- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Vardır Cnm olmaz mıPeki ya panik olursam bi planları var mı?
Bi de rahatsız edici bi şeyler hissediliyor mu ameliyat esnasında?
Öyle bir durumda hafif sedasyon veriyorlar diye biliyorum. Bende ilk anda karıncalanma sıcaklık hissi olmuştu uyuşukluk gelirken onun dışında acı adına hiçbir şey hissetmiyorsun. Ben tamamen her şeyi hissettim diyenler dokunma hislerinden bahsediyorlar yani öyle rahatsız edici bir şey yok hiç korkmaPeki ya panik olursam bi planları var mı?
Bi de rahatsız edici bi şeyler hissediliyor mu ameliyat esnasında?
Yok yaHadi gözün Aydın
Bi de bugün yapalım diyormuş
Vardır Cnm olmaz mı
Bn sadece sarsıntı ve mide bulantısı hissettim
Dr da dedim 9 ay bulanmadı masada bulamadığı kadar güldü
İyi o zaman ya size güvenip spinale yanaşıyorumÖyle bir durumda hafif sedasyon veriyorlar diye biliyorum. Bende ilk anda karıncalanma sıcaklık hissi olmuştu uyuşukluk gelirken onun dışında acı adına hiçbir şey hissetmiyorsun. Ben tamamen her şeyi hissettim diyenler dokunma hislerinden bahsediyorlar yani öyle rahatsız edici bir şey yok hiç korkma
Yeme içme serbest olduktan sonra bana günde üç taneye kadar sütsüz kahve içebilirsin dediler, ben çorba icer içmez kahve içtim, baş ağrısı olmadı. Daha sonrasinda da olmadı şükür. Sana söylenenleri iyi uygularsan bir sıkıntı yaşamazsın Allah'ın izniyleYok ya
Pazartesi de almayacaktı da tanışım olan hemşirenin pazartesindrn sonra işi var diye o gün alalım bari dedi
O da girecek doğuma
İyi o zaman ya size güvenip spinale yanaşıyorum
Bi an korktum spinal olmaktan da
Tanış hemşire de olacak ameliyatta
En kötü benle o takılır diye umuyorum doktor gittikten sonra
Ben çok bi şeyler hissetmekten ve panik olmaktan korktum ya daha çokYeme içme serbest olduktan sonra bana günde üç taneye kadar sütsüz kahve içebilirsin dediler, ben çorba icer içmez kahve içtim, baş ağrısı olmadı. Daha sonrasinda da olmadı şükür. Sana söylenenleri iyi uygularsan bir sıkıntı yaşamazsın Allah'ın izniyle
Benim oğlumunki 17. günde düşmüştüBizim hala gobegimiz dusmedi
Diş çektirdin mi hiçBen çok bi şeyler hissetmekten ve panik olmaktan korktum ya daha çok
Hiç miDiş çektirdin mi hiç
Diş çekerken bişi hissetmiyorsun baskı hissediyorsun ya aynı onun gibi oluyor zaten çocuk 10 dk olmadan çıkıyor sonrası uzun sürüyor o da bebeğe bakarken anlamıyorsunHiç mi
Nerdeyse 30 yaşındayım ben
Ne dişler çektirdim
Tanış birinin ameliyatta olması iyi gelir di mi o zaman?Diş çekerken bişi hissetmiyorsun baskı hissediyorsun ya aynı onun gibi oluyor zaten çocuk 10 dk olmadan çıkıyor sonrası uzun sürüyor o da bebeğe bakarken anlamıyorsun
En kısa böyle anlatım oluyor
Senin dr seni ay sonu mu doğurtmayı düşünğyordu pazartesi olmazsa
@mor_leylak U Uzaygemisi35 D Dilara55333 tamamlayici sigortamizin detayini ogrenince size haber ederim demistim kizlar...bahsetmistim bizim 17 aralikta bitiyor sonraya kalirsa dogum ucretli olacak diye...doguma doktor 20 aralik dedibende hic 3 gun once al demedim nasil uygun goruyorsa oyle olsun bu durumda dogum ucretli zaten diye hic sunnetti yeni dogan ilk bakimdi topuk kaniydi vs sormadim...sonra eve gelince anadolu hayattan bir yillik yeni teklif aldik esim ve benim icin 4bin dedi sonra bebekte eklencek insallah toplam5 bin olacak bi kismi yine vergiden iade olur..bu sartlarda normalde 5 bin hastanenin dogum parasi olunca, bize tekrar sigorta cok cok mantikli geldi detaylari bugun goruscez aklinizda soru varsa yazin bana sorayim her seyi
Gelir gelmez mi olmasa bile sen bebişi görünce tanışı bile unutursunTanış birinin ameliyatta olması iyi gelir di mi o zaman?
Özellikle çocuk doğduktan sonrası için yani
Bilmiyorum ki gelecek ay herhalde
Mervenin para ödülünü duymuş olabilir
Bebek çok az kalıyor dediler yaGelir gelmez mi olmasa bile sen bebişi görünce tanışı bile unutursun
Bnm dr sefo bilmem mi şarkısını açmıştı dikim yaparkenBebek çok az kalıyor dediler ya
Çoğunluğu ben ve dikiş ekibi baş başa geçirecekmişiz
Ay şarkı açsalar vakit geçer işteBnm dr sefo bilmem mi şarkısını açmıştı dikim yaparken
Bi tane daha şarkı çalıyordu onu kim bilmiyordum bile
Ben heyecandan mı artık nedense hiçbir şey hissetmedim, hatta arkadaşlar dikilirken çekiştirme hissedersin dediler onu bile hissetmedim. Bebeğin çıkması 10 dk civarı, Sonrasında dikim işlemi 1 saate yakın sürdü bende.Ben çok bi şeyler hissetmekten ve panik olmaktan korktum ya daha çok
Bana sezaryeni 45 dk dedilerBen heyecandan mı artık nedense hiçbir şey hissetmedim, hatta arkadaşlar dikilirken çekiştirme hissedersin dediler onu bile hissetmedim. Bebeğin çıkması 10 dk civarı, Sonrasında dikim işlemi 1 saate yakın sürdü bende.
Belki senin doktorun eli hızlıdırBana sezaryeni 45 dk dediler
Ama artık çok genişledim dikmek uzun sürebilir alan genişliğinden
Evet cnm sinirler kesildigi icin hissiz.. insallah gecerAynen canım delikten sonrası yok bende deacaba anestezi etkisi geçmedi ondan mı demistim ama normalmiş sinirler kesildiği için. İnşallah çabucak geçer ne diyelim aylarca surebilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?