2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebeğin az hareket etmesi sorun mu, hiç etmezse mi korkmam gerekiyor? Sabahtan beri baya sakin ufak ufak var 0 hareket değil yani ama dünki kadar bariz etmiyor.
Takip et cnm kontrol süren devam ediyorsa bi nst yaptır

Evet normalde günde 10 diyorlar ama benimki normalde çok hareketli olunca stres yaptım biraz. Bekleyip düzelmezse nst gideyim
Bence de gidin o zaman ne olur ne olmaz. Bir de hareketli olduğu saatleri de bilirsiniz ona göre azalma varsa bir bakar içiniz rahat eder hiç değilse

Herkese selam umarım hereey yolundadır. Biz sarilik için dr.a gittik değerimiz 9 a yükselmiş. Kilo da alıyoruz ama atamiyoruz sarılığı. P.tesi karaciğer ve safra kesesine baktircaz ins terslik yoktur
Bizimki de kilo almis ama Sarılık var dedi bugün ebe çocuk doktoruna götürüp tahlil yaptırdık sonucu bekliyoruz. Memede uyuyakaliyor tam doymadan artık birazını da sağarak vericem ben de. inşallah çabucak iyilesirler

Ben de aynı durumdayım kasıldım durdum ilk çocuk da erken geldiği için bu da erken beklendi ama gelesi 39 oluyorum ben de yarın kontrol var bakalım ne dicek
Bende pazartesi gidicem bakalım ne durumdayız
Bebişler bizim karnımıza da kendi istedikleri zamanda gelmeyi seçtiler şimdi doğacakları zamanı da kendileri seçiyorlar sağlıkla istedikleri zaman gelsinler inşallah hayırlısıyla
İnşallah canım geceleri çok zor artık yataktan dönmek kalkmak sürekli tuvalete gitmek 41 i beklerse halimi düşünemiyorum

Bende pazartesi gidicem bakalım ne durumdayız

İnşallah canım geceleri çok zor artık yataktan dönmek kalkmak sürekli tuvalete gitmek 41 i beklerse halimi düşünemiyorum
Evet gerçekten çok zor en ufak hareket bile çok zorlaştı artık.. inşallah en sağlıklı zamanda çok da zorlamadan gelirler

Yok bize ilaç vermedi. Bizim de aynıydı bu yüzden karaciğerde mi bir sıkıntı var diye tekrar kan aldılar 20 günde anca çıktı sonuçları. Temiz geldi. Geçmezse o testleri yapıyorlarmış bir doktoruna sor istersen. Ama bazı çocuklar geç atıyomuş olabilirmiş. Biberonla beslerken bir türlü düşmüyordu ne zaman emzirmeye başladım o zaman değeri düşmeye başladı. Alakası var mı bilmiyorum ama bence farkettirdi direk benden emmesi. Soğuk algınlığı belirtileri ne zaman hastaneye falan görürsek oluyor bizde. Çok çabuk soğuk alıyor o yüzden kalın giydiriyorum devamlı. Uyanınca falan hemen yelek giydiriyorum. Öyle bir dene bakalım belki fayda sağlar

Sarılık değeri bizim de yükselmiş doğduğu gün 5ti bugün 14.5 çıktı iki gün kadar takip edelim dedi doktoru sanırım 17den sonra tedavi veriyorlar. Bebeği Sarılık olup atlatan anneler neler yaptınız? Emzirme dışında yapacak bisi yok diyor doktor ama

Emzirme ve gün ışığı alsın bu mevsimde zor ama perdeleri açın ışık alacak şekilde bebişi yerleştirin bir de beyaz florasan takanlar var yattığı yerden yakın bi şekilde ışık alsın diye tabi gözlerini bi şapka ya da bantla mutlaka kapatın şifalar diliyorum

Bizimde tamamen geçmedi ama dr takibi düşüyor diye bıraktı ben hem emzirmeye çalşyrum hem de sağıp veriyorum çişiyle kakasıyla atar diyolar , bnde de sağmak fayda gösterdi ne kdar içtiğini biliyorum en azından meme de ne olduğunu anlayamıyordum şmdi 60 ml duruma göre 90 75 ml gbi veryrum azlığına çokluğunu daha bilemyrum ama hastanedeki ebe içebildiği kadar içir fazlasını zaten çıkarır demişti

Ya o ne demek hiçbirşey hissetmedim ben acayip uyuştum kalkarken gövdemi sedyeyle koydum bacaklarımı gördüm ama sanki bedenimden ayrı gibi hiç hareket yoktu hemşireler koyarken çok komiğime gitti hatta hamur gibi olmuştum ameliyattan 2 saat sonra hislerim geldi çokkk rahattım hiç ağrım sancım olmadı sabah doğum yaptım gece hastanede bebeği kendim alıp emzirip yatırıyordum mükemmel bir Sezeryan yaşadım ve spinal oldum kesinlikle tavsiye ederm siz kendinizi motive edin hemen toparlancam diye hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle

Kızlarr her şey yolunda çok şükür
Bebişkom anası gibi biraz asabi emmek istiyor hep
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Gözünaydın senin bebede bnmki gibi yaramazmış desene

Ben de emdiği sürece tutuyorum memede ama bazen emzik niyetine kullanıyor onda da emin olamıyorum içiyor mu diye. Çiş kakada suan için sorun yok gibi 5 bez değişiyoruz ortalama. Bilmiyorum daha başka ne yapılabilir ptesi tekrar bakılacak duruma.

Hava hep kapalı yağmurlu güneş hiç yok bu ara emzirme yapıyorum sütüm de var çok şükür ama ne kadarını emiyor ne kadar emzik niyetine kullanıyor bilmiyorum. Bazen çok durunca memede emzik mi versem diyorum çok yorgun bitik haldeyim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…