2021 Aralık Anneleri

Çok heyecanlı bugün uyku tutmaz seni , yarın da doğum saatine kadar zaman geçmek bilmez ben sezaryen olursa sabah saatleri istiyorum yoksa gün içinde kalpten gidebilirim
Çok heyecanlanıyorsan erkene al tabi
Ben durumun çok idrakında değilim bir heyecanım var tabi ama gerçek gibi gelmiyor bu tip olaylarda hep aynıyım çok önemli bir sınava girecek olduğum zamanlar da gerçek gibi gelmediğinden rahat rahat uyurdum bu gece de uyurum bence
Yarın sabah hazırlanırken dank eder kafama o zaman işte saatler zor geçecek

Hemen hafta sonu malzeme alıp deneyeceğim seker yok di mi teşekkürler

Çok çok güzel bir doğum diliyorum

Sabah erkenden hafif kahvalti yapmicakmisin canim bana da 15 demislerdi hafifnkahvalti yap demislerdi 16 30 gibi alindim ameliyathaneye

Benim şimdiden psikolojim bozulmaya başladı durduk yere ağlamaya başlar oldum son bir haftam kaldı çok korkuyorum eşimde tutturdu doğuma girmeyeceğim diye kendimi çok güçsüz hissediyorum

Kızlar bebek malzemeleri için kilitli poşeti orta boy mu almıştınız? 20x25 cm?

Neler yiyebileceğimizi söyleseler daha kolay olurdu belki de
Ben her gün et tüketemem ki çok ağıır
Tavuk balık yaparsın
İlk zamanlar protein alımı önemli hem ödem gider hem süt artar
Diyordum da yiyebildiğinizi yiyin diye

Eşleriniz sezaryen doğumunuza girdi mi kızlar? Ben kesin girer diye düşünüyordum ama bunu hastaneye hiç sormadım yarın olmaz derlerse bütün sakinliğim kaybolabilir
Bizim hastanede ameliyathane önünde bile beklemek yasaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…