Belden başlıyomuşkızlar ya doğum sancısı nasıl oluyor böyle gaz sancısı gibi mi aniden??
Var bnm ve bebenin 5. Gün kontrol oldu bnm bandajım açıldıBen yine beklentimi düşük tutayım da
İyi davranırlarsa sevinçten ağlarım
Peki belli bi süre sonra doktor kontrolü filan gibi bi şeyi var mı doğunca
Bnde 2 gece kaldım salı girdim hastaneye perşembe öğlen eve geldimİlk 10 gün içinde gitsen yeter gibi
Kimlik çıkarma işi filan da var çocuğun
Acaba hastanede mi yoksa nüfusa mı gidiliyor
Bi deeeee 2 gece kalacaksın dediler bana
Adres veriyorsun adrese yollanıyorEvimde değilim ya
Mes3la erken gelecekse ona göre erken giderdik de annemlere yetişirdi kimlik
Ama şu an çok gereksşz planlar yaptığıma karar verdim
Kaçmıyor
Çok zor bir gündüAsabi nörüyon asabiiii
çocuk doktoru 10 gün sonrası için çağırmıştı bizi ama Sarılık durumu olduğu için yarın gidicez kontrole. Aile hekimliği 5. gün ve 15. gün çağırıyorDoktora ne zaman gidiyoruz
Kısçe emsin dursun anca. Sütün iyi geldi mi sağım yapıyon mu aman benim gibi birdne gelip tikanmasın.Çok zor bir gündü
Bugün hastaneden çıkışımızı yaptık ama dün gece ve bu sabah öyle ağlama nöbetlerine girdi ki oğluşum sesi kısıldıo ağladı ben ağladım
Sinirden meme almadı doyamadı oyy fenaydı valla akşam güzel emdi şimdi pamuk gibi yatıyor şükürler olsun yaradana
Çok zor bi yola girmişiz dostlar kolay olsun inşallah ama çok güzel
Sende ne var ne yok napıyor kısçe?
İyi senle de sabahlamamBn bn bn
Ama telefonu elime alamıyorum orası ayrıbugün banyo yaptırdım inşallah uyur bnde biraz uyurum
Ben niye 1 gün sanıyordum acabaBnde 2 gece kaldım salı girdim hastaneye perşembe öğlen eve geldim
Ne heyecanı canım heyecan mı bıraktılar, kaynanamlar geldi. Ben evi temizliyorum hastaneden gelince temiz olsun diye adamlar gelmiş o halimde benden yemek bekliyor. Sağolsun annem de ağzını açıp bişey diyemez. Dışardan söyleyelim dedim diye laf duydum kaynanamdan. Zaten gündüz yemişler, 2 kere dışardan yiyemezlermiş. Belim tutmaz oldu, sancılanıyorum iş yapmaktan. Seni de sorduğuna pişman ettim kusura bakmalonely bird napıyon heyecan varmı yarın kaçta doğum
Yorgun anne yazmıştı e devletten başvuru yapınca eve geliyormuş canım kimlik ama prosedür nasıl ayrıntı bilmiyorum nette yazıyordurİlk 10 gün içinde gitsen yeter gibi
Kimlik çıkarma işi filan da var çocuğun
Acaba hastanede mi yoksa nüfusa mı gidiliyor
Bi deeeee 2 gece kalacaksın dediler bana
İnşallah canım İnşallah Allah razı olsunİnşallah hayırlısı olur canım benim bir avazda doğuruverirsin
Ama anlayışsızlığa bakarmısın ya insanlar neden böyle gerçekten anlamıyorum ee okadar açlar yapıp getirselerdi ya ellerine mi yapışırlardıNe heyecanı canım heyecan mı bıraktılar, kaynanamlar geldi. Ben evi temizliyorum hastaneden gelince temiz olsun diye adamlar gelmiş o halimde benden yemek bekliyor. Sağolsun annem de ağzını açıp bişey diyemez. Dışardan söyleyelim dedim diye laf duydum kaynanamdan. Zaten gündüz yemişler, 2 kere dışardan yiyemezlermiş. Belim tutmaz oldu, sancılanıyorum iş yapmaktan. Seni de sorduğuna pişman ettim kusura bakma
Bende ne zaman doğuracam diye düşünüyorum ama cevap yok bendeSaat 4.30da uyandım
O saatten beri nasıl doğuracağım diye dertleniyorum...
Yani riske atmak istemiyorum.Hareket etmeyince triplere giriyorum.Huzursuzum kucağıma almak için can atıyorum.O yüzden doktorumu dinleyeceğim.Sunni sancıyı alacağım.İkinci doğumum olacak.Oğlum 6 yaşında.ilk doğumumda böyle geç oldu.Sunni sancı için son iki gün kala kendı geldi.Bunda epidural alacağım için biraz rahatım sanki.Başıma neler gelcek çok merak ediyorumSen suni sanci hakkında ne düşünüyorsun canim
Yani yok artık gercekten ya yok artik..sıkma canini ama tavizde verme birak ev kirli kalsin ya yemek yapsan pilav yapma valla billa yaranilmaz ki nasil sinirlendim suan dogum haftandasin sen ya..el birligiyle cildirtmaya calisiyor bunlar biziNe heyecanı canım heyecan mı bıraktılar, kaynanamlar geldi. Ben evi temizliyorum hastaneden gelince temiz olsun diye adamlar gelmiş o halimde benden yemek bekliyor. Sağolsun annem de ağzını açıp bişey diyemez. Dışardan söyleyelim dedim diye laf duydum kaynanamdan. Zaten gündüz yemişler, 2 kere dışardan yiyemezlermiş. Belim tutmaz oldu, sancılanıyorum iş yapmaktan. Seni de sorduğuna pişman ettim kusura bakma
Oha be kalkıp yapsınlar o zaman töbe töbeeNe heyecanı canım heyecan mı bıraktılar, kaynanamlar geldi. Ben evi temizliyorum hastaneden gelince temiz olsun diye adamlar gelmiş o halimde benden yemek bekliyor. Sağolsun annem de ağzını açıp bişey diyemez. Dışardan söyleyelim dedim diye laf duydum kaynanamdan. Zaten gündüz yemişler, 2 kere dışardan yiyemezlermiş. Belim tutmaz oldu, sancılanıyorum iş yapmaktan. Seni de sorduğuna pişman ettim kusura bakma
Gaz damlasi kullanmak icin gazi beklemek gerekiyor mu yoksam önden onlem olarak mi basladinizGaz damlası kullanıyorum ben bence henüz gaz sancımız olmadı. Damla biogaia herkes doktoruna sorsun.
Ben cuma günü anestezi muayenemi yaptırdım anestezi doktoruna sordum sedsyon gerekirse mi verirsiniz diye o da gerekirse yada siz isterseniz dediBenim isteğime göre veriyorlar mı öyle
Doğum çok kısaymış duyduklarıma göre
Oraya kadar dayanırım diye umuyorum
Ordan sonrasını bilmiyorum
Ya da belki ilk başta daha panik de olabilirim
Sonuç olarak panik oluyorum galiba her türlü
Ay aksi gibi o göstergelerden filan da anlıyorum az çok
Anladıkça daga panik olacağım kesin nabzım filan yükselse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?