2021 Aralık Anneleri

Sanirim pompasız olmayacak. Benim hamileyken bile oldu bikaç defa berbat bişey. Önünü almaya çalış olmadan derim
Durduk yere neden evham yaptın sen
Annem dün harika bi menü hazırlamış sağ olsun
Kurufasulye
Pilav
Lahana sarması

Yoğurt istedim diye yoğurt gaz yapmıyor mu diyor bi de
Dedim gerçekten bu menüde gaz için tek sorun yoğurt mu
Ben de hergün gaz yapacak bir yemek ekliyorum menüme Özel gaz menüsü yapsam bulamam yapacak bişey Allahtan gaz sorunum yok yapsa da gidiyor gideceği yere. Ben de kabizliktan çekmeye başladım biraz
Sağlıkla al bebişini kucağına inşallah canım
kizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da 8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Sağlıkla büyütün, hayırlı evlat olsun

@yorgun anne canim bende kaygi bozuklugu var malesef cocugun reflekslerini gordugum halde icim bi daralip sıkıldı o kadar bosmuski hastanede reflekslerine bakip taburcu ediyorlarmis ama bugunden itibaren netten hic biseye bakmayacam.

Yeni doğanda gaz damlası kaçıncı gün baslaniyordu à dostlar dün geceden beri gaz sancısı var altına yapıyor çıkarıyor Vs ama rahatlayamiyor o yuzden de uyumuyor ikinci çocuğum ama 5 buçuk yıl olmuş unutmuşum çoğu şeyi

Lansinoh bana da kardeşim yolladı Mervecim. Philips Avent’te yolladı. Hele Philips aşırı karışık geldi bana. Bir sürü aparatı var. Sen bir bak, yaz canım. İnşAllah lazım olmaz. Doğru emzirirsen bebek emer diyorlardı.

Sonucum böyle çıktı doktor sorun yok dedi ama muayene olamadım olmam gerekli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…