- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aynen öyle süt daha artar dikkat edinceGahah kesinlikle öyleaman gazla uğraşmaktansa az bişiler yemeye okeyim ben. Öyle sütüm falan da azalmadı
Gaz masajları var onu yap sırtını sıvazla karnına saat yönünde masajKızlar acil yardıma ihtiyacım var. Acemiyim napacagimi şaşırdım gaz sancısı var ne yaptıysam geçmedi emmek istiyor sürekli ama emince de geçmiyor ki sakinliyo sadece sonra tekrar ağlıyor. Neler yapabilirim uykusu da var çok ama dalamiyor
o zaman 41+5 te mi doğmuş oldu?2 gün doğum sancısı çektim sonunda normal yolla geldi kızım. Cervidil takıldı 2 kere biri 12 saat diğeri 24 saat kaldı ama açılmam sadece 1.5 cm oldu. Sonra vajinaya balon yerleştirilecekti ki suyumun sızıntı şeklinde zamanla geldiğini farkettiler suni sancı verildi 7saatte doğum başladı 10 cmzor oldu ama oldu elhamdulillah
ya hastaneniz çoook iyiymiş bu hangi acıbadem?Gahah kesinlikle öyleaman gazla uğraşmaktansa az bişiler yemeye okeyim ben. Öyle sütüm falan da azalmadı
Bak ben bi diyet listesi paylaştım, doğum yaptığım hastanenin diyetisyeni verdi. bazı yiyecekler gaz yapıyormuş bi onlara dikkat et belki fark eder4.gun cok erken cunku
Yukarda bi yerde dün paylaştım mesajlarıma bak görüceksin
Ohhhh ya valla siz stres olmayin diye bise demiyordum ama ben bile yerinize stres oluyordum 41.hafta nasil olacak diye hadi cok sukurrrrr12 saat oldu
Bütün acıbademlerde aynı hizmetler var aslında, benimki bursa acıbademo zaman 41+5 te mi doğmuş oldu?
bir de kaç kilo kaç cm doğdu acaba?
ya hastaneniz çoook iyiymiş bu hangi acıbadem?
Kaç beden almalıyım onu bilemedim karnımın çevresini ölçmedim ben şuan 161boy 79kiloyum sence kaç olmalı bedenHemen hastanede kullanmaya başladım ben çok lazım bi şey bence. Doktorum da izin veren doktorlardandı.
Canim boyle bi tablo var owlinin internette ama hangi siteden alacaksan saticiya kilonu bedenini sor istersen yinedeKaç beden almalıyım onu bilemedim karnımın çevresini ölçmedim ben şuan 161boy 79kiloyum sence kaç olmalı beden
Haber verdigin icin teşekkür ederimmor_leylak U Uzaygemisi35 D Dilara55333 tamamlayici sigortamizin detayini ogrenince size haber ederim demistim kizlar...bahsetmistim bizim 17 aralikta bitiyor sonraya kalirsa dogum ucretli olacak diye...doguma doktor 20 aralik dedi bende hic 3 gun once al demedim nasil uygun goruyorsa oyle olsun bu durumda dogum ucretli zaten diye hic sunnetti yeni dogan ilk bakimdi topuk kaniydi vs sormadim...sonra eve gelince anadolu hayattan bir yillik yeni teklif aldik esim ve benim icin 4bin dedi sonra bebekte eklencek insallah toplam5 bin olacak bi kismi yine vergiden iade olur..bu sartlarda normalde 5 bin hastanenin dogum parasi olunca, bize tekrar sigorta cok cok mantikli geldi detaylari bugun goruscez aklinizda soru varsa yazin bana sorayim her seyi
Refakatci mecbur karsilar ama sorayim ben bunlari haber ederim tekrar canimHaber verdigin icin teşekkür ederim3 günden kaçırmış olacaksın ama olsun artik hayırlısı, hem sigorta illaki lazim oluyor baska bölüme giderken falan da kullanılabiliyor, en azından daha uygun fiyata yenilemisler. O halde sadece annede olan dogum sigortası bebekle ilgili neleri karşılıyor diye sorabilirsen cok sevinirim Bir de dogumda refakatçi ucretini de karşılıyordur herhalde oyle degil mi?
Yapıyoruz canım sırtına göbeğine ama mesela kaka yaparken de beni emerken yapıyor emmeyi o konuda rahatlamak için de kullanıyor. bugün de kontrolu vardı sarılık başlangıcı var dediler hastaneye gidicez simdiGaz masajları var onu yap sırtını sıvazla karnına saat yönünde masaj
Dr lar 10 günden önce gaz olmaz diyo ama biz 2. Gün gece hiç uyumadık biraz karnını oldukça gaz çıkardı rahatladı uyudu
Çok teşekkür ederiz bilgilendirme içinmor_leylak U Uzaygemisi35 D Dilara55333 tamamlayici sigortamizin detayini ogrenince size haber ederim demistim kizlar...bahsetmistim bizim 17 aralikta bitiyor sonraya kalirsa dogum ucretli olacak diye...doguma doktor 20 aralik dedi bende hic 3 gun once al demedim nasil uygun goruyorsa oyle olsun bu durumda dogum ucretli zaten diye hic sunnetti yeni dogan ilk bakimdi topuk kaniydi vs sormadim...sonra eve gelince anadolu hayattan bir yillik yeni teklif aldik esim ve benim icin 4bin dedi sonra bebekte eklencek insallah toplam5 bin olacak bi kismi yine vergiden iade olur..bu sartlarda normalde 5 bin hastanenin dogum parasi olunca, bize tekrar sigorta cok cok mantikli geldi detaylari bugun goruscez aklinizda soru varsa yazin bana sorayim her seyi
Kayserideyiz biz burda sigorta ucretleri cok pahali degil gecen yilda dogum teminatli 3.300du 600 iade aldik 2.700e geldi simdide yine teminatli teklif aldik esim ve benim icin 4bin yine iade vs de olacak burda baya iyi yani anadolu hayat sigortasi dogum fiyati kadar nerdeyseÇok teşekkür ederiz bilgilendirme içinbenim de sigortada ikinci yılım çünkü gebelik hemen olmadı. İlk yıldan kalan haklarımla ikinci yıldakiler birleşti hamilelik boyunca yapılan muayene ve tetkiklerde. Ama sizin fiyat aşırı uygun geldi bana. Hem eşiniz hem sizin için verilen fiyat. Dikkat edin ikincisinde de doğum teminatlı olarak yenilenmesi gerekecek muhtemelen onu çok iyi öğrenin inşallah sıkıntı olmayacak ben de henüz hastaneden öğrenemedim ama normal veya sezaryen doğumu her türlü karşıladığını, isteğe bağlı sezaryen olsa da fark etmeyeceğini söyledi sigortayı yaptırdığım yer. Normal doğumda epidural anestezi olursa muhtemelen onu karşılamayacak öyle anladım. Bebeğin sigortalanması da hemen doğduktan sonra 15 gün içinde başvurulunca bebeğin doğuştan gelen bir hastalığı varsa onu da kapsıyor dediler Allah korusun tabi. Bir de yetkili bana sgknın karşıladığı her şeyi karşılıyor zaten dedi. Dolayısıyla bebeğin ilk tahlilleri topuk kanı vs zaten zorunlu her yerde yapıldığı için ben onlarda hiç sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum
Tarih mi verdi kız yoksaaaGittim gittim
Sanki pazartesi doğuracak gibiyim
Öğleden sonra tekrar görüşelim dediTarih mi verdi kız yoksaaa
Çok iyi yapmışsınız gerçekten bizim de iki yıl ödememize rağmen doğum dışındaki muayene ve tahliller bile çok daha pahalı olurdu ben de çok memnun kaldım. Sadece sizin daha önce de anlattığınızı hatırlıyorum ama o geri alma kısmını ben yapamadım nasıl yapacağımı bilemedim sağlık olsun artıkKayserideyiz biz burda sigorta ucretleri cok pahali degil gecen yilda dogum teminatli 3.300du 600 iade aldik 2.700e geldi simdide yine teminatli teklif aldik esim ve benim icin 4bin yine iade vs de olacak burda baya iyi yani anadolu hayat sigortasi dogum fiyati kadar nerdeyse
Maşallah allah analı babalı hayırlı büyütsün canım2 gün doğum sancısı çektim sonunda normal yolla geldi kızım. Cervidil takıldı 2 kere biri 12 saat diğeri 24 saat kaldı ama açılmam sadece 1.5 cm oldu. Sonra vajinaya balon yerleştirilecekti ki suyumun sızıntı şeklinde zamanla geldiğini farkettiler suni sancı verildi 7saatte doğum başladı 10 cmzor oldu ama oldu elhamdulillah
Bu senenin bebekler erken başlıyor gaz mesaisine bakalım biz napıcazMasaj ve sıcak uygulaması yaptık canım ama çıkaramadı gazı. daha yeni emmiş olsa bile memeyi istiyor sanırım emerken o gücü kendinde buluyor ki öyle de oldu zaten emerken çıkardı alttan gazını. Ama bu sefer de emdiği için üstten gaz oluştu bi de onu çıkarmaya uğraştık onu da her zaman çıkaramıyor uyuyakaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?