2021 Aralık Anneleri

Kızçeler hala doğurmayan kaldıysa bana bir yardımcı olur musunuz
3 gündür bebeğin hareketleri çok azaldı tam doktora gidecek oluyorum ufak tefek hareketler hissedince gitmiyorum. Şimdi doktorum şehir dışında bugün hissettiğim 1-2 kez hareket etti sizde durumlar nasıl ?

Benimde bazen oyle oluyor az bise dürtüyorum kenardan tepki alana kadar..belki oncedende boyleydi ama bu kadar takip etmiyordum simdi dokyorum senin ev ödevin tansiyonu kasılmayi ve bebek hareketlerini takip etmek dedigi icin surekli bi yokluyorum cocugumu

Ya bende bi dürtüyordum hareket ediyordu bugün etmiyor. Doktoruma yazdım nst istedi gideceğim birazdan

Bunu dr muhakkak söyle
Hareket olmadığı zaman muhakkak git bi nst yapılır

Hanımlar birisi instagramda Pazartesi sağlık çalışanları işi bırakacak diye bir şey paylaşmış. Sizde öyle bir şey duydunuz mu? Ben Pazartesi sezeryan olacaktım Gerçi özelde olacağım ama öyle bir şey varsa özeldede mi iş bırakırlar?

Bence konunun özel hastanelerle alakası yoktur

gunde 10 kere hareket varsa sikinti yok dedi bana doktor

Dogdugu gun cok uyudu memeden yeterli sut gelmedi ve hemsireden mama istedik. Kucuk bir sisede verdiler sandim ki tamami verilecek bebek cok az cekti. Tedirgin olup hemsireyi cagirdigimizda midesi findik kadar ancak 10 ml emer dedi. Sise yaklasik 80 cc mis. Bunu ancak 10 15 gunluk bitiriyorlarmis. Yani memeyi tam bosaltamaz. Ama su da var yeterli miktarda da ememezse de sarilik olur. Emebilecegi kadar verip altina yaptikca tekrar emzirmeli
Lansinoh kullaniyorum ben de. Acikcasi 2 aylikken calisacagim icin mecburen aldim yoksa almasam da olurmus. Bebek kuvvetli cekemez onunla gelmesi icin yardimlarim diye dusunup hastaneye de goturdum kullanma geregi olmadi zaten sut 3 gunden sonra geldi. Aldigim icin bir sekil kullanirim ama cok elzem glemedi.
Gunde 10 olacak kadar cikmiyor ilk 2 gun siyah renk akiskandi. Sonra sari akiskandi. Suan sari az taneli cikariyor

larına kurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…