2021 Aralık Anneleri

Kesinlikle öyle insanın aklına bin türlü şey geliyor bende en fazla 40+0 a kadar beklerim diye düşünüyorum
Doktorun hastanen iyiyse sürekli kontrol ediyorlarsa bekle canım, bizimki saldım çayıra devletten hallice. Ulaşamıyorum bile kadına mail dışında. Normalde son günler sık nst kontrol olmalı

Evet 7 günün sonunda çok şükür ki bebeğim yoğun bakımdan çıktı
Bugün ilk kez her şeyiyle ben ve babası ilgilendik
Aklımıza takılam bazı şeyler var, tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa çok sevinirim.
Bebekler günde kaç kez kaka ve çiş yapmalı? Normali ne?
Kaka nasıl olursa normal?
Kaç saatte bir anne sütü almalı?
Hangi durumlara dikkat edilmeli ve hangi durumlarda doktora götürülmeli?
Kaka yaptığı gibi bez hemen değiştirilmeli mi yoksa çiş gibi kaka da bekleyebiliyor mu?

Doktorun hastanen iyiyse sürekli kontrol ediyorlarsa bekle canım, bizimki saldım çayıra devletten hallice. Ulaşamıyorum bile kadına mail dışında. Normalde son günler sık nst kontrol olmalı
Haftada 1 çağırıyor şu an. Ama istediğim her an ulaşabiliyorum çok şükür. Benim için sorun olacak tek şey bebeğin kilolu olması. Pazartesi göreceğiz bakalım

İlk zaman lar 10 bez bile olur fazlası da
Kakayı çok bekletmemek lazım pişik olmasın
Kaka ilk zamanlar yeşil sonra sarıya dönüyor siyah kanlı olursa dr gidilmeli
Emzirme 2 saatte bir Zamanla bu süre uzar
Morarma yada farklı bişey farkedersen yoksa aylık dr kontrolü olur
Dr seni yönlendirir sonradan ne zaman gitmen konusunda
Aşıları aksatma

Bizimki asla ama asla uyanmıyor, uyansın diye altını açıyorum kıyafetlerini soyuyorum yok. Aç olsa uyanmaz mıydı? 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama en son 20.30 da beslendi ve paket

Kızlarr her şey yolunda çok şükür
Bebişkom anası gibi biraz asabi emmek istiyor hep
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Benim ki de boynunda baya sıkı vaziyette kordon dolanmis dogdu.. Hatta haftamiz biraz erkendi kilosu da az di.. iyiki de erken oldu dedim sonradan.. sukur sagsaglim evlatlarimiz kucagimizda...

Bu hissettigimiz sanirim lohusa depresyonu...
Ben hastaneden cikip eve geldigimde evimde kayinvalidem vardi hala da var... surekli bi emzirme baskısı altinda kaldim..Emmedi bebegim reddetti hatta meme ucumda yok benim..Mama verdikce yuzume yuzume bakiyorlardi..doktor anne sutu diyor ebemiz anne sutu diyor.. ama sağsam da az geliyordu sutum stresten bi icimlik bile degildi.. bolelikle mastit oldum hastanelere gittik sağımlar yapildi gecmezse cerrahi mudahale dediler..ve ben agliyodum agridan stresten yetememekten...
Ve o an artik biraktim kendimi evladimi doyurucam ole yada bole dedim..
Kendimi bebegimi odaya kapattim zorlaya zorlaya sut sagdim surekli besledim.. sonrada memeyi vermeye caba gosterdim zorlansamda verdim...
Hala bugun bile aksama kadar emdi ama aksam emmedi yine reddetti...hala da emmiyor..
Pes etmiyorum depresyon falan yok evlatlarimiza yetiyoruz.. biz anneligi cok da iyi beceririz buna inan..
Onlarin bize,bizim iyi olmamiza ihtiyaci var ilk once bunu unutma cnm..

Bizimki asla ama asla uyanmıyor, uyansın diye altını açıyorum kıyafetlerini soyuyorum yok. Aç olsa uyanmaz mıydı? 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama en son 20.30 da beslendi ve paket
Sarılık varmı varsa uyanmaz
2-2.5 saatte uyanmalı 40 çıkana kadar böyle olur sonra süreler uzar

Ben topuğuna ayak altına vuruyorum ebeler öyle demişti , bide yüzünü ıslak bişeyler dokunduryrum

Sana sesleniyor farzet sen de yani Zor günlerinde hep sen vardın annesi
Oğlan çok duygusal Ersay üner-biz iki aşık kafalar karışık varya onunla sever görende nasıl bi aşk acısı çekiyor der

Canim evet uyandirman lazim sarilik durumu yok dimi altini islak bezle sil falan ben de memede uyuyakaliyir alt aciyorum uyandirmaya calisiyorum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…