- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Gozun aydin canimEvet 7 günün sonunda çok şükür ki bebeğim yoğun bakımdan çıktı
Bugün ilk kez her şeyiyle ben ve babası ilgilendik
Aklımıza takılam bazı şeyler var, tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa çok sevinirim.
Bebekler günde kaç kez kaka ve çiş yapmalı? Normali ne?
Kaka nasıl olursa normal?
Kaç saatte bir anne sütü almalı?
Hangi durumlara dikkat edilmeli ve hangi durumlarda doktora götürülmeli?
Kaka yaptığı gibi bez hemen değiştirilmeli mi yoksa çiş gibi kaka da bekleyebiliyor mu?
Hastanedeyken vardı ama şuan hastaneden çıktığına göre bitmiştir heralde yaSarılık varmı varsa uyanmaz
2-2.5 saatte uyanmalı 40 çıkana kadar böyle olur sonra süreler uzar
Yüzüne ıslak bişey sürmeyi deniyim ben deBen topuğuna ayak altına vuruyorum ebeler öyle demişti , bide yüzünü ıslak bişeyler dokunduryrum
Sarılık olunca mı uyanmıyormuş bu bebeler bitek yaaCanim evet uyandirman lazim sarilik durumu yok dimi altini islak bezle sil falan ben de memede uyuyakaliyir alt aciyorum uyandirmaya calisiyorum :s
Biberonla nasil cnm iciyormu uyuyakalmadanKizlar sariligimiz yok.bebek memede uyuyakaliyor 2 fırt çekip. Zorla uyandirip 1 firt dha cekiyor Sagdigim sutleri biberonla veriyorum acaba ondan mi
Onda iciyor canimBiberonla nasil cnm iciyormu uyuyakalmadan
Emerken yoruluyordur cnm alisirlar insallah ben de baya ugrasiyorum emerken uyuyakalioOnda iciyor canim
Bizimki asla ama asla uyanmıyor, uyansın diye altını açıyorum kıyafetlerini soyuyorum yok. Aç olsa uyanmaz mıydı?2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama en son 20.30 da beslendi ve paket
Kızlar benim bebişte uyanmıyor hafif sarılık var evde takip edin dediler ama emmesi güzel yinede uyandırmam gerekli mi uyurkende memeye koysam emiyor 1 göğsümü tam boşaltıyor bazı zamanlar 2. Göğsü de istiyor veriyorum ama hep ben uyanıp emziriyorum 2 saatte bir kesin emziriyorum yani gündüz daha kısa sürede de veriyorum yinede uyandırmam gerek miEmerken yoruluyordur cnm alisirlar insallah ben de baya ugrasiyorum emerken uyuyakalio
Canim bizde de sarilik yok ama memede uyuyo biberonla da vermiyorum gunun cogu saati uyuyo ama aciktiginda aglayip uyaniyo ihtiyaci kadarini aliyordur diye dusunuyorumKizlar sariligimiz yok.bebek memede uyuyakaliyor 2 fırt çekip. Zorla uyandirip 1 firt dha cekiyor Sagdigim sutleri biberonla veriyorum acaba ondan mi
Benim bebegimde daha 10 gunluk 5 gündür hasta burun tıkanıklığı vardı dün sali acile götürdük solunum yolu enfeksiyonu,hava verildi antibiyotik başlandı,sürekli burun temizliği saniye yalnız bırakamıyorum emiyor ama çok az 3 gündür sütüm azaldı sütümü sagip kasikla vermeye çalışıyorum ama kilo almıyor.Birazdan tekrar götüreceğiz şu 10 günde ömrümden 20 yıl gitti.Allah yardimcimiz olsun inşallahÖnce sarılık,sarılık geçmeden oglusum soğuk algınlığı oldu çok üzgünüm daha minicik yaaa
Çook şükürBugun dogun yapan anneler mesajlari goremedim nasilsiniz
Güle güle büyüt canım bebeğini inşallahÇook şükür
Bebişkom 3710 gr 52 cm doğdu genel olarak bir sıkıntımız yok biraz sinirleniyor ememediği zaman
Ama güzel emzirdik neyse ki
Güzel bir sezaryen oldu valla öyle pek bi ağrım da olmadı sadece sağ bacağım hala tam kendine gelmiş değil
Ben 10a yakın kez emzirdim şimdiye kadar henüzDoğum yapan kızlar sorum size, Pazartesi bizim de kavuşma var inş. Meme yarasından çok korkuyorum, bu son iki gün ve doğum sonrası ne gibi önlem alabilirim? Krem sürdüm son günlerde aklıma geldikçe ama meme başı çok hassas dokunsam acıyor şimdiden. Faydasını gördüğünüz önlemleri yazarsanız sevinirim.
Doğum Öncesinde kremlemiş miydin cnm? Bir de kremin hangisi?Ben 10a yakın kez emzirdim şimdiye kadar henüz
Her emzirmeden sonra göğüs kremi sürüp Philips kalkan kapatıyorum üzerine bir de sadece ucunu aldığını fark ettiysem hemen çekiyorum o yara yapıyor. Meme çevresiyle beraber verince bir sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?