- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Nasil korsen cnm bakimYumuşak bnm bn takıyorum terleten korsem var yumuşak de yumuşak tak dedi 10 gün sonra sert olsun dedi
Ben de owli bakyim acaba m bedenmi almlym sanrm olurContractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiya kremden ya da doktorun dikisinden anlamadim.
Onun disinda baska bi suru vitamin ve ek gida falan verdi sut icin.
Bide agri kesici ve antibiyotik verdi.
Verir verir, emzirince cok enerji sarf ediliyor pit pit gider
Ben bunu paylasmistim cok etkili ve bilimsel tekniklerden bahsediyor. Kendi de denemis ve dogurmus zaten
Bol bol su tuket sut verdikce gider ya
Benim dr hem spinal hem epidural yani kombine anestezi yapti. Gercekten hicbi sey hissetmedim. Damar yolu acarlarken daha cok canim yanmistibebegimi dogar dogmaz gormek, o sicakligini o an hissetmek tarifsiz bi duyguydu. Bence kesinlikle geneli tercih etmemelisin. Zaten sanirim bebek icin de pek faydali degilmis. Eger fenalasirim diye korkuyorsan korkma. Her degerini saniye saniye takip edip gerekli adimi atiyorlar. Mesela benim midem bulandi saniyesinde ilac bastilar ve hemen gecti
Owlinin cift tarafli cirtli korsesini kullaniyorum ben, dogumun ertesi gunu takmaya basla dedi doktorum. Gunduz ful takili, gece cikariyorum. Kullanimi rahat.
Bana krem vermedi iz kalck gibi yaaa niye vermedi acaba ilkinde kullnmstmContractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiya kremden ya da doktorun dikisinden anlamadim.
Ben bunu paylasmistim cok etkili ve bilimsel tekniklerden bahsediyor. Kendi de denemis ve dogurmus zaten
Benim dr hem spinal hem epidural yani kombine anestezi yapti. Gercekten hicbi sey hissetmedim. Damar yolu acarlarken daha cok canim yanmistibebegimi dogar dogmaz gormek, o sicakligini o an hissetmek tarifsiz bi duyguydu. Bence kesinlikle geneli tercih etmemelisin. Zaten sanirim bebek icin de pek faydali degilmis. Eger fenalasirim diye korkuyorsan korkma. Her degerini saniye saniye takip edip gerekli adimi atiyorlar. Mesela benim midem bulandi saniyesinde ilac bastilar ve hemen gecti
Owlinin cift tarafli cirtli korsesini kullaniyorum ben, dogumun ertesi gunu takmaya basla dedi doktorum. Gunduz ful takili, gece cikariyorum. Kullanimi rahat.
bende hemen görmek ısterım o an ama panık olurmuyum emın degılımEğer ameliyat esnasında panik yaparım diyorsan (panik yapacak bişey yok aslında) genel daha iyi olabilir. Ama ben kendi tercihimle spinal istedim. Bebeğimi hemen görmek, sesini duymak, narkozdan uyanma gibi bir dert olmadan onu kucaklamak için.
ne guzel masaallah :) sağsalim kavuşmussun sonucta ,darısı bekleyenlereeeSpinal ol bebeni gör hemenBenimki az su yutmustu mesela küvöze girdi. Ama kimse panik yapmamistı doğumda. Sükunetle yolladım küvoze. Dışardakiler çok kötü olmuşlardı. Ben onları sakinleştirdim.
spınalde ne kadar sure uyusuk kalınıyorİkisini de yaşamış olarak spinal genelden daha zor ayılıyorsun
benımle hemen hemen aynı butun bılgılerınız neye gore gun verdıler sızeKızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonundaHaftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah
Bu arada 2 haftada 2300 grdan 3150 ye çıkmış kilosu. Buna çok şaşırdım ve sevindim. Küsurat farklı olabilir dedi doktor sapma olabilir 3000 gr gibi düşün dedi. Boyu da 49 cm. Sağlığı da yerinde gelir inşallah
tesekkurlerrrSpInal canimm beence
cok guzel acıklamıssın heves ettım resmen :) ama bende epıdural olmuycak sadece spınaldede bu kadar rahat gecer mı bende kan aldırmaya aglayan ınsanım ama bırını yasayacaksam hangısı olsun bilemedım :)Contractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiya kremden ya da doktorun dikisinden anlamadim.
Benim sezaryen diye biliyorum ama acaba doktor bilmiyor mu diye düşünmeye başladımBide benim gibisi var normal mi sezaryen mi o bile belli degil
Dr a da habrr et cnmBenim sezaryen diye biliyorum ama acaba doktor bilmiyor mu diye düşünmeye başladım
Hala bi günüm olmadığına göre sonuçta
Ağzın bal yesin inşallahContractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiya kremden ya da doktorun dikisinden anlamadim.
Sen yarın sabah git de ki ben sezaryene geldim.Benim sezaryen diye biliyorum ama acaba doktor bilmiyor mu diye düşünmeye başladım
Cuma bi hatırlatacağım noldu bizim sezaryen işi diyeDr a da habrr et cnm
Valla geçen 9da gittiğim muayenede doktoru 2de görebildimSen yarın sabah git de ki ben sezaryene geldim.
Gelir gelir gelir asla streslenme hele banyo yap acıl kendine gel sakin ol.Arkadaşlar merhaba. Dün doğum yaptım çok şükür. Çok minyon kızım. 2700 gramcık. Küçücük. Ben spinal ameliyattayken mama vermişler. Saatlerce uyanmadı mama yiyince. Hastenem çok ilgisiz çıktı. Zorla yardım aldım. İki ayrı hemşireye kontrol ettirdim sütün gelmiş dediler. Manuel pompa ile kendim denedim, süt gelmedi pompaya. Gece emmeye ancak başladı. Uzun uzun emdi. Öğleden sonraya kadar memeden ayrıldıkça ağladı. Meğer açmış. Biz yine mama istedik. Ben ağlama krizine girince üçüncü bi hemşire ile kontrol ettik. Elle de bakınca süt yok. Sonunda ortaya elektronik pompa çıktı. Onunla da süt müt yok. Yani iki gündür sütüm yokÇokkkkk üzgünüm. Gelir mi bundan sonra. Sabah taburcu oluyorum. Olmayan sütüm ile eve bebekle gitmek beni çok korkutuyor. Burdaki tüm doktor ve hemşireler öyle tuhaf ki. İki gündür sürekli yardım istiyorum kimse beni dinlemiyor. Başına böyle gelen var mı ? Sütüm gelir mi? Öyle zor bi ameliyat geçirdim ki, iki gündür hiç uyuyamadım. Dağılmış haldeyim, siz de birkaç günlük annesiniz ama nolur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Veee 9 gunun kalmis gorunuyorBenim sezaryen diye biliyorum ama acaba doktor bilmiyor mu diye düşünmeye başladım
1 -1.5 saat anca geçiyorspınalde ne kadar sure uyusuk kalınıyor
Doğumun her halini yaşamak için tabiki Spinal zaten 10 dk lik işlem korkacak bişey yok canımkızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Kopcalı olanlar var ya ondan takıyorum ben çok rahat ama m beden almıştım pişman oldum çünkü taktigimin 3. Günü 3cuncu kopcaya geçtim şimdi s beden siparis vericemDogum yapan anneler ben korse almamistim henuz doktorum kullanabilirsin dedi artik cirtli olanlardan. neler tavsiye edersiniz
Fazla bişey anlatmadılar. Banyo yap dediler. Bi de elektronik pompa alıcam. Başka napabilirim. Şuan panik atak krizine girmek üzereyim. Öncelikle sakinleşmem gerek biliyorum ama başka ne yapabilirimGelir gelir gelir asla streslenme hele banyo yap acıl kendine gel sakin ol.
9 değildir o yaVeee 9 gunun kalmis gorunuyor
Öncelikle elektrikli al evet. Sür takviyesi kullan. Bana laktom verdi. Birden geldi benim de tıkanma oldu. Açtım galiba iki gündür. Mama al korkma mamaya alısıp da seni birakmasından. Küvoze giren her bebek mamayla besleniyo sonra sute geçiyolar. Doğru emzirmeyle de emzirmeye devam ediyolar. Aç kalmasın kan şekeri düşmesin yeter. Biberonla besleme ile ilgili video izle biz boşluğa birakıuoruz ya biberon ucunu öyle olmyacakmış yukarı damağa dayayacakmışız. Bana yeni dogan yoğun bakımda ögrettiler. Minicik bebeler bile pürüzsüz besleniyolar valla.Fazla bişey anlatmadılar. Banyo yap dediler. Bi de elektronik pompa alıcam. Başka napabilirim. Şuan panik atak krizine girmek üzereyim. Öncelikle sakinleşmem gerek biliyorum ama başka ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?