2021 Aralık Anneleri

Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah ben de normal beklediğim için heyecanlandım süreci yaz lütfen
Canım bir avazda inş Ben de normali bekliyorum gelirse, sancılarını ve kasılmanı tarif eder misin? Belde var mı mesela? Baya yüksek görünüyor nst
Tabiki haber veririm kızlar dediğim gibi ben sadece kasilmayi hissediyorum ağrı olarak hafif adet sancısı gibi arada bele de vuruyor, ama geldigimden beri dinleniyorum daha iyiyim kasılma kısa aralıklarla gelip gitmeye devam ediyor ama bende merak içindeyim böyle olunca inanasim gelmiyor

Şu an 2 saattir adet sancı gibi sancım var ve kocam işten böbrek sancısıyla geldi Şükür bütün hamilelik sendromlarını birlikte yaşadık, doğum sancısını da beni yalnız bırakmayacak sanırım…. Şaka bir yana gurbetteyiz burda eşim ve benden başka kimse yok, ben doğururken o taş düşürürse kim kime bakacak…

Kasılma dediğin şey bebeğin bir yere toplanıp sertleşmesi mi canım? Hafif adet sancıları benim de başladı 2 saattir ama toplanma yok.

Aynen bizde gurbetteyiz canim kimsem yok ve eşim grip olmuş hemen gelmesin diye dua ediyorum

Ayyy canım yaa Allah yardımcın olsun tühh yaa gelecek kimsen yokmu annen felan zor olur yoksa

İlk doğumdu sanırım biraz sürebilir hadi bakalım merakla bekliyoruz

Ayyy çok fena eşimde taş sancısı çekmişti bi ara acile zor yetistirmistim inşallah eşinin ki geçici durumdur denk gelmesi kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…