- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Aynen canım ben de çok dikkat ediyorum en sevdiğim şey gece yatmadan süt içmektir onu bile bıraktım yani :) kimyon yemeye ben de başlayayım bugün inşallah faydası olur.Şuan çıkarıyor
Ama bnde kendime çok dikkat ediyorum yediklerime özellikle
Bi çay kaşığı kimyon yut senden geçer çıkarır inşallah
Süt yoğurt aman yeme dikkat et yoğurt çorbası yap sütlaç yapAynen canım ben de çok dikkat ediyorum en sevdiğim şey gece yatmadan süt içmektir onu bile bıraktım yani :) kimyon yemeye ben de başlayayım bugün inşallah faydası olur.
Bu dua özellikle ruhsal sıkıntı bunaltılar için okunuyor, ben panik atak yaşadığım dönemde ezberlemiştim. YouTube’dan açıp dinleyebilirsin gerçekten insanın içini ferahlatıyor. Atayım belki okumak istersin anlamıyla beraberBilmediğin başka bir derdi olabilir mi acaba?
Bu kadar fevrilik sadece lohusalık veya çocukla açıklanmaz bence ya
Bir sebebi olması lazım yani
Kadına allah razı olsun diyeceği yerde böyle yapması çok ilginç
E annen bakmayacak annesi bakmayacak seni de bakamayacak psikolojiye sokmuş
Kendi de bakamıyor
Kim bakacak bu bebeğe
Ağzına sağlık valla çok teşekkür ederim
Ben de tüm doğuracaklara ve lohusalara dua edeyim yarın
Koskoca 45 dk sürem varmış
Ne dualar edilir o arada
Ne o ben de okuyayım doğum için mi okunuyor
Evet doydugunu nasil anlicaz die sorayim ben de cunku anlamiyorumBizim ilk kontrol persembe ama sariliktan dolayı yarın gidicez doktoruna. Ben bebeğin doyma durumunu ve gaz olayını sorucam öncelikle. 6 günlük oldu ama sancılar başladı
Yogurtta mi gaz yapiyorSüt yoğurt aman yeme dikkat et yoğurt çorbası yap sütlaç yap
İnşallah faydası olur 40 çıkana idare etcez artık
Benimkinde de her bezde kaka oluyo bu ara kivranmaya basladi 14 gunluk suanEvet doydugunu nasil anlicaz die sorayim ben de cunku anlamiyorum
Her bezde kaka oluyo mesela bu normal mi bunu da sorayim
Gaz sancisi oldugunu nasil anliyosunuz?
Bizim cok sukur bin sukur masallah henuz oyle aglama krizi olmadi ama 14.gunden sonra baslar diyor herkes o yuzden cok korkuyorum ya napicam diye
Hangi gaz damlasi ben de yarin doktora sorup alayimBn kullanmaya başladım valla gaz damlası +kimyon yutuyorum çay kaşığıyla hergün rezene çayı
Arada kıvranıyor hala bunca şeye
Kimyon tek basina cok kotu ya balla yesem az olurmuAynen canım ben de çok dikkat ediyorum en sevdiğim şey gece yatmadan süt içmektir onu bile bıraktım yani :) kimyon yemeye ben de başlayayım bugün inşallah faydası olur.
Bizim 1 hafta bitti basladi gazlar yaaaEvet doydugunu nasil anlicaz die sorayim ben de cunku anlamiyorum
Bizim cok sukur bin sukur masallah henuz oyle aglama krizi olmadi ama 14.gunden sonra baslar diyor herkes o yuzden cok korkuyorum ya napicam diye
Her bezde kaka normal cnm bizimde oyleydi ama suan her bezde yokEvet doydugunu nasil anlicaz die sorayim ben de cunku anlamiyorum
O zaman ben de 14.gunu bekliyimBenimkinde de her bezde kaka oluyo bu ara kivranmaya basladi 14 gunluk suan
Erkek bebek miydiiiBizim 1 hafta bitti basladi gazlar yaaa(((((
Demekki buyudukce totilerini tutabiliyorlarHer bezde kaka normal cnm bizimde oyleydi ama suan her bezde yok
NaSil faydasi oldumu valla gazindan sariligindan cesaret edemedim nirmalde hemen verirdim deBen emzik verdim valla
Kiz bebek bir de ya:s erkeklerde olur daha cok derlerO zaman ben de 14.gunu bekliyim
Erkek bebek miydiii
Demekki buyudukce totilerini tutabiliyorlar
Ben yarin saglik ocagina goturecem bir aylik olunca da iyi bi cocuk doktoru bulup ona goturecem2 haftalik kontrolu olan varmiydi kizlar bebisler ne kdr kilo almali acaba
Ben de yarin insallah 14 gunluk oluyor yarin bakalim insallah iyidir ya.1 aylik olunca devlete bir kere goturmek istyrm cocuk doktoru kalca icin flnBen yarin saglik ocagina goturecem bir aylik olunca da iyi bi cocuk doktoru bulup ona goturecem
Devlet hastanesinemi gotureceksin bende mi devlete gotursem diyordum daha guvenilir geliyor bana ama adama aylik gelisimi icin getirdim desem kadina bak lukse bana getirmis der diye ozel tercih edeyim diyordumBen de yarin insallah 14 gunluk oluyor yarin bakalim insallah iyidir ya.1 aylik olunca devlete bir kere goturmek istyrm cocuk doktoru kalca icin fln
bizimkinde de genelde kaka oluyor canım çok nadiren sadece çiş oluyor. Gazı olunca ayaklarını çok kasıyor topluyor yüzü kizariyor suratından anlaşılıyor daha doğrusu. 14. Günü beklemedi bizimki valla erkenden başladık bakalım hayırlısı:) gaz damlasina başlamayı düşünüyorum benEvet doydugunu nasil anlicaz die sorayim ben de cunku anlamiyorum
Evet ben de oyle duymustumKiz bebek bir de ya:s erkeklerde olur daha cok derler
Ben direkt yedim canim üzerine su içtim hemen ama biseye karıştırıp yiyebilirsin benceKimyon tek basina cok kotu ya balla yesem az olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?