Herlde canm Rabbim bundan kötü etmesin. Bide bebeğim sanki hızlı nefes alıp veriyor sizinkilere aynı mıAh bende çok isterdim öyle olsun, ama bazımızın nasibi böyle demek ki
Afiyet şifa olsun ikinizede
Özellikle meme de bi de boğazında kalıyorHerlde canm Rabbim bundan kötü etmesin. Bide bebeğim sanki hızlı nefes alıp veriyor sizinkilere aynı mı
Saymadım ama 9-10 oluyordur yaGünde kaç defa çiş kaka yapıyor sayıyormusunuz
Aman sakın öyle saçma şeylere kulak asma bişey hissetsen olmaz kiBenim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?
Gece değilde gündüz yıkamayı tercih ediyorumKizlar gece banyo yaptiriyor musunuz? Su 40 i cikana kadar bir suru kaide var bilemedim yaptirsam mi? Banyo sonrasi guzel uyuyor gece yapilabiliyorsa misil misil uyusun
Bi sonraki sefere üzüm de katayım ben bol bol yaparım artık bunu zatenAfiyet şifa olsun ikinizedekuru üzümle de katlık güzel oluyor öylede dene nasılsa bol bol içicez değiştirmek lazım arada
Bi say baklmSaymadım ama 9-10 oluyordur ya
Biraz birikince atıyorum
Dur bu geceden sayıyım
O kadar sık yıkamam gerekli mi ya? Bana aksine daha az yıkanmalı gibi geliyor. Siz günaşırı yıkanması gerektiğine dair bir bilgi mi aldınız yoksa kendi kendinize mi karar verdiniz?Gece değilde gündüz yıkamayı tercih ediyorum
1 gün yaptırıp 1 gün yaptırmıyorum
Yazın hergün kışın gün aşırı genelde yıkanır kaslar su gördükçe rahatlarO kadar sık yıkamam gerekli mi ya? Bana aksine daha az yıkanmalı gibi geliyor. Siz günaşırı yıkanması gerektiğine dair bir bilgi mi aldınız yoksa kendi kendinize mi karar verdiniz?eymentaa
Hadi sende bize doğumunu anlat müsaitsenBana niye sormuyon?
Diilim. Ben emzik oldum.Hadi sende bize doğumunu anlat müsaitsenher birinize sorularım var
Aynen canım delikten sonrası yok bende deGobek deliginden itibaren asagisi uyusuk hissiz.. pansuman yapiyorum ama gazli bez deymiyor sanki oraya emin olmak icin ayna koyup yaptim okadar hissizbende korkmustum acaba yanlis bisey mi yapildi bole mi kalicak die demekki sadece bende degilmis
Sis olması normal o zaman demek ki, benim kontrolüm haftaya daha zaman var o yüzden doktoruma soramamistim. Ağrılar bitti mi peki benim hala var gerçi daha 3 gün oldu ama ağrıyınca acaba yanlış bir şey mi yaptım diye düşündüm.Evet şis benimkide akinti da vardi o gecti. Sislik devam ediyor ödem var dedi doktor. Zamanla inecek o dedi
Ayy tarıfı bende alabilir miyim sanırım yazısmalarda kacırdım :)
Ben sadece içimde bir şeyler yapıldığı, bir seyin cekistirildigini hissettim acı ağrı vs kesinlikle olmadı. ameliyatın basinda çok kötü midem bulandı ve gaz çıkarmaya başladım ağzımdan anestezi dr u bunun beklenen bir şey olduğunu söyledi ve hemen ilac verdiler 5 dk içinde kesildi bulantım. Bunun dışında olumsuz hiçbir şey yaşamadım çok şükür. Siz de başkalarını dinleyip, okuyup kendinizi olumsuza sartlayip germeyin lütfen.Benim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?
Bir gun durup diger gun yikiyoruz
Ben de gun asiri yikamaya calisiyorum da buyuklerden 40 i cikana kadar gece yikanmaz diyenler oldu buna dikkat ediyor musunuz aslinda sormak istedigim oyduGece değilde gündüz yıkamayı tercih ediyorum
Ya sarılık varya o yüzden yıkamaya korkyrum yıkayınca hiç uyanmıyoGece değilde gündüz yıkamayı tercih ediyorum
Canim banada oyle diyen cok oldu hepsi sacmalik bak ben devlet hastanesinde oldum o kadar etkilenmisimki duyduklarimdan ben uyusmadim dedim doktor daha baslamiyoruz uyusacak dedi sonra bakti ben sakinlesemiyorum beni uyuttular sakinlestirmek icin cok ugrastilar benim o halimde korkulu sezaryen hikayeleri yuzunden oysa ikinci sezaryenimdi ilkinde oglumu hemen gormustum cok guzel gecmisti bunda kizimi goremedim o kaygim yuzunden kapat kulaklarini oyle seyler anlatanlara cunku mumkunu yok ve benim bu sezaryen agrim falan da olmadi oyle hic korkmaBenim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?