2021 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar doktordan geliyorum sancım çıktı, biraz acilmamda var doktor yatırmak istedi ama normal yapabilicek durumda olduğumdan kararı bana bıraktı bende madem normal doğum olucak eve gidip bekliyim dedim şuan evdeyim kasılmalar devam ediyor bakalım ne olucak, suyum gelirse hemen gidicem ama başını güzel yerlestirememis gittiğimde aynı durumda olursa sezeryan olucak hakkımda hayırlısı diyorum beklemedeyiz

Eklentiler

• IMG_20211202_182820.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 69
Insallah kolaylikla saglikla gelsin minnos canim allah yardimcin olsun

Aynı bende öyleyim canım alanı daraldığı için bence diyip panik yapmamaya çalışıyprum

@yorgun anne canim bende kaygi bozuklugu var malesef cocugun reflekslerini gordugum halde icim bi daralip sıkıldı o kadar bosmuski hastanede reflekslerine bakip taburcu ediyorlarmis ama bugunden itibaren netten hic biseye bakmayacam.
Bakma bence de. Dayanamayıp bakiyoruz endişe ettiğimiz için ama orası da en kötüsünü söylüyor. Kendine eziyet etme
Kizlar biz iyiyiz bebisim yanimda cok yazamiyorum
Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün kuzu

bayağı sancınız var nasıl dayanıyorsunuz allah kolaylık versin su gelince ebe veya doktorda eliyle bebeğin kafasını kanala oturtabiliyor.
hadi sağlıkla gelsin bebeğiniz

Merhaba maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bunu yaptrdm sonucu bekliyorum sizin de ayni oranlar mi vardi tarama testinde
Merhaba sonucunuz ne cıktı benegınjz saglıklı mı benımde 4lu 1.53cıktı cok uzgunum

bayağı sancınız var nasıl dayanıyorsunuz allah kolaylık versin su gelince ebe veya doktorda eliyle bebeğin kafasını kanala oturtabiliyor.
hadi sağlıkla gelsin bebeğiniz
Ben sadece kasılma hissediyorum canim onun haricinde hafif adet sancısı gibi arada gelip gidiyo hafif ama, bakalım hayırlısı olsun beklemedeyiz

Ben hissediyorum canım bayağı bence git ya ne olur neolmaz çünkü doktor bebek hareketlerini hissediyormusun diye ısrarla soruyor bana önemli çünkü

Allah'ım analı babalı büyütsün inş nie öle oldu okadar sancı çekmişsin canım ya
gelmedi nazli sultan acilma 2 cmde kaldi mecbur sezeryana aldilar icerde kakasini yapmis haberim yok zehirlenebilirdi de o yuzden kontrol aksatmayin kizlar evde de beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…