2021 Aralık Anneleri

Paylaşırsan çok büyük sevaba girersin vala. Bugün gene gaz durumu kötü oğlumun

Paylaş da canım ss alalım ya belki yarın doğururuz

Cok iyi olurr cnm
Altta paylaştım listeyi canlar

Kizlar merhaba. Dogumum ocakta ama erken dogum riskim var sanirim bebe beklemeyecek.... Sezeryan olan anneler toparlanma sureci icin bilgi verirmisiniz ? Cevrem cok korkutuyor hep kotu hikaye
Benim eski mesaflarıma bakabilirsin ben anlattım doğumumu

Eklentiler

• 9733D0C8-3105-49A4-B712-8A4EFC237813.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 130
  • ADDA7511-4CCC-4C4C-B872-A424D7DE8D3E.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 117
Ayy tarıfı bende alabilir miyim sanırım yazısmalarda kacırdım :)
Ben B BitterCikilata dan aldığım tarifle 1,5-2 ltye yakın suyu bir tarçın çubuğu 2 karanfille kaynattım. Kaynayınca içine doğradığım yarım kilo kuru kayısıları attım 15 20 dk daha kaynayınca altı kapanıyor, ılıyınca dolaba

Saatin belli mi cnm. Bni muane edip kanala indiyse suni verecek. İnmediyse sezeryan. Saglıkla al yavrunu kucagına
Teşekkür ederiim senin de çok kolay geçsin sağlıkla gelsin inşallah
Saat 15te olacak, 2 gün önce karar verdiğimizden o saatte müsaitlik bulabildik ameliyathanede nasıl aç susuz durucam bilmem Senin kaçta olacak?
Benim bebişko kanala hiiç inme girişiminde bile bulunmadığı için suni sancıyı istemedim ben. Seninkisi en kolay şekilde olur umarım

Owli veya benzeri korse kullanan kızlar, beliniz kaç cm, hangi beden korse kullanıyorsunuz? Şu an göbek deliği hizasından ölçüm 91.5 cm, 90a kadar xs/s beden yazıyor tablosunda, ama dar olduğunu söyleyenler de olmuş. Ne yapmalıyım

Çok heyecanlı bugün uyku tutmaz seni , yarın da doğum saatine kadar zaman geçmek bilmez ben sezaryen olursa sabah saatleri istiyorum yoksa gün içinde kalpten gidebilirim

Hepsini bir koyupda olur afiyet şifa olsun

O an açlık aklına gelirse

Sabah 9 da burda ol dedi. Bnmkinin nasıl olcagı belli olmadıgı için galiba erken cagırdı :)

Yazın hergün kışın gün aşırı genelde yıkanır kaslar su gördükçe rahatlar
Eğitim almıştım o zmn da hemşire aynısını dedi
Sen ne sıklıkla yıkıyorsun ki ?
Biz 7. gün ilk kez yıkadık. Aynı gün sonrasında sünnet oldu. Göbek bağı da 10. gün düştü. Sünnet yeri de göbek bağı da tam iyileşsin diye bir daha yıkamadık. Cumartesi yıkarız diye düşünüyoruz. Sonrasında da 2 günde bir yıkamak yine de fazla geldi. Ben bile soğuk memlekette olduğum için kışın 3 günde bir yıkanmışlığım oluyor. Çocuk üşümez mi? Ayrıca biz çocukken haftada 1 yıkanırdık da, sanki bu da öyle olmalı gibi gelmişti. Gebelik okulunda mı dediler 2 günde 1 diye?

Tabi hava şartları da önemli hasta etmemek için gerekirse hafta 1 yaparsın ama evden çıkmadığı sürece evde sıcaksa yıkanır
Evet gebe okulunda söylendi
Oğlumu her gün yıkamıştık baharda doğmuştu bu kış bebesi diye öyle

Ben de gun asiri yikamaya calisiyorum da buyuklerden 40 i cikana kadar gece yikanmaz diyenler oldu buna dikkat ediyor musunuz aslinda sormak istedigim oydu
Gece konusunda bi fikrim yok ama genelde öğlen daha uygun geliyor bana
Ya hani hep öyledir öğlen rahat uyusun diye
Gece acaba çok uyur diye mi rahatlıyor ya banyo sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…