- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Hem erkenciler hem sarılık hem gazlılarOnun 2-3 mü ne vardı
Sorma o gün dedi Aralık anaları hep kasımda doğurdu 1 gün boş geçmedi diye
Benim de pazartesiÖğleden sonra tekrar görüşelim dedi
Ama pazartesi olacsk gibi duruyor
Sizin yada esinizin hanginizin adinaysa sigorta bizde esimin adina mesela..oda kamuda bende gerci..kurumuna gidip muhasebeye odedigi evraklari verip yuzde 20 kadarini vergiden gosterdiler ve geri aldik..siz isterseniz sigortacinizi arayin o konuya daha hakimdirÇok iyi yapmışsınız gerçekten bizim de iki yıl ödememize rağmen doğum dışındaki muayene ve tahliller bile çok daha pahalı olurdu ben de çok memnun kaldım. Sadece sizin daha önce de anlattığınızı hatırlıyorum ama o geri alma kısmını ben yapamadım nasıl yapacağımı bilemedim sağlık olsun artık
Bu sefer de heyecandan sen doğuramayacanÖğleden sonra tekrar görüşelim dedi
Çok teşekkür ederim sağolunSizin yada esinizin hanginizin adinaysa sigorta bizde esimin adina mesela..oda kamuda bende gerci..kurumuna gidip muhasebeye odedigi evraklari verip yuzde 20 kadarini vergiden gosterdiler ve geri aldik..siz isterseniz sigortacinizi arayin o konuya daha hakimdir
Sanırım en son doğuran ben olacağım ,Kim var doğuran başka?
Kan tahlili aldılar sabahBenim de pazartesieğer acele etmezse tabi niye öğleden sonra tekrar görüşücek ki?
Sus yaa doğuracağım ben de yeterBu sefer de heyecandan sen doğuramayacan
Bende 38+3 oldum bendede tık yok benimde ilk başta leke geldi evde oturduk yattık şimdi ohhh içerde yatıyolar ağalar gibiSanırım en son doğuran ben olacağım ,günü ve doğum şekli belli olmayan ben varım yarın 38 hafta doluyor kontrolüm var artık netleşir herhalde. Benim kız da 20li haftalarda gelmeye çalışıp beni aylarca yatırdı ama şimdi hiç gelesi yok gibi
En son doğurana altın mı vardı neydi
Bence spinal anestezi diye düşünüyorum. Ben daha önce farklı bir ameliyat için olmuştum hiç sıkıntı olmuyor ve toparlanması bence daha iyi oluyor bebek de anestezi almamış oluyor ve o anları görebiliyorsunuzKan tahlili aldılar sabah
Öğleden sonra da anesteziciyle görüş sonra tekrat görüşelim dedi
Sus yaa doğuracağım ben de yeter
Şimdi asıl soru
Sizce genel mi spinal mi epidural mi?
Aynen aynen bizi korkutup durdular şimdi keyif yapıyorlarBende 38+3 oldum bendede tık yok benimde ilk başta leke geldi evde oturduk yattık şimdi ohhh içerde yatıyolar ağalar gibi
Hadi hayırlarla gelsin inşallah minişşşÖğleden sonra tekrar görüşelim dedi
Evet beybii sonunda o gün geldi
Genelden zor ayılıyorsunKan tahlili aldılar sabah
Şimdi asıl soru
Gözün aydın sonunda geliyooorKan tahlili aldılar sabah
Şimdi asıl soru
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzEvet beybii sonunda o gün geldi
Hastane yolundayız saat 3te alınacağım inşallah
Bence spinal anestezi diye düşünüyorum. Ben daha önce farklı bir ameliyat için olmuştum hiç sıkıntı olmuyor ve toparlanması bence daha iyi oluyor bebek de anestezi almamış oluyor ve o anları görebiliyorsunuz
Peki ya panik olursam bi planları var mı?Genelden zor ayılıyorsun
Spinal yap daha rahat geçiyor
İkisini de yaşamış olarak
Spinalle doğum yapmış biri olarak bana kalırsa kesinlikle genel olma derim, tabi tıbbi olarak herhangi bir engel yoksa... Bebeğinin ilk ağlayışına ilk hareketlerine şahit olmak muazzam bir duygu. Hele ona dokunduğun ilk anKan tahlili aldılar sabah
Şimdi asıl soru
Hadi gözün AydınKan tahlili aldılar sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?