- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bn doğuma giderken bnmkileri restorana yolladım oğlanın karnını doyur dedimEşime diyorum inanmıyor ben beklerim diyor
Ben BİM’den valiz organizatörü almıştım onlara koydum
Ben orta aldim ama kucuk geldi...keske buyuk alsaymisim rahat rahat hepsine olurmus
Teşekkür ediyorummmRossmandan aldım boyutunu bilmiyorum ama baya büyük sığdı bebe takımları
Yok be yavrum 12:45 di 13:20 de oldumSenin ameliyat 13:30 muydu? En son kaçta ye demişlerdi beybi. Benimki de 13:45 olacak
Hem orta boy hem büyük boy aldım hangisine sigarsa yerlestirdim, büyük boy dediğimde koroplastin migrosta bulabilmistim, diger marketler de hep orta boy gördüm koroplastinki de öyle aşırı büyük değil ama gördü benim işimiKızlar bebek malzemeleri için kilitli poşeti orta boy mu almıştınız? 20x25 cm?
İyi yapmışsın bizim de başka çocuk olsa bu kadar telaşlanmaz ona bakardıBn doğuma giderken bnmkileri restorana yolladım oğlanın karnını doyur dedim
Hepsi nagehanın mıYok be yavrum 12:45 di 13:20 de oldum
13:00 de ameliyathaneye götürdüler
O gün çok yoğunluk varmış 7 sezeryan olmuş benden sonra 1 tane daha vardı
M l aldım ben öncesi 107-110 cm civarıydı şimdi bilmiyomOwli veya benzeri korse kullanan kızlar, beliniz kaç cm, hangi beden korse kullanıyorsunuz? Şu an göbek deliği hizasından ölçüm 91.5 cm, 90a kadar xs/s beden yazıyor tablosunda, ama dar olduğunu söyleyenler de olmuş. Ne yapmalıyım
Doğumdan sonra mı ölçüp aldın canımM l aldım ben öncesi 107-110 cm civarıydı şimdi bilmiyom
Önce aldım. Sordum satıcıya.Doğumdan sonra mı ölçüp aldın canım
Ne kadar umurlarında olur bilmem ama gerçekten huysuzluk çıkartırım hiç tek başıma gireceğimi düşünmemiştimBizim hastanede ameliyathane önünde bile beklemek yasaktı
Merhaba şuan benimde sol kasigima hatta daha aşağısına böyle iğne batıyor çıkıyor. Bugün gün boyu vardı yarın olacak mı bilmiyorum. İlk olduğu için de bilgim yok bu iğne batması gibi olan şey hamilelik belirtisi miydi sizde. Böyle bi iğne batiyor hemen çıkıyor gibi oluyorSelam kızlar sol kasığımda bir ağrı oldu 28 haftayı bitirdim, yeni idrar bakıldı geçen hafta enfeksiyon filan yoktu. Bu haftalarda kasık ağrısı yaşayan var mı tek taraflı? Şimdi su içtim uzandım geçmesini bekliyorum ama iğne batması gibi bir ağrı girip çıkıyor.
Merve indi mi karnın 12 cm? Oluyor mu korse? Benim göbek 112di 37. Haftada kapanmıyordu m-lM l aldım ben öncesi 107-110 cm civarıydı şimdi bilmiyom
Belirti mi bilmiyorum bana hamileyken oldu baya ileri haftada 28 yazmışım şimdi hatırlamıyorum amaMerhaba şuan benimde sol kasigima hatta daha aşağısına böyle iğne batıyor çıkıyor. Bugün gün boyu vardı yarın olacak mı bilmiyorum. İlk olduğu için de bilgim yok bu iğne batması gibi olan şey hamilelik belirtisi miydi sizde. Böyle bi iğne batiyor hemen çıkıyor gibi oluyor
Su an nasıl oluyor korse, bol mu tam mi? Ben de m/l alırım diyordum, çok sıkı şeyler sevmiyorum s bunaltır diye ama tam sınırda olunca aklım karıştıM l aldım ben öncesi 107-110 cm civarıydı şimdi bilmiyom
Indi indi bayaa sıkıyorum artık. 3 4 gündür de. Bir hafta normal bol sabit tuttum sadece.Merve indi mi karnın 12 cm? Oluyor mu korse? Benim göbek 112di 37. Haftada kapanmıyordu m-l
Tam bence. Daha o kadar fazla üstüste gelmiyo.Su an nasıl oluyor korse, bol mu tam mi? Ben de m/l alırım diyordum, çok sıkı şeyler sevmiyorum s bunaltır diye ama tam sınırda olunca aklım karıştı
Önceki dogumum sezeryan oldu 5 yıl önce. Hiç öyle hissetme falan yaşamadım çok gergin girdiğim halde. Sadece anesteziyi zor atıyorum ben, sonrasında çok kustum ve biraz zor toparlandım. Ama bence en büyük etken çok büyük stresle girip kendimi kasmamdı bu şekilde olmasına sebep. O yüzden herkes farklıdır sakin olmaya, stres yapmamaya çalışın. Her türlü iyi gelirBenim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?
Oo süper sevindimIndi indi bayaa sıkıyorum artık. 3 4 gündür de. Bir hafta normal bol sabit tuttum sadece.
Canım beyaz gürültü açabilirsin, kolik masajı , sıcak uygulama yapAbilirsin göbek ve ayaklarına. Son çare nenem usulü çarşafta sallamak. Masaj ve müzikler nette vardır açıklamaKızlar acil yardıma ihtiyacım var. Acemiyim napacagimi şaşırdım gaz sancısı var ne yaptıysam geçmedi emmek istiyor sürekli ama emince de geçmiyor ki sakinliyo sadece sonra tekrar ağlıyor. Neler yapabilirim uykusu da var çok ama dalamiyor
Bende öyle yapayım o zaman henüz almadım daÖnce aldım. Sordum satıcıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?