Ben bugün ilk kez yaptım canım, sterimar almıştım. Emerken burnu tıkalı gibiydi, banyo yaptırdım sonunda da spreyi sıktım. Şimdilik ise yaramış gibi görünüyor. Kullanımı kolaydı.Veee doğuranlar burun temizliği yapan oldu mu? Ben hiç yapmadım yapayım mı?
Evet canim ilk dogumumCanımmmm ne güzel bir mesaj olmuş bu umut oldu doğumdan korkan bana daİnşallah sağlıkla büyüt annesi miniğini Darısı bize olsun inşallah ilk doğumun mu?
Amin hepimizinkineMaşallah allah uzun ömürler versin yavrunaCanım kesi atılırken ve dikilirken acı oldu mu? Uyuşturup mu yaptılar? Müsait olunca normal doğumu biraz anlatırsan sevinirim.
Tamam biz de yarın evde güzelce yıkayacaz hem daha iyi olur su filan hapşurtur. O damladan da belki denerim. Tıkalı mı emin değilim.Ben bugün ilk kez yaptım canım, sterimar almıştım. Emerken burnu tıkalı gibiydi, banyo yaptırdım sonunda da spreyi sıktım. Şimdilik ise yaramış gibi görünüyor. Kullanımı kolaydı.
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla sihatle buyutmeyi nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin
Allah razı olsun canımGözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah
Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün mucizen
Oh maşallah buraya bakmayalı doğumlar çogalmışEymenataa doğurdu, mevsim bahardan haber gelmedi dido doğurdu, olcayın sancıları başlamış. Bitter evine geçti. Şaşkın bebekte sarılık var diye hastanedeydi. Benim de hafif adet sancıları var hayırlısı. Takip edebildiklerim bunlar canım.
Arkadaşlar uyku felan yok bana da. Henüz üç günlüguz bu sorum toplucadir. Bebeğim tam olarak memeleri bosaltamiyor ve malesef mastite doğru gidiyorum sanırım. Az önce zorla uyandırdım biraz emdi uyudu tabi. Meme de tam boşaltım olmadı. Azcik elimle sagdim azcik sıcak havlu koydum. Hiçbiri çözüm olmadı. Ben napicam
Ben de sorayım. Makine benden 1 damlayı zor çıkarıyo mamajoo hastanenin. Manuel 2 damla çıkarıyo. Görümcemden de elektrikli aldım lansinoh o inşallah cikarır. Kızim az emip duzene girdikten sonra makine de yardımcı olur di mi. Makineler filan bi b.ka yaramıyo gibi geldi bana.
Kızlar manuel pompa da olsa elinizde bulunsun bence mastit olmaması için. Ben lansinoh manuel almıştım bebegim küvözde kaldıgı için süt sağdım ilk elle sag dedi hemsire çok zor oldu ikinci gün pompayla devam ettim meme uçları çok hassas oldugu için onunlada zorlandım ama işe yaradı bu seferde tam boşaltamadım acısından gümüş kapak kullandım gerçekten faydasını gördüm bide mustelanın kremini kullandım hala ara ara sürüyorum memeleri açık şekilde biraz bekletiyorum hava alsın diye sonra gümüş kapak taktım çok zedelenmeden toparladı. Neyse sonra baktım manuelle tam boşalmıyo sütüm az cıkıyo Baby Plus çiftli elektrikli pompa aldım hemen (teklisiyle fiyat farkı çok azdı) çok memnun kaldım. Bebegim hastanede yatarken öğleden geceye kadar emzirme yaptırmak için cagırmışlardı mesela o zaman yanımda manueli götürdüm sertlik hissettiğimde hemen boşalttım. Şimdi bende bazen bebegimi uyandırmakta zorluk cekiyorum memlerimde şişmiş oluyor hemen biraz sagıp biberonla veriyorum. Uyandırmak için altını çıkarıyorum ayaklarını gıdıklayıp sıkıyorum omuzlarını sıkıyorum baktım olmuyo en son bezini acıyorum üstünü cıkartıyorum zaten o zaman aglıyor üstünü çıkarmaktan hiç hoşlanmıyorSagma makine varmi cnm valla benimki de bosaltamiyor korkuyorumaktif ememiyor hemen uyuyakaliyor yatiriyorm kaldiriyorum bi daha. Sicak dus al cnm masaj yap cok guzel emzirmeye cok ugras sertlesme varsa yumusayacak ya sagma ya emzirmeyle cnm gececek ins
Çok duygusal ya eve geçmişsiniz , artık resmen karnınızdan çıktı kucağınızda , yıkayacaksınız falanTamam biz de yarın evde güzelce yıkayacaz hem daha iyi olur su filan hapşurtur. O damladan da belki denerim. Tıkalı mı emin değilim.
Evet Medipol mega daydım çok memnun kaldım herkes Çok ilgiliydi.B BitterCikilata bitter sen medipole gidiyodun diye hatırlıyorum memnun kaldin mi hastaneden bi olumsuzluk yasadin mi bide ziyaretci gelebiliyor mu
Bizim hastanede tıkalı gibiydiVeee doğuranlar burun temizliği yapan oldu mu? Ben hiç yapmadım yapayım mı?
Gözün aydın jiji. İnşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursunAh kizlar resmen sabaha kadar gaz cikardim
Ne kadar gaz o kadar iyi dedi doktorum ve ömrümce çıkarmadığım gazı bu gece çıkardım sanırım
2 saatte bir süt sağıyoruz bebeğime gönderiyoruz, hem hamiş anneşer hem lohusa anneler bebeğime dua edin lütfen 9 da yoğun bakım doktoru gelecek onun kararına göre ne kadar orda kalacağı belli olacak, inşallah bu gece güzel ilerlemiştir miniğim
Bu arada 48 cm ve 2800 gr doğdu.
36+2 de kendi hür iradesiyle dünyaya geldi minişim.
Sezeryandan aşırı korkuyordum hiç korkulacak bişey değilmiş
Ameliyattan sonra karnıma bastırmadılar sadece gaz çıksın die masaj yapar gibi yaptılar o sırada da pede çıkan kanamaya baktılar o kadar. Hiç acılı bişey değildi.
Tüm doğum süresince tek canımı yakan ilk ayağa kalkış olduo bi tık zor ama onun dışında her şey su gibi, hiç gözünüzü korkutmayın. Hele bide bebeğim yanımda olsaydı eminim çok daha kolay olurdu o yüzden sizlerin çok çok daha rahat geçecek eminim
İnşallah canım çabucak yanına gelir sakın moralini bozup bebeğini üzme sağlıklı bi şekilde gelicekAh kizlar resmen sabaha kadar gaz cikardim
Ne kadar gaz o kadar iyi dedi doktorum ve ömrümce çıkarmadığım gazı bu gece çıkardım sanırım
2 saatte bir süt sağıyoruz bebeğime gönderiyoruz, hem hamiş anneşer hem lohusa anneler bebeğime dua edin lütfen 9 da yoğun bakım doktoru gelecek onun kararına göre ne kadar orda kalacağı belli olacak, inşallah bu gece güzel ilerlemiştir miniğim
Ameliyattan sonra karnıma bastırmadılar sadece gaz çıksın die masaj yapar gibi yaptılar o sırada da pede çıkan kanamaya baktılar o kadar. Hiç acılı bişey değildi.
Tüm doğum süresince tek canımı yakan ilk ayağa kalkış olduo bi tık zor ama onun dışında her şey su gibi, hiç gözünüzü korkutmayın. Hele bide bebeğim yanımda olsaydı eminim çok daha kolay olurdu o yüzden sizlerin çok çok daha rahat geçecek eminim
Merhaba ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz?Ah kizlar resmen sabaha kadar gaz cikardim
Ben de bebeğim için aldığım çikolataları yemeye başladım çocuk kendi çikolatalarının tadına bakmasın mıValla az önce çikolata yedim diyorum ki ye oğlum ye bir daha bir kaç sene bu tadı alamican
Harika anlatmışsın sağolasın canım allah evladına bağışlasınAmin hepimizinkinekesi atilirken sancidan fazla hissetmedim onu son anda yaptılar bebegin rahat cikabilmesi icin. Dikis atilirken aci oldu uyusturucu igne yapildi sonra cok fazla hissetmedim sadece kalcaya yapilan ignenin hafif olani gibi dusun.
Acilma artana kadar normal odadaydim hep yurudum odanin icinde pilates topuna oturdum ama cok sart değil bence top. Sanci geldikce ve sıklaşıp dozu arttikca ayakta kalamadim oldugum yere comelip dizlerimi yana actim alaturka wcye oturur gibi ve acilmanin hizlanmasi icin derin nefes alip buyuk tuvaletimi zorlar gibi yaptim. Nefes kontrolu cok yardimci oldu
Dogumhanede de ıkınırken dr surekli buyuk tuvaletini yapar gibi it dedi. Orda da 1 saat fln sanci geldikçe ıkındım son kafasi iyice gorununce son bi kez ıkındım iki ebe karnima bastirdi iyice ve bebek geldi bana da inanilmaz bir rahatlama geldi. Plasentayi cikardilar biraz daha karnima bastiril kani bosaltti epey rahatlatti. Sonrasi dikis temizleme fln. Epey uzun oldu ama olumsuz bir durum yasamadigim icin umarim yardimci olmustur anlattiklarim
Sormak istedigin olursa yanitlarim canim
Ay onlardan yiyemedim pislikler sayısını eksik göndermişler, biz de yesek kutu boş kalacak 32 taneydiBen de bebeğim için aldığım çikolataları yemeye başladım çocuk kendi çikolatalarının tadına bakmasın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?