- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Insallah sağ salim çıkar ordan canımKizlar cok sukur ben iyiyim.
Bebegimi bir kez emzirdim sonra gozetime aldilar biraz mizildaniyor diye. Henuz emme refleksi ve cigerleri tam istenilen seviyede degilmis. Sonra da yogun bakima aldilar orda beslenecek. Kotu degil ama onlem olarak dedi doktoru. Ben de bir kez yurudum ilk kalkis fenaydi insallah ikincisi bu kafar zor olmaz
Bebegime dualarinizi bekliyorum.
Sonra yine detayli yazarimmm
Canım Allah şifa versin inşallah bebeğineKizlar cok sukur ben iyiyim.
Bebegimi bir kez emzirdim sonra gozetime aldilar biraz mizildaniyor diye. Henuz emme refleksi ve cigerleri tam istenilen seviyede degilmis. Sonra da yogun bakima aldilar orda beslenecek. Kotu degil ama onlem olarak dedi doktoru. Ben de bir kez yurudum ilk kalkis fenaydi insallah ikincisi bu kafar zor olmaz
Jiji 36 haftalık mıydı?Canım Allah şifa versin inşallah bebeğineSana da çok çok geçmiş olsun inşallah her şey çok güzel olacak
Hayırlısı canım benim ya rabbim yardımcın olur inşallah doğumun kolay geçsin inş kimseye ihtiyaç duymazsın canım benimYok kuzum hepsi uzakta en erken 5-6 saate kaynanamlar gelir o da beni zehirlemese iyi yani
Gözün aydın olsun inşallah canım güle güle büyüt yavrunu inşallahAşırı lohusa biri geldinasılsınız kızlar kimler doğurdu. hepiniz iyisinizdir umarım. Benim gecem gündüzüm birbirine girdi. Ama sağlıklı olduğumuz için çok mutluyum.
26aralıktı yanlış hatırlamıyorsamJiji 36 haftalık mıydı?
BanaOturup kaka inceler olduk. Rengi sekli kokusucok kiymetli
Annene geçmissin gözünaydın. Insallah yolunda gider her şey.Hiş sesim çıkmıyor keyiften
Yarın ilk kez doktıea gideceğim biraz heyecanlıyım
Eylül kardeşinin yolundan mı geliyo sıpa yav. Bir şeycik olmaz. Küvözde de mis gibi bakıyolar. Sen yine sağımlarına devam et iki saatte bir 15er dk zaten söylemişlerdir. Hiç gelmese de ön uyarım olur.Kizlar cok sukur ben iyiyim.
Eylül eve geldi mi MerveBanalazım ya çiş aldım ondan yok henüz. Merak ediyorum onu da kendim yapmak istiyorum.
Annene geçmissin gözünaydın. Insallah yolunda gider her şey.
Eylül kardeşinin yolundan mı geliyo sıpa yav. Bir şeycik olmaz. Küvözde de mis gibi bakıyolar. Sen yine sağımlarına devam et iki saatte bir 15er dk zaten söylemişlerdir. Hiç gelmese de ön uyarım olur.
Geldik canım şükür.Eylül eve geldi mi Merve
AminnnHayırlısı canım benim ya rabbim yardımcın olur inşallah doğumun kolay geçsin inş kimseye ihtiyaç duymazsın canım benim
Gözünüzaydın erkenci kuş büyür annesi sen de toparlanırsın bi an önce inşallah güle güle sevgiyle büyüsün minikKizlar cok sukur ben iyiyim.
Biz Buralarda bekçi kalmayız inşallah yaa daha tık yok bende26aralıktı yanlış hatırlamıyorsam
Göğzn aydın canım inş bebişinde toparlar biran önce sağlıkla büyüt inşKizlar cok sukur ben iyiyim.
Doyup doymadığını anlamanın bazı göstergeleri var.. 40ı çıkana kadar günde 3deda 1tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur demek.. Mama sütünden çalar, zamanla sütün azalır.. Bebek mamaya alışır ve meme reddi başlarBen galiba emzik oldum.Süt de geliyodur doyuyodur inşallah. Mama denicem. Bi kez denedim akşam üzeri ac gibi almadı yarısını tükürdü filan. Toktur dedim bıraktım.
Sagiyorum geliyor birer parmak birer parmak ama simdilik onlari buzlukta tutuyorlarmis. Insallah fazla kalmaz hemen cikar ya sagliklaBanalazım ya çiş aldım ondan yok henüz. Merak ediyorum onu da kendim yapmak istiyorum.
Annene geçmissin gözünaydın. Insallah yolunda gider her şey.
Eylül kardeşinin yolundan mı geliyo sıpa yav. Bir şeycik olmaz. Küvözde de mis gibi bakıyolar. Sen yine sağımlarına devam et iki saatte bir 15er dk zaten söylemişlerdir. Hiç gelmese de ön uyarım olur.
Gözünüzaydın erkenci kuş büyür annesi sen de toparlanırsın bi an önce inşallah güle güle sevgiyle büyüsün minik
Cok sagolun canlar insallahGö
Göğzn aydın canım inş bebişinde toparlar biran önce sağlıkla büyüt inş
Yok bende de hiç tık yokBiz Buralarda bekçi kalmayız inşallah yaa daha tık yok bendelonely bird biZden önce doğurur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?