2021 Aralık Anneleri

Esiniz icin asiri uzuldum suann genetik olarak bobreklerim hasta 9 kez taş dusurdum ve o agri nasil bisey cok iyi biliyorum direkt gorunce dua ettim ALLAH yardimcisi olsun yasayan bilir valla kimse yasamasin bu agriyi

Esiniz icin asiri uzuldum suann genetik olarak bobreklerim hasta 9 kez taş dusurdum ve o agri nasil bisey cok iyi biliyorum direkt gorunce dua ettim ALLAH yardimcisi olsun yasayan bilir valla kimse yasamasin bu agriyi
Allah razı olsun canım benim. Biliyorum taş kum hepsini ben de yaşarım senede bir kez çok zor bir ağrıdır. İnş sdc üşütmüştür de geçer. Bu arada rowatinex diye bitkisel bir ilaç var bulursan birebir taş düşürmeye.

Avakado agaci bizim orda cok oluyor(adana) onun yapraklarini kaynatip suyunu iciyorum bende gercekten igrenc ve her turlu o tas gidene kadar agrisi cekiliyor sonuncuda sehir merkezinde babam beni traktore bindirmisti subat ayinda o sallana sallana dustu yani denemedigimiz sey kalmiyor en etkiliside traktor oldu bu arada temmuz ayinda sol bobregimde buyume vardi yine eylul gibide 3.5milimlik tas gorundu hamileligm boyunca dusmesin diye her gun dua ettm valla ya ne zor ne kotu bisey bu ilacida arastirayim hemen ben canim cok saol

Gilaburu suyu diye bi içecek var o da düşürmeye çok yardimciymis eşim icmisti aktardan alıp

Bu ilaç taşları parçalıyor kum şeklinde atılıyor ben 3/4 gün kullandım taşlar kayboldu ama küçük küçüktü benimkiler. Hamilelikte kullanılmıyor emzirirken de sormak lazım canım. Ama içerbilirden mucize gibi araştır bak yorumlara

Bu mu canim

Eklentiler

• Screenshot_20211202-225942_Trendyol.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar cok sukur ben iyiyim.
Bebegimi bir kez emzirdim sonra gozetime aldilar biraz mizildaniyor diye. Henuz emme refleksi ve cigerleri tam istenilen seviyede degilmis. Sonra da yogun bakima aldilar orda beslenecek. Kotu degil ama onlem olarak dedi doktoru. Ben de bir kez yurudum ilk kalkis fenaydi insallah ikincisi bu kafar zor olmaz
Bebegime dualarinizi bekliyorum.
Sonra yine detayli yazarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…