2021 Aralık Anneleri

Valla ben kakayi gorunce cise bakmayi ihmal ediyorum sanirim cisle ilgili bilgim yok

Kizlar bebegim dunden beri cok fazla kusuyor. Az onceki tek emzirme sonrasinda 4 kez kustu kakasi da sivi usuttuk mu normal mi bu kusmalar

Biz de oyleyiz ya gaz sancilarindan kivraniyor sabaha kadar her gece gunduz de var ama gece cok fazla gaz damlasi kendim baslasammi ecz danisip yoksa 1 ayi beklemek mi gerekyr
Nurse Herney's e başladık biz doktor baslayabilirsiniz dedi ama düzenli vermiyorum çok çok sıkışırsa veriyorum ise yarıyor mu orası meçhul
Bizimki aslında gazdan değilde gece gündüz ayrımı yapamadı henüz gece 01 de başlıyor sabah ezanina kadar hatta bugün sabah 08 de bayıldı uykuya ayakta oluyor bölük porrcuk uyuyor uyanıyor emiyor gaz çıkarıyor gece sariliktan dolayı ışık altında yatırıyorum belki faydası olur diye
Gündüz düzenli ama iki saatte bir beslenip uyuyor

Sordun mu hiç bi derdi filan mı varmış?
Sordum hayır dedi beni düşünme bebeğini düşün vs ama hergun azap oldu lohusalık boyunca ..dün kendisi bana hamilelikte ne güzeldi herşey yine o günlere gidecez vs dedi . Ama 1 saat sonra tekrar aynisi inan anlamıyorum işi zorlu bir iş vs ama her zaman öyle idi .
İnan geçen gün "beni yine eskisi gibi seviyor musun" diye durduk yere sordu ortada hicbisey yokken .annemi kıskanıyor buna eminim ama niye bu kadar zorlu zamanda beni bu hale getiriyor ,zaten stresliyim zaten ilk deneyimim düne dek 2.cocugu düşünen ben bunları yaşadıktan sonra nazlı bebegimle kalayım yeter diyorum
Bende annemde kaliyorum esim annemlere geliyor babamla siyasete giriyorlar kavga eder gibi konusuyordu babamin karsisinda uyardim kendine gel diye bu kocalara bi haller oluyor insallah hatasindan doner.bu donemde insan en cok anneyi istiyo
Durduk yere bişey oluyo mesela annem görüntülü içeride uzakta olan bir kardeşim ile konusuyo arkasindan laf ediyo ve taklit etti gördüm ,sonra yok ben öyle kötü manada etmedim vs lere giriyo . Durduk yere diyor "bu memleketten gidecem eşimi cocugumu alıp " diye söylendi annemin yanında , annemde niye nedenini sordu filan . Tek derdi uzak olmamız ama zaten samimi değiller ben annemle samimiyim ,yakınım çünkü kimsem yok ki ondan başka kaldı ki o benim annem . Bana diyor ben anneni , kardeşlerini sil mi diyorum ? Dedim zaten diyemezsin ki öyle bir hakkin veya haddin olamaz ki . Yani saçma spaan bir aleme daldı bu gidişat ise hiç iyi değil .

Canim esin babaligami adapte olamadi ben anlamadim psikolojisini.sen guzelce konus ben senin ailene saygi gosteriyorum sen de benim anneme gostermek zorundasin diye beni seviyorsan bunu yaparsin falan diye soyle bakalim insallah duzelir

O zaman bencr ağzını yırt gitsin
Belki fazla anlayışlı olman ters etki yapmıştır
Sinir bastı bana

Tam 1 hafta aramız varmış Bende 39+0 oldum bugün sıkıldım artıkk
Gerçekten beklemesi çok zor. Ayın 20 sine kadar geldi geldi yoksa suni verecek
En son sezeryan. Tabi suni alır mıyım bilmiyorum. Boşuna suni sancida çekmek istemiyorum. Eğer açılmam olursa alırım suni sanciyi.

YaziSmayi bulamadim kimin bebeginin gobek bagi iltahaplanmisti acaba

Buarada bebeğim ilk günler emzik tuttu şimdi ise red ediyor sizlerde de aynı durumda olan var mı ?
Benimki de öyle doğduğu ikinci gün hastanede mecbur kalıp vermiştik emzigi sanki 9 ay o anı bekliyormus gibi emdi ama şimdi verince tukuruyor hiç istemiyor
İmkansız çünkü hiçbir erkeğin yeni doğmuş bebeğe bakabilecegini düşünmüyorum çok zor çok
Niye bakmasın öyle düşünme afedersin ama eşşek gibi bakar bakmak zorunda onunda evladı altini temizle ver eline manasını aglayinca yedirsin icirsin görsün zorluk neymis kendine de zaman ayırman lazım al anneni çık markete bile gitsen ohh diyor insan
İlla ev dışı olmak zorunda da değil al eline çayını kahvemi meyve suyunu artık ne icersen bebeği ver babasının kucağına baksın sen dinlen.tek başına gogusleme bu durumu
Kizlar ilk doktor kontrolunde doktora neler sordunuz?
Benim aklima hicbi sey gelmiyor
Bide ilk kontrolde nelere bakiliyor?
Bide gaz problemi uykusuzluklar kacinci gunde basladi sizde? Guncel durum bilgisi istiyorum
Bizim kontrol çarşamba günü doktor zaten bilinmesi gerekenleri kendi söylüyor soruyor örneğin beslenme aralığı uyku düzeni Vs
Gaz doğduğu andan itibaren olur demişti yenidoğan hemşiresi her beslenmeden sonra muhakkak gaz çıkarın demişti
Kizlar bebegim dunden beri cok fazla kusuyor. Az onceki tek emzirme sonrasinda 4 kez kustu kakasi da sivi usuttuk mu normal mi bu kusmalar
Reflü olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…