Benim sıpa uyanmiyoki hemen tekrar uyuyo. Yoksa güçlü cekiyo. Mecbur idare etcez birkaç güne bukadar da uyumaz gibime geliyo. Makinalar hakaten işe yaramiyo elimle sağım yaptım biraz ama meme çok sertYa bebekler gerçekten çok kuvvetli emiyo bak 2 kez emzirdim sadece. Makinelerden tereddütlüyüm ben de is görecekler mi diye. ☹
El de zarar verir mi işte ☹ kaldır pat pat gaz çıkarıyo gibi vur sırtına uyansın. Gerçi memeyi verince uyuyabilir anındaBenim sıpa uyanmiyoki hemen tekrar uyuyo. Yoksa güçlü cekiyo. Mecbur idare etcez birkaç güne bukadar da uyumaz gibime geliyo. Makinalar hakaten işe yaramiyo elimle sağım yaptım biraz ama meme çok sert
Aman dikkat uyanmıyorsa sarılık yükselirmiş. Lahana yaprağı bakabilirsin netten meme şişliği için kullanımına. Ama sağmasan zor gibi inmesiBenim sıpa uyanmiyoki hemen tekrar uyuyo. Yoksa güçlü cekiyo. Mecbur idare etcez birkaç güne bukadar da uyumaz gibime geliyo. Makinalar hakaten işe yaramiyo elimle sağım yaptım biraz ama meme çok sert
Meme mi istiyo aç mı acabaYok 2 gece sezeryan
Uykusuz geceler saat 7 den beri uyumuyor
İlk gün kaka siyah olurmuş ama sonra sarıya dönmesi gerekmiş okuduğum cnm. Süt emdikçe geliyor ama herkesin artıran şeyler başka kimisine bulgur kimisi malt içeceği. Tahin helvası humana vs değişiyormuş.Ya bir de doğuranlara soru ben unutursam sormayı diye günde ortalama 10 kakalı bezi ooması gerekiyo di mi az az da olsa? Ve bu kaka ne renk olmalı? Muhtemelen emzirme yapacam bol bol ama süt ne zaman cosar bilmiyorum. Mama takviyesi de olur. Gerçi kızım makinelrden güzel çekecek biliyorum halledecek inşallah.
Suya inanıyorum ben ya ıvır zıvır içesim hiç yok denemek zorunda kalmam insallah. Hele bi de çay kahve içmeyip dün 4 5 bardak amerikano içtikten sonra böğğ.İlk gün kaka siyah olurmuş ama sonra sarıya dönmesi gerekmiş okuduğum cnm. Süt emdikçe geliyor ama herkesin artıran şeyler başka kimisine bulgur kimisi malt içeceği. Tahin helvası humana vs değişiyormuş.
Evet su en önemli şey zaten, malt içeceğinde bira mayası var Aynısı solgargın vitamin şeklinde takviyesi de var. Kullananlar çok memnun onu. Artık deneye yanıla öğrenicez inş iyi olsun da bebişlerSuya inanıyorum ben ya ıvır zıvır içesim hiç yok denemek zorunda kalmam insallah. Hele bi de çay kahve içmeyip dün 4 5 bardak amerikano içtikten sonra böğğ.
Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12 250 TabletSuya inanıyorum ben ya ıvır zıvır içesim hiç yok denemek zorunda kalmam insallah. Hele bi de çay kahve içmeyip dün 4 5 bardak amerikano içtikten sonra böğğ.
SAdece emzirme bile yeter insallah guclu emerler canim daha minnaklar alisacaklarBen de sorayım. Makine benden 1 damlayı zor çıkarıyo mamajoo hastanenin. Manuel 2 damla çıkarıyo. Görümcemden de elektrikli aldım lansinoh o inşallah cikarır. Kızim az emip duzene girdikten sonra makine de yardımcı olur di mi. Makineler filan bi b.ka yaramıyo gibi geldi bana.
Belki olmaz canim cok emzir masajla falan acilir benim de yok:sSağma makinam yok internetten duruma göre alicaktim. Ama daha en baştan ihtiyacım oldu
Gazı varmış çıkarmıştı amaMeme mi istiyo aç mı acaba
Manuel uygun bişi bile iş görürSadece mochi almıştım o da yeterli olmadı. Pompa Alicam ama sonraya bırakmıştımbugün alayım eşime söyleyeyim de.
Süt yetmeyince de ağlarmış ya ondan mı dedim. Maşallah aç olsun da içsin bol bol mandıra olacak bizim evler yakındaGazı varmış çıkarmıştı ama
Zaten hep aç
Akşam zaten dedim sağımlık inek oldumSüt yetmeyince de ağlarmış ya ondan mı dedim. Maşallah aç olsun da içsin bol bol mandıra olacak bizim evler yakında
Inşallah hepimizin yavrusu hep sorunsuz emsin.SAdece emzirme bile yeter insallah guclu emerler canim daha minnaklar alisacaklar
Insallah birtanem Allah yardimcimiz olsunInşallah hepimizin yavrusu hep sorunsuz emsin.
Ay arkadaşımın da aynı öyle olmuş nagehan hocada doğuran. Masada vermişlerAkşam zaten dedim sağımlık inek oldum
Hemşire iyi dedi sütün ama bilemedim3 gün böyle olurmuş
Sütüm ameliyat masasında geldi öncesinde hiç akma vs olmadı gelmeyen anneler hiç telaş yapmayın geliyor
Benim uçları hiç anlatmıyorum perişan halde. Her emmesinde dişlerimi kemiriyorum resmen. Şu saat oldu hiç uyumadı hala uykusuz bekliyorum. Geceler bildiğin dalga geçiyor benle. Gündüz de ara ara 5 dk 10 dk uyuyor. Tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Bugün sabah titreme başladı bildiğin sıtma tuttu. Dediğin gibi memeleri tam boşaltmadığından sanırım benimde.Arkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?