2021 Aralık Anneleri

Hiç korkmayın emin olun sütünüz gelecektir. Benim iki çocuğumda da 3.gün gelmişti. İlk çocukta bende sizin gibi çok üzülüyordum strese girdim ama boşuna üzülmüşüm kendimi rahat bırakınca sütüm de gelmişti. İkinci çocukta da hiç stres yapmadım o yüzden. Siz rahat olun gerisi gelir. Bu arada Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

O zaman senin sansin dönmüş yaaa bakarsin bebekte bugun yarin gelir bu sansla
Aynen sonunda kurtuldum bu bataklıktan

Yine de vakitli bi sezaryenle gelse daha mutlu olurum
Kocaman bi stres topu olmaya çok meyilliyim
Gerçi sıfır sancı çıkıyor hep
Hiç öyle gelecek gibi değil

Canım gözün aydın neden bebeği göğsüne vermediler senle buluşmadan mama niye vermişler
Hiç stres yapma sezryanlarda geç geliyor Süt ama geliyor evine gidince güzelce dusunu al bir sürahi kuru incir kayısı üzüm karışımı şerbet pişir onu iç
Hafif şekerli sütlü tatlılar ye
Birazda dinlenip uyuyabilirsen sütun gelir ama stres yapma gelmedi diye
Mama vermek dünyanın sonu değil burda bir cogumuz hem mama hem meme devam ediyoruz

Biz henuz kucagimiza almadik yasasak ayni seylere eminim bizde uzuluruz..ama burda arkadaslardan gordugum ve ogrendigim en onemli sey kriz yönetimi...herkes kendi doktoru oluyor.. ve bir cogunun sutu hemen gelmedi guclu olmaya calisin mutlaka gelecek ne guzel dogmus kucaginiza almissiniz geriside olacak insallah

İlk günler benimde sütüm yoktu enzurdim aynı zamanda mama verdim 3.gunden sonra gelir sütun üzme kendini mama ver aynı zamanda da emzirmeye devam et.Bebek memeyi kavrayıp emdiği sürece korkma.Hayirli olsun

Canım ben doğurmadım belki tecrübeli değilim ama şundan eminim süt moralle çok alakalı. Direkt stres hormonu diye geçiyor prolaktin. Hastanede seni çok yıpratmışlar, kimse en güzel anında böyle umursamazlık yaşamak istemez. Çok normal o stresle sütünün gelmemesi. Eminim evine gidip olanları biraz unutsan, rahatlasan gelecektir. Geçmiş olsun

Hic bi sekilde uyanmiyor cnm bazen bez degistirirken bile uyuyor .. zorlada olsa besliyorum ama sanki yetersiz gibi bu sekilde.

Hadi gözünaydın maşallah çok güzel büyümüş yenı yılda doğmayacakmış topiğin son bebesi olacak sanırım
Evet ya tutamıyorum 11 gün daha napiyim 25inde olacak da vardı sanki. Önce doğsun bana ne ödülümü isterim
Tek günü belli olmayan sezaryen ben miyim
Ben diyecektim başka biri daha demis. Bence senin doktorun haberi yok sen onu bekle o seni derken normal doğmasın bebiş
Hayirli olsun insallahh doktor neden başta 38.haftaya gun verdi peki bi nedeni var mi
38+5 oluyor aslında. Yarın tam 37 oluyorum. 39.haftanın içinde almış olacak. Sağol canımm
Ben zaten sezeryan istiyordum bazı geçerli sebeplerim var. Gecen haftalarda kanamam olunca alttan muayenede de normal olmaz denmişti. 39. Haftanın içinde oluyorum verdikleri tarihte. Hatta 2 gün sonda 39 bitmis oluyor. Aslında uygun bir zaman sanırım ona göre verdi.
Arkadaşların da dediği gibi stres olumsuz etkiler o yüzden sakin olmaya çalış. Beslenmene dikkat et. Bulgur pilavı, yeşillik, sıvı beslenme bunlar güzel süt yapar. Bolca dinlenmeye çalış firsat buldukça da. Bebeğinle temas halinde ol sürekli. Gelmez diye düşünüp emzirmeyi bırakma sakın. Ve aynen denilen gibi sezeryanda geç gelebiliyor bazen süt endişe etme o yüzden. Sağlıkla büyüsün kuzu

Kızlar kontrole gittim 2 cm açılmam varmış, Perşembe günü için yatış verdiler o zamana kadar kendi gelmezse suni sancı verecekler.
1 cm açılmam vardı ama rahim ağzı yumuşamıştı Allahtan. prostaglandin konuldu vajina içine (yanlış görmediysem plastiğe benzeyen değişik bi yapısı vardı tampon diye geçiyor ama büyük değil) eve gönderildim , Türkiyede nasıl veriyolar bilmem ama vajinal yolla verilen daha iyiymiş ; bu da bir suni sancı çeşidi

Ay seni ne zaman doğurtacaklar merakla bekliyorum ya çocuk 10 aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…