Arada kaynanam gelecek.Tek başına mı bakacaksın artık canım?
Benim kaynanam ayni sehirde ama arada bir gelirim dedi.Allah kavuştursun napalım ☹ Kaynanam duruyo hala. Keske gitmek zorunda olan annem olmasaydı.
Ay bir an önce toplanalım inşallah ya bi düzenimiz otursaydı.Ogluma bakiyorum agliyorum
Kizima bakip agliyorum
Kocama bakip agliyorum
Halbuki hemen aglayan biri degilim
Lohusalik beni bitiriyor oglumda da boyleydim
Bende hic iyi degilim kaygi tavan yapti sacma sapan dusunceler basladiOgluma bakiyorum agliyorum
Kizima bakip agliyorum
Kocama bakip agliyorum
Canim ya ben de oyleyim cok duygusalimOgluma bakiyorum agliyorum
Kizima bakip agliyorum
Kocama bakip agliyorum
İnşallah öyledirCanim gercekten korkulacak bise yok
BakalımYa gerçekten gerek yok ya sedasyona.
Ay orası özel hastane miydiKorkacak bir şey yok canım zaten ameliyathaneye girince herkes gayet içten bir şekilde seninle sohbet etmeye başlıyor anestezi yapılırken yapan kişi çok rahatlattı beni gayet samimi sicaklardi yapacakları her seyi adım adım söyleyerek yaptı. Anestezi yapıldığı an mide bulantısı başladı bende de söyleyince hemen ilaç verdiler zaten sürekli gelip sordu anestezi uzmanı nasıl hissediyorsun suan böyle hissetmen normal geçecek birazdan vs diye. Doktorum da başlamadan elimi tuttu konuştuk. Ameliyat ekibi önemli bence o yüzden. Bebek çıkarken çıkarıldığını hissediyorsun sadece ama onun dışında hiçbir his olmuyor bi anda bitti deyip çıkarıyorlar seni. inşallah su gibi akar geçer
Benım de aynı şekilde.39+2 olduk doktor bir hafta daha bekleyip sunni vercekmişGerçekten beklemesi çok zor. Ayın 20 sine kadar geldi geldi yoksa suni verecek
En son sezeryan. Tabi suni alır mıyım bilmiyorum. Boşuna suni sancida çekmek istemiyorum. Eğer açılmam olursa alırım suni sanciyi.
Cok sukur bebegin saglikli ve kucaginda insallah bebegin evinize hzuur mutluluk getirsin tekrarBirde beni düşün.
Sen suni sanci hakkında ne düşünüyorsun canimBenım de aynı şekilde.39+2 olduk doktor bir hafta daha bekleyip sunni vercekmiş
Yav sana niye yapsınlar zaten normal doğurmayacanİnşallah öyledir
Yarın buraya boşuna ı kadar korkmuşum yazmak istiyorum
Bakalım
İnşallah delirmeden bitiririm ameliystı
Resmen stresten bağırsaklarıö durmuyor
Yarın bana lavman filan hiiiç gerek yok
Ay orası özel hastane miydi
Ne güzel davranmışlar
Bu devlet hastanesi ya hiç öylw muamele beklemiyorum ben
Ne bileyimYav sana niye yapsınlar zaten normal doğurmayacan
Kim ne derse inanıyorum benYav sana niye yapsınlar zaten normal doğurmayacan
Cıks bana yapılmadı. Döneyim hastaneye niye bana yapılmadı da ben eksik kaldım diyeyim.Ne bileyim
Biri yaparlar dedi bana dün sanki
Bağırsakların 9 ayın acısını çıkarıyordurİnşallah öyledir
Yarın buraya boşuna ı kadar korkmuşum yazmak istiyorum
Bakalım
İnşallah delirmeden bitiririm ameliystı
Resmen stresten bağırsaklarıö durmuyor
Yarın bana lavman filan hiiiç gerek yok
Ay orası özel hastane miydi
Ne güzel davranmışlar
Bu devlet hastanesi ya hiç öylw muamele beklemiyorum ben
Üzeler ama seniKim ne derse inanıyorum ben
Benim hakkımı da sana yapsınlarCıks bana yapılmadı. Döneyim hastaneye niye bana yapılmadı da ben eksik kaldım diyeyim.
Valla geçen aylar için filan da çalışıyor şu anBağırsakların 9 ayın acısını çıkarıyordur
İnan ki hiç bişi yok
Bnde heyecanlanırım sanıyordum şükür hiç olmadı bebeği izlemekten herleyi unuttum
Sorma valla iyi dolandırılmadım şimdiye kadarÜzeler ama seni
Sen gidince boyle oluyor yaaDoğurmalar arttı ya ortam sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?