- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah canim vucudunda falan varmi bizim ayni gibi hep degisiklik yok ust govde yuzde var bacakta azİnşallah inşallah bizim dr da 12 yi görünce tabi bıraktı yükselmesi diye inşallah düşmeye devam eder
Ben anlayamıyorum onu gözlerinde var amaInsallah canim vucudunda falan varmi bizim ayni gibi hep degisiklik yok ust govde yuzde var bacakta az
Paylaşırsan çok büyük sevaba girersin vala. Bugün gene gaz durumu kötü oğlumun
Paylaş da canım ss alalım ya belki yarın doğururuz
Altta paylaştım listeyi canlarCok iyi olurr cnm
Benim eski mesaflarıma bakabilirsin ben anlattım doğumumuKizlar merhaba. Dogumum ocakta ama erken dogum riskim var sanirim bebe beklemeyecek.... Sezeryan olan anneler toparlanma sureci icin bilgi verirmisiniz ? Cevrem cok korkutuyor hep kotu hikaye
Liste için teşekkürlerAltta paylaştım listeyi canlar
Benim eski mesaflarıma bakabilirsin ben anlattım doğumumu
Sağolasın canım teşekkürlerAltta paylaştım listeyi canlar
Bilmeden dun kereviz yeşil mercimek yemisim amannn ogrenmis oldm:)Altta paylaştım listeyi canlar
Gececek cnm kilo fln da alirlar da insallah toparlarlarBen anlayamıyorum onu gözlerinde var ama
Ben B BitterCikilata dan aldığım tarifle 1,5-2 ltye yakın suyu bir tarçın çubuğu 2 karanfille kaynattım. Kaynayınca içine doğradığım yarım kilo kuru kayısıları attım 15 20 dk daha kaynayınca altı kapanıyor, ılıyınca dolabaAyy tarıfı bende alabilir miyim sanırım yazısmalarda kacırdım :)
Neler yiyebileceğimizi söyleseler daha kolay olurdu belki deAltta paylaştım listeyi canlar
Saatin belli mi cnm. Bni muane edip kanala indiyse suni verecek. İnmediyse sezeryan. Saglıkla al yavrunu kucagına
Teşekkür ederiim senin de çok kolay geçsin sağlıkla gelsin inşallahSaatin belli mi cnm. Bni muane edip kanala indiyse suni verecek. İnmediyse sezeryan. Saglıkla al yavrunu kucagına
Çok heyecanlıTeşekkür ederiim senin de çok kolay geçsin sağlıkla gelsin inşallah
Saat 15te olacak, 2 gün önce karar verdiğimizden o saatte müsaitlik bulabildik ameliyathanede nasıl aç susuz durucam bilmemSenin kaçta olacak?
Benim bebişko kanala hiiç inme girişiminde bile bulunmadığı için suni sancıyı istemedim ben. Seninkisi en kolay şekilde olur umarım
Hepsini bir koyupda olurBen B BitterCikilata dan aldığım tarifle 1,5-2 ltye yakın suyu bir tarçın çubuğu 2 karanfille kaynattım. Kaynayınca içine doğradığım yarım kilo kuru kayısıları attım 15 20 dk daha kaynayınca altı kapanıyor, ılıyınca dolaba
O an açlık aklına gelirseTeşekkür ederiim senin de çok kolay geçsin sağlıkla gelsin inşallah
Saat 15te olacak, 2 gün önce karar verdiğimizden o saatte müsaitlik bulabildik ameliyathanede nasıl aç susuz durucam bilmemSenin kaçta olacak?
Benim bebişko kanala hiiç inme girişiminde bile bulunmadığı için suni sancıyı istemedim ben. Seninkisi en kolay şekilde olur umarım
Bizde bugün yıkadık bn uyandırdım 2 saatte bir gece bakalım nasıl olacak alarm kuruyorum zaten uyandırmak içinYa sarılık varya o yüzden yıkamaya korkyrum yıkayınca hiç uyanmıyo
Sabah 9 da burda ol dedi. Bnmkinin nasıl olcagı belli olmadıgı için galiba erken cagırdı :)Teşekkür ederiim senin de çok kolay geçsin sağlıkla gelsin inşallah
Biz 7. gün ilk kez yıkadık. Aynı gün sonrasında sünnet oldu. Göbek bağı da 10. gün düştü. Sünnet yeri de göbek bağı da tam iyileşsin diye bir daha yıkamadık. Cumartesi yıkarız diye düşünüyoruz. Sonrasında da 2 günde bir yıkamak yine de fazla geldi. Ben bile soğuk memlekette olduğum için kışın 3 günde bir yıkanmışlığım oluyor. Çocuk üşümez mi? Ayrıca biz çocukken haftada 1 yıkanırdık da, sanki bu da öyle olmalı gibi gelmişti. Gebelik okulunda mı dediler 2 günde 1 diye?Yazın hergün kışın gün aşırı genelde yıkanır kaslar su gördükçe rahatlar
Eğitim almıştım o zmn da hemşire aynısını dedi
Sen ne sıklıkla yıkıyorsun ki ?
Tabi hava şartları da önemli hasta etmemek için gerekirse hafta 1 yaparsın ama evden çıkmadığı sürece evde sıcaksa yıkanırBiz 7. gün ilk kez yıkadık. Aynı gün sonrasında sünnet oldu. Göbek bağı da 10. gün düştü. Sünnet yeri de göbek bağı da tam iyileşsin diye bir daha yıkamadık. Cumartesi yıkarız diye düşünüyoruz. Sonrasında da 2 günde bir yıkamak yine de fazla geldi. Ben bile soğuk memlekette olduğum için kışın 3 günde bir yıkanmışlığım oluyor. Çocuk üşümez mi? Ayrıca biz çocukken haftada 1 yıkanırdık da, sanki bu da öyle olmalı gibi gelmişti. Gebelik okulunda mı dediler 2 günde 1 diye?
Gece konusunda bi fikrim yok ama genelde öğlen daha uygun geliyor banaBen de gun asiri yikamaya calisiyorum da buyuklerden 40 i cikana kadar gece yikanmaz diyenler oldu buna dikkat ediyor musunuz aslinda sormak istedigim oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?