- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Valla dikkat ediyorun cnm bu benle ilgili degil belki de:sEvet ben de oyle duymustum
Allah yardimcin olsun gaz cok zor, ama benim paylastigim diyet listesindeki yiyeceklerden tuketmeye calis insallah faydasi olur
Valla ben kakayi gorunce cise bakmayi ihmal ediyorum sanirim cisle ilgili bilgim yokbizimkinde de genelde kaka oluyor canım çok nadiren sadece çiş oluyor. Gazı olunca ayaklarını çok kasıyor topluyor yüzü kizariyor suratından anlaşılıyor daha doğrusu. 14. Günü beklemedi bizimki valla erkenden başladık bakalım hayırlısı:) gaz damlasina başlamayı düşünüyorum ben
Bazi bebislerin bagirsaklari 4.trimesterde yani dogumdan sonraki uc ayda da gelismehe devam edermis. O yuzden gaz olurmus diye okumustum. Insallah cabucak gelisir minnak bagirsaklariValla dikkat ediyorun cnm bu benle ilgili degil belki de:s
Nurse Herney's e başladık biz doktor baslayabilirsiniz dedi ama düzenli vermiyorum çok çok sıkışırsa veriyorum ise yarıyor mu orası meçhulBiz de oyleyiz ya gaz sancilarindan kivraniyor sabaha kadar her gece gunduz de var ama gece cok fazlagaz damlasi kendim baslasammi ecz danisip yoksa 1 ayi beklemek mi gerekyr
Ben emzik verdim valla
nukun hangi emziği acaba?Hem nuk hem bibs ikisinide aliyor
Sordum hayır dedi beni düşünme bebeğini düşün vs ama hergun azap oldu lohusalık boyunca ..dün kendisi bana hamilelikte ne güzeldi herşey yine o günlere gidecez vs dedi . Ama 1 saat sonra tekrar aynisi inan anlamıyorum işi zorlu bir iş vs ama her zaman öyle idi .Sordun mu hiç bi derdi filan mı varmış?
İnan geçen gün "beni yine eskisi gibi seviyor musun" diye durduk yere sordu ortada hicbisey yokken .annemi kıskanıyor buna eminim ama niye bu kadar zorlu zamanda beni bu hale getiriyor ,zaten stresliyim zaten ilk deneyimim düne dek 2.cocugu düşünen ben bunları yaşadıktan sonra nazlı bebegimle kalayım yeter diyorumAllah kalbine iyilik versin cnm
Senin annen biter bı sefer bebeyi benden çok seviyon yerini yapmasın
Duyma görme bi müddet onu kendi haline bırak belki oda sendrom yaşıyordur erkekler bu şekilde gösteriyor orası başka
Bebiş büyüdükçe daha rahat edeceksin
Durduk yere bişey oluyo mesela annem görüntülü içeride uzakta olan bir kardeşim ile konusuyo arkasindan laf ediyo ve taklit etti gördüm ,sonra yok ben öyle kötü manada etmedim vs lere giriyo . Durduk yere diyor "bu memleketten gidecem eşimi cocugumu alıp " diye söylendi annemin yanında , annemde niye nedenini sordu filan . Tek derdi uzak olmamız ama zaten samimi değiller ben annemle samimiyim ,yakınım çünkü kimsem yok ki ondan başka kaldı ki o benim annem . Bana diyor ben anneni , kardeşlerini sil mi diyorum ? Dedim zaten diyemezsin ki öyle bir hakkin veya haddin olamaz ki . Yani saçma spaan bir aleme daldı bu gidişat ise hiç iyi değil .Bende annemde kaliyorum esim annemlere geliyor babamla siyasete giriyorlar kavga eder gibi konusuyordu babamin karsisinda uyardim kendine gel diye bu kocalara bi haller oluyor insallah hatasindan doner.bu donemde insan en cok anneyi istiyo
Insallah canim aynen oyle birsey olabilir,)Bazi bebislerin bagirsaklari 4.trimesterde yani dogumdan sonraki uc ayda da gelismehe devam edermis. O yuzden gaz olurmus diye okumustum. Insallah cabucak gelisir minnak bagirsaklari
Canim esin babaligami adapte olamadi ben anlamadim psikolojisini.sen guzelce konus ben senin ailene saygi gosteriyorum sen de benim anneme gostermek zorundasin diye beni seviyorsan bunu yaparsin falan diye soyle bakalim insallah duzelirSordum hayır dedi beni düşünme bebeğini düşün vs ama hergun azap oldu lohusalık boyunca ..dün kendisi bana hamilelikte ne güzeldi herşey yine o günlere gidecez vs dedi . Ama 1 saat sonra tekrar aynisi inan anlamıyorum işi zorlu bir iş vs ama her zaman öyle idi .
İnan geçen gün "beni yine eskisi gibi seviyor musun" diye durduk yere sordu ortada hicbisey yokken .annemi kıskanıyor buna eminim ama niye bu kadar zorlu zamanda beni bu hale getiriyor ,zaten stresliyim zaten ilk deneyimim düne dek 2.cocugu düşünen ben bunları yaşadıktan sonra nazlı bebegimle kalayım yeter diyorum
Durduk yere bişey oluyo mesela annem görüntülü içeride uzakta olan bir kardeşim ile konusuyo arkasindan laf ediyo ve taklit etti gördüm ,sonra yok ben öyle kötü manada etmedim vs lere giriyo . Durduk yere diyor "bu memleketten gidecem eşimi cocugumu alıp " diye söylendi annemin yanında , annemde niye nedenini sordu filan . Tek derdi uzak olmamız ama zaten samimi değiller ben annemle samimiyim ,yakınım çünkü kimsem yok ki ondan başka kaldı ki o benim annem . Bana diyor ben anneni , kardeşlerini sil mi diyorum ? Dedim zaten diyemezsin ki öyle bir hakkin veya haddin olamaz ki . Yani saçma spaan bir aleme daldı bu gidişat ise hiç iyi değil .
O zaman bencr ağzını yırt gitsinSordum hayır dedi beni düşünme bebeğini düşün vs ama hergun azap oldu lohusalık boyunca ..dün kendisi bana hamilelikte ne güzeldi herşey yine o günlere gidecez vs dedi . Ama 1 saat sonra tekrar aynisi inan anlamıyorum işi zorlu bir iş vs ama her zaman öyle idi .
Gerçekten beklemesi çok zor. Ayın 20 sine kadar geldi geldi yoksa suni verecekTam 1 hafta aramız varmış Bende 39+0 oldum bugün sıkıldım artıkk
Birde beni düşün.O zaman bencr ağzını yırt gitsin
Belki fazla anlayışlı olman ters etki yapmıştır
Sinir bastı bana
Çiş de hafif sarımsı oluyor bezin agirligindan anlıyorum ben de :))Valla ben kakayi gorunce cise bakmayi ihmal ediyorum sanirim cisle ilgili bilgim yok
Lohusalığın verdiği tüm gücü kullan benceBirde beni düşün.
Valla tok oldugunda bile memede uyuyakalip memeden ayrılmak istemiyordu.yatagina koyunca tekrar memeye gelmek istiyordu.NaSil faydasi oldumu valla gazindan sariligindan cesaret edemedim nirmalde hemen verirdim de
Bu emzik canmnukun hangi emziği acaba?
Benimki de öyle doğduğu ikinci gün hastanede mecbur kalıp vermiştik emzigi sanki 9 ay o anı bekliyormus gibi emdiBuarada bebeğim ilk günler emzik tuttu şimdi ise red ediyor sizlerde de aynı durumda olan var mı ?
Niye bakmasın öyle düşünme afedersin ama eşşek gibi bakar bakmak zorunda onunda evladı altini temizle ver eline manasını aglayinca yedirsin icirsin görsün zorluk neymis kendine de zaman ayırman lazım al anneni çık markete bile gitsen ohh diyor insanİmkansız çünkü hiçbir erkeğin yeni doğmuş bebeğe bakabilecegini düşünmüyorumçok zor çok
Bizim kontrol çarşamba günü doktor zaten bilinmesi gerekenleri kendi söylüyor soruyor örneğin beslenme aralığı uyku düzeni VsKizlar ilk doktor kontrolunde doktora neler sordunuz?
Benim aklima hicbi sey gelmiyor
Bide ilk kontrolde nelere bakiliyor?
Bide gaz problemi uykusuzluklar kacinci gunde basladi sizde? Guncel durum bilgisi istiyorum
Reflü olabilir mi acabaKizlar bebegim dunden beri cok fazla kusuyor. Az onceki tek emzirme sonrasinda 4 kez kustu kakasi da sivi usuttuk mu normal mi bu kusmalar
Biogaia cnmHangi gaz damlasi ben de yarin doktora sorup alayim
Memnunmusun cnm Ben de simdi nurse siparis etrim trendyoldan insallah ise yararBiogaia cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?