2021 Aralık Anneleri

Ogluma bakiyorum agliyorum
Kizima bakip agliyorum
Kocama bakip agliyorum
Halbuki hemen aglayan biri degilim
Lohusalik beni bitiriyor oglumda da boyleydim

Canim gercekten korkulacak bise yok
İnşallah öyledir
Yarın buraya boşuna ı kadar korkmuşum yazmak istiyorum
Ya gerçekten gerek yok ya sedasyona.
Bakalım
İnşallah delirmeden bitiririm ameliystı
Resmen stresten bağırsaklarıö durmuyor
Yarın bana lavman filan hiiiç gerek yok
Ay orası özel hastane miydi
Ne güzel davranmışlar
Bu devlet hastanesi ya hiç öylw muamele beklemiyorum ben

Gerçekten beklemesi çok zor. Ayın 20 sine kadar geldi geldi yoksa suni verecek
En son sezeryan. Tabi suni alır mıyım bilmiyorum. Boşuna suni sancida çekmek istemiyorum. Eğer açılmam olursa alırım suni sanciyi.
Benım de aynı şekilde.39+2 olduk doktor bir hafta daha bekleyip sunni vercekmiş

Birde beni düşün.
Cok sukur bebegin saglikli ve kucaginda insallah bebegin evinize hzuur mutluluk getirsin tekrar esinin soyledikleri gercekten hos degil ama uzulerek soyluyorum ben onu anlayabiliyorum sadece senin annene olsa cok cok haklisin ama farkindaysan kendi annesine bile sizi istemiyorum demis, sonra esimide alip gidecegim bu sehirden demis, esin seninle olan ikinizin dunyasini ozlemis bence...hamilelikte annene goturuyormus ama o gecici gittin geldin bitti simdi eve geliyorlar falan bunalmis...konusma sekli hic hos degil ama onuda anlamaya calis derim ayni duygulara bazen bende kapiliyorum halbuki anneler olmasa hic bise yapamam ama suan telefonda soyledikleri sey bile batiyor bana..sen lohusasin ameliyat olan sensin o niye yanimda degil en zor zamanimda diyosun belki...ama demekki sen daha guclusun kendini oyle gormesende eşin demekki icten ice daha zayif biri...sabret insallah bu gunlerin hepsini atlatacaksiniz yeter ki onuda anlamaya calis daha cok bunlari kirmadan dokmeden konusun derim cunki karsidaki haksiz bile olsa sorunlar boyle cozuluyor kendi kendine duzelmez hic yipratma kendini rabbim yardimcin olsun

Yav sana niye yapsınlar zaten normal doğurmayacan

Bağırsakların 9 ayın acısını çıkarıyordur
İnan ki hiç bişi yok
Bnde heyecanlanırım sanıyordum şükür hiç olmadı bebeği izlemekten herleyi unuttum

Cıks bana yapılmadı. Döneyim hastaneye niye bana yapılmadı da ben eksik kaldım diyeyim.
Benim hakkımı da sana yapsınlar
Ben itiraz etmem
Bağırsakların 9 ayın acısını çıkarıyordur
İnan ki hiç bişi yok
Bnde heyecanlanırım sanıyordum şükür hiç olmadı bebeği izlemekten herleyi unuttum
Valla geçen aylar için filan da çalışıyor şu an
İnşallah yarın da böyle olur da sürünmem

Ay bakalım nasıl olacak
İnşallah dalga geçerim yarın buraya gelip de
Üzeler ama seni
Sorma valla iyi dolandırılmadım şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…