2021 Aralık Anneleri

Ben yine beklentimi düşük tutayım da
İyi davranırlarsa sevinçten ağlarım

Peki belli bi süre sonra doktor kontrolü filan gibi bi şeyi var mı doğunca
Var bnm ve bebenin 5. Gün kontrol oldu bnm bandajım açıldı
Bn tiroid ilacı kullanıyorum diye bebeğin tiroidlerine bakıldı
Bnm dr 40 çıkınca tekrar gel dedi

İlk 10 gün içinde gitsen yeter gibi
Kimlik çıkarma işi filan da var çocuğun
Acaba hastanede mi yoksa nüfusa mı gidiliyor
Bi deeeee 2 gece kalacaksın dediler bana
Bnde 2 gece kaldım salı girdim hastaneye perşembe öğlen eve geldim

Evimde değilim ya
Mes3la erken gelecekse ona göre erken giderdik de annemlere yetişirdi kimlik
Ama şu an çok gereksşz planlar yaptığıma karar verdim
Kaçmıyor
Adres veriyorsun adrese yollanıyor
Bizim 2 günde geldi

Asabi nörüyon asabiiii
Çok zor bir gündü
Bugün hastaneden çıkışımızı yaptık ama dün gece ve bu sabah öyle ağlama nöbetlerine girdi ki oğluşum sesi kısıldı o ağladı ben ağladım
Sinirden meme almadı doyamadı oyy fenaydı valla akşam güzel emdi şimdi pamuk gibi yatıyor şükürler olsun yaradana
Çok zor bi yola girmişiz dostlar kolay olsun inşallah ama çok güzel
Sende ne var ne yok napıyor kısçe?

Kısçe emsin dursun anca. Sütün iyi geldi mi sağım yapıyon mu aman benim gibi birdne gelip tikanmasın.

lonely bird napıyon heyecan varmı yarın kaçta doğum
Ne heyecanı canım heyecan mı bıraktılar, kaynanamlar geldi. Ben evi temizliyorum hastaneden gelince temiz olsun diye adamlar gelmiş o halimde benden yemek bekliyor. Sağolsun annem de ağzını açıp bişey diyemez. Dışardan söyleyelim dedim diye laf duydum kaynanamdan. Zaten gündüz yemişler, 2 kere dışardan yiyemezlermiş. Belim tutmaz oldu, sancılanıyorum iş yapmaktan. Seni de sorduğuna pişman ettim kusura bakma

İlk 10 gün içinde gitsen yeter gibi
Kimlik çıkarma işi filan da var çocuğun
Acaba hastanede mi yoksa nüfusa mı gidiliyor
Bi deeeee 2 gece kalacaksın dediler bana
Yorgun anne yazmıştı e devletten başvuru yapınca eve geliyormuş canım kimlik ama prosedür nasıl ayrıntı bilmiyorum nette yazıyordur

Ama anlayışsızlığa bakarmısın ya insanlar neden böyle gerçekten anlamıyorum ee okadar açlar yapıp getirselerdi ya ellerine mi yapışırlardı

Sen suni sanci hakkında ne düşünüyorsun canim
Yani riske atmak istemiyorum.Hareket etmeyince triplere giriyorum.Huzursuzum kucağıma almak için can atıyorum.O yüzden doktorumu dinleyeceğim.Sunni sancıyı alacağım.İkinci doğumum olacak.Oğlum 6 yaşında.ilk doğumumda böyle geç oldu.Sunni sancı için son iki gün kala kendı geldi.Bunda epidural alacağım için biraz rahatım sanki.Başıma neler gelcek çok merak ediyorum

Yani yok artık gercekten ya yok artik..sıkma canini ama tavizde verme birak ev kirli kalsin ya yemek yapsan pilav yapma valla billa yaranilmaz ki nasil sinirlendim suan dogum haftandasin sen ya..el birligiyle cildirtmaya calisiyor bunlar bizi

Oha be kalkıp yapsınlar o zaman töbe töbee

Biz edevletten kimlik basvurusu yapmaya calistik ama eimza diye bisey istiyor, esimin de online imzasi olmadigi icin halledemedik.
Baska turlu halleden var mi gitmeden?

Ben cuma günü anestezi muayenemi yaptırdım anestezi doktoruna sordum sedsyon gerekirse mi verirsiniz diye o da gerekirse yada siz isterseniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…