- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Gobek deliginden itibaren asagisi uyusuk hissiz.. pansuman yapiyorum ama gazli bez deymiyor sanki oraya emin olmak icin ayna koyup yaptim okadar hissizSezeryan olan anneler sizin de dikiş yeriniz balon gibi mi? Dokunuyorum dikiş yeri ve çevresi tamamen içi sıvı dolu bi balon gibi yumuşak ve hissiz. Böyle olması normal dimi ? Bi de benim doktorum korseyi kesinlikle takmicaksin dedi 21 gün sonra karın kaslarını güçlendirmek için egzersize baslicakmisim. Korse o kasların gelismesini engeller dedi. Bazi doktor öneriyor bazısı tamamen karşı anlamadım ben bu işi
BeenYarın bn gibi doğum yapacak varmıydı kızlar :))
Günde kaç defa çiş kaka yapıyor sayıyormusunuzDr götürdüm az var normal bu dedi bizim gözlerde daha var inşallah en kısa sürede geçer çiş yaptıkça atacakmış öyle dedi dr
Saglikla kolaylikla kucaginiza alirsinizinsallah guzrl haberlerinizi bekliyoruz
Ben saymadim ama 7 8 vardir sanrmGünde kaç defa çiş kaka yapıyor sayıyormusunuz
İnşallah canıım eksik olmaSaglikla kolaylikla kucaginiza alirsinizinsallah guzrl haberlerinizi bekliyoruz
Ben 3 gündür yazyrum artk bide genelde sağarak veriyorum memede tutyrum onları fl yazyrum. Şu sarılıktan bi kurtulsak hayrısyla rahatlasakBen saymadim ama 7 8 vardir sanrm
Kan tahlili vvermedik biz :s nasil bilmiyorum valla insallah dusmustur degerleri pztsi saglik ocagi muayene varBen 3 gündür yazyrum artk bide genelde sağarak veriyorum memede tutyrum onları fl yazyrum. Şu sarılıktan bi kurtulsak hayrısyla rahatlasak
İnşallah inşallah bizim dr da 12 yi görünce tabi bıraktı yükselmesi diye inşallah düşmeye devam ederKan tahlili vvermedik biz :s nasil bilmiyorum valla insallah dusmustur degerleri pztsi saglik ocagi muayene var
Ay yok ya kimseden duymadım öyle bişey siz de çok araştırmayın akışına bırakın derim.Benim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?
Aynen geceleri bi sancı tutuyor nedenseHe ya bende öle hareket sayıyorum hele akşamları görsen doğuracak gibi oluyorum ama gündüz bişey yok
Yok ya korkma korkulacak hiç bişey yok. Hareketleri hissedysun sarsıldığın için ama diğer türlü öyle bişey yok . Okuma bişey. Korkarım diye ben okumadım .Benim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?
Kendini çok strese sokma sarılık konusunda. Bebeğim bugün 36 günlük küvözdeyken 4 kere fototerapi almış, her şey yolunda ama sarılığı atamamıştı. Hala atamadı ama artık azalıyor. Uzamış sarılık dediler ileri testlerini yaptılar temiz çıktı. Eğer devam ederse daha detaylı testler yapıyorlar zaten ama zamana bırak inşallah yavaş yavaş düşecektir. Zamanla geçiyor. Bol bol sen sütünle besle. Sık sık uyandır ver sütünü direk. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınızİnşallah inşallah bizim dr da 12 yi görünce tabi bıraktı yükselmesi diye inşallah düşmeye devam eder
Herkes gbi rahat bir hayat istyrum bebeğimle sorun olmadan o yğzden evhamlanıyorum. İnşallah hepimiz tez vakitte atlatırız .Kendini çok strese sokma sarılık konusunda. Bebeğim bugün 36 günlük küvözdeyken 4 kere fototerapi almış, her şey yolunda ama sarılığı atamamıştı. Hala atamadı ama artık azalıyor. Uzamış sarılık dediler ileri testlerini yaptılar temiz çıktı. Eğer devam ederse daha detaylı testler yapıyorlar zaten ama zamana bırak inşallah yavaş yavaş düşecektir. Zamanla geçiyor. Bol bol sen sütünle besle. Sık sık uyandır ver sütünü direk. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Bir gun durup diger gun yikiyoruzKizlar gece banyo yaptiriyor musunuz? Su 40 i cikana kadar bir suru kaide var bilemedim yaptirsam mi? Banyo sonrasi guzel uyuyor gece yapilabiliyorsa misil misil uyusun
Evet şis benimkide akinti da vardi o gecti. Sislik devam ediyor ödem var dedi doktor. Zamanla inecek o dediSezeryan olan anneler sizin de dikiş yeriniz balon gibi mi? Dokunuyorum dikiş yeri ve çevresi tamamen içi sıvı dolu bi balon gibi yumuşak ve hissiz. Böyle olması normal dimi ? Bi de benim doktorum korseyi kesinlikle takmicaksin dedi 21 gün sonra karın kaslarını güçlendirmek için egzersize baslicakmisim. Korse o kasların gelismesini engeller dedi. Bazi doktor öneriyor bazısı tamamen karşı anlamadım ben bu işi
Ah bende çok isterdim öyle olsun, ama bazımızın nasibi böyle demek kiHerkes gbi rahat bir hayat istyrum bebeğimle sorun olmadan o yğzden evhamlanıyorum. İnşallah hepimiz tez vakitte atlatırız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?