2021 Aralık Anneleri

Gobek deliginden itibaren asagisi uyusuk hissiz.. pansuman yapiyorum ama gazli bez deymiyor sanki oraya emin olmak icin ayna koyup yaptim okadar hissiz bende korkmustum acaba yanlis bisey mi yapildi bole mi kalicak die demekki sadece bende degilmis

Ben 3 gündür yazyrum artk bide genelde sağarak veriyorum memede tutyrum onları fl yazyrum. Şu sarılıktan bi kurtulsak hayrısyla rahatlasak
Kan tahlili vvermedik biz :s nasil bilmiyorum valla insallah dusmustur degerleri pztsi saglik ocagi muayene var

Benim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?

Ay yok ya kimseden duymadım öyle bişey siz de çok araştırmayın akışına bırakın derim.
İnsanlar ne ameliyatlar kaldırıyorlar bizimkisi çok sevimli bişey

Kizlar gece banyo yaptiriyor musunuz? Su 40 i cikana kadar bir suru kaide var bilemedim yaptirsam mi? Banyo sonrasi guzel uyuyor gece yapilabiliyorsa misil misil uyusun

Yok ya korkma korkulacak hiç bişey yok. Hareketleri hissedysun sarsıldığın için ama diğer türlü öyle bişey yok . Okuma bişey. Korkarım diye ben okumadım .

İnşallah inşallah bizim dr da 12 yi görünce tabi bıraktı yükselmesi diye inşallah düşmeye devam eder
Kendini çok strese sokma sarılık konusunda. Bebeğim bugün 36 günlük küvözdeyken 4 kere fototerapi almış, her şey yolunda ama sarılığı atamamıştı. Hala atamadı ama artık azalıyor. Uzamış sarılık dediler ileri testlerini yaptılar temiz çıktı. Eğer devam ederse daha detaylı testler yapıyorlar zaten ama zamana bırak inşallah yavaş yavaş düşecektir. Zamanla geçiyor. Bol bol sen sütünle besle. Sık sık uyandır ver sütünü direk. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız

Herkes gbi rahat bir hayat istyrum bebeğimle sorun olmadan o yğzden evhamlanıyorum. İnşallah hepimiz tez vakitte atlatırız .

Evet şis benimkide akinti da vardi o gecti. Sislik devam ediyor ödem var dedi doktor. Zamanla inecek o dedi

Herkes gbi rahat bir hayat istyrum bebeğimle sorun olmadan o yğzden evhamlanıyorum. İnşallah hepimiz tez vakitte atlatırız .
Ah bende çok isterdim öyle olsun, ama bazımızın nasibi böyle demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…