Bnm 2 hafta önce boyleydı bı hafta oncede aynıydı hala fogurmadımNe zamana doğururum sizce
İnsan ürküyorBnm bebe de gündüz uyuyor akşam 5 de başlıyor gece 3-4 e kadar hep meme isteği yatağa koyuyoruz 10 dk duruyor sonra ağlıyor
Pert durumdayım zombi gibi oldum artık sizin bebelerde durumlar nasıl
anladım inşallah toprlar kilosu 1 aylık pediyatrist kontrolünde netleşir kilo durumuDaha bugun gttim ödemini atıyordur diyorlar
öyleymiş bir arkadaşım aşırı mide bulantısı ve garip ruh hali sebebiyle kontrole gidiyor nst de kasılmaları çıkıyor. sezeryan olacağı için o gün doğum yaptı.Kızlar doğum belirtisi arasında kusma var mi?
Benimde düzensiz kasılmalarım sancılarım oluyor kaç gündür zaten. Ama Bugunde kusma oldu. Bakalm ne olacakanladım inşallah toprlar kilosu 1 aylık pediyatrist kontrolünde netleşir kilo durumu
öyleymiş bir arkadaşım aşırı mide bulantısı ve garip ruh hali sebebiyle kontrole gidiyor nst de kasılmaları çıkıyor. sezeryan olacağı için o gün doğum yaptı.
eltim de doğum yaptığı sabah sancılarla birlikte kusmuş
sanırım kasılmalar mideyi uyarıyor
Bi ogunde ne kadar yemesi gerektigini bilmiodum bak 60 miymisSorarak bilemezsin ama ben şu matematiği edindim kendimce. Öğünlük mama ölçüsü 60 ml ya. 30 30 olması gerek memelerde. Daha azsa daha sık emzirmek zorunda kalır anne. Bi memyi tam ememediğinde 30 çıktı bi kere mesela.
Benim suanda bi sagimda baya cikiyor ama bebek bu kadar makine gibi cekebilcek mi die dusunuormBen doğumdan eve gelince sağım yaptım sadece 30 ml çıktı iki memeden sadece o yüzden mama takviyesi verdik şimdi maması bayagi azaldı
Sağım yapmıyorum emdikce memeler uyariacak süt yapımı fazlalasacak diye okumuştum bir yerde
nasıl oldunuz? ilk doğum mu sancınız nasıldı?
Kızlar ben doğurdumTüp bağlama diye mi geçiyor bu işlem? Bir de doğuma süre olarak etkisi ne kısa mı sürüyor? İyi ücreti cok değilmiş ben de bi sorayım ama guvenebilecek misin bana biseyler eksik gibi gelir
Ne durumdasın? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Ben 1 haftadır falan kullanmıyorum. Midem bulanıyor zaten bu takviyeler de yıldırdı beniBana doktor kan akışı icin gerekli kasılmaya çok da etkisi olmaz demişti. Ki ben 1 tane kullaniyordum zaten şimdi onu da kullanmıyorum. Bana kalsiyum daha iyi geldi. Bacağımın krampı geçti. Alma bence yenisini idare edersin tek kullanınca. Zaten doğum zamanın geldi.
Zaten hiiiic takılmıyorum Allâh razı olsun eşimden bebek gibi baktı bana sonrasında ablamlar felan yemek yaptılar getirdiler sağolsunlar mutfağım hiç boş kalmadıYazik ya bosver canim Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin sana
İnşallahBen de hic sagmadim ama emdikce artacak insallah hepimiz bolbol olsun yarasin
Öyle deme kizzz gece 23 te sancim başladı sabah 09a kadar devam etti su gelmedi keşke gelseydi çok merak ediyordum nasıl bişeyYok beklemedeyim bi değişik ağrılar var ama su görmeden inanmamm
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben doğurdumsabah 7de başladı sancım 3 cm açıklıkla 12.30da 8 cm olmuştu ama ben çok ağrı çektim çatım dar olduğu için, bebeğin kafası çıkamadı sezeryana alındım sezeryan doğurdum demin yürümeye çalıştım, şimdi emziriyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 50 cm 2990 gr doğdu
Bi ogunde ne kadar yemesi gerektigini bilmiodum bak 60 miymiso zaman ogunluk ihtiyacina gore bi bakayim memikolara
Benim suanda bi sagimda baya cikiyor ama bebek bu kadar makine gibi cekebilcek mi die dusunuorm
Yaptım canım çok şükür kavuştuk oğlumuzaCanim dogum yaptinmi
Oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay saklayabilirsin canım. Sütü direkt ısıtmıyorsun, sıcak suyun içine koyarak ısınmasını sağlıyorsunO sütler nasil saklaniyor ki buzluga koyup geri mi cikartiyosunuz ben bu konuyu hic bilmiyorum galiba
Uzak görünüyorNe zamana doğururum sizce
Canım gözün aydın hayırlı ömürlü olsun ünş bebeğin. Çatının dsr olduğu muayenede anlaşılmadı mı ?Kızlar ben doğurdumsabah 7de başladı sancım 3 cm açıklıkla 12.30da 8 cm olmuştu ama ben çok ağrı çektim çatım dar olduğu için, bebeğin kafası çıkamadı sezeryana alındım sezeryan doğurdum demin yürümeye çalıştım, şimdi emziriyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 50 cm 2990 gr doğdu
Bütün yeni doğuranlar aynı şeyi söylüyorKızlar benim bebe sürekli memede durmak istiyor sabahtan beri uyuyunca yerine yatiriyorum uyanıp meme ariyor ağlayarak. 2 gecedir sıfır uyku ve meme ucu yaraları ile ne yapacağımı şaşırdımaynı durumda olanlar neler yaptınız?
Anlaşıldı ama bebek küçük diye denemeye karsr verdikğCanım gözün aydın hayırlı ömürlü olsun ünş bebeğin. Çatının dsr olduğu muayenede anlaşılmadı mı ?
Daha bugün sadece anne sütü alan bir bebeğin kabız olamayacağını okudum bi kitaptaBebeğim kabız bence. Sürekli inliyor ağlıyor uyuyamiyor. Hatta emerken bile gaz ve kakayla mücadele ediyor. Özellikle iki gündür şiddeti arttı. Anne sütü alan bebekte neden bu olur ki. Çok erken degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?