2021 Aralık Anneleri

Ama anlayışsızlığa bakarmısın ya insanlar neden böyle gerçekten anlamıyorum ee okadar açlar yapıp getirselerdi ya ellerine mi yapışırlardı

Yani yok artık gercekten ya yok artik..sıkma canini ama tavizde verme birak ev kirli kalsin ya yemek yapsan pilav yapma valla billa yaranilmaz ki nasil sinirlendim suan dogum haftandasin sen ya..el birligiyle cildirtmaya calisiyor bunlar bizi

Oha be kalkıp yapsınlar o zaman töbe töbee
9 aydır piyasada yoklardı, kayınbabam hala hayırlı olsun demedi hamile kaldığımdan beri ama şimdi gelmiş baş köşeye doğumda bulunacaklar… kız annleri sizden tek ricam lütfen ilerde kızınızı savunun, kimsenin ezmesine, üzmesine izin vermeyin. Annem bir çift laf diyebilse kimse bu tarzda olamazdı bana.

Hayırlısı ile gelsin Insallah. Epidural için ayrı bir ücret veriyor musunuz peki

J jijikalp bi de sen tüm doktor işlerini anangilin orda mı halletçen? Bizim buralarda da doktorun olmayacak mı?

Dogar doğmaz başlandı bize. Memnunuz. Zaten verilen probiyotikmiş. Doktor da devam diye tembihledi.
Ben de sorayim o zaman carsamba, herkesin var bizim biye yohh diyim
J jijikalp bi de sen tüm doktor işlerini anangilin orda mı halletçen? Bizim buralarda da doktorun olmayacak mı?
Ya simdi dogdugu hastanede yogun bakimda kaldi ya o yuzden genel takibini ordaki hoca yapsin diye dusunduk hani aylik iki uc aylik rutin takiplerini.
Atesi cikti oksurugu oldu gibi acil durumlar icin de orhangaziye cok iyi bi doktor geliyor ona goturmeyi planladik. Zaten 15 dk biliyosun.
Yalovadaki cocuk doktorlarinda pek bi cacik yok, hicbi akraba memnun kalmadi hep yanlis teshis koydular bebelere

Bende ne zaman doğuracam diye düşünüyorum ama cevap yok bende
İki ucu bi şeyli değnek işte
Doğum günü belli değilken de doğurasım vardı
Belli oldu korkudan doğurasım kaçtı
Ben cuma günü anestezi muayenemi yaptırdım anestezi doktoruna sordum sedsyon gerekirse mi verirsiniz diye o da gerekirse yada siz isterseniz dedi
Özel hastane mi devlet mi
Bu ayrım çok önemli
giggles hayırlısıyla sağlıkla kavus inşallah yavrusuna, yarın güzel haberlerini merakla bekliyoruz, kolaylıkla gelsin inşallah kuzucuk hersey gönlüne göre olsun
Amin inşallah
Hepimiz sırayla sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Başka bişi yesinler dicem de
Zahmet edip son gün sana iş buyurmaya mı gelmişler eşin niye bişi demiyor
Yapma ya bırak istediğini desinler
İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kavuş paşaya
Kendini iyi hissedince yaz

Ben suna nilaya gitcem atakentte memnun kalmayan akrabanın memnuniyetsizliğini bana anlatır mısın musait olunca.

Eşim ailesine bişey diyemez sinirden bademciklerim indi galiba dua edin canım inş iyi geçer de hepsini unuturum. Yazarım inş ilk fırsatta

Bugun mahvoldum iki dakika emiyor kucagimda uyuyor besigine goturunce agliyor iki dakika emiyo yine uyuyo ayni sekilde butun aksam bu sekilde gecti hala da oyle en son kustu bu doydugu anlamina gelirmi yoruldum
Fazlasını kusar doymuştur
İnşallah uyur da sende dinlenirsin

Cok kolay canim ameliyat cok guzel bir an merak etme
Kuzum annen savunsa bile arsız heryerde arsızdır anlayış önce beyinde başlar o yüzden annenlik bir durum değil yani Allah akıl fikir versin inş senide selamete eriştirsin sakın sabır dileme rabbimden daha çok sınamasın onlarla seni canım benim sıkma canını la havle çek bol bol

Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatlr kucağına al inşallah canım dualarımız sizinle hadi bakalım rahat bi doğum olsun inşallah

Kızlar 2 gündür akşamları bi miğde bulantısı çıktı bende ya çıkardım rahatladım ama halsizlik değişik haller var .bende yeniden hamile kalmış gibi doğurmadan doğum belirtisi felan değil demi bu sancım da yok

Amin canım cidden her özel anımda burnumdan getirdiler. Çekiyorum başka türlü baş edilmez zaten, aynen arsız insanlar.
Beybi benim de son günler bulantı geri geld ara ara ama bazısı çok aşırı kusuyormuş, arkadaşım doğuma kusarak gitmiş. Normal yani geri gelmesi bulantının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…