- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Doktora attım nst haber bekliyorum canım kalp atışı düzenli mi diye. Bana biraz düşük gibi geldi ama doktor anlar tabiBir sıkıntı yok dimi ?
Şu an için yok gibi uzatmalara kalan olmazsaHayırla sağlıkla gelsin inşallah
Bizimde günümüz bugün belli oldu sizinle aynı 20 Aralık nasipse, bizden sonraya kalan oluyor mu acaba
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah2 gün doğum sancısı çektim sonunda normal yolla geldi kızım. Cervidil takıldı 2 kere biri 12 saat diğeri 24 saat kaldı ama açılmam sadece 1.5 cm oldu. Sonra vajinaya balon yerleştirilecekti ki suyumun sızıntı şeklinde zamanla geldiğini farkettiler suni sancı verildi 7saatte doğum başladı 10 cmzor oldu ama oldu elhamdulillah
Benim küçük kız doğarken "bu son olsun" çalıyordu. Cok manalı gelmisti bana. Kızımın şarkısı oldu kendi de diyor simdi ben doğarken çalıyordu benim şarkım diyeBnm dr sefo bilmem mi şarkısını açmıştı dikim yaparken
Bi tane daha şarkı çalıyordu onu kim bilmiyordum bile
Allah şifa versin kıyamamÖnce sarılık,sarılık geçmeden oglusum soğuk algınlığı oldu çok üzgünüm daha minicik yaaa
Hadi gözünüz aydın sağlıkla büyütünKızlarr her şey yolunda çok şükür
Bebişkom anası gibi biraz asabi emmek istiyor hep
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Canım senin de dediğin gibi bu dönem biraz hassas geçebilir. Simdi yalniz değilsin ve sana destek olan birileri de var. Sonrasına kadar da zaten alışmış olacaksın bebişinle yalnız vakit geçirmeye. Sen onun annesisin en güzel sen bakacaksın hem.. Hiç uzme kendini ilerde geriye bakınca sadece gülümseyeceksin inanYardımınıza iyi sözlerinize desteğinize ihtiyacım var. Dün geceye kadar iyiydim hatta burda destek oluyordum benzer şeyler hissedenlere. Ama dünden beri iyi değilim, uyuyamıyorum kendime aynada bakacak vaktim bile yok, aynı döngünün içinde ruh gibi yaşıyorum sanki. Evet bebeğimi çok seviyorum ona bakınca içim gidiyor ama ben anneliği beceremiyorum sanki, ağladığında neden ağlıyor ne yapmam lazım bilemiyorum, annem eşim destek olmaya çalışıyorlar, tek başıma asla bakamazmisim gibi geliyor yalnız kalmaya korkuyorum. Benle yalnızken başına bi iş gelirmiş ve ben onu koruyamazmisim gibi hissediyorum. Bu sanırım lohusa depresyonu dimi ? Ne olur destek olun, geçecek deyin, benzer süreçler yaşıyoruz deyin. Böyle hissettikce bebeğim de bunu hissedecek mutsuz olacak diye üzülüyorum çok.
Haber bekliyoruzDoktora attım nst haber bekliyorum canım kalp atışı düzenli mi diye. Bana biraz düşük gibi geldi ama doktor anlar tabi
Artık bilmem mi diye evde bağırırBenim küçük kız doğarken "bu son olsun" çalıyordu. Cok manalı gelmisti bana. Kızımın şarkısı oldu kendi de diyor simdi ben doğarken çalıyordu benim şarkım diyeinşallah bunda da öyle bir anı olur güzel bişeyler açarlar da. Sen de kizina dersin senin şarkın diye
Gözün aydın hosgelmis minik kuş sağlıklı büyüsünKızlarr her şey yolunda çok şükür
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Doktor endişe edilecek bişey Yok diyor ama benim içim rahat değil düşmüyor değer kaç kere fototerapı aldı aç da kalmıyorYok bize ilaç vermedi. Bizim de aynıydı bu yüzden karaciğerde mi bir sıkıntı var diye tekrar kan aldılar 20 günde anca çıktı sonuçları. Temiz geldi. Geçmezse o testleri yapıyorlarmış bir doktoruna sor istersen. Ama bazı çocuklar geç atıyomuş olabilirmiş. Biberonla beslerken bir türlü düşmüyordu ne zaman emzirmeye başladım o zaman değeri düşmeye başladı. Alakası var mı bilmiyorum ama bence farkettirdi direk benden emmesi. Soğuk algınlığı belirtileri ne zaman hastaneye falan görürsek oluyor bizde. Çok çabuk soğuk alıyor o yüzden kalın giydiriyorum devamlı. Uyanınca falan hemen yelek giydiriyorum. Öyle bir dene bakalım belki fayda sağlar
Sık emzirmekten başka çaresi yok dedi dr bana sordum amaBen de emdiği sürece tutuyorum memede ama bazen emzik niyetine kullanıyor onda da emin olamıyorum içiyor mu diye. Çiş kakada suan için sorun yok gibi 5 bez değişiyoruz ortalama. Bilmiyorum daha başka ne yapılabilir ptesi tekrar bakılacak duruma.
Gözün aydın canim güle güle büyüsün bebiskon :)Kızlarr her şey yolunda çok şükür
Hemen almasalar daha iyi olmaz mi en azindan 1 hafta daha bebis ve sizin icin riskli bi durum olusmazsa tabiki ultrasonda onde cikmasi onemli degil dogum icin cunki o durumdada suan 36 oluyorsunuzKizlar 36+0 suanda ultrosonda 37 hafta ckyorum bugun kntrole gittim amelyat icin gun verecekdi ama nst istedi snra nst de minik minik sanci ckti dedi acile gidip serum taktir sonra tekrar nst baktir dedi ikinci nstyi cektirdikden snra dktor bakti gene dedi ufak ufak duzensiz sancin var yatis oneririm sana dedi ilki sezeryan olsugu icin yatis onerdim dedi nst takibi yapariz dedi ama istemezsen imza atip cikarsin dedi bende imza atip ciktim acikligimada bakti aciklgiinda yok diyor bu seklde durablrmiyim ki acaba yoksa sancilarim artipda sezeryana alirlarmiki hemen
Aniden dogurmak istemyorum zaten ablam yanmda degldi dogum zamanim belli oldugunda ona gire gelecek izni az olunca erkenden gelemyor oyuzden birden dogurmakdan korkuyorim ins braz daha beklerHemen almasalar daha iyi olmaz mi en azindan 1 hafta daha bebis ve sizin icin riskli bi durum olusmazsa tabiki ultrasonda onde cikmasi onemli degil dogum icin cunki o durumdada suan 36 oluyorsunuz
Insallah saglicakla gelsin insallah en hayirli vakitli zamanda dogsunAniden dogurmak istemyorum zaten ablam yanmda degldi dogum zamanim belli oldugunda ona gire gelecek izni az olunca erkenden gelemyor oyuzden birden dogurmakdan korkuyorim ins braz daha bekler
Sancı giderici bir şey verirlerdi belki yatış yapsanız, bir süre engelleniyor bildiğim kadarıyla doğum başlamadıysaKizlar 36+0 suanda ultrosonda 37 hafta ckyorum bugun kntrole gittim amelyat icin gun verecekdi ama nst istedi snra nst de minik minik sanci ckti dedi acile gidip serum taktir sonra tekrar nst baktir dedi ikinci nstyi cektirdikden snra dktor bakti gene dedi ufak ufak duzensiz sancin var yatis oneririm sana dedi ilki sezeryan olsugu icin yatis onerdim dedi nst takibi yapariz dedi ama istemezsen imza atip cikarsin dedi bende imza atip ciktim acikligimada bakti aciklgiinda yok diyor bu seklde durablrmiyim ki acaba yoksa sancilarim artipda sezeryana alirlarmiki hemen
İnşBi sıkıntı yoktur o zaman içini ferah tut
Doktor dedki bu aksma yatis oneririm eger yatarsaniz sivi takviyesi edecez sadece bide nst takibi edecez dedi ama eger yatmak istemezsen evde bol sivi al dedi bende oyuzden yatmak istemedim bugun nst de sanci cktiginda acilde iki tane serum takmislardi bana snra fene nst cektirdim cok duzensiz hafif sanci ckti dedi sadece smdi tereddutte kaldim eger dogum olursa ablami yanima alacakdim ama kesin biseyde demiyorlarSancı giderici bir şey verirlerdi belki yatış yapsanız, bir süre engelleniyor bildiğim kadarıyla doğum başlamadıysa
İms hakkimizda hayirlisi olsunInsallah saglicakla gelsin insallah en hayirli vakitli zamanda dogsun
Sancı kesici bir şey neden vermemiş acaba, yarın tekrar gidip sorun isterseniz hem kontrol olmuş olurDoktor dedki bu aksma yatis oneririm eger yatarsaniz sivi takviyesi edecez sadece bide nst takibi edecez dedi ama eger yatmak istemezsen evde bol sivi al dedi bende oyuzden yatmak istemedim bugun nst de sanci cktiginda acilde iki tane serum takmislardi bana snra fene nst cektirdim cok duzensiz hafif sanci ckti dedi sadece smdi tereddutte kaldim eger dogum olursa ablami yanima alacakdim ama kesin biseyde demiyorlar
Cok minik sanci var dedi duzensizmis belki oyzden istememisdir hic blmyorum yarnda agri hssersem tekrar nst cektirmeye giderimSancı kesici bir şey neden vermemiş acaba, yarın tekrar gidip sorun isterseniz hem kontrol olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?