Sariliktan ötürü uyuyordur. Benimki 3 , 5 dk emiyor yorulup uyuyor boynundan huylaniyor birzda öyle emiyor. Yani maksimum 7-8 dk. Emiyor Saatte bir. Böyle kilo almışız. Kilo alımı nasıl senin bebeninHic bi sekilde uyanmiyor cnm bazen bez degistirirken bile uyuyor .. zorlada olsa besliyorum ama sanki yetersiz gibi bu sekilde.
Bende çok anlamam da kayınvalidem geldi o yapacak kuru üzüm ve kayısı aldirmisti bana ondan yapar herhaldeKomposto ne kompostosu olacak onun önemi var mi bende topigi okuya okuya arkadan geliyorum : )))
Geçen ne gördüm ya espri yapmışlar anaokuluna yazdırdım çocuğu doğurup diyeAy seni ne zaman doğurtacaklar merakla bekliyorum ya çocuk 10 aylık oldu
Dikişlere ağrı yapıyor mu pekiContractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiya kremden ya da doktorun dikisinden anlamadim.
Onun disinda baska bi suru vitamin ve ek gida falan verdi sut icin.
Bide agri kesici ve antibiyotik verdi.
Verir verir, emzirince cok enerji sarf ediliyor pit pit gider
Ben bunu paylasmistim cok etkili ve bilimsel tekniklerden bahsediyor. Kendi de denemis ve dogurmus zaten
Bol bol su tuket sut verdikce gider ya
Benim dr hem spinal hem epidural yani kombine anestezi yapti. Gercekten hicbi sey hissetmedim. Damar yolu acarlarken daha cok canim yanmistibebegimi dogar dogmaz gormek, o sicakligini o an hissetmek tarifsiz bi duyguydu. Bence kesinlikle geneli tercih etmemelisin. Zaten sanirim bebek icin de pek faydali degilmis. Eger fenalasirim diye korkuyorsan korkma. Her degerini saniye saniye takip edip gerekli adimi atiyorlar. Mesela benim midem bulandi saniyesinde ilac bastilar ve hemen gecti
Owlinin cift tarafli cirtli korsesini kullaniyorum ben, dogumun ertesi gunu takmaya basla dedi doktorum. Gunduz ful takili, gece cikariyorum. Kullanimi rahat.
Kanala inmişAynı durumdayız. Peki bebek kanala inmiş mi?
Bende Türkiyede değilim ama suni sancı mı vereceksiniz dediğimde evet dedi ama bunu hanginşekilde verecekler bilmiyorum, siz şu an ne durumdasınız?1 cm açılmam vardı ama rahim ağzı yumuşamıştı Allahtan. prostaglandin konuldu vajina içine (yanlış görmediysem plastiğe benzeyen değişik bi yapısı vardı tampon diye geçiyor ama büyük değil) eve gönderildim , Türkiyede nasıl veriyolar bilmem ama vajinal yolla verilen daha iyiymiş ; bu da bir suni sancı çeşidi
Çatı muayenesi oldunuz mu peki uygun muymuş yaniBende Türkiyede değilim ama suni sancı mı vereceksiniz dediğimde evet dedi ama bunu hanginşekilde verecekler bilmiyorum, siz şu an ne durumdasınız?
Uygunluğuna bakmadı, sadece açılmaya baktı birde bebeğin aşağı indiğini söyledi. Ama ağrım sancım yok kendi gelecek mi merakla bekliyorumÇatı muayenesi oldunuz mu peki uygun muymuş yani
Ben daha yeni 40 a giricem, eşim çıkınca askere yollarız artık diyoGeçen ne gördüm ya espri yapmışlar anaokuluna yazdırdım çocuğu doğurup diyebenimki de o hesap olacak gibi
Eğer sabahki gördüğüm nişansa benim tam günümde geldi diyebilirim sizinde bir haftanız daha kalmış olabiliiiirYarın sabah kontrol var bizim, bakalım normali beklemeye devam mı yoksa halime acıyıp gel alalım artık mı dicek doktorçok gerginim nasıl uyuyacaksam.
Kasılmalar arttı tabi belimde de duruş bozukluğundan mı bilmiyorum ama ağrı var. Yurtdışıysa size de bunu uygularlar vajinal suni sancı yaniBende Türkiyede değilim ama suni sancı mı vereceksiniz dediğimde evet dedi ama bunu hanginşekilde verecekler bilmiyorum, siz şu an ne durumdasınız?
Evet normalde 1 hafta daha bekleyip gelmezse suni sancı en son sezaryen yapılır ama benim çatı çok da uygun değildi, bebek ufak diye biraz bekleyelim dedi doktor belki gelir erken diye.Eğer sabahki gördüğüm nişansa benim tam günümde geldi diyebilirim sizinde bir haftanız daha kalmış olabiliiiir
Yok canım ben istanbuldayım, biliyorsun Türkiyede normal doğuma zorlamıyorlar devlet hastanesi haricinde. Yarın ısrar etsem sezaryen yapar büyük ihtimalle, ben normali bi deneyim dedim ama gelmezse daha bekleyecek gücüm kalmadı pekKasılmalar arttı tabi belimde de duruş bozukluğundan mı bilmiyorum ama ağrı var. Yurtdışıysa size de bunu uygularlar vajinal suni sancı yani
Açılma ne kadar acaba, kolay bir doğumunuz olsun inşallahKasılmalar arttı tabi belimde de duruş bozukluğundan mı bilmiyorum ama ağrı var. Yurtdışıysa size de bunu uygularlar vajinal suni sancı yani
1 cmdi ilk gittiğimde ; rahim ağzı yumuşamış dedi sonra cervidil takıldı , 1 saat nst takip edildi sonra 1 saat normal yürüdüm , bekledim 20 dk daha bebeği kontrol ettiler nst ile eve gitmek istiyorsan gönderiyorlar bende eve geldim yarın 12de yine gidicem kontrol edilecek (sancım 5 dakikada bir olursa yarını beklemeden gel dediler) 6 ve 12 saat dolunca hastaneyi durumumla ilgili bilgi vermek için arayacağım. Cervidili görsel ekleyebilirsem ekleyeceğimAçılma ne kadar acaba, kolay bir doğumunuz olsun inşallah
Sizin için yazmamıştım onuYok canım ben istanbuldayım, biliyorsun Türkiyede normal doğuma zorlamıyorlar devlet hastanesi haricinde. Yarın ısrar etsem sezaryen yapar büyük ihtimalle, ben normali bi deneyim dedim ama gelmezse daha bekleyecek gücüm kalmadı pek
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahYarın sabah kontrol var bizim, bakalım normali beklemeye devam mı yoksa halime acıyıp gel alalım artık mı dicek doktorçok gerginim nasıl uyuyacaksam.
İnşallah canımm arkamdan yetişHadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Ya aslında böbrek taşı düşürmüş biri olarak sancıdan korkmuyorum ben, çıkarken vajina kesi dikiş vs beni tek korkutan o kısım. Bir de bebek için endişeleniyorum çıkamazsa diyeSizin için yazmamıştım onukesinlikle öyle ama ben eşime sabahtan beri diyorum iyiki buradayım diye yoksa benimle asla uğraşmazlardı tek seçenek sezaryen derlerdi. İnanın eğer sancı böyle bir şeyse (nst de 88i gördüm) yinede dayanılabilir bir şey. Tabii ki çok zor ama geçiyor nefes alıp bilmeyi öğrenince ve sakin kalınca eğer sağlık sıkıntınız yoksa normali deneyin derim vücudunuza da iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?