2021 Aralık Anneleri

Insallah sağ salim çıkar ordan canım Minik kuzuna şifa versin Rabbim toparlasın bir an önce ❤

Canım Allah şifa versin inşallah bebeğine Sana da çok çok geçmiş olsun inşallah her şey çok güzel olacak

Aşırı lohusa biri geldi nasılsınız kızlar kimler doğurdu. hepiniz iyisinizdir umarım. Benim gecem gündüzüm birbirine girdi. Ama sağlıklı olduğumuz için çok mutluyum.
Gözün aydın olsun inşallah canım güle güle büyüt yavrunu inşallah

Oturup kaka inceler olduk. Rengi sekli kokusu cok kiymetli
Bana lazım ya çiş aldım ondan yok henüz. Merak ediyorum onu da kendim yapmak istiyorum.
Hiş sesim çıkmıyor keyiften

Yarın ilk kez doktıea gideceğim biraz heyecanlıyım
Annene geçmissin gözünaydın. Insallah yolunda gider her şey.
Eylül kardeşinin yolundan mı geliyo sıpa yav. Bir şeycik olmaz. Küvözde de mis gibi bakıyolar. Sen yine sağımlarına devam et iki saatte bir 15er dk zaten söylemişlerdir. Hiç gelmese de ön uyarım olur.

Eylül eve geldi mi Merve

Ben galiba emzik oldum. Süt de geliyodur doyuyodur inşallah. Mama denicem. Bi kez denedim akşam üzeri ac gibi almadı yarısını tükürdü filan. Toktur dedim bıraktım.

Veee doğuranlar burun temizliği yapan oldu mu? Ben hiç yapmadım yapayım mı?

Gözünüzaydın erkenci kuş büyür annesi sen de toparlanırsın bi an önce inşallah güle güle sevgiyle büyüsün minik

Göğzn aydın canım inş bebişinde toparlar biran önce sağlıkla büyüt inş

Ben galiba emzik oldum. Süt de geliyodur doyuyodur inşallah. Mama denicem. Bi kez denedim akşam üzeri ac gibi almadı yarısını tükürdü filan. Toktur dedim bıraktım.
Doyup doymadığını anlamanın bazı göstergeleri var.. 40ı çıkana kadar günde 3deda 1tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur demek.. Mama sütünden çalar, zamanla sütün azalır.. Bebek mamaya alışır ve meme reddi başlar

Sagiyorum geliyor birer parmak birer parmak ama simdilik onlari buzlukta tutuyorlarmis. Insallah fazla kalmaz hemen cikar ya saglikla
Gözünüzaydın erkenci kuş büyür annesi sen de toparlanırsın bi an önce inşallah güle güle sevgiyle büyüsün minik

Göğzn aydın canım inş bebişinde toparlar biran önce sağlıkla büyüt inş
Cok sagolun canlar insallah

Selam kızlar 40+6dan Bugün kontrol vardı ama hala gelmiyor minik kız. Doktor salı gününe kadar beklicez o gün sizi arayıp hastaneye çağıracağım dedi ; doğumu başlatacak.. Ah minik kızım kendin gelsen ne kadar güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…