2021 Aralık Anneleri

Aman sakın öyle saçma şeylere kulak asma bişey hissetsen olmaz ki
Diş çekimi gibi düşün sarsıntı oluyor o da uyuşuk olmayan bölge var sonuçta iç organlarına da dokunuluyor
Bnm midem hamilelikte bulanmadı sezeryanda çok bulandı dr bağırsaklarına kadar dokunuyoruz dedi
Hiç hissetmiyorsun yani
Çok da güzel geçti
Herkesin bünye farklı ağrı eşiği de onları hiç okuma

Kizlar gece banyo yaptiriyor musunuz? Su 40 i cikana kadar bir suru kaide var bilemedim yaptirsam mi? Banyo sonrasi guzel uyuyor gece yapilabiliyorsa misil misil uyusun
Gece değilde gündüz yıkamayı tercih ediyorum
1 gün yaptırıp 1 gün yaptırmıyorum

Gece değilde gündüz yıkamayı tercih ediyorum
1 gün yaptırıp 1 gün yaptırmıyorum
O kadar sık yıkamam gerekli mi ya? Bana aksine daha az yıkanmalı gibi geliyor. Siz günaşırı yıkanması gerektiğine dair bir bilgi mi aldınız yoksa kendi kendinize mi karar verdiniz? eymentaa

O kadar sık yıkamam gerekli mi ya? Bana aksine daha az yıkanmalı gibi geliyor. Siz günaşırı yıkanması gerektiğine dair bir bilgi mi aldınız yoksa kendi kendinize mi karar verdiniz? eymentaa
Yazın hergün kışın gün aşırı genelde yıkanır kaslar su gördükçe rahatlar
Eğitim almıştım o zmn da hemşire aynısını dedi
Sen ne sıklıkla yıkıyorsun ki ?

Gobek deliginden itibaren asagisi uyusuk hissiz.. pansuman yapiyorum ama gazli bez deymiyor sanki oraya emin olmak icin ayna koyup yaptim okadar hissiz bende korkmustum acaba yanlis bisey mi yapildi bole mi kalicak die demekki sadece bende degilmis
Aynen canım delikten sonrası yok bende de acaba anestezi etkisi geçmedi ondan mı demistim ama normalmiş sinirler kesildiği için. İnşallah çabucak geçer ne diyelim aylarca surebilirmis

Evet şis benimkide akinti da vardi o gecti. Sislik devam ediyor ödem var dedi doktor. Zamanla inecek o dedi
Sis olması normal o zaman demek ki, benim kontrolüm haftaya daha zaman var o yüzden doktoruma soramamistim. Ağrılar bitti mi peki benim hala var gerçi daha 3 gün oldu ama ağrıyınca acaba yanlış bir şey mi yaptım diye düşündüm.

Ben sadece içimde bir şeyler yapıldığı, bir seyin cekistirildigini hissettim acı ağrı vs kesinlikle olmadı. ameliyatın basinda çok kötü midem bulandı ve gaz çıkarmaya başladım ağzımdan anestezi dr u bunun beklenen bir şey olduğunu söyledi ve hemen ilac verdiler 5 dk içinde kesildi bulantım. Bunun dışında olumsuz hiçbir şey yaşamadım çok şükür. Siz de başkalarını dinleyip, okuyup kendinizi olumsuza sartlayip germeyin lütfen.

Canim banada oyle diyen cok oldu hepsi sacmalik bak ben devlet hastanesinde oldum o kadar etkilenmisimki duyduklarimdan ben uyusmadim dedim doktor daha baslamiyoruz uyusacak dedi sonra bakti ben sakinlesemiyorum beni uyuttular sakinlestirmek icin cok ugrastilar benim o halimde korkulu sezaryen hikayeleri yuzunden oysa ikinci sezaryenimdi ilkinde oglumu hemen gormustum cok guzel gecmisti bunda kizimi goremedim o kaygim yuzunden kapat kulaklarini oyle seyler anlatanlara cunku mumkunu yok ve benim bu sezaryen agrim falan da olmadi oyle hic korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…