2021 Aralık Anneleri

Eğitimde kaka bir ölçüt değil bezini 8-10kez ıslatması lazım demişlerdi. İlk kakası mekonyum yeşil-siyah olabilirmiş

Doğurmadan ye sonra uzun bi ara verirsin
Yok beb uzun zamandıe yemiyorum hiçbirini de
Dün seçenek çok kısıtlıydı
alternatif yoktu
Mecbur yedim
Sonrası kıvranmaca
g
Allah seni yaa nasıl güldüm
Tam bi bomba menü
Sorma dün geceden beri kıvranıyorum
Bi de gaz sancısı ilacımı da depolar satışa koymuyormuş fiyatı artacak diye
Onu da kullanamıyorum
Mağdurum

Cnm tansiyonuna bakıyor musun? Benim erken alınmasının diğer nedeni buydu çok şişliğim olduğu için son 1 hafta hep tansiyon yüksek seyretti
Yakin zamanda bakmadim cnm na ne zaman doktora gitsem dusuk cikiyordu bir de hic tuzlu yemiyorum tansiyon olunca bas agrisi falan yaparmis

Hiii jiji aşkolsun sana 20sinde doğurcaz beraberiz dedin dedin sen de 2sinde doğuruyorsun

Şaka bir yana hayırlısıyla kucağına al inşallah küvöze falan girmesin sağlıkla kavuşun

Bende bitter çikolata aldiracam simdi. Kahveyi koymustum cantama. Ama çorba niye oyle gelmiş ya.. insan guzel bisey getirir

Bakalım doktor ne diyecek
38+2 oluyorum sata göre bittiğinde
Bnm 38+3 de alındı
İyi ki alınmış yavrum kordonu dolamış 2 tur plesentadan kafa gözükmüyordu onu da görememiş
Bu arada saçları var çok değil ama bandananın altında siyah gözükür
Kompostosu arada yap iç doğuma hazırlık olsun
Gittiğin dr mı doğum olcak

sağlıcakla kavuşun bizlere de yazın

Belki bana da o gün gidince yarın gel yapayım der
Kocam şok
Adam otobüs şoförüne dönecek

Her işte hayır var bak
Resmen sorun olmasın diye allah koruyor

Valla umarım bu sefer gideceğim doktor yapar
Develtte yapmaya karar verdim bu arafa

Esimle Covid testimiz yapildi, kanimi aldilar diger testler icin. Simdi yatisimiz yapildi, bebegimin kalp atislari cok sukur ki guzel doktorumuz 1 saate falan gelicek ve ameliyata giricez Cok dua edin nolur kuveze girmeden koynuma gelsin kuzum
Bu arada iki gundur az az olan sumuksu yesil akinti sanirim nisanimmis. Bu sabah da yesilden sariya calan ve arada ucuk pembe olan jelimsi bi akinti geldi oylelikle anladik

İnşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağına bugün dualar sana Bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…