Eee mesai başladı artık@lonely bird 1 gece dedi
Bnde o zmn gerek yok dedim
Ya ne bilim 10 dk uyuyor hop ağlıyor düngece 2 saat uyumuşum o kadar
Erkenden yattigin günlerin acısını çıkaracak anlaşıldı@lonely bird 1 gece dedi
Bnde o zmn gerek yok dedim
Ya ne bilim 10 dk uyuyor hop ağlıyor düngece 2 saat uyumuşum o kadar
Ay kıyamam onaBakıyor
Oğlan mutlu az önce topuk kanı aldılar çok ağladı offf niye ağlıyor diyor
Sevindi sevindi memesi olsa arada verirdi o derece iyi ki okula gitti bugün yoksabn bitmişim kucağında istiyor sürekli
Yav 2 saat bi uyuşa yeterdi aslındaErkenden yattigin günlerin acısını çıkaracak anlaşıldı
Tadını çıkar uyuEee mesai başladı artıkhoş benimki karnımda ama bizim mesai erken başladı sanırım
oyuncak geliyorAy kıyamam onaIyi bi abi olacak ama merhametli Bizimki de doğunca yemek yedirip oyun oynayacak artık elinden alamayız oyuncak gibi
Cnm tansiyonuna bakıyor musun? Benim erken alınmasının diğer nedeni buydu çok şişliğim olduğu için son 1 hafta hep tansiyon yüksek seyrettiAnladim canim ben de son 1 haftadir ayaklarimda sislik oluyor hem de baya baya yanima terlik ne koyacagimi bilemedim ondan ayakkabilarim zaten zorla oluyor
Gecmis olsun cnm mama ve emzirme yaptigin halde yukselmismiydiBenmde aynıydı 16 olmuş dün tekrar yattık
Yaramaz tontikBildiğiniz bu oğlan benimle dalga geçiyor. Ağlıyor alıyorum kucağıma veriyorum memeyi bir yudum çekiyor uykuya dalıyor ama ne uyku dürtüyorum memeyi ağzına alıyor bu sefer emmiyor. Tamam diyorum bari yatırayım yerine. Tam yatırıyorum yataga oturuyorum. Bir yerlerini yıryıyor sanarsınız biri çimdik atıyor alıyorum kucağıma yine aynı işlem. Yeminle sabaha toplasan 2 şer dk dan ancak yarım saat uyuyoruz
Başta bende öyle sanıyordum ama yok bildiğin kucağımda uyumak istiyorYaramaz tontikben de emzirirken kisa surede yoruluyor sanirim yaa agzini actiramiyorum
Ayy kucakci tontisBaşta bende öyle sanıyordum ama yok bildiğin kucağımda uyumak istiyor
Bildiğiniz bu oğlan benimle dalga geçiyor. Ağlıyor alıyorum kucağıma veriyorum memeyi bir yudum çekiyor uykuya dalıyor ama ne uyku dürtüyorum memeyi ağzına alıyor bu sefer emmiyor. Tamam diyorum bari yatırayım yerine. Tam yatırıyorum yataga oturuyorum. Bir yerlerini yıryıyor sanarsınız biri çimdik atıyor alıyorum kucağıma yine aynı işlem. Yeminle sabaha toplasan 2 şer dk dan ancak yarım saat uyuyoruz
Gecmis olsun cnm mama ve emzirme yaptigin halde yukselmismiydibizim de cuma belli olcak ugrasiyoruz emsin diye
Arkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicamYaramaz tontikben de emzirirken kisa surede yoruluyor sanirim yaa agzini actiramiyorum
Gecmis olsun pompa yok muArkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
Sadece mochi almıştım o da yeterli olmadı. Pompa Alicam ama sonraya bırakmıştımGecmis olsun pompa yok mu
Sagma makine varmi cnm valla benimki de bosaltamiyor korkuyorumArkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
Ben de sorayım. Makine benden 1 damlayı zor çıkarıyo mamajoo hastanenin. Manuel 2 damla çıkarıyo. Görümcemden de elektrikli aldım lansinoh o inşallah cikarır. Kızim az emip duzene girdikten sonra makine de yardımcı olur di mi. Makineler filan bi b.ka yaramıyo gibi geldi bana.Sagma makine varmi cnm valla benimki de bosaltamiyor korkuyorumaktif ememiyor hemen uyuyakaliyor yatiriyorm kaldiriyorum bi daha. Sicak dus al cnm masaj yap cok guzel emzirmeye cok ugras sertlesme varsa yumusayacak ya sagma ya emzirmeyle cnm gececek ins
Sağma makinam yok internetten duruma göre alicaktim. Ama daha en baştan ihtiyacım olduSagma makine varmi cnm valla benimki de bosaltamiyor korkuyorumaktif ememiyor hemen uyuyakaliyor yatiriyorm kaldiriyorum bi daha. Sicak dus al cnm masaj yap cok guzel emzirmeye cok ugras sertlesme varsa yumusayacak ya sagma ya emzirmeyle cnm gececek ins
Ya bebekler gerçekten çok kuvvetli emiyo bak 2 kez emzirdim sadece. Makinelerden tereddütlüyüm ben de is görecekler mi diye. ☹Sağma makinam yok internetten duruma göre alicaktim. Ama daha en baştan ihtiyacım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?