Evet , 51cm 2920 kiloo zaman 41+5 te mi doğmuş oldu?
bir de kaç kilo kaç cm doğdu acaba?
ya hastaneniz çoook iyiymiş bu hangi acıbadem?
Aminn Allah razı olsun sizinde kucağınıza nasip olsun inşallahMaşallah allah analı babalı hayırlı büyütsün canım
Sağlıklı şükürler olsun içeriyi sevmiş ya ondan gelmemişOhhhh ya valla siz stres olmayin diye bise demiyordum ama ben bile yerinize stres oluyordum 41.hafta nasil olacak diye hadi cok sukurrrrr
Canım önce biraz kilo veriyorlar ya ondandır. Doğum kilosuna geri ulaşmış işte ne güzel, canını sıkma hiçBenim kızım 1 haftada hic kilo almamis moralim asiri bozuk
Doktor açıp gidiyormuşBelki senin doktorun eli hızlıdır
Yok altın maltın töbeeeeSanırım en son doğuran ben olacağım ,günü ve doğum şekli belli olmayan ben varım yarın 38 hafta doluyor kontrolüm var artık netleşir herhalde. Benim kız da 20li haftalarda gelmeye çalışıp beni aylarca yatırdı ama şimdi hiç gelesi yok gibi
En son doğurana altın mı vardı neydi
Icat çıkarmayın olun spinalinizi geçin.Kan tahlili aldılar sabah
Öğleden sonra da anesteziciyle görüş sonra tekrat görüşelim dedi
Sus yaa doğuracağım ben de yeter
Şimdi asıl soru
Sizce genel mi spinal mi epidural mi?
Haydi hayırlı haberler ver akşama bize.Evet beybii sonunda o gün geldi
Hastane yolundayız saat 3te alınacağım inşallah
SabredebilirsinHanımlar 38.haftam nişanım geldi bebek kanalda ama açılma ve sancım yok ne yapabilirim
Ödemi cartı curtu gitmiştir ya. Önemli olan bir hafta sonra mı on gün sonra mı ne kilosunu koruması değil mi ki öyle bi şeyler hatırlıyorum sankiBenim kızım 1 haftada hic kilo almamis moralim asiri bozuk
Acımıyor diyorsun dimmi son kararIcat çıkarmayın olun spinalinizi geçin.
Nişandan bir hafta 10 gün sonra bile olabilirmiş doğum. Doktoruna danış tabiki her şey yolundaysa sabır lazım. Hurma anannas ve ada çayı her gün. Nette egzersizler var onlara bakabilirsin.Hanımlar 38.haftam nişanım geldi bebek kanalda ama açılma ve sancım yok ne yapabilirim
BIzzim de cok gazli valla dikkat ediyrm amaGaz masajları var onu yap sırtını sıvazla karnına saat yönünde masaj
Dr lar 10 günden önce gaz olmaz diyo ama biz 2. Gün gece hiç uyumadık biraz karnını oldukça gaz çıkardı rahatladı uyudu
Allah yardimcin olsun canimEvet beybii sonunda o gün geldi
Hastane yolundayız saat 3te alınacağım inşallah
Ay sonunda gun verildiYok ya
Pazartesi de almayacaktı da tanışım olan hemşirenin pazartesindrn sonra işi var diye o gün alalım bari dedi
O da girecek doğuma
İyi o zaman ya size güvenip spinale yanaşıyorum
Bi an korktum spinal olmaktan da
Tanış hemşire de olacak ameliyatta
En kötü benle o takılır diye umuyorum doktor gittikten sonra
Bebisin aglama seslerini dinle sonra da muhabbet edersiniz birazAy şarkı açsalar vakit geçer işte
Hatta keşke radyo programı filan açsalar da dinlerken vakit geçerdi
Bomboş sessiz duracaksak acı yok rocky acı yok diye kendimi teselli etmem gerekecek
Deneyeceğim canımm inşallah olurNişandan bir hafta 10 gün sonra bile olabilirmiş doğum. Doktoruna danış tabiki her şey yolundaysa sabır lazım. Hurma anannas ve ada çayı her gün. Nette egzersizler var onlara bakabilirsin.
Yok acı macı yav. Sadece sonrasında kahve icmesi bana zordu.Acımıyor diyorsun dimmi son karar
Biz de bekleniyordu video cektiler kuvez gibi seyle gotururlerken yesil ortuye sarili:))Bn doğuma giderken bnmkileri restorana yolladım oğlanın karnını doyur dedim
Ben ikisi bir arada ictmYok acı macı yav. Sadece sonrasında kahve icmesi bana zordu.Dayadılar amerikanoyu baş ağrısı olmasın diye.
Bizde yanımda giydirip bnm kucağıma verip birlikte gittik odayaBiz de bekleniyordu video cektiler kuvez gibi seyle gotururlerken yesil ortuye sarili:))
Yaaa ne guzel video cekebildinizmiBizde yanımda giydirip bnm kucağıma verip birlikte gittik odaya
Ya geldiler kaç tane kahve ictin diye bir iki tane dedim. Sen ic 2 3 tane daha dediler içtik.Ben ikisi bir arada ictmbas agrisi olmadi sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?