Hem sagma hem emzirme yapiyorum. Gece yatmadan once sagdigim sutlerden verecem bugun.Kisceler sut sagimi yapiyor musunuz? Bi sagimda ne kadar sut geliyor? Ben sutum az mi cok mu normal mi anlamiyorum
O sütler nasil saklaniyor ki buzluga koyup geri mi cikartiyosunuz ben bu konuyu hic bilmiyorum galibaHem sagma hem emzirme yapiyorum. Gece yatmadan once sagdigim sutlerden verecem bugun.
Ben de doğum yapmadım ama başlarda pamuk, sonrasında sleepy organik sirkeli var çok güzel kızıma kullanıyorum. Ondan aldım 12li koli indirimdeyken tavsiye ederim.Merhabalar doğum yapan anneler islak mendil olarak ne kullaniyorsunuz?
Hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsünHanımlar yazmaya fırsatım olmadı. Bizde sabah 09.35 de kavuştuk bebişimize. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bebişim emiyor ama sütüm daha henüz gelmedi, mama takviyesi yapıyoruz o yüzden.
Ben kullandım canım mecbur bugün bitti antibiyotik paketimLanet olası idrar yoku enfeksiyonu 37. Haftada yine buldu benilökosit 18 çıkmış kesin doktor antibiyotik verecek son haftalarda kullanan oldu öu aranızda bıktım artık bundan
Benimki ağlamaz daBenim esimde ben ameliyattayken kendini cok yalniz hissedip aglamis ..Ben cikinca bana dedi bende agladim. Kayinvalidem bebekle gitmis cunku.
İcerde olunca da aklin disarda kaliyor.
Hicte guclu degildim
37+3 haftalıkken aniden suyum geldi ve doğum yaptım. Çatı kemiği basıklığından ve bebeğin iriliğinden ötürü sezaryene alındım. Darısı başına.Ayy sen ne ara doğurdum kız kaçırmışım ben seni Allah analı babalı büyütsün inş Allah'ım damatlığını göstersin 2 oğlan anası olarak 2.de oğlan olacak ben de yaptırmayı düşünüyorum sünneti hayırlısı ile bi doğsunda inş
Ebebekten temizleme pamuğu aldım ilik suyla islatip altını öyle temizliyorum çok zorda kalırsam ıslak mendil kullanıyorumMerhabalar doğum yapan anneler islak mendil olarak ne kullaniyorsunuz?
Hem sağdığım sütü veriyorum hem mama veriyorum..Halledicez halledicez henüz çok yeniyiz. Mama veriyon di mi
Emzirdikten ne kdar sure sonra sagiyorsun bide ne kadar cikiyor? Gerci sen memeyi bosaltmak icin sagiosun dmiBen sağıyom ama emziriyom da ortaya karışık.
Benimki de geldi geldi cok sukurBen de naail yapacagim derken geldi sukur seninki de gelsin insallah
Bi sagimda kac ml cikiyor acabasiHem sagma hem emzirme yapiyorum. Gece yatmadan once sagdigim sutlerden verecem bugun.
Sağlıkla büyüsün gözünuz aydinHanımlar yazmaya fırsatım olmadı. Bizde sabah 09.35 de kavuştuk bebişimize. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bebişim emiyor ama sütüm daha henüz gelmedi, mama takviyesi yapıyoruz o yüzden.
Benim oglumda öyle gundüz uyuyor gece sabah ezanina kadar ayakta sürekli memede kalmak istiyor emdikce gazi oluyor bazen çok mizirdayinca mama da veriyorum acaba aç mi kalıyor anlamıyorum kiKızlar benim kızım gündüzleri sakın geceleri hiç hiç uyumuyo yaaa memesini emdiriyorum yerine koyuyorum basliyo ağlamaya napacagimizi şaşırdık sabaha dek ayık ve zerre uyku diye bişey yok
Canım aynı beni yazmışsın ne eksik ne fazla bende kızımı ihmal ediyormusum gibi geliyor önceden herseyi saatli düzenli olurdu şimdi tam tersiBugun doktor kontrolumuz vardi. Ondan once saglik ocagina gittim bebisim dogum kilosundan 40 gr bile fazla gorundu. Topuk kani alindi.
Doktor kontrolune gittik. Orada 300 gr vermis gorundu .. Hangi tarti dogru anlamadim. Doktor daha sık emzir dedi. Memede yasiyor zaten dedim. Bugun sağdim. Birazini biberonla verecem doydugundan emin olmak icin.
Sariligi yok.
Kan grubu da babasi ve abisiyle ayni.
Göbeği hala düsmedi. Şişlik var gibime geliyordu. Doktor normal dedi. Eliyle muayene etti.
Bide özel bölgesinden sümüksü akinti geldi.
Tamamen normalmis anneden gelen hormonlar sebep oluyormus.
Ayrica sendroma giriyor olabilirim.
Eymeni gördügüm an aglama geliyor.
Sanki onu ihmal ediyormuş hissine kapildim.
Bugun babasi gönderdi okula ben göremedim.
Çunku 6 da anca uyudu kizim.
Esim beni uyandirmayip kendisi hazirlayip gonderdi.
Ona haksizlik ediyormusum gibi geliyor.
Su an bile agliyorum..
Her dedigini yapiyoruz su an.
Babasi dün sinemaya goturdu.
Hamburger falan yemisler.
Ben onlarla olmadigim icin yine agladim.
Neyse lohusa kafasi bu da gececek eminim.
Bide dun dus aldim.
Sezeryan yerim şu an acikta.
Çarcabuk iyileseyim artik.
Her işi kendim yapasim var.
Annem yanimda bana is yaptirmiyor esimde sagolsun oyle .
Kaynanam 3. Gunun sonunda gitti ama her gun 2 kere beni 2 kere esimi ariyor.
Simdilik benden bu kadar.
Zeynepin var uyudugu nadir anlardan biri yasaniyor su an. O yuzden bu kadar uzun yazdim.
Sorarak bilemezsin ama ben şu matematiği edindim kendimce. Öğünlük mama ölçüsü 60 ml ya. 30 30 olması gerek memelerde. Daha azsa daha sık emzirmek zorunda kalır anne. Bi memyi tam ememediğinde 30 çıktı bi kere mesela.Emzirdikten ne kdar sure sonra sagiyorsun bide ne kadar cikiyor? Gerci sen memeyi bosaltmak icin sagiosun dmi
Benimki de geldi geldi cok sukur
Bi sagimda kac ml cikiyor acabasi
3 saat oda ısısındaO sütler nasil saklaniyor ki buzluga koyup geri mi cikartiyosunuz ben bu konuyu hic bilmiyorum galiba
Ben doğumdan eve gelince sağım yaptım sadece 30 ml çıktı iki memeden sadece o yüzden mama takviyesi verdik şimdi maması bayagi azaldıEmzirdikten ne kdar sure sonra sagiyorsun bide ne kadar cikiyor? Gerci sen memeyi bosaltmak icin sagiosun dmi
Benimki de geldi geldi cok sukur
Bi sagimda kac ml cikiyor acabasi
Yazik ya bosver canim Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin sanaSağlıkla büyüsün gözünuz aydin
Benim oglumda öyle gundüz uyuyor gece sabah ezanina kadar ayakta sürekli memede kalmak istiyor emdikce gazi oluyor bazen çok mizirdayinca mama da veriyorum acaba aç mi kalıyor anlamıyorum ki
Canım aynı beni yazmışsın ne eksik ne fazla bende kızımı ihmal ediyormusum gibi geliyor önceden herseyi saatli düzenli olurdu şimdi tam tersi
Doğumda sabaha karsi gittigim icin kızıma kayinvalidem baktı
Bende sezaryan oldum eve geldim kaynanam bir tencere çorba bile yapmamisti birde sen ayaktasin yaparsın dedim dedi topukladi kaçar gibi gitti kızım o gün resmen kuru kuru ekmekle doyurdu karnını desem yeri
eşimden başka kimse yok yardimci
Ama hepsi geçiyor şimdi duzenimizi kurduk çok şükür biraz biz çocuklara biraz çocuklar bize ayak uyduruyor artık ne yapalım
Ben de hic sagmadim ama emdikce artacak insallah hepimiz bolbol olsun yarasinBen doğumdan eve gelince sağım yaptım sadece 30 ml çıktı iki memeden sadece o yüzden mama takviyesi verdik şimdi maması bayagi azaldı
Sağım yapmıyorum emdikce memeler uyariacak süt yapımı fazlalasacak diye okumuştum bir yerde
Yok beklemedeyim bi değişik ağrılar var ama su görmeden inanmammDoğurdun mu?
Pampers aqua pure dışarda ve geceMerhabalar doğum yapan anneler islak mendil olarak ne kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?