Anam napiim cenem kopsunSen gidince boyle oluyor yaa
Bana da yapilmadi canim.Ne bileyim
Biri yaparlar dedi bana dün sanki
Tamam yaparlarsa kabul etmeyeceğimBana da yapilmadi canim.
Allam yardım et diyosun bitti. Ay senle beraber bi daha dogurcaz.Tamam yaparlarsa kabul etmeyeceğim
Var mı inşirah suresi dışında bildiğiniz doğum stresi alıcı bi şeyler
Allam yardım et diyosun bitti. Ay senle beraber bi daha dogurcaz.
Şş iki gündür benim kızım uyuyo gibi nazar etmeyelim.
Sizin bebeler uyumuyor zaten bu gece sabahlarız burda
Şş iki gündür benim kızım uyuyo gibi nazar etmeyelim.
Ben annemi hiç salmicam sanırımArada kaynanam gelecek.
Esim 1 hafta daha uzatti iznini.
İkisi birden ayni anda gitsin istemedim
Gaz damlası kullanıyorum ben bence henüz gaz sancımız olmadı. Damla biogaia herkes doktoruna sorsun.
Maşallah maşallah
Ben çocuğu uyumayanlarla sabahlayacağım o zaman
Doktora ne zaman gidiyoruzGaz damlası kullanıyorum ben bence henüz gaz sancımız olmadı. Damla biogaia herkes doktoruna sorsun.
Aynen canım özel hastaneydi ama bence ekibin nasıl olduğu ile alakalı devlette de vardır eminim :) özellikle anestezi uzmanına hayran kaldım ben karşıma oturup konuşması sakinlestirmesi sürekli yanıma gelip nasıl hissettiğimi sorup telkin etmesi falan çok iyiydi.İnşallah öyledir
Yarın buraya boşuna ı kadar korkmuşum yazmak istiyorum
Bakalım
İnşallah delirmeden bitiririm ameliystı
Resmen stresten bağırsaklarıö durmuyor
Yarın bana lavman filan hiiiç gerek yok
Ay orası özel hastane miydi
Ne güzel davranmışlar
Bu devlet hastanesi ya hiç öylw muamele beklemiyorum ben
Doğurunca bakar cocuk doktoru da. Biz iki gun küvözdeydik cıktık bi gün sonra tekrar gittik ya gaz sancısı diye meğer açmış yavrim ya hani o aralarda doktor hep damlaya devam diye tembihledi.Doktora ne zaman gidiyoruz
Ben yine beklentimi düşük tutayım daAynen canım özel hastaneydi ama bence ekibin nasıl olduğu ile alakalı devlette de vardır eminim :) özellikle anestezi uzmanına hayran kaldım ben karşıma oturup konuşması sakinlestirmesi sürekli yanıma gelip nasıl hissettiğimi sorup telkin etmesi falan çok iyiydi.
Peki belli bi süre sonra doktor kontrolü filan gibi bi şeyi var mı doğuncaDoğurunca bakar cocuk doktoru da. Biz iki gun küvözdeydik cıktık bi gün sonra tekrar gittik ya gaz sancısı diye meğer açmış yavrim ya hani o aralarda doktor hep damlaya devam diye tembihledi.
Ay onu ben tam bilmiyorum. Biz bi kac günde bir gittik kilo takibi yapsın doktor diye. Normalde 5. Gün sağlık ocağında topuk kanı. 15 günlük olunca da cağırdı sağlık ocağı. Cocuk doktoru 1 aylık olunca gelin ekstra bir şey olmazsa dedi. Ama normal cocuk doktoruna ilk bir haftada da iki kez gidiliyo normalde de diye biliyorum. Dur diğer doğuranlar yazar. Ki zaten yarın tembihlerler.Ben yine beklentimi düşük tutayım da
İyi davranırlarsa sevinçten ağlarım
Peki belli bi süre sonra doktor kontrolü filan gibi bi şeyi var mı doğunca
İlk 10 gün içinde gitsen yeter gibiAy onu ben tam bilmiyorum. Biz bi kac günde bir gittik kilo takibi yapsın doktor diye. Normalde 5. Gün sağlık ocağında topuk kanı. 15 günlük olunca da cağırdı sağlık ocağı. Cocuk doktoru 1 aylık olunca gelin ekstra bir şey olmazsa dedi. Ama normal cocuk doktoruna ilk bir haftada da iki kez gidiliyo normalde de diye biliyorum. Dur diğer doğuranlar yazar. Ki zaten yarın tembihlerler.
Ben de 2 gece kaldım bebem ordaydı diye. Nufusa da gidoersiniz bi kaç gün sonraİlk 10 gün içinde gitsen yeter gibi
Kimlik çıkarma işi filan da var çocuğun
Acaba hastanede mi yoksa nüfusa mı gidiliyor
Bi deeeee 2 gece kalacaksın dediler bana
Evimde değilim yaBen de 2 gece kaldım bebem ordaydı diye. Nufusa da gidoersiniz bi kaç gün sonra
Sen yap planlar hı hı evedEvimde değilim ya
Mes3la erken gelecekse ona göre erken giderdik de annemlere yetişirdi kimlik
Ama şu an çok gereksşz planlar yaptığıma karar verdim
Kaçmıyor
Bn bn bn
Maşallah maşallah
Ben çocuğu uyumayanlarla sabahlayacağım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?