2021 Aralık Anneleri

Hic bi sekilde uyanmiyor cnm bazen bez degistirirken bile uyuyor .. zorlada olsa besliyorum ama sanki yetersiz gibi bu sekilde.
Sariliktan ötürü uyuyordur. Benimki 3 , 5 dk emiyor yorulup uyuyor boynundan huylaniyor birzda öyle emiyor. Yani maksimum 7-8 dk. Emiyor Saatte bir. Böyle kilo almışız. Kilo alımı nasıl senin bebenin

Dikişlere ağrı yapıyor mu peki

Bende Türkiyede değilim ama suni sancı mı vereceksiniz dediğimde evet dedi ama bunu hanginşekilde verecekler bilmiyorum, siz şu an ne durumdasınız?

Bende Türkiyede değilim ama suni sancı mı vereceksiniz dediğimde evet dedi ama bunu hanginşekilde verecekler bilmiyorum, siz şu an ne durumdasınız?
Kasılmalar arttı tabi belimde de duruş bozukluğundan mı bilmiyorum ama ağrı var. Yurtdışıysa size de bunu uygularlar vajinal suni sancı yani

Eğer sabahki gördüğüm nişansa benim tam günümde geldi diyebilirim sizinde bir haftanız daha kalmış olabiliiiir
Evet normalde 1 hafta daha bekleyip gelmezse suni sancı en son sezaryen yapılır ama benim çatı çok da uygun değildi, bebek ufak diye biraz bekleyelim dedi doktor belki gelir erken diye.

Kasılmalar arttı tabi belimde de duruş bozukluğundan mı bilmiyorum ama ağrı var. Yurtdışıysa size de bunu uygularlar vajinal suni sancı yani
Yok canım ben istanbuldayım, biliyorsun Türkiyede normal doğuma zorlamıyorlar devlet hastanesi haricinde. Yarın ısrar etsem sezaryen yapar büyük ihtimalle, ben normali bi deneyim dedim ama gelmezse daha bekleyecek gücüm kalmadı pek

Açılma ne kadar acaba, kolay bir doğumunuz olsun inşallah
1 cmdi ilk gittiğimde ; rahim ağzı yumuşamış dedi sonra cervidil takıldı , 1 saat nst takip edildi sonra 1 saat normal yürüdüm , bekledim 20 dk daha bebeği kontrol ettiler nst ile eve gitmek istiyorsan gönderiyorlar bende eve geldim yarın 12de yine gidicem kontrol edilecek (sancım 5 dakikada bir olursa yarını beklemeden gel dediler) 6 ve 12 saat dolunca hastaneyi durumumla ilgili bilgi vermek için arayacağım. Cervidili görsel ekleyebilirsem ekleyeceğim amin inşallah sizinde. Kolay geçmiyor sürecimiz ama Rabbim yardımcı olsun

Eklentiler

• D3104498-15B9-4691-A05C-B314B4DE3F8A.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 54
Sizin için yazmamıştım onu kesinlikle öyle ama ben eşime sabahtan beri diyorum iyiki buradayım diye yoksa benimle asla uğraşmazlardı tek seçenek sezaryen derlerdi. İnanın eğer sancı böyle bir şeyse (nst de 88i gördüm) yinede dayanılabilir bir şey. Tabii ki çok zor ama geçiyor nefes alıp bilmeyi öğrenince ve sakin kalınca eğer sağlık sıkıntınız yoksa normali deneyin derim vücudunuza da iyi gelir inşallah

Ya aslında böbrek taşı düşürmüş biri olarak sancıdan korkmuyorum ben, çıkarken vajina kesi dikiş vs beni tek korkutan o kısım. Bir de bebek için endişeleniyorum çıkamazsa diye keşke hepimiz kolayca normal doğurabilsek en güzeli doğal olan tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…