- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Öyle iyi hissettim ki rahatlığını doğurmicağına eminim sormuyorum bileHiş sesim çıkmıyor keyiften
Yarın ilk kez doktıea gideceğim biraz heyecanlıyım
Belkş yarın yeni gün verirler yaÖyle iyi hissettim ki rahatlığını doğurmicağına eminim sormuyorum bile
Olur da karantinan bitmeden gelmez daha yaniBelkş yarın yeni gün verirler ya
Olmaz mı dersin
Yarın pcr testi fe istedi doktorOlur da karantinan bitmeden gelmez daha yaniçünkü kafan rahat beybi bu hormon filan hepsi moralle çalışıyo
Negatif çıkarsan karantina bitecek mi e süpermiş kesin çıkarsınYarın pcr testi fe istedi doktor
Bakarsın negatif çıkarım
Sonra herkese benden çay
Doğuranlara rezene filab ama
Esiniz icin asiri uzuldum suann genetik olarak bobreklerim hasta 9 kez taş dusurdum ve o agri nasil bisey cok iyi biliyorum direkt gorunce dua ettim ALLAH yardimcisi olsun yasayan bilir valla kimse yasamasin bu agriyiŞu an 2 saattir adet sancı gibi sancım var ve kocam işten böbrek sancısıyla geldiŞükür bütün hamilelik sendromlarını birlikte yaşadık, doğum sancısını da beni yalnız bırakmayacak sanırım…. Şaka bir yana gurbetteyiz burda eşim ve benden başka kimse yok, ben doğururken o taş düşürürse kim kime bakacak…
Yok karantinam bitemiyor sanırım delta olduğum içinNegatif çıkarsan karantina bitecek mi e süpermiş kesin çıkarsın
Allah razı olsun canım benim. Biliyorum taş kum hepsini ben de yaşarım senede bir kez çok zor bir ağrıdır. İnş sdc üşütmüştür de geçer. Bu arada rowatinex diye bitkisel bir ilaç var bulursan birebir taş düşürmeye.Esiniz icin asiri uzuldum suann genetik olarak bobreklerim hasta 9 kez taş dusurdum ve o agri nasil bisey cok iyi biliyorum direkt gorunce dua ettim ALLAH yardimcisi olsun yasayan bilir valla kimse yasamasin bu agriyi
Avakado agaci bizim orda cok oluyor(adana) onun yapraklarini kaynatip suyunu iciyorum bende gercekten igrenc ve her turlu o tas gidene kadar agrisi cekiliyor sonuncuda sehir merkezinde babam beni traktore bindirmisti subat ayinda o sallana sallana dustu yani denemedigimiz sey kalmiyor en etkiliside traktor olduAllah razı olsun canım benim. Biliyorum taş kum hepsini ben de yaşarım senede bir kez çok zor bir ağrıdır. İnş sdc üşütmüştür de geçer. Bu arada rowatinex diye bitkisel bir ilaç var bulursan birebir taş düşürmeye.
Gilaburu suyu diye bi içecek var o da düşürmeye çok yardimciymis eşim icmisti aktardan alıpAllah razı olsun canım benim. Biliyorum taş kum hepsini ben de yaşarım senede bir kez çok zor bir ağrıdır. İnş sdc üşütmüştür de geçer. Bu arada rowatinex diye bitkisel bir ilaç var bulursan birebir taş düşürmeye.
Bu ilaç taşları parçalıyor kum şeklinde atılıyor ben 3/4 gün kullandım taşlar kayboldu ama küçük küçüktü benimkiler. Hamilelikte kullanılmıyor emzirirken de sormak lazım canım. Ama içerbilirden mucize gibi araştır bak yorumlaraAvakado agaci bizim orda cok oluyor(adana) onun yapraklarini kaynatip suyunu iciyorum bende gercekten igrenc ve her turlu o tas gidene kadar agrisi cekiliyor sonuncuda sehir merkezinde babam beni traktore bindirmisti subat ayinda o sallana sallana dustu yani denemedigimiz sey kalmiyor en etkiliside traktor oldubu arada temmuz ayinda sol bobregimde buyume vardi yine eylul gibide 3.5milimlik tas gorundu hamileligm boyunca dusmesin diye her gun dua ettm valla ya ne zor ne kotu bisey bu ilacida arastirayim hemen ben canim cok saol
Onun ilaç gibi olanı var bitkisel daha etkilisi ondan içirdim bakalım geçmezse acile gidip bi baktırmalı taş mı üşütme miGilaburu suyu diye bi içecek var o da düşürmeye çok yardimciymis eşim icmisti aktardan alıp
Bu mu canimBu ilaç taşları parçalıyor kum şeklinde atılıyor ben 3/4 gün kullandım taşlar kayboldu ama küçük küçüktü benimkiler. Hamilelikte kullanılmıyor emzirirken de sormak lazım canım. Ama içerbilirden mucize gibi araştır bak yorumlara
Kimin nerde olduğunu biliyorum ama isimleri karıştırıyorumJijiyi kaçırdım ben doğuma mı gitti? Giggles anasının evine gitti kafası rahat çok şükür ben bile rahatladım onun adına
Aynen bu ama sahtesi olabilir, yurtdışında tanıdık varsa ordan iste 5-10 dolar orda çokk ucuz hem de orjinal burda 300dü en sonBu mu canim
Aynen sık girmeyenleri özellikle karıştırıyorum ama kim nerde haberim varKimin nerde olduğunu biliyorum ama isimleri karıştırıyorum
Zaten şunun şurasında kaç kişi kaldık doğurmayanAynen sık girmeyenleri özellikle karıştırıyorum ama kim nerde haberim var
Mevsim bahar ve jiji yazmadı aklım onlardaZaten şunun şurasında kaç kişi kaldık doğurmayan
Jiji yorumumu beğendi az önce benim ama halen yazmadıMevsim bahar ve jiji yazmadı aklım onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?