2021 Aralık Anneleri

Peki ya panik olursam bi planları var mı?

Bi de rahatsız edici bi şeyler hissediliyor mu ameliyat esnasında?
Vardır Cnm olmaz mı
Bn sadece sarsıntı ve mide bulantısı hissettim
Dr da dedim 9 ay bulanmadı masada bulamadığı kadar güldü

Peki ya panik olursam bi planları var mı?

Bi de rahatsız edici bi şeyler hissediliyor mu ameliyat esnasında?
Öyle bir durumda hafif sedasyon veriyorlar diye biliyorum. Bende ilk anda karıncalanma sıcaklık hissi olmuştu uyuşukluk gelirken onun dışında acı adına hiçbir şey hissetmiyorsun. Ben tamamen her şeyi hissettim diyenler dokunma hislerinden bahsediyorlar yani öyle rahatsız edici bir şey yok hiç korkma

Hadi gözün Aydın
Bi de bugün yapalım diyormuş
Yok ya
Pazartesi de almayacaktı da tanışım olan hemşirenin pazartesindrn sonra işi var diye o gün alalım bari dedi
O da girecek doğuma
Vardır Cnm olmaz mı
Bn sadece sarsıntı ve mide bulantısı hissettim
Dr da dedim 9 ay bulanmadı masada bulamadığı kadar güldü

İyi o zaman ya size güvenip spinale yanaşıyorum
Bi an korktum spinal olmaktan da
Tanış hemşire de olacak ameliyatta
En kötü benle o takılır diye umuyorum doktor gittikten sonra

Yeme içme serbest olduktan sonra bana günde üç taneye kadar sütsüz kahve içebilirsin dediler, ben çorba icer içmez kahve içtim, baş ağrısı olmadı. Daha sonrasinda da olmadı şükür. Sana söylenenleri iyi uygularsan bir sıkıntı yaşamazsın Allah'ın izniyle

Ben çok bi şeyler hissetmekten ve panik olmaktan korktum ya daha çok

Hiç mi
Nerdeyse 30 yaşındayım ben
Ne dişler çektirdim
Diş çekerken bişi hissetmiyorsun baskı hissediyorsun ya aynı onun gibi oluyor zaten çocuk 10 dk olmadan çıkıyor sonrası uzun sürüyor o da bebeğe bakarken anlamıyorsun
En kısa böyle anlatım oluyor
Senin dr seni ay sonu mu doğurtmayı düşünğyordu pazartesi olmazsa

Tanış birinin ameliyatta olması iyi gelir di mi o zaman?
Özellikle çocuk doğduktan sonrası için yani

Bilmiyorum ki gelecek ay herhalde
Mervenin para ödülünü duymuş olabilir

Ayy Allah razı olsun hemencik kolayca sağlıkli bir doğum olsun benim aklıma takılan önce dediğim gibi bebek ilk muanesi topuk vs idi.. Artık kaplamaz ise onları biz vercez kızlar Ankara da hastaneler gerçekten epey pahalı inan bu saydığım bile abartmış olmayım 600 ü geçer diyor eşim o nedenle aslında bu konuda araştırma yapmam nst ler zaten ücretsz dediler. Kızlar aklima takılan Allah korusun düşük kürtaj vs olursa onu karışıyormu birisi evet diyor birisi hayır diyor arayıp konstuklarimin.. Son olarak memurlar ödediği ücretin %15 ini alıyor demi
Kızlar ben bu ayın 18 inde yaptrcam Allah izin verirse Bat 29 Aralık bu Aralık koruncam elbette. İlk bebeğim hemen tuttu Buda tutar diye ümit ettim bu msjı okuyan gören herkesten dua istiyorum HAYIRLI ZAMANDA herşeyin hayırlı sağlıkla ilerlediği sağlıklı salh evladım olsun birde erkek olursa dha çocuk düşünmüyorum bir kızım var kızda olur ne ala kızıma yoldaş olur rabbim anne olmak isteyen nasip etsin tüm hamilelere sağlıkla doğum nasip etsin tüm annelere ve evlatlarına uzun güzel bir ömür nasip etsin amin Buda cuma duam olsun
Hepinize sevgiler

Tanış birinin ameliyatta olması iyi gelir di mi o zaman?
Özellikle çocuk doğduktan sonrası için yani

Bilmiyorum ki gelecek ay herhalde
Mervenin para ödülünü duymuş olabilir
Gelir gelmez mi olmasa bile sen bebişi görünce tanışı bile unutursun

Bebek çok az kalıyor dediler ya
Çoğunluğu ben ve dikiş ekibi baş başa geçirecekmişiz
Bnm dr sefo bilmem mi şarkısını açmıştı dikim yaparken
Bi tane daha şarkı çalıyordu onu kim bilmiyordum bile

Bnm dr sefo bilmem mi şarkısını açmıştı dikim yaparken
Bi tane daha şarkı çalıyordu onu kim bilmiyordum bile
Ay şarkı açsalar vakit geçer işte
Hatta keşke radyo programı filan açsalar da dinlerken vakit geçerdi

Bomboş sessiz duracaksak acı yok rocky acı yok diye kendimi teselli etmem gerekecek

Ben çok bi şeyler hissetmekten ve panik olmaktan korktum ya daha çok
Ben heyecandan mı artık nedense hiçbir şey hissetmedim, hatta arkadaşlar dikilirken çekiştirme hissedersin dediler onu bile hissetmedim. Bebeğin çıkması 10 dk civarı, Sonrasında dikim işlemi 1 saate yakın sürdü bende.

Bana sezaryeni 45 dk dediler
Ama artık çok genişledim dikmek uzun sürebilir alan genişliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…