2021 Aralık Anneleri

Gecmis olsun cnm mama ve emzirme yaptigin halde yukselmismiydi bizim de cuma belli olcak ugrasiyoruz emsin diye
Emmedi doğru düzgün hatta hiç emmedi sadece mama ile besledi onu da doğru düzgün içmedi 2 içti bi uyudu

Canım ben mama takviyesi verdim ilk günden beri sarılık olmaması için. Şükür o sorunu yaşamadık biz. Kaka günde en az 7 olmalı doyan bir bebek için. Tabii bu azlığı çokluğu tartışılır. Ben sık değiştim dolu dolu değildi ama vardı yinede. Renkte ilk 3 gün siyah 3. Gün akşama doğru sarıya döner. İyi doyuyorsa keslik gibi olur kaka. Ne çok ishal su gibi nede katı. Ortası olur yani. 3. Gebelik olunca tecrübe fazla oluyor

Hadi güzel haberlerle dön. Neyse ki açsın. Hic korkma. Heves etti çocukun doğmaya demek ki. Yerim.

Ay tam sana açıklama yazacaktım
Ben sona gelene kadar doğurmaya niyetlenmişsin
Hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Ben tek gireceğim ay sonuna
Yok merak etme ben varım
Daha karantinamın bitmesine 5 gün var
Benim de koronadan dolayı epey azalmış suyum
Ama 1 hafta idare eder dediler
Az dediği ne kadar acaba?
Benim kasım başından şimdiye nerdeyse 10 birim düşmüş

Ay arkadaşımın da aynı öyle olmuş nagehan hocada doğuran. Masada vermişler . İnş hepimiz kolayca emziririz. Meme için koruyucu bişey yaptın mı? Hassasiyet oldu mu?
Amelyiyat devam ederken memeye veriyorlar sonra bitince de başka bi yerde emzirme yapıyorlar anne bebek dostu hastaneyiz bizde böyle dediler
Yapmadım ilk emmete başlarken ağrı oluyor dr sorcam bakalım biiişi verir mim

Aynısı bende de çıkmadı ama karbonhidrat ve şekeri kes 1 hafta dedi. Tabi ben yemeye devam ettim bir hafta sonra tekrar tahlil verdim şükür yine temiz çıktı
İyi bari temiz çıkmış çok şükür ben korkuyorum ya ekmeğı az yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum tansiyondan çok korkuyorum bir an yükselir diye bebeğe zararı varya inş korktuğumuz gibi olmazda

Peki bu sarilik tehlikesi tamamen ne zaman ortafan kalkar

Ayyy sağlıkla gelsin inşallah hayırlı haberler ver inşallah canım

Kizlar benim endiseler yine tavan once kizimi bi muayeneye goturup ardindan kendim tedaviye baslayacam sanirim cunki iyi degilim size bise soracam yeni dogdugunda doktor muayenesinde doktor reflekslere bakiyormu ozelde farkli devlette farklimi muayene edilir

Canim sut sagma makinesi varsa cek ben cekiyorum cunku gercekten goguslerim cok kotu oluyo bebek de bosaltamiyo memeyi

Annem dün harika bi menü hazırlamış sağ olsun
Kurufasulye
Pilav
Lahana sarması

Yoğurt istedim diye yoğurt gaz yapmıyor mu diyor bi de
Dedim gerçekten bu menüde gaz için tek sorun yoğurt mu
Doğurmadan ye sonra uzun bi ara verirsin

Hadi sağlıkla gelsin
Bebeğinle güzel haberlerle

Annem dün harika bi menü hazırlamış sağ olsun
Kurufasulye
Pilav
Lahana sarması

Yoğurt istedim diye yoğurt gaz yapmıyor mu diyor bi de
Dedim gerçekten bu menüde gaz için tek sorun yoğurt mu
g
Allah seni yaa nasıl güldüm
Tam bi bomba menü

İşitme testi yapıldı
Dr kontrolü 2 gün sonra olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…