2021 Aralık Anneleri

Herlde canm Rabbim bundan kötü etmesin. Bide bebeğim sanki hızlı nefes alıp veriyor sizinkilere aynı mı
Bazı zamanlar öyle oluyor ama bebekler daha hızlı solunum yapıyor sanırım normal diye biliyorum

Kızlar bebitolarınızım gazı başlayan var mı? Hastanede bana 2.haftadan sonra başlar 2-3.ay biter dediler de başlayanım daha erkendem başlıyo galiba?

Canım beyaz gürültü açabilirsin, kolik masajı , sıcak uygulama yapAbilirsin göbek ve ayaklarına. Son çare nenem usulü çarşafta sallamak. Masaj ve müzikler nette vardır açıklama
Masaj ve sıcak uygulaması yaptık canım ama çıkaramadı gazı. daha yeni emmiş olsa bile memeyi istiyor sanırım emerken o gücü kendinde buluyor ki öyle de oldu zaten emerken çıkardı alttan gazını. Ama bu sefer de emdiği için üstten gaz oluştu bi de onu çıkarmaya uğraştık onu da her zaman çıkaramıyor uyuyakaliyor.

Kızlar bebitolarınızım gazı başlayan var mı? Hastanede bana 2.haftadan sonra başlar 2-3.ay biter dediler de başlayanım daha erkendem başlıyo galiba?
Bizimkinin gaz sancıları başladı bile valla daha 4. günündeyiz. Bu gece 4 saat gaz yüzünden uyanık kaldı 2de ancak uyudu.

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Bizimde günümüz bugün belli oldu sizinle aynı 20 Aralık nasipse, bizden sonraya kalan oluyor mu acaba

Hayırlı olsun nasıl geçti doğum
2 gün doğum sancısı çektim sonunda normal yolla geldi kızım. Cervidil takıldı 2 kere biri 12 saat diğeri 24 saat kaldı ama açılmam sadece 1.5 cm oldu. Sonra vajinaya balon yerleştirilecekti ki suyumun sızıntı şeklinde zamanla geldiğini farkettiler suni sancı verildi 7saatte doğum başladı 10 cm zor oldu ama oldu elhamdulillah

Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın darısı bizlere inşallah

Bizde de aynı gündüz sorun yok gece sürekli memede hatta aç ki diye mama da verdim bu gece ama aç değil sadece memede kalmak istiyor gazi oluyor toplanıyor kizariyor felan
Sabaha kadar ayaktayım sırtım boynum iptal artık uykusuzlugu yazmıyorum bile
Doktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Bugun kontrolum var tatlı alıp götürecegiz biz bayan olsaydı çiçek de alırdık ama erkek tatlı yeter bence
Bu arada kızlar biz hastaneden çıkmadan önce diyetisyen gelmişti. Yoğurt yiyebilirsin ama laktozsuz olacak, sütü laktozsuz bile içme yüksek gaz yapar dedi. Hatta bi liste verdi, isteyen olursa paylaşabilirim
Paylaşır misin canım bende ne yiyecegimi şaşırdım valla herseyler gaz yapıyor ama sütte olması lazım nasıl
yani yapıcaz yemezsek
Doktor ilaç verdi mi canım benim oğlumda 20 günlük 18 gündür sarılık düşmüyor 5 kere günde 4 saat ışık aldı ama yok en Son 12 ye düşmüştü yine 15e çıkmış sürekli besliyorum mama da veriyorum kan uyusmazligi troid veya hormonlarında sıkıntı yok ama
Sarılık gitmiyor anne sütü sariligiymis
Doktor 5 gün yemesi için hap verdi sabah akşam yarım yArım süte kâtip vericem ama çok tedirginim stresliyim
üstüne birde soğuk algınlığı başladı sanırım burnu tıkanıyor sürekli hapşırık var uyuyamıyor...sabah kontrole goturecegim bakalım hayırlısı

Almanyada gaz için çok satılan bir krem var. İçeriği kimyon yağı ve vazelin. Ben kimyon yağı aldım evde bulunsun belki karnına masaj yaparız diye.

Benimki de aç olmadığı halde 2 saat emdi sırf gazı var diye emerken de çıkardı cok sukur memeyi rahatlamak için de kullanıyorlar sanırım. Ben zombi gibi oldum valla Allah yardımcımız olsun :)

Arkadaşlar merhaba. Buraya sütüm gelmiyor yazdığım sıralarda emzirme danışmanı da bulmaya çalıştım bi yandan. Gece yarısı ulaşabildim birine. Bana WhatsAppdan eğitim verdi; elle memeden süt çıkarmayı öğretti. Gece damla damla göğsümde süt belirdi şükür. Sütüm henüz çok az. Önce mememi Emzirip; sonra serçe parmağımı emzirerek Şırınga ile mama veriyorum. Ama şırınga ile vermek çocuğa işkence oluyor. Dün Emzirme destek sistemi de aldım. Mamayı neyle vereyim bilemedim. Danışman illa şırınga diyor. Meme emme sonrası biberon kolaylık oluyor ama meme reddi riski var. Mama veren var mı neyle veriyorsunuz ? Valla yazılanları hiç okuyamıyorum. Umarım herkes iyidir. Ben şuanlık perişan haldeyim.

Neler yiyebileceğimizi söyleseler daha kolay olurdu belki de
Ben her gün et tüketemem ki çok ağıır
Gahah kesinlikle öyleaman gazla uğraşmaktansa az bişiler yemeye okeyim ben. Öyle sütüm falan da azalmadı
Bizimkinin gaz sancıları başladı bile valla daha 4. günündeyiz. Bu gece 4 saat gaz yüzünden uyanık kaldı 2de ancak uyudu.
Bak ben bi diyet listesi paylaştım, doğum yaptığım hastanenin diyetisyeni verdi. bazı yiyecekler gaz yapıyormuş bi onlara dikkat et belki fark eder4.gun cok erken cunku
Yukarda bi yerde dün paylaştım mesajlarıma bak görüceksin

Gördüm tatlım sağolasın

İyi yapmışsın bizim de başka çocuk olsa bu kadar telaşlanmaz ona bakardı

Hepsi nagehanın mı maşallah kadın hiç boş kalmıyo
Onun 2-3 mü ne vardı
Sorma o gün dedi Aralık anaları hep kasımda doğurdu 1 gün boş geçmedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…