- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ödemi gitmiştir bundan sonra alır annesiBenim kızım 1 haftada hic kilo almamis moralim asiri bozuk
Hee bana karismadilar vallaYa geldiler kaç tane kahve ictin diye bir iki tane dedim. Sen ic 2 3 tane daha dediler içtik.
Dr kendi telefonuyla fotoğraf çekti bi kaç taneYaaa ne guzel video cekebildinizmibizim de o kisma izin vermediler yogunbakim katinda temizleyip giydiriyirlardi
Ilk hafta normal cnm ayni kiloda kaldiysa iyi 15 gunluk kontrolde farki gorursun insallahhBenim kızım 1 haftada hic kilo almamis moralim asiri bozuk
Bana özellik sade Türk kahvesi ve bitter çikolata dediler zaten bunlar en sevdiğim seve seve içtimHee bana karismadilar vallacay kahve ic dediler oyle cok icmedim yani bitane fln
Cok guzel yaDr kendi telefonuyla fotoğraf çekti bi kaç tane
Ameliyatta bir ara halsizlik bas donmesi oldu ilactam dediler gecti sonraBana özellik sade Türk kahvesi ve bitter çikolata dediler zaten bunlar en sevdiğim seve seve içtim
Bnm ameliyatta başım ağrıdı
Benimde belirsiz 2 aydır bizde sorun yaşıyorduk ha gelecek ha erken alınacak falan derken şimdi gelmiyor inat etti 2 aydır yata yata ben büyüdüm sayesindeSanırım en son doğuran ben olacağım ,günü ve doğum şekli belli olmayan ben varım yarın 38 hafta doluyor kontrolüm var artık netleşir herhalde. Benim kız da 20li haftalarda gelmeye çalışıp beni aylarca yatırdı ama şimdi hiç gelesi yok gibi
En son doğurana altın mı vardı neydi
Aynen sorma sonunda bi günüm oldu benim deAy sonunda gun verildi
Kim sohbet ediyorBebisin aglama seslerini dinle sonra da muhabbet edersiniz birazcabuk gecti bnm ilki uzun surmustu nedense
Ay hamileyken keyifle içemedim hep suçluluk hissederek içtimYok acı macı yav. Sadece sonrasında kahve icmesi bana zordu.Dayadılar amerikanoyu baş ağrısı olmasın diye.
Ben de aynı durumdayım kasıldım durdum ilk çocuk da erken geldiği için bu da erken beklendi ama gelesi 39 oluyorum ben de yarın kontrol var bakalım ne dicekBenimde belirsiz 2 aydır bizde sorun yaşıyorduk ha gelecek ha erken alınacak falan derken şimdi gelmiyor inat etti 2 aydır yata yata ben büyüdüm sayesindeşimdi o kadar iş yapıyorum ağrı sancı giriyor yine de bana mısın demiyor yaaa bende yarın 39 u tamamlıyorum
Benim de bazen öyle oluyor bi gün çok belirgin sert hareketleri oluyor bir gün ufak ufak dalgalanma gibi hareketler oluyor. İçin rahat etmiyorsa nst e git benceKızlar bebeğin az hareket etmesi sorun mu, hiç etmezse mi korkmam gerekiyor? Sabahtan beri baya sakin ufak ufak var 0 hareket değil yani ama dünki kadar bariz etmiyor.
Aynen baya stres yaptım, soda içtim şimdi yarım saat daha bekleyip gidicem hareketi belirgin olmazsa canım. Biraz sancım da var çünküBenim de bazen öyle oluyor bi gün çok belirgin sert hareketleri oluyor bir gün ufak ufak dalgalanma gibi hareketler oluyor. İçin rahat etmiyorsa nst e git bence
Bebişler bizim karnımıza da kendi istedikleri zamanda gelmeyi seçtilerBenimde belirsiz 2 aydır bizde sorun yaşıyorduk ha gelecek ha erken alınacak falan derken şimdi gelmiyor inat etti 2 aydır yata yata ben büyüdüm sayesindeşimdi o kadar iş yapıyorum ağrı sancı giriyor yine de bana mısın demiyor yaaa bende yarın 39 u tamamlıyorum
Benim doktorum en son günde on hareket olmazsa veya 6 8 saat hareket olmazsa hemen gel demişti. Öyle deyince ben rahatladım ama bence siz bebeğin normalden farklı şekilde az hareket ettiğini düşünüyorsanız bir gözükün bence doktora.Kızlar bebeğin az hareket etmesi sorun mu, hiç etmezse mi korkmam gerekiyor? Sabahtan beri baya sakin ufak ufak var 0 hareket değil yani ama dünki kadar bariz etmiyor.
Evet normalde günde 10 diyorlar ama benimki normalde çok hareketli olunca stres yaptım biraz. Bekleyip düzelmezse nst gideyimBenim doktorum en son günde on hareket olmazsa veya 6 8 saat hareket olmazsa hemen gel demişti. Öyle deyince ben rahatladım ama bence siz bebeğin normalden farklı şekilde az hareket ettiğini düşünüyorsanız bir gözükün bence doktora.
Evet evet git riskli dönemlerdeyizAynen baya stres yaptım, soda içtim şimdi yarım saat daha bekleyip gidicem hareketi belirgin olmazsa canım. Biraz sancım da var çünkü
bebeği gördükten sonra başındaki hemşire panik yaptın çok az uyutucaz seni dedi Allahım hayatımın en tatlı uyumasiydi zaten birdaHa öyle derin uyuyamadimAy şarkı açsalar vakit geçer işte
Hatta keşke radyo programı filan açsalar da dinlerken vakit geçerdi
Bomboş sessiz duracaksak acı yok rocky acı yok diye kendimi teselli etmem gerekecek
Benim doktor hareket hissetmezsen hemen gel demişti sürekli tembih ediyorduKızlar bebeğin az hareket etmesi sorun mu, hiç etmezse mi korkmam gerekiyor? Sabahtan beri baya sakin ufak ufak var 0 hareket değil yani ama dünki kadar bariz etmiyor.
Anesteziciyle görüştüm de herhangi bi yöntem bi şey sormadınzaten yabebeği gördükten sonra başındaki hemşire panik yaptın çok az uyutucaz seni dedi Allahım hayatımın en tatlı uyumasiydi zaten birdaHa öyle derin uyuyamadimben hicbirsey hissetmedim ameliyatta sonrasında da basagrim felan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?