Cumartesi kontrol olmadan minik kusun sana kavusmak istemis canim hayirlisiyla saglikla al kucagina insallahEsimle Covid testimiz yapildi, kanimi aldilar diger testler icin. Simdi yatisimiz yapildi, bebegimin kalp atislari cok sukur ki guzeldoktorumuz 1 saate falan gelicek ve ameliyata giricez Cok dua edin nolur kuveze girmeden koynuma gelsin kuzum
Bu arada iki gundur az az olan sumuksu yesil akinti sanirim nisanimmis. Bu sabah da yesilden sariya calan ve arada ucuk pembe olan jelimsi bi akinti geldi oylelikle anladik
Doktoruna soyle canim muhakkakBenim de 2-3 gündür yeşil sümük gibi akıntım varbaya parça parça geliyor
Dün kültür örneği aldı doktorum zaten bilgisi var ama bakalımDoktoruna soyle canim muhakkak
Ben 36+2de mi ne oldumDoktorum ciğer geliştirici iğne yapalım suyun azaldı dedi ama ben 36. Haftayı bitirmek üzereyim bu haftadan sonra olmam gerekir mi ya burda ciğer geliştirici iğne olanlar ne sebeple erken doğum riski tespit edilip kaçıncı haftada oldular ??
Benim ki zor iniyor hatta inmiyor tek inen yüzüm ayakla bacaklar inmiyorBenim sabah uyandigimda ellerim baya sisiyor gun icinde iniyor ayaklarimda gun icinde sisiyor ssbah iniyor cnm
İdrara protein kaçıyor oda şişlik ödem yapıyor tabi bebeğede zararı vardrTansiyonum cikmiyor cok sukur cnm protein kacagi nedir burada hep yaziliyor ama
Doğdumu bebiş naptınBende bitter çikolata aldiracam simdi. Kahveyi koymustum cantama. Ama çorba niye oyle gelmiş ya.. insan guzel bisey getirir
Bakmıştır belki tahlillerini göremiyor musun? Protein yazıyor idrardaBaska arkadasta soylemis cnm 2hafta once ebe de gormustu sislik tahlil falan ysptirdi ama ona bakti mi bilmiyorum hic
Benim de adet gibi geliyor gidiyor belden ama çok hafif. Sanırım hazırlık sancısı. Karnım hiç inmedi daha. Biri de şey dedi bacak bacak üstüne atabiliyorsan inmemiştir çocuk kanala ben atıyorum kilodan çok rahat olmasa daHe ya benim de öyle bişey yok sancı mancı bişey arada bişey oluyor ay diyorum bi bakıyorum gaz sancısı
Ben de dünden beri kötüyüm elim şiş özellikle sağ el, ağrıdı sabaha kadar yatamadım sürekli tansiyonumu ölçtüm biraz yüksek ama 12-13 e 9 geliyor. 14 görsem giderdim hastaneyeİyi bari temiz çıkmış çok şükür ben korkuyorum ya ekmeğı az yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum tansiyondan çok korkuyorum bir an yükselir diye bebeğe zararı varya inş korktuğumuz gibi olmazda
Evet bunu duyunca zaten diğer olumsuzluklarını es geçtim hastanenin. Mesela doğuma doktorum gelmicek gece olursa diyorum herkes şaşırıyor devlet hastanesinde gelmiyor bir tek. Güya özel ama devlet gibi bu durumAmelyiyat devam ederken memeye veriyorlar sonra bitince de başka bi yerde emzirme yapıyorlar anne bebek dostu hastaneyiz bizde böyle dediler
Yapmadım ilk emmete başlarken ağrı oluyor dr sorcam bakalım biiişi verir mim
Peki iğneden ne kadar sonra doğuma alındın canım37+2de oldum cnm gelisimi durdugu icin bebis kilo almiyordu olman iyi olur dr dediyse sukur saglikla dunyaya geldi
Ama doğum olmadı değil mi iğneyi olmamış olsaydınız şuan 38. Haftadasınız doğal olarak ciğerleri zaten gelişmiş olacaktı işte o yüzden ben de doğal sürece müdehale etmek istemiyorum ama ya erken gelirse korkusu da oluyor size doğum tarihi verildi miBen 36+2de mi ne oldum
Nstde sancım çıkmıştı
Önlem amaçlı en azından 37yi doldurana kadar idare etsin demişti doktorum
Canim benim de aynı şekilde oldu şişlik ve sıcaklık başladı. Pompayla sağdım sonra sıcağa yakın duş aldım. Göğüslere su tutarak masaj yaptım güzelce. Sonra tekrar sağdım iyi geldi. Şu an sıkıntımız yok şükür. Sen de dene istersenArkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
Mervecim bize bir günde en az 5 idrarli bez dediler, kaka için bişey demediler. İlk iki gün siyah uzayan kakası oldu. Sonra iki gün yeşil. Şu an da sarı yapıyor. Gökkuşağı mübarekYa bir de doğuranlara soru ben unutursam sormayı diye günde ortalama 10 kakalı bezi ooması gerekiyo di mi az az da olsa? Ve bu kaka ne renk olmalı? Muhtemelen emzirme yapacam bol bol ama süt ne zaman cosar bilmiyorum. Mama takviyesi de olur. Gerçi kızım makinelrden güzel çekecek biliyorum halledecek inşallah.
Çok nadir akşamları oluyor aman aman bir sancı değil benim indi karnım zaten aşağıdaydı bacak bacak üstüne atamıyom denedim de zaten 20 kilo aldım hiç atamıyorumBenim de adet gibi geliyor gidiyor belden ama çok hafif. Sanırım hazırlık sancısı. Karnım hiç inmedi daha. Biri de şey dedi bacak bacak üstüne atabiliyorsan inmemiştir çocuk kanala ben atıyorum kilodan çok rahat olmasa da
Baktıkça için açılıyorduMervecim bize bir günde en az 5 idrarli bez dediler, kaka için bişey demediler. İlk iki gün siyah uzayan kakası oldu. Sonra iki gün yeşil. Şu an da sarı yapıyor. Gökkuşağı mübarek
Aman çok takip et canım Allah korusun tansiyon sıkıntı çünkü yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sıkıntı yaşamayalım yaa benim hep 11 e 7Ben de dünden beri kötüyüm elim şiş özellikle sağ el, ağrıdı sabaha kadar yatamadım sürekli tansiyonumu ölçtüm biraz yüksek ama 12-13 e 9 geliyor. 14 görsem giderdim hastaneye
İdrar çıkışı azsa yeterli beslenmiyor demekmiş. Sen ona dikkat et, doydukça kaka gelir zatenBaktıkça için açılıyordubana 2 gün yapamazsa bi getir bakalım dediler şu an için.
Bana normalde 39+ olduğum 13 aralık tarihi verilmişti doğum içinAma doğum olmadı değil mi iğneyi olmamış olsaydınız şuan 38. Haftadasınız doğal olarak ciğerleri zaten gelişmiş olacaktı işte o yüzden ben de doğal sürece müdehale etmek istemiyorum ama ya erken gelirse korkusu da oluyor size doğum tarihi verildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?