2021 Aralık Anneleri

Ben de owli bakyim acaba m bedenmi almlym sanrm olur

Bana krem vermedi iz kalck gibi yaaa niye vermedi acaba ilkinde kullnmstm

bende hemen görmek ısterım o an ama panık olurmuyum emın degılım
Spinal ol bebeni gör hemen Benimki az su yutmustu mesela küvöze girdi. Ama kimse panik yapmamistı doğumda. Sükunetle yolladım küvoze. Dışardakiler çok kötü olmuşlardı. Ben onları sakinleştirdim.
ne guzel masaallah :) sağsalim kavuşmussun sonucta ,darısı bekleyenlereee
İkisini de yaşamış olarak spinal genelden daha zor ayılıyorsun
spınalde ne kadar sure uyusuk kalınıyor
benımle hemen hemen aynı butun bılgılerınız neye gore gun verdıler sıze
SpInal canimm beence
tesekkurlerrr

cok guzel acıklamıssın heves ettım resmen :) ama bende epıdural olmuycak sadece spınaldede bu kadar rahat gecer mı bende kan aldırmaya aglayan ınsanım ama bırını yasayacaksam hangısı olsun bilemedım :)

Ağzın bal yesin inşallah

Arkadaşlar merhaba. Dün doğum yaptım çok şükür. Çok minyon kızım. 2700 gramcık. Küçücük. Ben spinal ameliyattayken mama vermişler. Saatlerce uyanmadı mama yiyince. Hastenem çok ilgisiz çıktı. Zorla yardım aldım. İki ayrı hemşireye kontrol ettirdim sütün gelmiş dediler. Manuel pompa ile kendim denedim, süt gelmedi pompaya. Gece emmeye ancak başladı. Uzun uzun emdi. Öğleden sonraya kadar memeden ayrıldıkça ağladı. Meğer açmış. Biz yine mama istedik. Ben ağlama krizine girince üçüncü bi hemşire ile kontrol ettik. Elle de bakınca süt yok. Sonunda ortaya elektronik pompa çıktı. Onunla da süt müt yok. Yani iki gündür sütüm yokÇokkkkk üzgünüm. Gelir mi bundan sonra. Sabah taburcu oluyorum. Olmayan sütüm ile eve bebekle gitmek beni çok korkutuyor. Burdaki tüm doktor ve hemşireler öyle tuhaf ki. İki gündür sürekli yardım istiyorum kimse beni dinlemiyor. Başına böyle gelen var mı ? Sütüm gelir mi? Öyle zor bi ameliyat geçirdim ki, iki gündür hiç uyuyamadım. Dağılmış haldeyim, siz de birkaç günlük annesiniz ama nolur bilgisi olan varsa yardım etsin.

Gelir gelir gelir asla streslenme hele banyo yap acıl kendine gel sakin ol.

kızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Doğumun her halini yaşamak için tabiki Spinal zaten 10 dk lik işlem korkacak bişey yok canım
Dogum yapan anneler ben korse almamistim henuz doktorum kullanabilirsin dedi artik cirtli olanlardan. neler tavsiye edersiniz
Kopcalı olanlar var ya ondan takıyorum ben çok rahat ama m beden almıştım pişman oldum çünkü taktigimin 3. Günü 3cuncu kopcaya geçtim şimdi s beden siparis vericem

Gelir gelir gelir asla streslenme hele banyo yap acıl kendine gel sakin ol.
Fazla bişey anlatmadılar. Banyo yap dediler. Bi de elektronik pompa alıcam. Başka napabilirim. Şuan panik atak krizine girmek üzereyim. Öncelikle sakinleşmem gerek biliyorum ama başka ne yapabilirim

Fazla bişey anlatmadılar. Banyo yap dediler. Bi de elektronik pompa alıcam. Başka napabilirim. Şuan panik atak krizine girmek üzereyim. Öncelikle sakinleşmem gerek biliyorum ama başka ne yapabilirim
Öncelikle elektrikli al evet. Sür takviyesi kullan. Bana laktom verdi. Birden geldi benim de tıkanma oldu. Açtım galiba iki gündür. Mama al korkma mamaya alısıp da seni birakmasından. Küvoze giren her bebek mamayla besleniyo sonra sute geçiyolar. Doğru emzirmeyle de emzirmeye devam ediyolar. Aç kalmasın kan şekeri düşmesin yeter. Biberonla besleme ile ilgili video izle biz boşluğa birakıuoruz ya biberon ucunu öyle olmyacakmış yukarı damağa dayayacakmışız. Bana yeni dogan yoğun bakımda ögrettiler. Minicik bebeler bile pürüzsüz besleniyolar valla.

Önce emzir iki göğsü de dene. Sonra mama ver. Sonra sağım yaparsın. Gelir illa ki. Sadece geleceğine ve emeceğine inan. Stresini bebeğe geçirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…