- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Demek ki vurulması lazımmışBenimde esim receteyi aldi eczaneye gitti onda ogrendim hastaneden coktan cikmistim oglumda vermemislerdi gebelikte de kullanmadimki
Evet vuruluyorum sadece merak ettim sizlere de verdilermi diyeDemek ki vurulması lazımmış
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünkizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Benimde bazen oyle oluyor az bise dürtüyorum kenardanKızçeler hala doğurmayan kaldıysa bana bir yardımcı olur musunuz
3 gündür bebeğin hareketleri çok azaldı tam doktora gidecek oluyorum ufak tefek hareketler hissedince gitmiyorum. Şimdi doktorum şehir dışında bugün hissettiğim 1-2 kez hareket etti sizde durumlar nasıl ?
Sana çok mu yazmışEvet vuruluyorum sadece merak ettim sizlere de verdilermi diye
Ya bende bi dürtüyordum hareket ediyordu bugün etmiyor. Doktoruma yazdım nst istedi gideceğim birazdanBenimde bazen oyle oluyor az bise dürtüyorum kenardantepki alana kadar..belki oncedende boyleydi ama bu kadar takip etmiyordum simdi dokyorum senin ev ödevin tansiyonu kasılmayi ve bebek hareketlerini takip etmek dedigi icin surekli bi yokluyorum cocugumu
Bunu dr muhakkak söyleKızçeler hala doğurmayan kaldıysa bana bir yardımcı olur musunuz
3 gündür bebeğin hareketleri çok azaldı tam doktora gidecek oluyorum ufak tefek hareketler hissedince gitmiyorum. Şimdi doktorum şehir dışında bugün hissettiğim 1-2 kez hareket etti sizde durumlar nasıl ?
Gidiyorum kuzu içim rahat etmedi zaten doktora yazdım nst istediBunu dr muhakkak söyle
Hareket olmadığı zaman muhakkak git bi nst yapılır
Bence konunun özel hastanelerle alakası yokturHanımlar birisi instagramda Pazartesi sağlık çalışanları işi bırakacak diye bir şey paylaşmış. Sizde öyle bir şey duydunuz mu? Ben Pazartesi sezeryan olacaktımGerçi özelde olacağım ama öyle bir şey varsa özeldede mi iş bırakırlar?
İnşallahBence konunun özel hastanelerle alakası yoktur
Guzel haberlerini bekliyoruz insallahYa bende bi dürtüyordum hareket ediyordu bugün etmiyor. Doktoruma yazdım nst istedi gideceğim birazdan
saolasin canim benimGözün aydın Allah analı babalı büyütsünAçılma mı olmadı
gunde 10 kere hareket varsa sikinti yok dedi bana doktorKızçeler hala doğurmayan kaldıysa bana bir yardımcı olur musunuz
Hayirli olsun insallah bebişinizzzkizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Gozunuz aydin canim suan nasilsinizkizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Dogdugu gun cok uyudu memeden yeterli sut gelmedi ve hemsireden mama istedik. Kucuk bir sisede verdiler sandim ki tamami verilecek bebek cok az cekti. Tedirgin olup hemsireyi cagirdigimizda midesi findik kadar ancak 10 ml emer dedi. Sise yaklasik 80 cc mis. Bunu ancak 10 15 gunluk bitiriyorlarmis. Yani memeyi tam bosaltamaz. Ama su da var yeterli miktarda da ememezse de sarilik olur. Emebilecegi kadar verip altina yaptikca tekrar emzirmeliArkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
Lansinoh kullaniyorum ben de. Acikcasi 2 aylikken calisacagim icin mecburen aldim yoksa almasam da olurmus. Bebek kuvvetli cekemez onunla gelmesi icin yardimlarim diye dusunup hastaneye de goturdum kullanma geregi olmadi zaten sut 3 gunden sonra geldi. Aldigim icin bir sekil kullanirim ama cok elzem glemedi..Ben de sorayım. Makine benden 1 damlayı zor çıkarıyo mamajoo hastanenin. Manuel 2 damla çıkarıyo. Görümcemden de elektrikli aldım lansinoh o inşallah cikarır. Kızim az emip duzene girdikten sonra makine de yardımcı olur di mi. Makineler filan bi b.ka yaramıyo gibi geldi bana.
Gunde 10 olacak kadar cikmiyorYa bir de doğuranlara soru ben unutursam sormayı diye günde ortalama 10 kakalı bezi ooması gerekiyo di mi az az da olsa? Ve bu kaka ne renk olmalı? Muhtemelen emzirme yapacam bol bol ama süt ne zaman cosar bilmiyorum. Mama takviyesi de olur. Gerçi kızım makinelrden güzel çekecek biliyorum halledecek inşallah.
Dogdugu gun cok uyudu memeden yeterli sut gelmedi ve hemsireden mama istedik. Kucuk bir sisede verdiler sandim ki tamami verilecek bebek cok az cekti. Tedirgin olup hemsireyi cagirdigimizda midesi findik kadar ancak 10 ml emer dedi. Sise yaklasik 80 cc mis. Bunu ancak 10 15 gunluk bitiriyorlarmis. Yani memeyi tam bosaltamaz. Ama su da var yeterli miktarda da ememezse de sarilik olur. Emebilecegi kadar verip altina yaptikca tekrar emzirmeli
Lansinoh kullaniyorum ben de. Acikcasi 2 aylikken calisacagim icin mecburen aldim yoksa almasam da olurmus. Bebek kuvvetli cekemez onunla gelmesi icin yardimlarim diye dusunup hastaneye de goturdum kullanma geregi olmadi zaten sut 3 gunden sonra geldi. Aldigim icin bir sekil kullanirim ama cok elzem glemedi.
Gunde 10 olacak kadar cikmiyorilk 2 gun siyah renk akiskandi. Sonra sari akiskandi. Suan sari az taneli cikariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?