2021 Aralık Anneleri

J jijikalp jiji hadi gözün aydın. Geçmiş olsun. Bol sütlü, az gazlı günleriniz olsun. Darısı başımıza.
Lonely, böbrek taşı acısı doğumdan sonra dünyadaki en büyük acıymış. Lazerle kırıyorlar filan diye biliyorum. Öyle bir şey varsa gitsin yaptırsın. Şimdi senin en kritik döneminde çıkmasın araya.

Aynen canım şimdi azaldı biraz sabah doktora git dedim önemimizi alalım perişan oluruz yoksa.

Kizlar minigim dogduu bugun 40+2ydim dr sabah 11 gibi suni sanci baslatti oglen 12 gibi acilmam 2 cmdi. Dozu arttirdilar saat 2 gibi 5cm e cikti. 3te 8cm olunca dogumhaneye alindim lavman yapildi dogumhaneye ciktigimda tam aciklik vardi 1 saat sonra da 4e dogru geldi yavruşum ❤ kesiyi mecbur yaptilar dogum esnasinda sonrasinda dikis atildi epey uzun surdu o sirada bebegin ilk kontrolleri yapildi ve asagidaki odada bulustuk ikimiz de iyiyiz hic agrim yok sadece ikinmaktan asiri yorgun dustum bakalim bebek emiyor ama henuz cok sutum gelmedi mamayla doyurduk ilk.

Bizim hikayemiz boyle basladi.. cok mutluyum cokkk. Oyle guzel ki mis gibi kokuyor gozumu ayiramiyorum Rabbim cocuklarimizi bizden ayirmasin

Bugun doguran diger arkadaslarin da gozu aydin insallah saglikla kavusmussunuzdur bugunku msjlari henuz okuyamadim ❤

Çok şükür kızlar , kızıma kavuştum o da ben de iyiyiz darısı bekleyenlere nasip olsun inşallah kızım 3300 ,50 cm doğdu . Görür görmez ağladım ,sezeryan ekibini de ağlattım hatta hepsi dua etti , erkek olanlar dahi abla naptin ya erken olduğum halde aglayacaktim filan diyen bile oldu . Memelerden maalesef süt hiç çıkmıyor gibi bişey ,belden ameliyatli olduğum için bir sürü iğne vurdular çok zorlandım aşırı ama nedeni benimki uyuşmaz diye idi . Buarada dünyanın en güzel şeyi imiş bunun ustune sevgi olamaz . Hepinize çok teşekkür ederim

Canımmmm ne güzel bir mesaj olmuş bu umut oldu doğumdan korkan bana da İnşallah sağlıkla büyüt annesi miniğini Darısı bize olsun inşallah ilk doğumun mu?

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah
Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün mucizen

Valla bekçiye döndüm bana yakın birkaç kişiden biriydi jiji hatta benden 1 gün sonraydı arkedeeeeşler lütfen sırayı bozmayalım araya kaynak yapmayalım
Kız ben varım daha birkaç kişi daha var. Biz geç değiliz onlar erken doğuruyor sen onlara bakma

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin

Maşallah allah uzun ömürler versin yavruna Canım kesi atılırken ve dikilirken acı oldu mu? Uyuşturup mu yaptılar? Müsait olunca normal doğumu biraz anlatırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…