Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım sağlıklı sıhhatli olsun da hem senin için hem bebek içinMerhaba kızlar doktordan geliyorum sancım çıktı, biraz acilmamda var doktor yatırmak istedi ama normal yapabilicek durumda olduğumdan kararı bana bıraktı bende madem normal doğum olucak eve gidip bekliyim dedim şuan evdeyim kasılmalar devam ediyor bakalım ne olucak, suyum gelirse hemen gidicem ama başını güzel yerlestirememis gittiğimde aynı durumda olursa sezeryan olucak hakkımda hayırlısı diyorum beklemedeyiz
Aman sağlınız yerindeyse canım napcan hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla sıhhatle büyüt inş gözün aydın olsungelmedi nazli sultan acilma 2 cmde kaldi mecbur sezeryana aldilar icerde kakasini yapmis haberim yok zehirlenebilirdi de o yuzden kontrol aksatmayin kizlar evde de beklemeyin
insallah canim benimAman sağlınız yerindeyse canım napcan hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla sıhhatle büyüt inş gözün aydın olsun
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar doktordan geliyorum sancım çıktı, biraz acilmamda var doktor yatırmak istedi ama normal yapabilicek durumda olduğumdan kararı bana bıraktı bende madem normal doğum olucak eve gidip bekliyim dedim şuan evdeyim kasılmalar devam ediyor bakalım ne olucak, suyum gelirse hemen gidicem ama başını güzel yerlestirememis gittiğimde aynı durumda olursa sezeryan olucak hakkımda hayırlısı diyorum beklemedeyiz
Herkes iyi mi biri bana özet geçsin nooluuuuur
Evdeyiz şükür ya. Kim dogurdu naptı noldu bana anlatın yaSizzz nasılsınız beybi napıyoo uçtunuz mu yuvanıza
Ne demek kızıyorlar ya çok sinirlendim, o durumda seni üzmeye ne hakları varmışvalla kivrandim durdum en sonunda bayildim
bagirip inleyince de kiziyolarda
Eymenataa doğurdu, mevsim bahardan haber gelmedi dido doğurdu, olcayın sancıları başlamış. Bitter evine geçti. Şaşkın bebekte sarılık var diye hastanedeydi. Benim de hafif adet sancıları var hayırlısı. Takip edebildiklerim bunlar canım.Evdeyiz şükür ya. Kim dogurdu naptı noldu bana anlatın ya
Allah razı olsun canım. Hadi sen de doğur inşallah güzelce.Eymenataa doğurdu, mevsim bahardan haber gelmedi dido doğurdu, olcayın sancıları başlamış. Bitter evine geçti. Şaşkın bebekte sarılık var diye hastanedeydi. Benim de hafif adet sancıları var hayırlısı. Takip edebildiklerim bunlar canım.
Pazartesi annem geliyor onu beklesin dedim ama zart diye kolay çıkacaksa buyursun bekliyorumAllah razı olsun canım. Hadi sen de doğur inşallah güzelce.
Canım bir avazda inşMerhaba kızlar doktordan geliyorum sancım çıktı, biraz acilmamda var doktor yatırmak istedi ama normal yapabilicek durumda olduğumdan kararı bana bıraktı bende madem normal doğum olucak eve gidip bekliyim dedim şuan evdeyim kasılmalar devam ediyor bakalım ne olucak, suyum gelirse hemen gidicem ama başını güzel yerlestirememis gittiğimde aynı durumda olursa sezeryan olucak hakkımda hayırlısı diyorum beklemedeyiz
Yaaa Çok tatlısııın teşekkür ederiz özet içinEymenataa doğurdu, mevsim bahardan haber gelmedi dido doğurdu, olcayın sancıları başlamış. Bitter evine geçti. Şaşkın bebekte sarılık var diye hastanedeydi. Benim de hafif adet sancıları var hayırlısı. Takip edebildiklerim bunlar canım.
Ne demek beybiYaaa Çok tatlısııın teşekkür ederiz özet için
Nst e gittim normal çıktı,kafam rahatlayınca ufak ufak hissetmeye başladım çok şükürBen hissediyorum canım bayağı bence git ya ne olur neolmaz çünkü doktor bebek hareketlerini hissediyormusun diye ısrarla soruyor bana önemli çünkü
Suyu geldiyse doğurdu benceJiji den ses yok
Aynen suyu gelmişti doğurmuştur muhtemelenSuyu geldiyse doğurdu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?