2021 Aralık Anneleri

Ayy daha dün konuşmuştuk hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah hiç endişelenme hayırlısıyla kritik zamanları atlattık en önemlisi ciğer geliştiricilerini de oldular. Bazen doğum olacağı kesinleşince bir doz daha yapabiliyorlar ama artık gelişmiştir zaten diye yapmazlar belki de. Sağ salim hayırlısıyla gelsin bebiş bizi de bilgilendir hikayemiz çok benziyor hep aklım kaldı benim de. Her şey rast gitsin inşallah

Benim de 2-3 gündür yeşil sümük gibi akıntım var baya parça parça geliyor

Tabi ki bebeğin bütün reflekslerine doğumdan sonra mutlaka bakılması gerekir ve yaşam değerlerini hepsini takip ediyorlar zorunlu merak etmeyin

Aynen canım
İnşallah hakkında hayırlısı olsun nasipten öte gidilmiyor plan yapıyoruz ama işte olmayınca olmuyır
Sende sağ Salim kavuş paşaya

Harika hadi hayırlı olsun çok sevindim her şey yolunda gitsin inşallah küvöze girmez inşallah ama girerse de endişelenme ben 7 aylıktım girdim ve sapasağlam çıktım eski zamanki teknolojiyi ve şimdikini düşün. Miadında doğan çoğu bebek de girebiliyor ama erken doğan da girmeyebiliyor bebişin ve senin için en sağlıklısı iyi olan olsun bir an önce sağlıkla kavuşun

Sürpriz yaptı sana bebisin saglikla kucagina al, inşallah tüm süreç istediğin gibi gelişir

Yaa okadar sürecek mi. İlk bebeğimde böyle olmamistim hiç. Allah yardımcımız olsun

Siz de yara olmamasi icin once memeyi yanagina koyun agzini iyice acsin memenin halkasiyla birlikte agzina verin yoksa benm gibi mahvolur

Doktorum ciğer geliştirici iğne yapalım suyun azaldı dedi ama ben 36. Haftayı bitirmek üzereyim bu haftadan sonra olmam gerekir mi ya burda ciğer geliştirici iğne olanlar ne sebeple erken doğum riski tespit edilip kaçıncı haftada oldular ??

Maşallah ne güzel yapmışsın. Güzel haberlerini bekliyoruz canim

37+2de oldum cnm gelisimi durdugu icin bebis kilo almiyordu olman iyi olur dr dediyse sukur saglikla dunyaya geldi

Canimmm saglikla gelsin minnos insallah hayirli haberler verirsin

Gece uyumadığında sabah uyuyor mu ? Gece benimkide uyumadı sürekli mızırdadı ama gündüz olunca uyuyo normaldir herlde demi

Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın bebegini İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…