Hadi gözün aydın güle güle büyüt bebişini canım darısı bizeDoğurdum ben
Sezaryenden hiç korkmayın
Daha eğlenceli bi operasyon bilmiyorum ben
Sonrası emzirme savaşları ve karın ağrısı
Odaklanamıyorum
Karnımın aşrısı ne zaman geçecek
Hadi gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallahDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Gerçekten işe yarıyor desene, ben vajinal doğumda hemen takılıyor sezaryende biraz zaman geçmesi gerekiyor sanıyordum. Teşekkür ederimBen de koydum. Ilk gün hemen takabilir miyim diye sordum kattaki hemsireye hemen önermiyoruz biz dedi. Kendi doktoruma da sormayı unuttum bebek küvöze girince filan. O akşam çok kolay değildi ertesi sabah doktoruma sordum tak dedi hemen taktım. Hemen düzeldi yürüyüşüm filan. Kızımı da rahat aldım taşıdım ayakta hep.
Rica ederim.Gerçekten işe yarıyor desene, ben vajinal doğumda hemen takılıyor sezaryende biraz zaman geçmesi gerekiyor sanıyordum. Teşekkür ederim
gözün aydın allah analı babalı büyütsünDaha hşç yataktan kalkmadım
Korsa morse hak getire
Yapmadilar cnm ya coğu kisinin yapilmis bize yapilmadi..Ben ilk sezaryanda miyom aldirmistim onda 20 günden önce ayaklanamamistim
Bunda da mimik minik iki miyom bir kist aldı doktorum ama ilki gibi çok yatmadim çok şükür ilk beş gün ağrım oldu sonrasında yavaş yavaş azaldı 10 güne bişey kalmadı çok şükür
Bana da odada narkozsuz takmislardi
K vitaminini doğar doğmaz yapıyorlar seninle bebise yapmamislar mi ki
Yaaaa geçmiş olsunnnn bebeğini Sağlıkla büyüt inşallah , bende çok korkuyorum ağrıların geçince beni aydınlatttŞu ağrılarım hafiflesin yazacağım hepinize
Hoşgelmiş minik insan dünyayaDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı buyutsunYaptılar ama ya kesmedi ys kesmiş hali bu
Ohh sen doğurdun ben rahatladım vallaDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Bizim gobegimiz de enfeksiyon olmus. Yarin doktora gidecegizBenim cnm...bizim kanama yapmaya basladi azonce doktordan geldik K vitamini ignesi yapildi.. haftaya tekrar kontrole gidicez ayrica iltihap icin krem yazmisti ona devam ediyoriz.
Gozun aydin cnmmm bekliyoruz musait olunca yazŞu ağrılarım hafiflesin yazacağım hepinize
Gececek cnm bugunu bir atlat senDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Bildin@giggles aksama kesin yazar bence bulmustur kendine ordada eglenceli bisey
Kontrolde ultrasonla mi bakıyorlar vajinal muayene mi oluyor?Hanimlaaaaar Doktor kontrolunden geldim
Dikisimi aldi, fiiiyt diye icimden bisey cektigini hissettim ama sifir aci
Hamilelikte 30-35 cme ulasan rahim suan 11 cme kadar kuculmus. Normalde 15 falan olur bu kadar gunde ama sen cok hizli toparlamissin didiZaten karnim da tamamen gitti sebebi rahmimin kuculmesiymis.
Simdi bi daha artik 40imdan sonra kontrol randevum varmis. O zamana kadar tamamen rahim eski haline donmus olacak sanirim
Geçmiş olsun canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzuDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Bana karından baktı canım kontrolde.Bildin
Kontrolde ultrasonla mi bakıyorlar vajinal muayene mi oluyor?
Geçmiş olsun canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzu
Ağrılar da gün gün hafifleyecek inşallah
Bana da karindan sadeceBana karından baktı canım kontrolde.
Bebek ilk 1 2 gğn aldı göğsümü sonra bıraktı süt gelmeyip mama vermeye başlayınca oldu, çok üzülüyorum ya tamamen bırakırsa diye. Düne göre bugün daha iyi süt geliyor göğsümü sıkınca rezeneye başlayacağım bugün, demleme olması şart mı?Cnm pompa Varsa dene yavaş yavaş iniyor sütün ve gün gün de artiyor.. benim ilk 3 gun azdi sağım yaptim surekli halada yapiyorum suan baya baya var.. birde duşta goguslerine su tut oda inmesine yardimci olur.. baktin az az geliyorsa hemen rezeneye falan başla iyice artiriyor.. ama ilk denemelerin pompa olsun
Harikasın hadi geçmiş olsun güle güle büyüsün hayırlı evlat olsun inşallahDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?