzirmeye cok ugras sertlesme varsa yumusayacak ya sagma ya emzirmeyle cnm gececek ins

Ben de sorayım. Makine benden 1 damlayı zor çıkarıyo mamajoo hastanenin. Manuel 2 damla çıkarıyo. Görümcemden de elektrikli aldım lansinoh o inşallah cikarır. Kızim az emip duzene girdikten sonra makine de yardımcı olur di mi. Makineler filan bi b.ka yaramıyo gibi geldi bana.

Sağma makinam yok internetten duruma göre alicaktim. Ama daha en baştan ihtiyacım oldu

Sağma makinam yok internetten duruma göre alicaktim. Ama daha en baştan ihtiyacım oldu
Ya bebekler gerçekten çok kuvvetli emiyo bak 2 kez emzirdim sadece. Makinelerden tereddütlüyüm ben de is görecekler mi diye. ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…