:)) ay ne güldüm. Kuzucuklar rahatına düşkün içeriyi sevdiler :))Yok bende de hiç tık yokbugün az bi sancı oldu aha dedim kocam hastalanınca içine kaçtı geri çocuk
Valla az önce çikolata yedim diyorum ki ye oğlum ye bir daha bir kaç sene bu tadı alamican:)) ay ne güldüm. Kuzucuklar rahatına düşkün içeriyi sevdiler :))
J jijikalp jiji hadi gözün aydın. Geçmiş olsun. Bol sütlü, az gazlı günleriniz olsun. Darısı başımıza.Kizlar cok sukur ben iyiyim.
Bebegimi bir kez emzirdim sonra gozetime aldilar biraz mizildaniyor diye. Henuz emme refleksi ve cigerleri tam istenilen seviyede degilmis. Sonra da yogun bakima aldilar orda beslenecek. Kotu degil ama onlem olarak dedi doktoru. Ben de bir kez yurudum ilk kalkis fenaydi insallah ikincisi bu kafar zor olmaz
Bebegime dualarinizi bekliyorum.
Sonra yine detayli yazarimmm
Lonely, böbrek taşı acısı doğumdan sonra dünyadaki en büyük acıymış. Lazerle kırıyorlar filan diye biliyorum. Öyle bir şey varsa gitsin yaptırsın. Şimdi senin en kritik döneminde çıkmasın araya.Şu an 2 saattir adet sancı gibi sancım var ve kocam işten böbrek sancısıyla geldiŞükür bütün hamilelik sendromlarını birlikte yaşadık, doğum sancısını da beni yalnız bırakmayacak sanırım…. Şaka bir yana gurbetteyiz burda eşim ve benden başka kimse yok, ben doğururken o taş düşürürse kim kime bakacak…
Aynen canım şimdi azaldı biraz sabah doktora git dedim önemimizi alalım perişan oluruz yoksa.Lonely, böbrek taşı acısı doğumdan sonra dünyadaki en büyük acıymış. Lazerle kırıyorlar filan diye biliyorum. Öyle bir şey varsa gitsin yaptırsın. Şimdi senin en kritik döneminde çıkmasın araya.
Valla bekçiye döndüm bana yakın birkaç kişiden biriydi jiji hatta benden 1 gün sonraydıBiz Buralarda bekçi kalmayız inşallah yaa daha tık yok bendelonely bird biZden önce doğurur da
Canımmmm ne güzel bir mesaj olmuş bu umut oldu doğumdan korkan bana daKizlar minigim dogduubugun 40+2ydim dr sabah 11 gibi suni sanci baslatti oglen 12 gibi acilmam 2 cmdi. Dozu arttirdilar saat 2 gibi 5cm e cikti. 3te 8cm olunca dogumhaneye alindim lavman yapildi dogumhaneye ciktigimda tam aciklik vardi 1 saat sonra da 4e dogru geldi yavruşum ❤ kesiyi mecbur yaptilar dogum esnasinda sonrasinda dikis atildi epey uzun surdu o sirada bebegin ilk kontrolleri yapildi ve asagidaki odada bulustuk ikimiz de iyiyiz hic agrim yok sadece ikinmaktan asiri yorgun dustum bakalim bebek emiyor ama henuz cok sutum gelmedi mamayla doyurduk ilk.
Bizim hikayemiz boyle basladi.. cok mutluyum cokkk. Oyle guzel ki mis gibi kokuyor gozumu ayiramiyorum Rabbim cocuklarimizi bizden ayirmasin
Bugun doguran diger arkadaslarin da gozu aydin insallah saglikla kavusmussunuzdur bugunku msjlari henuz okuyamadim ❤
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKizlar minigim dogduubugun 40+2ydim dr sabah 11 gibi suni sanci baslatti oglen 12 gibi acilmam 2 cmdi. Dozu arttirdilar saat 2 gibi 5cm e cikti. 3te 8cm olunca dogumhaneye alindim lavman yapildi dogumhaneye ciktigimda tam aciklik vardi 1 saat sonra da 4e dogru geldi yavruşum ❤ kesiyi mecbur yaptilar dogum esnasinda sonrasinda dikis atildi epey uzun surdu o sirada bebegin ilk kontrolleri yapildi ve asagidaki odada bulustuk ikimiz de iyiyiz hic agrim yok sadece ikinmaktan asiri yorgun dustum bakalim bebek emiyor ama henuz cok sutum gelmedi mamayla doyurduk ilk.
Bizim hikayemiz boyle basladi.. cok mutluyum cokkk. Oyle guzel ki mis gibi kokuyor gozumu ayiramiyorum Rabbim cocuklarimizi bizden ayirmasin
Bugun doguran diger arkadaslarin da gozu aydin insallah saglikla kavusmussunuzdur bugunku msjlari henuz okuyamadim ❤
Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün mucizenÇok şükür kızlar , kızıma kavuştumo da ben de iyiyiz darısı bekleyenlere nasip olsun inşallah kızım 3300 ,50 cm doğdu . Görür görmez ağladım ,sezeryan ekibini de ağlattım hatta hepsi dua etti , erkek olanlar dahi abla naptin ya erken olduğum halde aglayacaktim filan diyen bile oldu . Memelerden maalesef süt hiç çıkmıyor gibi bişey ,belden ameliyatli olduğum için bir sürü iğne vurdular çok zorlandım aşırı ama nedeni benimki uyuşmaz diye idi . Buarada dünyanın en güzel şeyi imiş bunun ustune sevgi olamaz . Hepinize çok teşekkür ederim
Kız ben varım daha birkaç kişi daha var. Biz geç değiliz onlar erken doğuruyor sen onlara bakmaValla bekçiye döndüm bana yakın birkaç kişiden biriydi jiji hatta benden 1 gün sonraydıarkedeeeeşler lütfen sırayı bozmayalım araya kaynak yapmayalım
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğinÇok şükür kızlar , kızıma kavuştumo da ben de iyiyiz darısı bekleyenlere nasip olsun inşallah kızım 3300 ,50 cm doğdu . Görür görmez ağladım ,sezeryan ekibini de ağlattım hatta hepsi dua etti , erkek olanlar dahi abla naptin ya erken olduğum halde aglayacaktim filan diyen bile oldu . Memelerden maalesef süt hiç çıkmıyor gibi bişey ,belden ameliyatli olduğum için bir sürü iğne vurdular çok zorlandım aşırı ama nedeni benimki uyuşmaz diye idi . Buarada dünyanın en güzel şeyi imiş bunun ustune sevgi olamaz . Hepinize çok teşekkür ederim
Maşallah allah uzun ömürler versin yavrunaKizlar minigim dogduubugun 40+2ydim dr sabah 11 gibi suni sanci baslatti oglen 12 gibi acilmam 2 cmdi. Dozu arttirdilar saat 2 gibi 5cm e cikti. 3te 8cm olunca dogumhaneye alindim lavman yapildi dogumhaneye ciktigimda tam aciklik vardi 1 saat sonra da 4e dogru geldi yavruşum ❤ kesiyi mecbur yaptilar dogum esnasinda sonrasinda dikis atildi epey uzun surdu o sirada bebegin ilk kontrolleri yapildi ve asagidaki odada bulustuk ikimiz de iyiyiz hic agrim yok sadece ikinmaktan asiri yorgun dustum bakalim bebek emiyor ama henuz cok sutum gelmedi mamayla doyurduk ilk.
Bende artık her an doğuracak gibi hissediyorumKız ben varım daha birkaç kişi daha var. Biz geç değiliz onlar erken doğuruyor sen onlara bakma
Kaleyi terketmiyoruzValla bekçiye döndüm bana yakın birkaç kişiden biriydi jiji hatta benden 1 gün sonraydıarkedeeeeşler lütfen sırayı bozmayalım araya kaynak yapmayalım
Valla zorla doğurtacaklar bizi anlata anlataBende artık her an doğuracak gibi hissediyorum
Sende gidicisin yakındaKaleyi terketmiyoruz
Bugün eşime soruyorum karnıma biraz üstten bastırsak acaba iner mi biraz çocuğa zarar verir miyiz aklımda deli sorularValla zorla doğurtacaklar bizi anlata anlata
Tövbe estağfurullahBugün eşime soruyorum karnıma biraz üstten bastırsak acaba iner mi biraz çocuğa zarar verir miyiz aklımda deli sorular
Geceleri bebiş uyanık olursa emzirirken gelirim benceSende gidicisin yakındaartık yazmazsın bugünlerdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?