- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kötü valla ama mecburen yutuyorumKimyon tek basina cok kotu ya balla yesem az olurmu
3 gündür kullanıyorum çıkarıyor şükürMemnunmusun cnm Ben de simdi nurse siparis etrim trendyoldan insallah ise yarar
Yapmaz mı en çok süt yoğurt bakliyatYogurtta mi gaz yapiyor
Asabi nörüyon asabiiiiKızlarr her şey yolunda çok şükür
Bebişkom anası gibi biraz asabi emmek istiyor hep
Çocuğum meğer kordonlara dolanmış ondan inemiyormuş aşağı iyi ki normal denemedik
Yok
Cocuk iki gundur kivraniyordu demekki yogurt yedigimdenmis artik yemimYapmaz mı en çok süt yoğurt bakliyat
Hiç korkulacak bir şey yok emin ol.Yok
Yarın sabah
Ama ödüm kopuyor ameliyattan
2 sn filan bi cesaret geliyor arada
İnşallah ona denk getirirler
Bakalım nasıl olacak yaHiç korkulacak bir şey yok emin ol.
Ben korkmadım da heyecanlanmadım da bence ama bi ara midem bulandı söyledim aa heyecanlandın mı diye bi ilaç yaptılar. Bi de ameliyatın bana tek zor gelen yanı sonrasında üşümek oldu. Anam o ne üşümekti yav. Çok ilginçti. 45 dk sonra filan zaten normal odanın sıcaklığından terlemeye başladım.Bakalım nasıl olacak ya
Çok korkarsam bi ayar çekiyorlarmış sonuçta
En kötü ona güveniyorum
Sedasyon istiyorum benBen korkmadım da heyecanlanmadım da bence ama bi ara midem bulandı söyledim aa heyecanlandın mı diye bi ilaç yaptılar. Bi de ameliyatın bana tek zor gelen yanı sonrasında üşümek oldu. Anam o ne üşümekti yav. Çok ilginçti. 45 dk sonra filan zaten normal odanın sıcaklığından terlemeye başladım.
Canim gercekten korkulacak bise yokSedasyon istiyorum ben
Çok fszla bilgim var
Çok iddialıyım
Yarın tarif edebilirim o derece
Ya gerçekten gerek yok ya sedasyona.Sedasyon istiyorum ben
Çok fszla bilgim var
Çok iddialıyım
Yarın tarif edebilirim o derece
Korkacak bir şey yok canım zaten ameliyathaneye girince herkes gayet içten bir şekilde seninle sohbet etmeye başlıyor anestezi yapılırken yapan kişi çok rahatlattı beni gayet samimi sicaklardi yapacakları her seyi adım adım söyleyerek yaptı. Anestezi yapıldığı an mide bulantısı başladı bende de söyleyince hemen ilaç verdiler zaten sürekli gelip sordu anestezi uzmanı nasıl hissediyorsun suan böyle hissetmen normal geçecek birazdan vs diye. Doktorum da başlamadan elimi tuttu konuştuk. Ameliyat ekibi önemli bence o yüzden. Bebek çıkarken çıkarıldığını hissediyorsun sadece ama onun dışında hiçbir his olmuyor bi anda bitti deyip çıkarıyorlar seni. inşallah su gibi akar geçerBakalım nasıl olacak ya
Çok korkarsam bi ayar çekiyorlarmış sonuçta
En kötü ona güveniyorum
Tek başına mı bakacaksın artık canım?Annem gitti
Benim de dün ve ilk kez ağladım ayrılırken.Annem gitti
Bende surekli agliyorum yaBenim de dün ve ilk kez ağladım ayrılırken.
Allah kavuştursun napalım ☹ Kaynanam duruyo hala. Keske gitmek zorunda olan annem olmasaydı.Bende surekli agliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?