Hayırlı olsun12 saat oldu
Bazı zamanlar öyle oluyor ama bebekler daha hızlı solunum yapıyor sanırım normal diye biliyorumHerlde canm Rabbim bundan kötü etmesin. Bide bebeğim sanki hızlı nefes alıp veriyor sizinkilere aynı mı
Masaj ve sıcak uygulaması yaptık canım ama çıkaramadı gazı. daha yeni emmiş olsa bile memeyi istiyor sanırım emerken o gücü kendinde buluyor ki öyle de oldu zaten emerken çıkardı alttan gazını. Ama bu sefer de emdiği için üstten gaz oluştu bi de onu çıkarmaya uğraştık onu da her zaman çıkaramıyor uyuyakaliyor.Canım beyaz gürültü açabilirsin, kolik masajı , sıcak uygulama yapAbilirsin göbek ve ayaklarına. Son çare nenem usulü çarşafta sallamak. Masaj ve müzikler nette vardır açıklama
Bizimkinin gaz sancıları başladı bile valla daha 4. günündeyiz. Bu gece 4 saat gaz yüzünden uyanık kaldı 2de ancak uyudu.Kızlar bebitolarınızım gazı başlayan var mı? Hastanede bana 2.haftadan sonra başlar 2-3.ay biter dediler de başlayanım daha erkendem başlıyo galiba?
Hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonundaHaftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah
Bu arada 2 haftada 2300 grdan 3150 ye çıkmış kilosu. Buna çok şaşırdım ve sevindim. Küsurat farklı olabilir dedi doktor sapma olabilir 3000 gr gibi düşün dedi. Boyu da 49 cm. Sağlığı da yerinde gelir inşallah
Hemen hastanede kullanmaya başladım ben çok lazım bi şey bence. Doktorum da izin veren doktorlardandı.Bende öyle yapayım o zaman henüz almadım da
2 gün doğum sancısı çektim sonunda normal yolla geldi kızım. Cervidil takıldı 2 kere biri 12 saat diğeri 24 saat kaldı ama açılmam sadece 1.5 cm oldu. Sonra vajinaya balon yerleştirilecekti ki suyumun sızıntı şeklinde zamanla geldiğini farkettiler suni sancı verildi 7saatte doğum başladı 10 cmHayırlı olsunnasıl geçti doğum
Nihayet gözünaydın.12 saat oldu
Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın2 gün doğum sancısı çektim sonunda normal yolla geldi kızım. Cervidil takıldı 2 kere biri 12 saat diğeri 24 saat kaldı ama açılmam sadece 1.5 cm oldu. Sonra vajinaya balon yerleştirilecekti ki suyumun sızıntı şeklinde zamanla geldiğini farkettiler suni sancı verildi 7saatte doğum başladı 10 cmzor oldu ama oldu elhamdulillah
Bizde de aynı gündüz sorun yok gece sürekli memede hatta aç ki diye mama da verdim bu gece ama aç değil sadece memede kalmak istiyor gazi oluyor toplanıyor kizariyor felanKızlar benim oğlan gunduz memede uyusa bile yatırınca uyumaya devam ediyor ama gece olunca memeden alınca başka yerde uyumuyor asla basıyor yaygarayi. Niye böyle yapıyor olabilir sizlerde de var mı böyle bir durum? geceleri çaresiz kalıyorum resmenannem gazı vardır diyo ama bu gaz olayı geceleri mi oluyor sadece. Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Bugun kontrolum var tatlı alıp götürecegiz biz bayan olsaydı çiçek de alırdık ama erkekDoktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Paylaşır misin canım bende ne yiyecegimi şaşırdım valla herseyler gaz yapıyor ama sütte olması lazım nasılBu arada kızlar biz hastaneden çıkmadan önce diyetisyen gelmişti. Yoğurt yiyebilirsin ama laktozsuz olacak, sütü laktozsuz bile içme yüksek gaz yapar dedi. Hatta bi liste verdi, isteyen olursa paylaşabilirim
Doktor ilaç verdi mi canım benim oğlumda 20 günlük 18 gündür sarılık düşmüyor 5 kere günde 4 saat ışık aldı ama yok en Son 12 ye düşmüştü yine 15e çıkmış sürekli besliyorum mama da veriyorum kan uyusmazligi troid veya hormonlarında sıkıntı yok amaKendini çok strese sokma sarılık konusunda. Bebeğim bugün 36 günlük küvözdeyken 4 kere fototerapi almış, her şey yolunda ama sarılığı atamamıştı. Hala atamadı ama artık azalıyor. Uzamış sarılık dediler ileri testlerini yaptılar temiz çıktı. Eğer devam ederse daha detaylı testler yapıyorlar zaten ama zamana bırak inşallah yavaş yavaş düşecektir. Zamanla geçiyor. Bol bol sen sütünle besle. Sık sık uyandır ver sütünü direk. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Acemiyim napacagimi şaşırdım gaz sancısı var ne yaptıysam geçmedi emmek istiyor sürekli ama emince de geçmiyor ki sakinliyo sadece sonra tekrar ağlıyor. Neler yapabilirim uykusu da var çok ama dalamiyor
Benimki de aç olmadığı halde 2 saat emdi sırf gazı var diye emerken de çıkardı cok sukur memeyi rahatlamak için de kullanıyorlar sanırım. Ben zombi gibi oldum valla Allah yardımcımız olsun :)Bizde de aynı gündüz sorun yok gece sürekli memede hatta aç ki diye mama da verdim bu gece ama aç değil sadece memede kalmak istiyor gazi oluyor toplanıyor kizariyor felan
Sabaha kadar ayaktayım sırtım boynum iptal artık uykusuzlugu yazmıyorum bile
Bugun kontrolum var tatlı alıp götürecegiz biz bayan olsaydı çiçek de alırdık ama erkektatlı yeter bence
Paylaşır misin canım bende ne yiyecegimi şaşırdım valla herseyler gaz yapıyor ama sütte olması lazım nasıl
yani yapıcaz yemezsek
Doktor ilaç verdi mi canım benim oğlumda 20 günlük 18 gündür sarılık düşmüyor 5 kere günde 4 saat ışık aldı ama yok en Son 12 ye düşmüştü yine 15e çıkmış sürekli besliyorum mama da veriyorum kan uyusmazligi troid veya hormonlarında sıkıntı yok ama
Sarılık gitmiyor anne sütü sariligiymis
Doktor 5 gün yemesi için hap verdi sabah akşam yarım yArım süte kâtip vericem ama çok tedirginim stresliyim
üstüne birde soğuk algınlığı başladı sanırım burnu tıkanıyor sürekli hapşırık var uyuyamıyor...sabah kontrole goturecegim bakalım hayırlısı
Bi ben mi sevemedim acaba? Bence çok zor hamilelikAy hamilelik cok guzel ya keyfini cikar duygulaniyorum valla hamileligimi hatrlayinca
Gahah kesinlikle öyleNeler yiyebileceğimizi söyleseler daha kolay olurdu belki de
Ben her gün et tüketemem ki çok ağıır
Bak ben bi diyet listesi paylaştım, doğum yaptığım hastanenin diyetisyeni verdi. bazı yiyecekler gaz yapıyormuş bi onlara dikkat et belki fark ederBizimkinin gaz sancıları başladı bile valla daha 4. günündeyiz. Bu gece 4 saat gaz yüzünden uyanık kaldı 2de ancak uyudu.
Yukarda bi yerde dün paylaştım mesajlarıma bak görüceksinBizde de aynı gündüz sorun yok gece sürekli memede hatta aç ki diye mama da verdim bu gece ama aç değil sadece memede kalmak istiyor gazi oluyor toplanıyor kizariyor felan
Sabaha kadar ayaktayım sırtım boynum iptal artık uykusuzlugu yazmıyorum bile
Bugun kontrolum var tatlı alıp götürecegiz biz bayan olsaydı çiçek de alırdık ama erkektatlı yeter bence
Paylaşır misin canım bende ne yiyecegimi şaşırdım valla herseyler gaz yapıyor ama sütte olması lazım nasıl
yani yapıcaz yemezsek
Doktor ilaç verdi mi canım benim oğlumda 20 günlük 18 gündür sarılık düşmüyor 5 kere günde 4 saat ışık aldı ama yok en Son 12 ye düşmüştü yine 15e çıkmış sürekli besliyorum mama da veriyorum kan uyusmazligi troid veya hormonlarında sıkıntı yok ama
Sarılık gitmiyor anne sütü sariligiymis
Doktor 5 gün yemesi için hap verdi sabah akşam yarım yArım süte kâtip vericem ama çok tedirginim stresliyim
üstüne birde soğuk algınlığı başladı sanırım burnu tıkanıyor sürekli hapşırık var uyuyamıyor...sabah kontrole goturecegim bakalım hayırlısı
Gördüm tatlım sağolasınGahah kesinlikle öyleaman gazla uğraşmaktansa az bişiler yemeye okeyim ben. Öyle sütüm falan da azalmadı
Bak ben bi diyet listesi paylaştım, doğum yaptığım hastanenin diyetisyeni verdi. bazı yiyecekler gaz yapıyormuş bi onlara dikkat et belki fark eder4.gun cok erken cunku
Yukarda bi yerde dün paylaştım mesajlarıma bak görüceksin
Onun 2-3 mü ne vardıİyi yapmışsın bizim de başka çocuk olsa bu kadar telaşlanmaz ona bakardı
Hepsi nagehanın mımaşallah kadın hiç boş kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?