Emmedi doğru düzgün hatta hiç emmedi sadece mama ile besledi onu da doğru düzgün içmedi 2 içti bi uyuduGecmis olsun cnm mama ve emzirme yaptigin halde yukselmismiydibizim de cuma belli olcak ugrasiyoruz emsin diye
Canım ben mama takviyesi verdim ilk günden beri sarılık olmaması için. Şükür o sorunu yaşamadık biz. Kaka günde en az 7 olmalı doyan bir bebek için. Tabii bu azlığı çokluğu tartışılır. Ben sık değiştim dolu dolu değildi ama vardı yinede. Renkte ilk 3 gün siyah 3. Gün akşama doğru sarıya döner. İyi doyuyorsa keslik gibi olur kaka. Ne çok ishal su gibi nede katı. Ortası olur yani. 3. Gebelik olunca tecrübe fazla oluyorYa bir de doğuranlara soru ben unutursam sormayı diye günde ortalama 10 kakalı bezi ooması gerekiyo di mi az az da olsa? Ve bu kaka ne renk olmalı? Muhtemelen emzirme yapacam bol bol ama süt ne zaman cosar bilmiyorum. Mama takviyesi de olur. Gerçi kızım makinelrden güzel çekecek biliyorum halledecek inşallah.
Hadi güzel haberlerle dön. Neyse ki açsın. Hic korkma. Heves etti çocukun doğmaya demek ki. Yerim.Kizlar bir saat once suyum geldi
Dusa girdim, biraz bekledim hala azar azar gelmeye devam etti. Hazirlandim, suslendim ve esimi uyandirdim artik.
Biz yola ciktik hastanemize dogru
36+2 deyiz Lutfen dua edin bebegim saglikla dogsun ve kuveze falan girmesin
Ay tam sana açıklama yazacaktımKizlar burda biri vardi gecmeyen enfeksiyonu olan kimdi o?
Bugun yine saridan yesile calan bi akintim oldu sumuksu bisey. Idrarda yanma ya da kasinti falan yok. Sadece bu akinti enfeksiyon demek icin yeterli mi?
Ben her ay ilac mi kullanicam ya cok skildim artikgeciyor iki uc hafta hic akintim olmuyor sonra tekrar basliyor. Bu ucuncu oldu, gercekten neden oluyo bu yaa uf
Yok merak etme ben varımBen tek gireceğim ay sonuna
Benim de koronadan dolayı epey azalmış suyumDoğum yapanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün melekleriben de 36. Haftadayım pazartesi kontrolüm vardı iki haftadır doktor bebeğin suyu az diyip duruyor bu hafta cuma tekrar kontrole çağırdı inşallah bi sorun olmaz kızlar dua edin lütfen
Amelyiyat devam ederken memeye veriyorlar sonra bitince de başka bi yerde emzirme yapıyorlar anne bebek dostu hastaneyiz bizde böyle dedilerAy arkadaşımın da aynı öyle olmuş nagehan hocada doğuran. Masada vermişler. İnş hepimiz kolayca emziririz. Meme için koruyucu bişey yaptın mı? Hassasiyet oldu mu?
İyi bari temiz çıkmış çok şükür ben korkuyorum ya ekmeğı az yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum tansiyondan çok korkuyorum bir an yükselir diye bebeğe zararı varya inş korktuğumuz gibi olmazdaAynısı bende de çıkmadı ama karbonhidrat ve şekeri kes 1 hafta dedi. Tabi ben yemeye devam ettimbir hafta sonra tekrar tahlil verdim şükür yine temiz çıktı
He ya benim de öyle bişey yok sancı mancı bişey arada bişey oluyor ay diyorum bi bakıyorum gaz sancısıBenimki de artık hiç gelmicek gibi hissediyorum sonsuza kadar hamile kalıcam sanki
Peki bu sarilik tehlikesi tamamen ne zaman ortafan kalkarCanım ben mama takviyesi verdim ilk günden beri sarılık olmaması için. Şükür o sorunu yaşamadık biz. Kaka günde en az 7 olmalı doyan bir bebek için. Tabii bu azlığı çokluğu tartışılır. Ben sık değiştim dolu dolu değildi ama vardı yinede. Renkte ilk 3 gün siyah 3. Gün akşama doğru sarıya döner. İyi doyuyorsa keslik gibi olur kaka. Ne çok ishal su gibi nede katı. Ortası olur yani. 3. Gebelik olunca tecrübe fazla oluyor
Allah gaz sancılarını ıslah etsinHe ya benim de öyle bişey yok sancı mancı bişey arada bişey oluyor ay diyorum bi bakıyorum gaz sancısı
Ayyy sağlıkla gelsin inşallah hayırlı haberler ver inşallah canımKizlar bir saat once suyum geldi
Dusa girdim, biraz bekledim hala azar azar gelmeye devam etti. Hazirlandim, suslendim ve esimi uyandirdim artik.
Annem dün harika bi menü hazırlamış sağ olsunDemi yaa
Canim sut sagma makinesi varsa cek ben cekiyorum cunku gercekten goguslerim cok kotu oluyo bebek de bosaltamiyo memeyiArkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
Amin Amin AminAllah gaz sancılarını ıslah etsin
Doğurmadan yeAnnem dün harika bi menü hazırlamış sağ olsun
Kurufasulye
Pilav
Lahana sarması
Yoğurt istedim diye yoğurt gaz yapmıyor mu diyor bi de
Dedim gerçekten bu menüde gaz için tek sorun yoğurt mu
Hadi sağlıkla gelsinKizlar bir saat once suyum geldi
gAnnem dün harika bi menü hazırlamış sağ olsun
Kurufasulye
Pilav
Lahana sarması
Yoğurt istedim diye yoğurt gaz yapmıyor mu diyor bi de
Dedim gerçekten bu menüde gaz için tek sorun yoğurt mu
İşitme testi yapıldıKizlar benim endiseler yine tavan once kizimi bi muayeneye goturup ardindan kendim tedaviye baslayacam sanirim cunki iyi degilim size bise soracam yeni dogdugunda doktor muayenesinde doktor reflekslere bakiyormu ozelde farkli devlette farklimi muayene edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?