2021 Aralık Anneleri

Herkese selam umarım hereey yolundadır. Biz sarilik için dr.a gittik değerimiz 9 a yükselmiş. Kilo da alıyoruz ama atamiyoruz sarılığı. P.tesi karaciğer ve safra kesesine baktircaz ins terslik yoktur

Benimde belirsiz 2 aydır bizde sorun yaşıyorduk ha gelecek ha erken alınacak falan derken şimdi gelmiyor inat etti 2 aydır yata yata ben büyüdüm sayesinde şimdi o kadar iş yapıyorum ağrı sancı giriyor yine de bana mısın demiyor yaaa bende yarın 39 u tamamlıyorum

Ay sonunda gun verildi
Aynen sorma sonunda bi günüm oldu benim de
Bebisin aglama seslerini dinle sonra da muhabbet edersiniz birazcabuk gecti bnm ilki uzun surmustu nedense
Kim sohbet ediyor
Yok acı macı yav. Sadece sonrasında kahve icmesi bana zordu. Dayadılar amerikanoyu baş ağrısı olmasın diye.
Ay hamileyken keyifle içemedim hep suçluluk hissederek içtim
Kahve içmeli seansı iple çekebilirim işte

Ben de aynı durumdayım kasıldım durdum ilk çocuk da erken geldiği için bu da erken beklendi ama gelesi 39 oluyorum ben de yarın kontrol var bakalım ne dicek

Kızlar bebeğin az hareket etmesi sorun mu, hiç etmezse mi korkmam gerekiyor? Sabahtan beri baya sakin ufak ufak var 0 hareket değil yani ama dünki kadar bariz etmiyor.
Benim de bazen öyle oluyor bi gün çok belirgin sert hareketleri oluyor bir gün ufak ufak dalgalanma gibi hareketler oluyor. İçin rahat etmiyorsa nst e git bence

Benim de bazen öyle oluyor bi gün çok belirgin sert hareketleri oluyor bir gün ufak ufak dalgalanma gibi hareketler oluyor. İçin rahat etmiyorsa nst e git bence
Aynen baya stres yaptım, soda içtim şimdi yarım saat daha bekleyip gidicem hareketi belirgin olmazsa canım. Biraz sancım da var çünkü

Bebişler bizim karnımıza da kendi istedikleri zamanda gelmeyi seçtiler şimdi doğacakları zamanı da kendileri seçiyorlar sağlıkla istedikleri zaman gelsinler inşallah hayırlısıyla
Kızlar bebeğin az hareket etmesi sorun mu, hiç etmezse mi korkmam gerekiyor? Sabahtan beri baya sakin ufak ufak var 0 hareket değil yani ama dünki kadar bariz etmiyor.
Benim doktorum en son günde on hareket olmazsa veya 6 8 saat hareket olmazsa hemen gel demişti. Öyle deyince ben rahatladım ama bence siz bebeğin normalden farklı şekilde az hareket ettiğini düşünüyorsanız bir gözükün bence doktora.

Evet normalde günde 10 diyorlar ama benimki normalde çok hareketli olunca stres yaptım biraz. Bekleyip düzelmezse nst gideyim

Ay şarkı açsalar vakit geçer işte
Hatta keşke radyo programı filan açsalar da dinlerken vakit geçerdi

Bomboş sessiz duracaksak acı yok rocky acı yok diye kendimi teselli etmem gerekecek
bebeği gördükten sonra başındaki hemşire panik yaptın çok az uyutucaz seni dedi Allahım hayatımın en tatlı uyumasiydi zaten birdaHa öyle derin uyuyamadim ben hicbirsey hissetmedim ameliyatta sonrasında da basagrim felan olmadı
Benim doktor hareket hissetmezsen hemen gel demişti sürekli tembih ediyordu

Anesteziciyle görüştüm de herhangi bi yöntem bi şey sormadınzaten ya
Herhalde ı an karar verecek bu olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…