İnşallah küvöze girmez bebeğiAynen suyu gelmişti doğurmuştur muhtemelen
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahben de normal beklediğim için heyecanlandım süreci yaz lütfen
Tabiki haber veririm kızlar dediğim gibi ben sadece kasilmayi hissediyorum ağrı olarak hafif adet sancısı gibi arada bele de vuruyor, ama geldigimden beri dinleniyorum daha iyiyim kasılma kısa aralıklarla gelip gitmeye devam ediyor ama bende merak içindeyim böyle olunca inanasim gelmiyorCanım bir avazda inşBen de normali bekliyorum gelirse, sancılarını ve kasılmanı tarif eder misin? Belde var mı mesela? Baya yüksek görünüyor nst
Aman zaten psikolojik de oluyor sen takipde kal yine canımNst e gittim normal çıktı,kafam rahatlayınca ufak ufak hissetmeye başladım çok şükür
Jijiyi kaçırdım ben doğuma mı gitti? Giggles anasının evine gitti kafası rahat çok şükür ben bile rahatladım onun adınaBende öyleyim bacım ama karıştrıyorum isimleri artık ne alakaysa @MevsimBahar ve @WhiTe i çok karıştırıyorumgiggles ve @jijikalp onları da karıştırıyorum neden bilmiyorum
Kasılma dediğin şey bebeğin bir yere toplanıp sertleşmesi mi canım? Hafif adet sancıları benim de başladı 2 saattir ama toplanma yok.Tabiki haber veririm kızlar dediğim gibi ben sadece kasilmayi hissediyorum ağrı olarak hafif adet sancısı gibi arada bele de vuruyor, ama geldigimden beri dinleniyorum daha iyiyim kasılma kısa aralıklarla gelip gitmeye devam ediyor ama bende merak içindeyim böyle olunca inanasim gelmiyor
Aynen toplanma canimKasılma dediğin şey bebeğin bir yere toplanıp sertleşmesi mi canım? Hafif adet sancıları benim de başladı 2 saattir ama toplanma yok.
Kolayca kavuşursun inş yavrunaAynen toplanma canim
Aynen bizde gurbetteyiz canim kimsem yok ve eşim grip olmuş hemen gelmesin diye dua ediyorumŞu an 2 saattir adet sancı gibi sancım var ve kocam işten böbrek sancısıyla geldiŞükür bütün hamilelik sendromlarını birlikte yaşadık, doğum sancısını da beni yalnız bırakmayacak sanırım…. Şaka bir yana gurbetteyiz burda eşim ve benden başka kimse yok, ben doğururken o taş düşürürse kim kime bakacak…
Gruba devam inşallah daha beraber çıkaracaz 40 larini dertlerimiz bitmez Allah hepimize bir avazda kurtulmayi nasip etsinKolayca kavuşursun inş yavrunaBurda kalanlara da dua et lütfen canım
Oturup kaka inceler olduk. Rengi sekli kokusularına kurban
Ayyy canım yaa Allah yardımcın olsun tühh yaa gelecek kimsen yokmu annen felan zor olur yoksaŞu an 2 saattir adet sancı gibi sancım var ve kocam işten böbrek sancısıyla geldiŞükür bütün hamilelik sendromlarını birlikte yaşadık, doğum sancısını da beni yalnız bırakmayacak sanırım…. Şaka bir yana gurbetteyiz burda eşim ve benden başka kimse yok, ben doğururken o taş düşürürse kim kime bakacak…
Aynen bizde gurbetteyiz canim kimsem yok ve eşim grip olmuş hemen gelmesin diye dua ediyorum
Amin canım benimGruba devam inşallah daha beraber çıkaracaz 40 larini dertlerimiz bitmez Allah hepimize bir avazda kurtulmayi nasip etsin
Yok kuzum hepsi uzakta en erken 5-6 saate kaynanamlar gelir o da beni zehirlemese iyi yaniAyyy canım yaa Allah yardımcın olsun tühh yaa gelecek kimsen yokmu annen felan zor olur yoksa
İlk doğumdu sanırım biraz sürebilir hadi bakalım merakla bekliyoruzTabiki haber veririm kızlar dediğim gibi ben sadece kasilmayi hissediyorum ağrı olarak hafif adet sancısı gibi arada bele de vuruyor, ama geldigimden beri dinleniyorum daha iyiyim kasılma kısa aralıklarla gelip gitmeye devam ediyor ama bende merak içindeyim böyle olunca inanasim gelmiyor
Ayyy çok fena eşimde taş sancısı çekmişti bi ara acile zor yetistirmistim inşallah eşinin ki geçici durumdur denk gelmesi kötü olmuşŞu an 2 saattir adet sancı gibi sancım var ve kocam işten böbrek sancısıyla geldiŞükür bütün hamilelik sendromlarını birlikte yaşadık, doğum sancısını da beni yalnız bırakmayacak sanırım…. Şaka bir yana gurbetteyiz burda eşim ve benden başka kimse yok, ben doğururken o taş düşürürse kim kime bakacak…
Oturup kaka inceler olduk. Rengi sekli kokusucok kiymetli
Hiş sesim çıkmıyor keyiftenJijiyi kaçırdım ben doğuma mı gitti? Giggles anasının evine gitti kafası rahat çok şükür ben bile rahatladım onun adına
İnş canım ilaç verdim, sıcak su torbası koyup yatırdım umarım geçerAyyy çok fena eşimde taş sancısı çekmişti bi ara acile zor yetistirmistim inşallah eşinin ki geçici durumdur denk gelmesi kötü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?