2021 Aralık Anneleri

Gaz masajları var onu yap sırtını sıvazla karnına saat yönünde masaj
Dr lar 10 günden önce gaz olmaz diyo ama biz 2. Gün gece hiç uyumadık biraz karnını oldukça gaz çıkardı rahatladı uyudu

o zaman 41+5 te mi doğmuş oldu?
bir de kaç kilo kaç cm doğdu acaba?
ya hastaneniz çoook iyiymiş bu hangi acıbadem?

mor_leylak U Uzaygemisi35 D Dilara55333 tamamlayici sigortamizin detayini ogrenince size haber ederim demistim kizlar...bahsetmistim bizim 17 aralikta bitiyor sonraya kalirsa dogum ucretli olacak diye...doguma doktor 20 aralik dedi bende hic 3 gun once al demedim nasil uygun goruyorsa oyle olsun bu durumda dogum ucretli zaten diye hic sunnetti yeni dogan ilk bakimdi topuk kaniydi vs sormadim...sonra eve gelince anadolu hayattan bir yillik yeni teklif aldik esim ve benim icin 4bin dedi sonra bebekte eklencek insallah toplam5 bin olacak bi kismi yine vergiden iade olur..bu sartlarda normalde 5 bin hastanenin dogum parasi olunca, bize tekrar sigorta cok cok mantikli geldi detaylari bugun goruscez aklinizda soru varsa yazin bana sorayim her seyi

Kaç beden almalıyım onu bilemedim karnımın çevresini ölçmedim ben şuan 161boy 79kiloyum sence kaç olmalı beden
Canim boyle bi tablo var owlinin internette ama hangi siteden alacaksan saticiya kilonu bedenini sor istersen yinede

Eklentiler

• Screenshot_20211210-101831_Chrome.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 36
Haber verdigin icin teşekkür ederim 3 günden kaçırmış olacaksın ama olsun artik hayırlısı, hem sigorta illaki lazim oluyor baska bölüme giderken falan da kullanılabiliyor, en azından daha uygun fiyata yenilemisler. O halde sadece annede olan dogum sigortası bebekle ilgili neleri karşılıyor diye sorabilirsen cok sevinirim Bir de dogumda refakatçi ucretini de karşılıyordur herhalde oyle degil mi?

Refakatci mecbur karsilar ama sorayim ben bunlari haber ederim tekrar canim

Gaz masajları var onu yap sırtını sıvazla karnına saat yönünde masaj
Dr lar 10 günden önce gaz olmaz diyo ama biz 2. Gün gece hiç uyumadık biraz karnını oldukça gaz çıkardı rahatladı uyudu
Yapıyoruz canım sırtına göbeğine ama mesela kaka yaparken de beni emerken yapıyor emmeyi o konuda rahatlamak için de kullanıyor. bugün de kontrolu vardı sarılık başlangıcı var dediler hastaneye gidicez simdi

Çok teşekkür ederiz bilgilendirme için benim de sigortada ikinci yılım çünkü gebelik hemen olmadı. İlk yıldan kalan haklarımla ikinci yıldakiler birleşti hamilelik boyunca yapılan muayene ve tetkiklerde. Ama sizin fiyat aşırı uygun geldi bana. Hem eşiniz hem sizin için verilen fiyat. Dikkat edin ikincisinde de doğum teminatlı olarak yenilenmesi gerekecek muhtemelen onu çok iyi öğrenin inşallah sıkıntı olmayacak ben de henüz hastaneden öğrenemedim ama normal veya sezaryen doğumu her türlü karşıladığını, isteğe bağlı sezaryen olsa da fark etmeyeceğini söyledi sigortayı yaptırdığım yer. Normal doğumda epidural anestezi olursa muhtemelen onu karşılamayacak öyle anladım. Bebeğin sigortalanması da hemen doğduktan sonra 15 gün içinde başvurulunca bebeğin doğuştan gelen bir hastalığı varsa onu da kapsıyor dediler Allah korusun tabi. Bir de yetkili bana sgknın karşıladığı her şeyi karşılıyor zaten dedi. Dolayısıyla bebeğin ilk tahlilleri topuk kanı vs zaten zorunlu her yerde yapıldığı için ben onlarda hiç sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum

Kayserideyiz biz burda sigorta ucretleri cok pahali degil gecen yilda dogum teminatli 3.300du 600 iade aldik 2.700e geldi simdide yine teminatli teklif aldik esim ve benim icin 4bin yine iade vs de olacak burda baya iyi yani anadolu hayat sigortasi dogum fiyati kadar nerdeyse

Çok iyi yapmışsınız gerçekten bizim de iki yıl ödememize rağmen doğum dışındaki muayene ve tahliller bile çok daha pahalı olurdu ben de çok memnun kaldım. Sadece sizin daha önce de anlattığınızı hatırlıyorum ama o geri alma kısmını ben yapamadım nasıl yapacağımı bilemedim sağlık olsun artık

Maşallah allah analı babalı hayırlı büyütsün canım

Bu senenin bebekler erken başlıyor gaz mesaisine bakalım biz napıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…