2021 Aralık Anneleri

Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım sağlıklı sıhhatli olsun da hem senin için hem bebek için

gelmedi nazli sultan acilma 2 cmde kaldi mecbur sezeryana aldilar icerde kakasini yapmis haberim yok zehirlenebilirdi de o yuzden kontrol aksatmayin kizlar evde de beklemeyin
Aman sağlınız yerindeyse canım napcan hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla sıhhatle büyüt inş gözün aydın olsun

Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah ben de normal beklediğim için heyecanlandım süreci yaz lütfen

Evdeyiz şükür ya. Kim dogurdu naptı noldu bana anlatın ya
Eymenataa doğurdu, mevsim bahardan haber gelmedi dido doğurdu, olcayın sancıları başlamış. Bitter evine geçti. Şaşkın bebekte sarılık var diye hastanedeydi. Benim de hafif adet sancıları var hayırlısı. Takip edebildiklerim bunlar canım.

Allah razı olsun canım. Hadi sen de doğur inşallah güzelce.

Canım bir avazda inş Ben de normali bekliyorum gelirse, sancılarını ve kasılmanı tarif eder misin? Belde var mı mesela? Baya yüksek görünüyor nst

Yaaa Çok tatlısııın teşekkür ederiz özet için

Ben hissediyorum canım bayağı bence git ya ne olur neolmaz çünkü doktor bebek hareketlerini hissediyormusun diye ısrarla soruyor bana önemli çünkü
Nst e gittim normal çıktı,kafam rahatlayınca ufak ufak hissetmeye başladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…