2021 Aralık Anneleri

Cumartesi kontrol olmadan minik kusun sana kavusmak istemis canim hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah

Ben 36+2de mi ne oldum
Nstde sancım çıkmıştı
Önlem amaçlı en azından 37yi doldurana kadar idare etsin demişti doktorum

He ya benim de öyle bişey yok sancı mancı bişey arada bişey oluyor ay diyorum bi bakıyorum gaz sancısı
Benim de adet gibi geliyor gidiyor belden ama çok hafif. Sanırım hazırlık sancısı. Karnım hiç inmedi daha. Biri de şey dedi bacak bacak üstüne atabiliyorsan inmemiştir çocuk kanala ben atıyorum kilodan çok rahat olmasa da

Ben de dünden beri kötüyüm elim şiş özellikle sağ el, ağrıdı sabaha kadar yatamadım sürekli tansiyonumu ölçtüm biraz yüksek ama 12-13 e 9 geliyor. 14 görsem giderdim hastaneye

Amelyiyat devam ederken memeye veriyorlar sonra bitince de başka bi yerde emzirme yapıyorlar anne bebek dostu hastaneyiz bizde böyle dediler
Yapmadım ilk emmete başlarken ağrı oluyor dr sorcam bakalım biiişi verir mim
Evet bunu duyunca zaten diğer olumsuzluklarını es geçtim hastanenin. Mesela doğuma doktorum gelmicek gece olursa diyorum herkes şaşırıyor devlet hastanesinde gelmiyor bir tek. Güya özel ama devlet gibi bu durum

Ben 36+2de mi ne oldum
Nstde sancım çıkmıştı
Önlem amaçlı en azından 37yi doldurana kadar idare etsin demişti doktorum
Ama doğum olmadı değil mi iğneyi olmamış olsaydınız şuan 38. Haftadasınız doğal olarak ciğerleri zaten gelişmiş olacaktı işte o yüzden ben de doğal sürece müdehale etmek istemiyorum ama ya erken gelirse korkusu da oluyor size doğum tarihi verildi mi

Canim benim de aynı şekilde oldu şişlik ve sıcaklık başladı. Pompayla sağdım sonra sıcağa yakın duş aldım. Göğüslere su tutarak masaj yaptım güzelce. Sonra tekrar sağdım iyi geldi. Şu an sıkıntımız yok şükür. Sen de dene istersen

Mervecim bize bir günde en az 5 idrarli bez dediler, kaka için bişey demediler. İlk iki gün siyah uzayan kakası oldu. Sonra iki gün yeşil. Şu an da sarı yapıyor. Gökkuşağı mübarek

Çok nadir akşamları oluyor aman aman bir sancı değil benim indi karnım zaten aşağıdaydı bacak bacak üstüne atamıyom denedim de zaten 20 kilo aldım hiç atamıyorum

Mervecim bize bir günde en az 5 idrarli bez dediler, kaka için bişey demediler. İlk iki gün siyah uzayan kakası oldu. Sonra iki gün yeşil. Şu an da sarı yapıyor. Gökkuşağı mübarek
Baktıkça için açılıyordu bana 2 gün yapamazsa bi getir bakalım dediler şu an için.

Ben de dünden beri kötüyüm elim şiş özellikle sağ el, ağrıdı sabaha kadar yatamadım sürekli tansiyonumu ölçtüm biraz yüksek ama 12-13 e 9 geliyor. 14 görsem giderdim hastaneye
Aman çok takip et canım Allah korusun tansiyon sıkıntı çünkü yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sıkıntı yaşamayalım yaa benim hep 11 e 7

Bana normalde 39+ olduğum 13 aralık tarihi verilmişti doğum için
Sancım çıktığında 36+'yken iğne verdi doktor
En azından 37yi doldurana kadar idare etsin bizi demişti

Şimdi 37yi doldurdum en azından
Ama korona olduğum için işlerim epey bi karıştı
Şu an bi doğum tarihim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…