2021 Aralık Anneleri

Daha bugun gttim ödemini atıyordur diyorlar
anladım inşallah toprlar kilosu 1 aylık pediyatrist kontrolünde netleşir kilo durumu
Kızlar doğum belirtisi arasında kusma var mi?
öyleymiş bir arkadaşım aşırı mide bulantısı ve garip ruh hali sebebiyle kontrole gidiyor nst de kasılmaları çıkıyor. sezeryan olacağı için o gün doğum yaptı.
eltim de doğum yaptığı sabah sancılarla birlikte kusmuş
sanırım kasılmalar mideyi uyarıyor

Benimde düzensiz kasılmalarım sancılarım oluyor kaç gündür zaten. Ama Bugunde kusma oldu. Bakalm ne olacak

Bi ogunde ne kadar yemesi gerektigini bilmiodum bak 60 miymis o zaman ogunluk ihtiyacina gore bi bakayim memikolara
Benim suanda bi sagimda baya cikiyor ama bebek bu kadar makine gibi cekebilcek mi die dusunuorm

nasıl oldunuz? ilk doğum mu sancınız nasıldı?

Kızlar ben doğurdum sabah 7de başladı sancım 3 cm açıklıkla 12.30da 8 cm olmuştu ama ben çok ağrı çektim çatım dar olduğu için, bebeğin kafası çıkamadı sezeryana alındım sezeryan doğurdum demin yürümeye çalıştım, şimdi emziriyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 50 cm 2990 gr doğdu

Yazik ya bosver canim Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin sana
Zaten hiiiic takılmıyorum Allâh razı olsun eşimden bebek gibi baktı bana sonrasında ablamlar felan yemek yaptılar getirdiler sağolsunlar mutfağım hiç boş kalmadı
Benim kayınvalide ben her doğum yaptığımda benden çok lahusa oluyor zaten alışkınim bütün hastalıkları dertleri hastane işleri dogumuma denk geliyor rol çalmayı pekala beceriyor sağolsun
Ben de hic sagmadim ama emdikce artacak insallah hepimiz bolbol olsun yarasin
İnşallah benim Sol gogsumden sizmaya başladı ama sağda tık yok halbuki eşit emziriyorum
Yok beklemedeyim bi değişik ağrılar var ama su görmeden inanmamm
Öyle deme kizzz gece 23 te sancim başladı sabah 09a kadar devam etti su gelmedi keşke gelseydi çok merak ediyordum nasıl bişey
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Bi ogunde ne kadar yemesi gerektigini bilmiodum bak 60 miymis o zaman ogunluk ihtiyacina gore bi bakayim memikolara

Benim suanda bi sagimda baya cikiyor ama bebek bu kadar makine gibi cekebilcek mi die dusunuorm

Bizim mama Hipp bu dışındaki tablo.

O sütler nasil saklaniyor ki buzluga koyup geri mi cikartiyosunuz ben bu konuyu hic bilmiyorum galiba
Oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay saklayabilirsin canım. Sütü direkt ısıtmıyorsun, sıcak suyun içine koyarak ısınmasını sağlıyorsun

Bebeğim kabız bence. Sürekli inliyor ağlıyor uyuyamiyor. Hatta emerken bile gaz ve kakayla mücadele ediyor. Özellikle iki gündür şiddeti arttı. Anne sütü alan bebekte neden bu olur ki. Çok erken degilmi

Canım gözün aydın hayırlı ömürlü olsun ünş bebeğin. Çatının dsr olduğu muayenede anlaşılmadı mı ?

Kızlar benim bebe sürekli memede durmak istiyor sabahtan beri uyuyunca yerine yatiriyorum uyanıp meme ariyor ağlayarak. 2 gecedir sıfır uyku ve meme ucu yaraları ile ne yapacağımı şaşırdım aynı durumda olanlar neler yaptınız?

Bel ağrısı, adet sancısı bugün daha da arttı ama sabaha geçer umudum yok doğurduğuma. Annem geldi memleketten, onu görünce korku heyecan bastı, sanırım yeni idrak ediyorum doğuracağımı anne olacağımı. Düşününce deliricek gibi oluyor insan nasıl bi mucize diye, keşke biraz algısız bir insan olsaydım.

Bebeğim kabız bence. Sürekli inliyor ağlıyor uyuyamiyor. Hatta emerken bile gaz ve kakayla mücadele ediyor. Özellikle iki gündür şiddeti arttı. Anne sütü alan bebekte neden bu olur ki. Çok erken degilmi
Daha bugün sadece anne sütü alan bir bebeğin kabız olamayacağını okudum bi kitapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…