- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Gelmez inşallah açken çok huysuz bir insanım hele susuzluk kırmızı çizgimO an açlık aklına gelirse
Çok heyecanlanıyorsan erkene al tabiÇok heyecanlıbugün uyku tutmaz seni , yarın da doğum saatine kadar zaman geçmek bilmez ben sezaryen olursa sabah saatleri istiyorum yoksa gün içinde kalpten gidebilirim
Hemen hafta sonu malzeme alıp deneyeceğim seker yok di mi teşekkürlerBen B BitterCikilata dan aldığım tarifle 1,5-2 ltye yakın suyu bir tarçın çubuğu 2 karanfille kaynattım. Kaynayınca içine doğradığım yarım kilo kuru kayısıları attım 15 20 dk daha kaynayınca altı kapanıyor, ılıyınca dolaba
Çok çok güzel bir doğum diliyorumÇok heyecanlanıyorsan erkene al tabi
Ben durumun çok idrakında değilim bir heyecanım var tabi ama gerçek gibi gelmiyor bu tip olaylarda hep aynıyım çok önemli bir sınava girecek olduğum zamanlar da gerçek gibi gelmediğinden rahat rahat uyurdum bu gece de uyurum bence
Yarın sabah hazırlanırken dank eder kafama o zaman işte saatler zor geçecek
Sabah erkenden hafif kahvalti yapmicakmisin canim bana da 15 demislerdi hafifnkahvalti yap demislerdi 16 30 gibi alindim ameliyathaneyeTeşekkür ederiim senin de çok kolay geçsin sağlıkla gelsin inşallah
Saat 15te olacak, 2 gün önce karar verdiğimizden o saatte müsaitlik bulabildik ameliyathanede nasıl aç susuz durucam bilmemSenin kaçta olacak?
Benim bebişko kanala hiiç inme girişiminde bile bulunmadığı için suni sancıyı istemedim ben. Seninkisi en kolay şekilde olur umarım
Biz de yarin bici bici yapcz insBizde bugün yıkadık bn uyandırdım 2 saatte bir gece bakalım nasıl olacak alarm kuruyorum zaten uyandırmak için
Sabah 6-7 gibi hafif şeyler ye dediler. Saatimi kurup sahurumu yaparımSabah erkenden hafif kahvalti yapmicakmisin canim bana da 15 demislerdi hafifnkahvalti yap demislerdi 16 30 gibi alindim ameliyathaneye
Benim şimdiden psikolojim bozulmaya başladı durduk yere ağlamaya başlar oldum son bir haftam kaldı çok korkuyorum eşimde tutturdu doğuma girmeyeceğim diye kendimi çok güçsüz hissediyorumBen sadece içimde bir şeyler yapıldığı, bir seyin cekistirildigini hissettim acı ağrı vs kesinlikle olmadı. ameliyatın basinda çok kötü midem bulandı ve gaz çıkarmaya başladım ağzımdan anestezi dr u bunun beklenen bir şey olduğunu söyledi ve hemen ilac verdiler 5 dk içinde kesildi bulantım. Bunun dışında olumsuz hiçbir şey yaşamadım çok şükür. Siz de başkalarını dinleyip, okuyup kendinizi olumsuza sartlayip germeyin lütfen.
Ben BİM’den valiz organizatörü almıştım onlara koydumKızlar bebek malzemeleri için kilitli poşeti orta boy mu almıştınız? 20x25 cm?
Ben orta aldim ama kucuk geldi...keske buyuk alsaymisim rahat rahat hepsine olurmusKızlar bebek malzemeleri için kilitli poşeti orta boy mu almıştınız? 20x25 cm?
Ay cok heyecanli ben de oyle yaomistim 9 a kdr yiyeblrsn demisti 7bucuk 8 yemistim :)Sabah 6-7 gibi hafif şeyler ye dediler. Saatimi kurup sahurumu yaparım
Biz çok istedik ama normal doğuma bile almıyor hastaneEşleriniz sezaryen doğumunuza girdi mi kızlar? Ben kesin girer diye düşünüyordum ama bunu hastaneye hiç sormadım yarın olmaz derlerse bütün sakinliğim kaybolabilir
Tavuk balık yaparsınNeler yiyebileceğimizi söyleseler daha kolay olurdu belki de
Ben her gün et tüketemem ki çok ağıır
Rossmandan aldım boyutunu bilmiyorum ama baya büyük sığdı bebe takımlarıKızlar bebek malzemeleri için kilitli poşeti orta boy mu almıştınız? 20x25 cm?
Ayy bn 24 saat açlıkla kaldımSabah 6-7 gibi hafif şeyler ye dediler. Saatimi kurup sahurumu yaparım
Bizim hastanede ameliyathane önünde bile beklemek yasaktıEşleriniz sezaryen doğumunuza girdi mi kızlar? Ben kesin girer diye düşünüyordum ama bunu hastaneye hiç sormadım yarın olmaz derlerse bütün sakinliğim kaybolabilir
Senin ameliyat 13:30 muydu? En son kaçta ye demişlerdi beybi. Benimki de 13:45 olacakAyy bn 24 saat açlıkla kaldım
Eşime diyorum inanmıyor ben beklerim diyorBizim hastanede ameliyathane önünde bile beklemek yasaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?