- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Bizimkinin de son günü ama durumdan pek mutlu olmadı sanırım çıkası yok, sessizce bekliyor belki içerde unutur çıkartmayız diyeYarın oğlumun mapusta olduğu son günü
Duyduğundan beri çok heyecanlı yalnız
İçerden sonsuz sayıds tekme yiyorum dünden beri
Sessizce gününü dolduruyor benceBizimkinin de son günü ama durumdan pek mutlu olmadı sanırım çıkası yok, sessizce bekliyor belki içerde unutur çıkartmayız diye
Yarın oğlumun mapusta olduğu son günü
Sonunda sizin de bekleyişler son buluyor. Darısı bana ve doğuramayan ekibeBizimkinin de son günü ama durumdan pek mutlu olmadı sanırım çıkası yok, sessizce bekliyor belki içerde unutur çıkartmayız diye
Seninle mi anlaşmıştık pazartesi günü için?Sonunda sizin de bekleyişler son buluyor. Darısı bana ve doğuramayan ekibe
Bizimki de sanki hiç doğumlar yokmuşçasına yayılıyor tekmeliyor benimle oyun oynuyor
Evet canım son 3 haftadır gibi krem sürüyordum Badger almıştımDoğum Öncesinde kremlemiş miydin cnm? Bir de kremin hangisi?
Aa geliyor gelmekte olan demeek hadi hayırlı olsunYarın oğlumun mapusta olduğu son günü
Hastanede bebekler çalar saat gibi oluyorlar. Bizimki de aynıydı. 3 saatte bir uyanıyordu öncesinde uyanmak istemiyordu. Ama saati dolunca zınk diye açıyordu gözleri hemen karnının doymasını bekliyordu. Tabi ben bunu bozdumHastanedeyken vardı ama şuan hastaneden çıktığına göre bitmiştir heralde yadoktoru bişey demedi çünkü
3 saatte bi besliolardı hastanede acaba ona mı alıştı diye düşündüm
Yüzüne ıslak bişey sürmeyi deniyim ben de
Sarılık olunca mı uyanmıyormuş bu bebeler bitek yaa
Sorma valla çok şükür bi günü var artıkAa geliyor gelmekte olan demeek hadi hayırlı olsun
Umarım öyledir hiç umudum yok amaSessizce gününü dolduruyor bence
Bizimki gibi fırlama değil
Bence bu iyi ni şey
Son hafta çabuk geçiyor ondan öncesi 10 yıl filan sürdüSonunda sizin de bekleyişler son buluyor. Darısı bana ve doğuramayan ekibe
Bizimki de sanki hiç doğumlar yokmuşçasına yayılıyor tekmeliyor benimle oyun oynuyor
Eveeet sen sözünü tuttun bende Pazartesi kontrole gideceğim bakalım belki hemen doğurturSeninle mi anlaşmıştık pazartesi günü için?
Öyledir öyledir yaUmarım öyledir hiç umudum yok ama
Son hafta çabuk geçiyor ondan öncesi 10 yıl filan sürdü
Kaçta kontrolünEveeet sen sözünü tuttun bende Pazartesi kontrole gideceğim bakalım belki hemen doğurtur
9.15Öyledir öyledir ya
Emin oL doğunca seninki sakin olduğu için içten içe bize üzüleceksin
Bana da son ay hiç geçmedi
Ondan öncesi nasıl geçti anlamadım
Bu son ay kendi içinde 9 aydı bence
Kaçta kontrolün
Öyle çok hikaye duydum ya9.15nedense çok umutluyum bu kez
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize yawÇook şükür
Bebişkom 3710 gr 52 cm doğdu genel olarak bir sıkıntımız yok biraz sinirleniyor ememediği zaman
Ama güzel emzirdik neyse ki
Güzel bir sezaryen oldu valla öyle pek bi ağrım da olmadı sadece sağ bacağım hala tam kendine gelmiş değil
Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah ben sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum şimdilkik bide ayva çekirdeği yaptım doğum sonrası için sen de hazır etseydin canım neolur neolmazDoğum yapan kızlar sorum size, Pazartesi bizim de kavuşma var inş. Meme yarasından çok korkuyorum, bu son iki gün ve doğum sonrası ne gibi önlem alabilirim? Krem sürdüm son günlerde aklıma geldikçe ama meme başı çok hassas dokunsam acıyor şimdiden. Faydasını gördüğünüz önlemleri yazarsanız sevinirim.
Sağlık la gelsin inşallah canım benim darısı bize inşallahYarın oğlumun mapusta olduğu son günü
Bizim kide öyle gayet rahat valla paşalar gibi tekmeliyor gelmem der gibiSonunda sizin de bekleyişler son buluyor. Darısı bana ve doğuramayan ekibe
Arabaya attım eşyaları ne olur olmaz diyeÖyle çok hikaye duydum ya
Kontrole gidip doğuran
Bakarsın öyle olur
Eşyaların yanında olsun bari
Beni de sabah 7.30da çağırdı
Ayağının tozuyla kesecek diye korkuyorum
Amaaaan bi daha anne karnı rahatlığı mı görecek bebeler, kalsınlar bakalım en fazla 1 hafta daha kalırlarBizim kide öyle gayet rahat valla paşalar gibi tekmeliyor gelmem der gibi
Aynen doğru diyorsun hayırlısı olsun bakalımAmaaaan bi daha anne karnı rahatlığı mı görecek bebeler, kalsınlar bakalım en fazla 1 hafta daha kalırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?