- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
Ayy daha dün konuşmuştuk hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahKizlar bir saat once suyum geldi
Dusa girdim, biraz bekledim hala azar azar gelmeye devam etti. Hazirlandim, suslendim ve esimi uyandirdim artik.
Biz yola ciktik hastanemize dogru
36+2 deyiz Lutfen dua edin bebegim saglikla dogsun ve kuveze falan girmesin
Benim de 2-3 gündür yeşil sümük gibi akıntım varEsimle Covid testimiz yapildi, kanimi aldilar diger testler icin. Simdi yatisimiz yapildi, bebegimin kalp atislari cok sukur ki guzeldoktorumuz 1 saate falan gelicek ve ameliyata giricez Cok dua edin nolur kuveze girmeden koynuma gelsin kuzum
Bu arada iki gundur az az olan sumuksu yesil akinti sanirim nisanimmis. Bu sabah da yesilden sariya calan ve arada ucuk pembe olan jelimsi bi akinti geldi oylelikle anladik
Tabi ki bebeğin bütün reflekslerine doğumdan sonra mutlaka bakılması gerekir ve yaşam değerlerini hepsini takip ediyorlar zorunlu merak etmeyinKizlar benim endiseler yine tavan once kizimi bi muayeneye goturup ardindan kendim tedaviye baslayacam sanirim cunki iyi degilim size bise soracam yeni dogdugunda doktor muayenesinde doktor reflekslere bakiyormu ozelde farkli devlette farklimi muayene edilir
Aynen canımBelki bana da o gün gidince yarın gel yapayım der
Kocam şok
Adam otobüs şoförüne dönecek
Her işte hayır var bak
Resmen sorun olmasın diye allah koruyor
Valla umarım bu sefer gideceğim doktor yapar
Develtte yapmaya karar verdim bu arafa
Harika hadi hayırlı olsun çok sevindim her şey yolunda gitsin inşallahEsimle Covid testimiz yapildi, kanimi aldilar diger testler icin. Simdi yatisimiz yapildi, bebegimin kalp atislari cok sukur ki guzeldoktorumuz 1 saate falan gelicek ve ameliyata giricez Cok dua edin nolur kuveze girmeden koynuma gelsin kuzum
Bu arada iki gundur az az olan sumuksu yesil akinti sanirim nisanimmis. Bu sabah da yesilden sariya calan ve arada ucuk pembe olan jelimsi bi akinti geldi oylelikle anladik
Bi gelsin ben de ona huzur vermeyeceğimAynen canım
İnşallah hakkında hayırlısı olsun nasipten öte gidilmiyor plan yapıyoruz ama işte olmayınca olmuyır
Sende sağ Salim kavuş paşaya
Cok sagolun bence 5 gunluk bebegimi bi rahat birakayim bol bol koklayip seveyimTabi ki bebeğin bütün reflekslerine doğumdan sonra mutlaka bakılması gerekir ve yaşam değerlerini hepsini takip ediyorlar zorunlu merak etmeyin
Sürpriz yaptı sana bebisin saglikla kucagina al, inşallah tüm süreç istediğin gibi gelişirEsimle Covid testimiz yapildi, kanimi aldilar diger testler icin. Simdi yatisimiz yapildi, bebegimin kalp atislari cok sukur ki guzeldoktorumuz 1 saate falan gelicek ve ameliyata giricez Cok dua edin nolur kuveze girmeden koynuma gelsin kuzum
Benim uçları hiç anlatmıyorum perişan halde. Her emmesinde dişlerimi kemiriyorum resmen. Şu saat oldu hiç uyumadı hala uykusuz bekliyorum. Geceler bildiğin dalga geçiyor benle. Gündüz de ara ara 5 dk 10 dk uyuyor. Tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Bugün sabah titreme başladı bildiğin sıtma tuttu. Dediğin gibi memeleri tam boşaltmadığından sanırım benimd.
Yaa okadar sürecek mi. İlk bebeğimde böyle olmamistim hiç. Allah yardımcımız olsunBenim uçları hiç anlatmıyorum perişan halde. Her emmesinde dişlerimi kemiriyorum resmen. Şu saat oldu hiç uyumadı hala uykusuz bekliyorum. Geceler bildiğin dalga geçiyor benle. Gündüz de ara ara 5 dk 10 dk uyuyor. Tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Bugün sabah titreme başladı bildiğin sıtma tuttu. Dediğin gibi memeleri tam boşaltmadığından sanırım benimde.
Enn güzeliCok sagolun bence 5 gunluk bebegimi bi rahat birakayim bol bol koklayip seveyim
Merak etme canim duzelir hali geldikce emmek ister insallahEmmedi doğru düzgün hatta hiç emmedi sadece mama ile besledi onu da doğru düzgün içmedi 2 içti bi uyudu
Maşallah ne güzel yapmışsın. Güzel haberlerini bekliyoruz canimKizlar bir saat once suyum geldi
Dusa girdim, biraz bekledim hala azar azar gelmeye devam etti. Hazirlandim, suslendim ve esimi uyandirdim artik.
37+2de oldum cnm gelisimi durdugu icin bebis kilo almiyordu olman iyi olur dr dediyse sukur saglikla dunyaya geldiDoktorum ciğer geliştirici iğne yapalım suyun azaldı dedi ama ben 36. Haftayı bitirmek üzereyim bu haftadan sonra olmam gerekir mi ya burda ciğer geliştirici iğne olanlar ne sebeple erken doğum riski tespit edilip kaçıncı haftada oldular ??
Canimmm saglikla gelsin minnos insallah hayirli haberler verirsinKizlar bir saat once suyum geldi
Gece uyumadığında sabah uyuyor mu ? Gece benimkide uyumadı sürekli mızırdadı ama gündüz olunca uyuyo normaldir herlde demiBenim uçları hiç anlatmıyorum perişan halde. Her emmesinde dişlerimi kemiriyorum resmen. Şu saat oldu hiç uyumadı hala uykusuz bekliyorum. Geceler bildiğin dalga geçiyor benle. Gündüz de ara ara 5 dk 10 dk uyuyor. Tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Bugün sabah titreme başladı bildiğin sıtma tuttu. Dediğin gibi memeleri tam boşaltmadığından sanırım benimde.
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın bebegini İnşallah.Kizlar bir saat once suyum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?