- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Takip et cnm kontrol süren devam ediyorsa bi nst yaptırKızlar bebeğin az hareket etmesi sorun mu, hiç etmezse mi korkmam gerekiyor? Sabahtan beri baya sakin ufak ufak var 0 hareket değil yani ama dünki kadar bariz etmiyor.
Bence de gidin o zaman ne olur ne olmaz. Bir de hareketli olduğu saatleri de bilirsiniz ona göre azalma varsa bir bakar içiniz rahat eder hiç değilseEvet normalde günde 10 diyorlar ama benimki normalde çok hareketli olunca stres yaptım biraz. Bekleyip düzelmezse nst gideyim
Bizimki de kilo almis ama Sarılık var dedi bugün ebe çocuk doktoruna götürüp tahlil yaptırdık sonucu bekliyoruz. Memede uyuyakaliyor tam doymadan artık birazını da sağarak vericem ben de. inşallah çabucak iyilesirlerHerkese selam umarım hereey yolundadır. Biz sarilik için dr.a gittik değerimiz 9 a yükselmiş. Kilo da alıyoruz ama atamiyoruz sarılığı. P.tesi karaciğer ve safra kesesine baktircaz ins terslik yoktur
Bende pazartesi gidicem bakalım ne durumdayızBen de aynı durumdayım kasıldım durdum ilk çocuk da erken geldiği için bu da erken beklendi ama gelesi 39 oluyorum ben de yarın kontrol var bakalım ne dicek
İnşallah canım geceleri çok zor artık yataktan dönmek kalkmak sürekli tuvalete gitmek 41 i beklerse halimi düşünemiyorumBebişler bizim karnımıza da kendi istedikleri zamanda gelmeyi seçtilerşimdi doğacakları zamanı da kendileri seçiyorlar sağlıkla istedikleri zaman gelsinler inşallah hayırlısıyla
Evet gerçekten çok zor en ufak hareket bile çok zorlaştı artık.. inşallah en sağlıklı zamanda çok da zorlamadan gelirlerBende pazartesi gidicem bakalım ne durumdayız
İnşallah canım geceleri çok zor artık yataktan dönmek kalkmak sürekli tuvalete gitmek 41 i beklerse halimi düşünemiyorum
Yok bize ilaç vermedi. Bizim de aynıydı bu yüzden karaciğerde mi bir sıkıntı var diye tekrar kan aldılar 20 günde anca çıktı sonuçları. Temiz geldi. Geçmezse o testleri yapıyorlarmış bir doktoruna sor istersen. Ama bazı çocuklar geç atıyomuş olabilirmiş. Biberonla beslerken bir türlü düşmüyordu ne zaman emzirmeye başladım o zaman değeri düşmeye başladı. Alakası var mı bilmiyorum ama bence farkettirdi direk benden emmesi. Soğuk algınlığı belirtileri ne zaman hastaneye falan görürsek oluyor bizde. Çok çabuk soğuk alıyor o yüzden kalın giydiriyorum devamlı. Uyanınca falan hemen yelek giydiriyorum. Öyle bir dene bakalım belki fayda sağlarBizde de aynı gündüz sorun yok gece sürekli memede hatta aç ki diye mama da verdim bu gece ama aç değil sadece memede kalmak istiyor gazi oluyor toplanıyor kizariyor felan
Sabaha kadar ayaktayım sırtım boynum iptal artık uykusuzlugu yazmıyorum bile
Bugun kontrolum var tatlı alıp götürecegiz biz bayan olsaydı çiçek de alırdık ama erkektatlı yeter bence
Paylaşır misin canım bende ne yiyecegimi şaşırdım valla herseyler gaz yapıyor ama sütte olması lazım nasıl
yani yapıcaz yemezsek
Doktor ilaç verdi mi canım benim oğlumda 20 günlük 18 gündür sarılık düşmüyor 5 kere günde 4 saat ışık aldı ama yok en Son 12 ye düşmüştü yine 15e çıkmış sürekli besliyorum mama da veriyorum kan uyusmazligi troid veya hormonlarında sıkıntı yok ama
Sarılık gitmiyor anne sütü sariligiymis
Doktor 5 gün yemesi için hap verdi sabah akşam yarım yArım süte kâtip vericem ama çok tedirginim stresliyim
üstüne birde soğuk algınlığı başladı sanırım burnu tıkanıyor sürekli hapşırık var uyuyamıyor...sabah kontrole goturecegim bakalım hayırlısı
Emzirme ve gün ışığı alsın bu mevsimde zor ama perdeleri açın ışık alacak şekilde bebişi yerleştirin bir de beyaz florasan takanlar var yattığı yerden yakın bi şekilde ışık alsın diye tabi gözlerini bi şapka ya da bantla mutlaka kapatın şifalar diliyorumSarılık değeri bizim de yükselmiş doğduğu gün 5ti bugün 14.5 çıktı iki gün kadar takip edelim dedi doktoru sanırım 17den sonra tedavi veriyorlar. Bebeği Sarılık olup atlatan anneler neler yaptınız? Emzirme dışında yapacak bisi yok diyor doktor ama
Bizimde tamamen geçmedi ama dr takibi düşüyor diye bıraktı ben hem emzirmeye çalşyrum hem de sağıp veriyorum çişiyle kakasıyla atar diyolar , bnde de sağmak fayda gösterdi ne kdar içtiğini biliyorum en azından meme de ne olduğunu anlayamıyordum şmdi 60 ml duruma göre 90 75 ml gbi veryrum azlığına çokluğunu daha bilemyrum ama hastanedeki ebe içebildiği kadar içir fazlasını zaten çıkarır demiştiSarılık değeri bizim de yükselmiş doğduğu gün 5ti bugün 14.5 çıktı iki gün kadar takip edelim dedi doktoru sanırım 17den sonra tedavi veriyorlar. Bebeği Sarılık olup atlatan anneler neler yaptınız? Emzirme dışında yapacak bisi yok diyor doktor ama
Ya o ne demek hiçbirşey hissetmedim ben acayip uyuştum kalkarken gövdemi sedyeyle koydum bacaklarımı gördüm ama sanki bedenimden ayrı gibi hiç hareket yoktu hemşireler koyarken çok komiğime gitti hatta hamur gibi olmuştumBenim de daha ne günüm belli ne de sezeryan mı normal doğum mu… sadece suyumun az olduğunu gebelik şekerinden dolayı da sık kontrol gerektirdiğimi biliyorum. 3 günde bir nst ye bağlayıp suyunu kontrol ediyor doktorum. Büyük ihtimal sezeryan yapacak. Normal olmasını çok isterdim ama elimden gelen birley yok doktor 36 ya kadar bile gelmez diye düşünmüştüm bu suyla dedi. Çok şükür havuç suyu ve suyu bol içerek artırdık ama yine de 9 filan… gebelik şekeri aslında suyu artırıp çocugu şişmanlatır ama bende öyle olmadı orayı da anlamış değilim. Sezeryanla ilgili videolar izliyordum Kaan Kocatepe’nin videosunun altındaki yorumlar çok psikolojimi bozdu. Hiç uyuşmadım herşeyi hissettim diyen mi dersin. Kesildiğini karnıma Demir sokulduğunu hissettim diyen mi…. Siz sezeryan yapan annişler birşey hissettiniz mi?
Sodadan sonra biraz hareket edince uyumuşum beklerken canım. Şimdi uyandım yine takip edicemlonely bird ne yaptın canım gittin mi doktora ?
GözünaydınKızlarr her şey yolunda çok şükür
Bebişkom anası gibi biraz asabi emmek istiyor hep
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Geldim canım ama eve yakın hastanede çektiriyorum şimdi. Bitince atarım nagehanaTakip et cnm kontrol süren devam ediyorsa bi nst yaptır
Gözün aydın canimKızlarr her şey yolunda çok şükür
Bebişkom anası gibi biraz asabi emmek istiyor hep
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Ben de emdiği sürece tutuyorum memede ama bazen emzik niyetine kullanıyor onda da emin olamıyorum içiyor mu diye. Çiş kakada suan için sorun yok gibi 5 bez değişiyoruz ortalama. Bilmiyorum daha başka ne yapılabilir ptesi tekrar bakılacak duruma.Bizimde tamamen geçmedi ama dr takibi düşüyor diye bıraktı ben hem emzirmeye çalşyrum hem de sağıp veriyorum çişiyle kakasıyla atar diyolar , bnde de sağmak fayda gösterdi ne kdar içtiğini biliyorum en azından meme de ne olduğunu anlayamıyordum şmdi 60 ml duruma göre 90 75 ml gbi veryrum azlığına çokluğunu daha bilemyrum ama hastanedeki ebe içebildiği kadar içir fazlasını zaten çıkarır demişti
Hava hep kapalı yağmurlu güneş hiç yok bu araEmzirme ve gün ışığı alsın bu mevsimde zor ama perdeleri açın ışık alacak şekilde bebişi yerleştirin bir de beyaz florasan takanlar var yattığı yerden yakın bi şekilde ışık alsın diye tabi gözlerini bi şapka ya da bantla mutlaka kapatın şifalar diliyorum
Bir sıkıntı yok dimi ?Geldim canım ama eve yakın hastanede çektiriyorum şimdi. Bitince atarım nagehana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?