2021 Aralık Anneleri

Bakalım nasıl olacak ya
Çok korkarsam bi ayar çekiyorlarmış sonuçta
En kötü ona güveniyorum
Ben korkmadım da heyecanlanmadım da bence ama bi ara midem bulandı söyledim aa heyecanlandın mı diye bi ilaç yaptılar. Bi de ameliyatın bana tek zor gelen yanı sonrasında üşümek oldu. Anam o ne üşümekti yav. Çok ilginçti. 45 dk sonra filan zaten normal odanın sıcaklığından terlemeye başladım.

Sedasyon istiyorum ben
Çok fszla bilgim var
Çok iddialıyım
Yarın tarif edebilirim o derece

Bakalım nasıl olacak ya
Çok korkarsam bi ayar çekiyorlarmış sonuçta
En kötü ona güveniyorum
Korkacak bir şey yok canım zaten ameliyathaneye girince herkes gayet içten bir şekilde seninle sohbet etmeye başlıyor anestezi yapılırken yapan kişi çok rahatlattı beni gayet samimi sicaklardi yapacakları her seyi adım adım söyleyerek yaptı. Anestezi yapıldığı an mide bulantısı başladı bende de söyleyince hemen ilaç verdiler zaten sürekli gelip sordu anestezi uzmanı nasıl hissediyorsun suan böyle hissetmen normal geçecek birazdan vs diye. Doktorum da başlamadan elimi tuttu konuştuk. Ameliyat ekibi önemli bence o yüzden. Bebek çıkarken çıkarıldığını hissediyorsun sadece ama onun dışında hiçbir his olmuyor bi anda bitti deyip çıkarıyorlar seni. inşallah su gibi akar geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…