2021 Aralık Anneleri

Senin ameliyat 13:30 muydu? En son kaçta ye demişlerdi beybi. Benimki de 13:45 olacak
Yok be yavrum 12:45 di 13:20 de oldum
13:00 de ameliyathaneye götürdüler
O gün çok yoğunluk varmış 7 sezeryan olmuş benden sonra 1 tane daha vardı

Kızlar bebek malzemeleri için kilitli poşeti orta boy mu almıştınız? 20x25 cm?
Hem orta boy hem büyük boy aldım hangisine sigarsa yerlestirdim, büyük boy dediğimde koroplastin migrosta bulabilmistim, diger marketler de hep orta boy gördüm koroplastinki de öyle aşırı büyük değil ama gördü benim işimi

Bn doğuma giderken bnmkileri restorana yolladım oğlanın karnını doyur dedim
İyi yapmışsın bizim de başka çocuk olsa bu kadar telaşlanmaz ona bakardı
Yok be yavrum 12:45 di 13:20 de oldum
13:00 de ameliyathaneye götürdüler
O gün çok yoğunluk varmış 7 sezeryan olmuş benden sonra 1 tane daha vardı
Hepsi nagehanın mı maşallah kadın hiç boş kalmıyo

M l aldım ben öncesi 107-110 cm civarıydı şimdi bilmiyom

Merhaba şuan benimde sol kasigima hatta daha aşağısına böyle iğne batıyor çıkıyor. Bugün gün boyu vardı yarın olacak mı bilmiyorum. İlk olduğu için de bilgim yok bu iğne batması gibi olan şey hamilelik belirtisi miydi sizde. Böyle bi iğne batiyor hemen çıkıyor gibi oluyor

Belirti mi bilmiyorum bana hamileyken oldu baya ileri haftada 28 yazmışım şimdi hatırlamıyorum ama

Önceki dogumum sezeryan oldu 5 yıl önce. Hiç öyle hissetme falan yaşamadım çok gergin girdiğim halde. Sadece anesteziyi zor atıyorum ben, sonrasında çok kustum ve biraz zor toparlandım. Ama bence en büyük etken çok büyük stresle girip kendimi kasmamdı bu şekilde olmasına sebep. O yüzden herkes farklıdır sakin olmaya, stres yapmamaya çalışın. Her türlü iyi gelir

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Acemiyim napacagimi şaşırdım gaz sancısı var ne yaptıysam geçmedi emmek istiyor sürekli ama emince de geçmiyor ki sakinliyo sadece sonra tekrar ağlıyor. Neler yapabilirim uykusu da var çok ama dalamiyor

Canım beyaz gürültü açabilirsin, kolik masajı , sıcak uygulama yapAbilirsin göbek ve ayaklarına. Son çare nenem usulü çarşafta sallamak. Masaj ve müzikler nette vardır açıklama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…