Bana 10 tane vermisSana çok mu yazmış
Bana tek 1 tane vurdular onu o an ki telaşla hiç sormak aklıma gelmedi reçeteye yazmadılar
Sanirim pompasız olmayacak. Benim hamileyken bile oldu bikaç defa berbat bişey. Önünü almaya çalış olmadan derimArkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
Durduk yere neden evham yaptın senKizlar benim endiseler yine tavan once kizimi bi muayeneye goturup ardindan kendim tedaviye baslayacam sanirim cunki iyi degilim size bise soracam yeni dogdugunda doktor muayenesinde doktor reflekslere bakiyormu ozelde farkli devlette farklimi muayene edilir
Ben de hergün gaz yapacak bir yemek ekliyorum menümeAnnem dün harika bi menü hazırlamış sağ olsun
Kurufasulye
Pilav
Lahana sarması
Yoğurt istedim diye yoğurt gaz yapmıyor mu diyor bi de
Dedim gerçekten bu menüde gaz için tek sorun yoğurt mu
Sağlıkla al bebişini kucağına inşallah canımEsimle Covid testimiz yapildi, kanimi aldilar diger testler icin. Simdi yatisimiz yapildi, bebegimin kalp atislari cok sukur ki guzeldoktorumuz 1 saate falan gelicek ve ameliyata giricez Cok dua edin nolur kuveze girmeden koynuma gelsin kuzum
Bu arada iki gundur az az olan sumuksu yesil akinti sanirim nisanimmis. Bu sabah da yesilden sariya calan ve arada ucuk pembe olan jelimsi bi akinti geldi oylelikle anladik
Sağlıkla büyütün, hayırlı evlat olsunkizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Link ckmayinca yanlis kisiyi etiketlemisim@yorgun anne canim bende kaygi bozuklugu var malesef cocugun reflekslerini gordugum halde icim bi daralip sıkıldı o kadar bosmuski hastanede reflekslerine bakip taburcu ediyorlarmis ama bugunden itibaren netten hic biseye bakmayacam.
Gözün aydınkizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Lansinoh bana da kardeşim yolladı Mervecim. Philips Avent’te yolladı. Hele Philips aşırı karışık geldi bana. Bir sürü aparatı var. Sen bir bak, yaz canım. İnşAllah lazım olmaz. Doğru emzirirsen bebek emer diyorlardı.Ben de sorayım. Makine benden 1 damlayı zor çıkarıyo mamajoo hastanenin. Manuel 2 damla çıkarıyo. Görümcemden de elektrikli aldım lansinoh o inşallah cikarır. Kızim az emip duzene girdikten sonra makine de yardımcı olur di mi. Makineler filan bi b.ka yaramıyo gibi geldi bana.
Bilemiyorum belki kanama olması için filan mı ki kontrole gittiğinde sor canımBana 10 tane vermis
Evt onda sorarimBilemiyorum belki kanama olması için filan mı ki kontrole gittiğinde sor canım
Persembe cuma igne pazartesi doğum cnnPeki iğneden ne kadar sonra doğuma alındın canım
Gozun aydin tatlim nasilsin bebis nasilkizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Gozun aydin tatlim cok sukur op yerimize minisiniKizlar biz iyiyiz bebisim yanimdacok yazamiyorum
Sancın yok canımEki Görüntüle 2963248
Sonucum böyle çıktı doktor sorun yok dedi ama muayene olamadım olmam gerekli mi acaba
Gözün aydın canımKizlar biz iyiyiz bebisim yanimdacok yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?