2021 Aralık Anneleri

Şuan çıkarıyor
Ama bnde kendime çok dikkat ediyorum yediklerime özellikle
Bi çay kaşığı kimyon yut senden geçer çıkarır inşallah
Aynen canım ben de çok dikkat ediyorum en sevdiğim şey gece yatmadan süt içmektir onu bile bıraktım yani :) kimyon yemeye ben de başlayayım bugün inşallah faydası olur.

Aynen canım ben de çok dikkat ediyorum en sevdiğim şey gece yatmadan süt içmektir onu bile bıraktım yani :) kimyon yemeye ben de başlayayım bugün inşallah faydası olur.
Süt yoğurt aman yeme dikkat et yoğurt çorbası yap sütlaç yap
İnşallah faydası olur 40 çıkana idare etcez artık

Bu dua özellikle ruhsal sıkıntı bunaltılar için okunuyor, ben panik atak yaşadığım dönemde ezberlemiştim. YouTube’dan açıp dinleyebilirsin gerçekten insanın içini ferahlatıyor. Atayım belki okumak istersin anlamıyla beraber

Eklentiler

• 12876707-53C3-45FD-93B3-B3412CB93D0E.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 27
Bizim ilk kontrol persembe ama sariliktan dolayı yarın gidicez doktoruna. Ben bebeğin doyma durumunu ve gaz olayını sorucam öncelikle. 6 günlük oldu ama sancılar başladı
Evet doydugunu nasil anlicaz die sorayim ben de cunku anlamiyorum
Her bezde kaka oluyo mesela bu normal mi bunu da sorayim
Gaz sancisi oldugunu nasil anliyosunuz?
Bizim cok sukur bin sukur masallah henuz oyle aglama krizi olmadi ama 14.gunden sonra baslar diyor herkes o yuzden cok korkuyorum ya napicam diye

Benimkinde de her bezde kaka oluyo bu ara kivranmaya basladi 14 gunluk suan

Bizim 1 hafta bitti basladi gazlar yaaa(((((

Her bezde kaka normal cnm bizimde oyleydi ama suan her bezde yok

2 haftalik kontrolu olan varmiydi kizlar bebisler ne kdr kilo almali acaba

Ben de yarin insallah 14 gunluk oluyor yarin bakalim insallah iyidir ya.1 aylik olunca devlete bir kere goturmek istyrm cocuk doktoru kalca icin fln
Devlet hastanesinemi gotureceksin bende mi devlete gotursem diyordum daha guvenilir geliyor bana ama adama aylik gelisimi icin getirdim desem kadina bak lukse bana getirmis der diye ozel tercih edeyim diyordum

bizimkinde de genelde kaka oluyor canım çok nadiren sadece çiş oluyor. Gazı olunca ayaklarını çok kasıyor topluyor yüzü kizariyor suratından anlaşılıyor daha doğrusu. 14. Günü beklemedi bizimki valla erkenden başladık bakalım hayırlısı:) gaz damlasina başlamayı düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…