- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Sizin değer kaçtı peki ?Sık emzirmekten başka çaresi yok dedi dr bana sordum ama
İns çarçabuk atlatirlarBizimki de kilo almis ama Sarılık var dedi bugün ebe çocuk doktoruna götürüp tahlil yaptırdık sonucu bekliyoruz. Memede uyuyakaliyor tam doymadan artık birazını da sağarak vericem ben de. inşallah çabucak iyilesirler
Kesinlikle öyle insanın aklına bin türlü şey geliyor bende en fazla 40+0 a kadar beklerim diye düşünüyorumİnş
Canım ama çok gerildim keşke beklemeseydim son güne kadar sezaryen için. Doğrusu bu belki ama cidden risk beklemek
Doktorun hastanen iyiyse sürekli kontrol ediyorlarsa bekle canım, bizimki saldım çayıra devletten hallice. Ulaşamıyorum bile kadına mail dışında. Normalde son günler sık nst kontrol olmalıKesinlikle öyle insanın aklına bin türlü şey geliyor bende en fazla 40+0 a kadar beklerim diye düşünüyorum
Haftada 1 çağırıyor şu an. Ama istediğim her an ulaşabiliyorum çok şükür. Benim için sorun olacak tek şey bebeğin kilolu olması. Pazartesi göreceğiz bakalımDoktorun hastanen iyiyse sürekli kontrol ediyorlarsa bekle canım, bizimki saldım çayıra devletten hallice. Ulaşamıyorum bile kadına mail dışında. Normalde son günler sık nst kontrol olmalı
İlk zaman lar 10 bez bile olur fazlası daEvet 7 günün sonunda çok şükür ki bebeğim yoğun bakımdan çıktı
Bugün ilk kez her şeyiyle ben ve babası ilgilendik
Aklımıza takılam bazı şeyler var, tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa çok sevinirim.
Bebekler günde kaç kez kaka ve çiş yapmalı? Normali ne?
Kaka nasıl olursa normal?
Kaç saatte bir anne sütü almalı?
Hangi durumlara dikkat edilmeli ve hangi durumlarda doktora götürülmeli?
Kaka yaptığı gibi bez hemen değiştirilmeli mi yoksa çiş gibi kaka da bekleyebiliyor mu?
İnş en güzel en kolay şekilde gelir bebelerimizHaftada 1 çağırıyor şu an. Ama istediğim her an ulaşabiliyorum çok şükür. Benim için sorun olacak tek şey bebeğin kilolu olması. Pazartesi göreceğiz bakalım
Sana sesleniyor farzet sen de yaniArtık bilmem mi diye evde bağırır
Şarkısını sevsinler cimcimenin
Bizimki asla ama asla uyanmıyor, uyansın diye altını açıyorum kıyafetlerini soyuyorum yok. Aç olsa uyanmaz mıydı?İlk zaman lar 10 bez bile olur fazlası da
Kakayı çok bekletmemek lazım pişik olmasın
Kaka ilk zamanlar yeşil sonra sarıya dönüyor siyah kanlı olursa dr gidilmeli
Emzirme 2 saatte bir Zamanla bu süre uzar
Morarma yada farklı bişey farkedersen yoksa aylık dr kontrolü olur
Dr seni yönlendirir sonradan ne zaman gitmen konusunda
Aşıları aksatma
Benim ki de boynunda baya sıkı vaziyette kordon dolanmis dogdu.. Hatta haftamiz biraz erkendi kilosu da az di.. iyiki de erken oldu dedim sonradan.. sukur sagsaglim evlatlarimiz kucagimizda...Kızlarr her şey yolunda çok şükür
Bebişkom anası gibi biraz asabi emmek istiyor hep
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Bu hissettigimiz sanirim lohusa depresyonu...Yardımınıza iyi sözlerinize desteğinize ihtiyacım var. Dün geceye kadar iyiydim hatta burda destek oluyordum benzer şeyler hissedenlere. Ama dünden beri iyi değilim, uyuyamıyorum kendime aynada bakacak vaktim bile yok, aynı döngünün içinde ruh gibi yaşıyorum sanki. Evet bebeğimi çok seviyorum ona bakınca içim gidiyor ama ben anneliği beceremiyorum sanki, ağladığında neden ağlıyor ne yapmam lazım bilemiyorum, annem eşim destek olmaya çalışıyorlar, tek başıma asla bakamazmisim gibi geliyor yalnız kalmaya korkuyorum. Benle yalnızken başına bi iş gelirmiş ve ben onu koruyamazmisim gibi hissediyorum. Bu sanırım lohusa depresyonu dimi ? Ne olur destek olun, geçecek deyin, benzer süreçler yaşıyoruz deyin. Böyle hissettikce bebeğim de bunu hissedecek mutsuz olacak diye üzülüyorum çok.
12.58 di en sonSizin değer kaçtı peki ?
Sarılık varmı varsa uyanmazBizimki asla ama asla uyanmıyor, uyansın diye altını açıyorum kıyafetlerini soyuyorum yok. Aç olsa uyanmaz mıydı?2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama en son 20.30 da beslendi ve paket
Ben topuğuna ayak altına vuruyorum ebeler öyle demişti , bide yüzünü ıslak bişeyler dokunduryrumBizimki asla ama asla uyanmıyor, uyansın diye altını açıyorum kıyafetlerini soyuyorum yok. Aç olsa uyanmaz mıydı?2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama en son 20.30 da beslendi ve paket
Oğlan çok duygusal Ersay üner-biz iki aşık kafalar karışık varya onunla sever görende nasıl bi aşk acısı çekiyor derSana sesleniyor farzet sen de yaniZor günlerinde hep sen vardın annesi
Alllahım şimdiki çocuklar da bir alemOğlan çok duygusal Ersay üner-biz iki aşık kafalar karışık varya onunla sever görende nasıl bi aşk acısı çekiyor der
Canim evet uyandirman lazim sarilik durumu yok dimi altini islak bezle sil falan ben de memede uyuyakaliyir alt aciyorum uyandirmaya calisiyorum :sBizimki asla ama asla uyanmıyor, uyansın diye altını açıyorum kıyafetlerini soyuyorum yok. Aç olsa uyanmaz mıydı?2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama en son 20.30 da beslendi ve paket
Yuze denemedim elini sildim falan yuze de denimBen topuğuna ayak altına vuruyorum ebeler öyle demişti , bide yüzünü ıslak bişeyler dokunduryrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?