- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Aynen tansiyon çok tehlikeli allah korusun, sürekli ölçüyorum takipteyim.Aman çok takip et canım Allah korusun tansiyon sıkıntı çünkü yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sıkıntı yaşamayalım yaa benim hep 11 e 7
Aman nolur nolmaz söyle dr 13 bile belki yüksektir sorBen de dünden beri kötüyüm elim şiş özellikle sağ el, ağrıdı sabaha kadar yatamadım sürekli tansiyonumu ölçtüm biraz yüksek ama 12-13 e 9 geliyor. 14 görsem giderdim hastaneye
Öyle hazırlık ağrısı mı olur anacıııım neydi o öyleEnfeksiyondan degildir ya artik agrilar normal vucut kendini doguma hazirliyor
Anladim cnm ay son zamanlar hepimiz icin hayirlisiyla bi gecse insallahİdrara protein kaçıyor oda şişlik ödem yapıyor tabi bebeğede zararı vardr
Bi bakayim canimBakmıştır belki tahlillerini göremiyor musun? Protein yazıyor idrarda
Aynen yaa hayırlısı ile bi doğursaydık sağlıkla son düzlük de bi takla olmasın daAnladim cnm ay son zamanlar hepimiz icin hayirlisiyla bi gecse insallah
Canim bende dogum yapali 5 gun oldu ayaklarim sistiBenim ki zor iniyor hatta inmiyor tek inen yüzüm ayakla bacaklar inmiyor
Bnm de ödemim çok varCanim bende dogum yapali 5 gun oldu ayaklarim sisti
Anladim canim bana kimse bise demedi bende heyecandan sormadim ayaklarimin sisini.bana kan sulandirici vermis onu niye vermis anlamadimBnm de ödemim çok var
7-10 gün içinde inermiş
Doğum yaklaştıkça akıntı artması normal dedi dr. Kızımda da olmuştum. Şimdide var bnde. Normalmiş cnmKızlar aşırı akıntım var ama böyle kıvamsız ve renksiz gibi sanki siyah çamaşır giyersem beyaz olarak görünüyor yarın kontrolüm var yarını beklesem mi dünde iğne gibi batmalarım vardı
Canim sen bi git cunku benim sanciladigim gun de inanilmaz akintim oluyordu dedigin gibi ic camasirinda beyaz gorundugu icin ustume almadim aksamina sancim basladiKızlar aşırı akıntım var ama böyle kıvamsız ve renksiz gibi sanki siyah çamaşır giyersem beyaz olarak görünüyor yarın kontrolüm var yarını beklesem mi dünde iğne gibi batmalarım vardı
Doğumdan sonra geçtimi canım son zamanında daha çok şiştinmiCanim bende dogum yapali 5 gun oldu ayaklarim sisti
Bekle istersen canım yaKızlar aşırı akıntım var ama böyle kıvamsız ve renksiz gibi sanki siyah çamaşır giyersem beyaz olarak görünüyor yarın kontrolüm var yarını beklesem mi dünde iğne gibi batmalarım vardı
Benim gebelikte oyld odemim cok yoktu belki azicik ayagimda varsa ben farketmedim dogumdan sonra olduDoğumdan sonra geçtimi canım son zamanında daha çok şiştinmi
Bana da vurdular 1 tane bilmiyorum bnde onu sormadımAnladim canim bana kimse bise demedi bende heyecandan sormadim ayaklarimin sisini.bana kan sulandirici vermis onu niye vermis anlamadim
Benimde esim receteyi aldi eczaneye gitti onda ogrendim hastaneden coktan cikmistim oglumda vermemislerdi gebelikte de kullanmadimkiBana da vurdular 1 tane bilmiyorum bnde onu sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?