Eğitimde kaka bir ölçüt değil bezini 8-10kez ıslatması lazım demişlerdi. İlk kakası mekonyum yeşil-siyah olabilirmişYa bir de doğuranlara soru ben unutursam sormayı diye günde ortalama 10 kakalı bezi ooması gerekiyo di mi az az da olsa? Ve bu kaka ne renk olmalı? Muhtemelen emzirme yapacam bol bol ama süt ne zaman cosar bilmiyorum. Mama takviyesi de olur. Gerçi kızım makinelrden güzel çekecek biliyorum halledecek inşallah.
Yok beb uzun zamandıe yemiyorum hiçbirini deDoğurmadan yesonra uzun bi ara verirsin
Sorma dün geceden beri kıvranıyorumg
Allah seni yaa nasıl güldüm
Tam bi bomba menü
Benim sabah uyandigimda ellerim baya sisiyor gun icinde iniyor ayaklarimda gun icinde sisiyor ssbah iniyor cnmYok canım son zamanlarda inmiyor sabahları yüzüm de şiş kalkıyorum
Yaptı onu yaptı nerdeyse avcuma tasıracaktı yavrimEğitimde kaka bir ölçüt değil bezini 8-10kez ıslatması lazım demişlerdi. İlk kakası mekonyum yeşil-siyah olabilirmiş
Tansiyonum cikmiyor cok sukur cnm protein kacagi nedir burada hep yaziliyor amaİdrar baktır canım protein kaçağı varmı yokmu ona bakıyorlar tansiyonunu da ölç sabah akşam olmadı sağlık ocağıba git orada bakarlar idrara kana ihmal etme
Baska arkadasta soylemis cnm 2hafta once ebe de gormustu sislik tahlil falan ysptirdi ama ona bakti mi bilmiyorum hicBi idrar versen protein var mı diye iyi olur aöa doktorun daha iyi bilir tabi
Yakin zamanda bakmadim cnm na ne zaman doktora gitsem dusuk cikiyordu bir de hic tuzlu yemiyorum tansiyon olunca bas agrisi falan yaparmisCnm tansiyonuna bakıyor musun? Benim erken alınmasının diğer nedeni buydu çok şişliğim olduğu için son 1 hafta hep tansiyon yüksek seyretti
Hiii jiji aşkolsun sana 20sinde doğurcaz beraberiz dedin dedin sen de 2sinde doğuruyorsunKizlar bir saat once suyum geldi
Dusa girdim, biraz bekledim hala azar azar gelmeye devam etti. Hazirlandim, suslendim ve esimi uyandirdim artik.
Biz yola ciktik hastanemize dogru
36+2 deyiz Lutfen dua edin bebegim saglikla dogsun ve kuveze falan girmesin
Böyle yapma bak doğurasım geliyorYaptı onu yaptı nerdeyse avcuma tasıracaktı yavrim
Karantinan bitsin doğur hmnBöyle yapma bak doğurasım geliyor
Karantinam buna engel
Bakalım doktor ne diyecekKarantinan bitsin doğur hmn
Bende bitter çikolata aldiracam simdi. Kahveyi koymustum cantama. Ama çorba niye oyle gelmiş ya.. insan guzel bisey getirirBnm de 12:45 di 13:10 da alındım 15 e geliyordu geldim çıkar çıkmaz Türk kahvesi bitter çikolata su serbest 2 saat sonra püre tuzsuz çorba geldi suya renk katmışlar doyurmuyor bileama 3 saat sonra geldi gaz çıkınca da katı gıda
Bn ertesi gün 5 de enson yemiştim
Kahve Türk kahvesi özellikle dedilerBende bitter çikolata aldiracam simdi. Kahveyi koymustum cantama. Ama çorba niye oyle gelmiş ya.. insan guzel bisey getirir
Bnm 38+3 de alındıBakalım doktor ne diyecek
38+2 oluyorum sata göre bittiğinde
sağlıcakla kavuşun bizlere de yazınKizlar bir saat once suyum geldi
Dusa girdim, biraz bekledim hala azar azar gelmeye devam etti. Hazirlandim, suslendim ve esimi uyandirdim artik.
Biz yola ciktik hastanemize dogru
36+2 deyiz Lutfen dua edin bebegim saglikla dogsun ve kuveze falan girmesin
Belki bana da o gün gidince yarın gel yapayım derBnm 38+3 de alındı
İyi ki alınmış yavrum kordonu dolamış 2 tur plesentadan kafa gözükmüyordu onu da görememiş
Bu arada saçları var çok değil ama bandananın altında siyah gözükür
Kompostosu arada yap iç doğuma hazırlık olsun
Gittiğin dr mı doğum olcak
İnşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağınaEsimle Covid testimiz yapildi, kanimi aldilar diger testler icin. Simdi yatisimiz yapildi, bebegimin kalp atislari cok sukur ki guzeldoktorumuz 1 saate falan gelicek ve ameliyata giricez Cok dua edin nolur kuveze girmeden koynuma gelsin kuzum
Bu arada iki gundur az az olan sumuksu yesil akinti sanirim nisanimmis. Bu sabah da yesilden sariya calan ve arada ucuk pembe olan jelimsi bi akinti geldi oylelikle anladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?