- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Insallah kolaylikla saglikla gelsin minnos canim allah yardimcin olsunMerhaba kızlar doktordan geliyorum sancım çıktı, biraz acilmamda var doktor yatırmak istedi ama normal yapabilicek durumda olduğumdan kararı bana bıraktı bende madem normal doğum olucak eve gidip bekliyim dedim şuan evdeyim kasılmalar devam ediyor bakalım ne olucak, suyum gelirse hemen gidicem ama başını güzel yerlestirememis gittiğimde aynı durumda olursa sezeryan olucak hakkımda hayırlısı diyorum beklemedeyiz
valla kivrandim durdum en sonunda bayildimDido337 canım gözün aydınnnm zor mu suni sancı nasıl geçti süreç? @MevsimBahar ve @eymenata doğurdunuz mu nasılsınız? Başka doğumu
olan var mıydı bugün kızlar?
valla mis kokulu memeyi birakmiyor hicGozun aydin tatlim nasilsin bebis nasil
Ah iyi bari teşekkür ederim canımDoğum yaklaştıkça akıntı artması normal dedi dr. Kızımda da olmuştum. Şimdide var bnde. Normalmiş cnm
Yarını beklesem diyorum yarın sabahtan gideceğim ya panik yapmayayım dedimCanim sen bi git cunku benim sanciladigim gun de inanilmaz akintim oluyordu dedigin gibi ic camasirinda beyaz gorundugu icin ustume almadim aksamina sancim basladi
Aynen canım bekleyeceğim yarın sabahıBekle istersen canım ya
Aynı bende öyleyim canım alanı daraldığı için bence diyip panik yapmamaya çalışıyprumKızçeler hala doğurmayan kaldıysa bana bir yardımcı olur musunuz
3 gündür bebeğin hareketleri çok azaldı tam doktora gidecek oluyorum ufak tefek hareketler hissedince gitmiyorum. Şimdi doktorum şehir dışında bugün hissettiğim 1-2 kez hareket etti sizde durumlar nasıl ?
Bakma bence de. Dayanamayıp bakiyoruz endişe ettiğimiz için ama orası da en kötüsünü söylüyor. Kendine eziyet etme@yorgun anne canim bende kaygi bozuklugu var malesef cocugun reflekslerini gordugum halde icim bi daralip sıkıldı o kadar bosmuski hastanede reflekslerine bakip taburcu ediyorlarmis ama bugunden itibaren netten hic biseye bakmayacam.
Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün kuzuKizlar biz iyiyiz bebisim yanimdacok yazamiyorum
bayağı sancınız var nasıl dayanıyorsunuzMerhaba kızlar doktordan geliyorum sancım çıktı, biraz acilmamda var doktor yatırmak istedi ama normal yapabilicek durumda olduğumdan kararı bana bıraktı bende madem normal doğum olucak eve gidip bekliyim dedim şuan evdeyim kasılmalar devam ediyor bakalım ne olucak, suyum gelirse hemen gidicem ama başını güzel yerlestirememis gittiğimde aynı durumda olursa sezeryan olucak hakkımda hayırlısı diyorum beklemedeyiz
15 kg almışım ben 48 le başlamıştım 63 kg yum şu anKaçar kg aldınız son olarak
Merhaba sonucunuz ne cıktı benegınjz saglıklı mı benımde 4lu 1.53cıktı cok uzgunumMerhaba maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bunu yaptrdm sonucu bekliyorum sizin de ayni oranlar mi vardi tarama testinde
Ben sadece kasılma hissediyorum canim onun haricinde hafif adet sancısı gibi arada gelip gidiyo hafif ama, bakalım hayırlısı olsun beklemedeyizbayağı sancınız var nasıl dayanıyorsunuzallah kolaylık versin su gelince ebe veya doktorda eliyle bebeğin kafasını kanala oturtabiliyor.
hadi sağlıkla gelsin bebeğiniz
Amin inşallahInsallah kolaylikla saglikla gelsin minnos canim allah yardimcin olsun
Allah'ım analı babalı büyütsün inş nie öle oldu okadar sancı çekmişsin canım yakizlar benim ecugum bucugum dogdu bugun saat 10da8 saat suni sanci sonrasi sezeryan
Ben hissediyorum canım bayağı bence git ya ne olur neolmaz çünkü doktor bebek hareketlerini hissediyormusun diye ısrarla soruyor bana önemli çünküKızçeler hala doğurmayan kaldıysa bana bir yardımcı olur musunuz
3 gündür bebeğin hareketleri çok azaldı tam doktora gidecek oluyorum ufak tefek hareketler hissedince gitmiyorum. Şimdi doktorum şehir dışında bugün hissettiğim 1-2 kez hareket etti sizde durumlar nasıl ?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini inşallah darısı bizlere inşallahKizlar biz iyiyiz bebisim yanimdacok yazamiyorum
gelmedi nazli sultan acilma 2 cmde kaldi mecbur sezeryana aldilar icerde kakasini yapmis haberim yok zehirlenebilirdi de o yuzden kontrol aksatmayin kizlar evde de beklemeyinAllah'ım analı babalı büyütsün inş nie öle oldu okadar sancı çekmişsin canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?