- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün insallahDoğurdum ben
Sezaryenden hiç korkmayın
Daha eğlenceli bi operasyon bilmiyorum ben
Sonrası emzirme savaşları ve karın ağrısı
Odaklanamıyorum
Karnımın aşrısı ne zaman geçecek
Gerçekten bazen ne yapsan olmuyorKizlar dun gece yarısından sabah 4 e kadar bel ve kasiklarimdan sancı çektim hemde 5 dk ya bir kasilmayla beraber kesin doğum başladı derken acıdan inleye inleye sizmisim ve uyandığımda sancı kesilmisti bir kez daha kandırdı oğlum, bugün doktora gittik haftaya gel acilman varmı bakalim sonra kaka yapma ihtimaline karsi seni gün aşırı gorucem dedi yani doktorum normal doğumda ısrarcı ,göğüs pompasi falan da bende işe yaramadı adaçayı ve ilişkiye girmek de sadece sancımi başlatıyo ama gördüğünüz gibi bebek istemedikten sonra kesiliyor bir süre sonra, fakat ilişki esnasında farkediyorum vajinada bir açiklikda var, doktorum bide ahududu yaprağı ile YouTube da bir egzersiz videosunu yapmamı önerdi daha bakmadim yarın ona baslayacagim bende durum bu normal doğumu bekleyenlere Allah sabır versin
Yavrum bu kadar strese ne gerek var ki gün versin suniyle başlasın ya. Yok yaprak maprak strese ne gerek var. Başlarsa başlar işte doğum.Kizlar dun gece yarısından sabah 4 e kadar bel ve kasiklarimdan sancı çektim hemde 5 dk ya bir kasilmayla beraber kesin doğum başladı derken acıdan inleye inleye sizmisim ve uyandığımda sancı kesilmisti bir kez daha kandırdı oğlum, bugün doktora gittik haftaya gel acilman varmı bakalim sonra kaka yapma ihtimaline karsi seni gün aşırı gorucem dedi yani doktorum normal doğumda ısrarcı ,göğüs pompasi falan da bende işe yaramadı adaçayı ve ilişkiye girmek de sadece sancımi başlatıyo ama gördüğünüz gibi bebek istemedikten sonra kesiliyor bir süre sonra, fakat ilişki esnasında farkediyorum vajinada bir açiklikda var, doktorum bide ahududu yaprağı ile YouTube da bir egzersiz videosunu yapmamı önerdi daha bakmadim yarın ona baslayacagim bende durum bu normal doğumu bekleyenlere Allah sabır versin
Aynen öyle gerçekten doğsa şimdiye kaç günlük olmuştu ağrı sızı dinmişti bileYavrum bu kadar strese ne gerek var ki gün versin suniyle başlasın ya. Yok yaprak maprak strese ne gerek var. Başlarsa başlar işte doğum.
Yavrum bu kadar strese ne gerek var ki gün versin suniyle başlasın ya. Yok yaprak maprak strese ne gerek var. Başlarsa başlar işte doğum.
Aklıma girmeyinAynen öyle gerçekten doğsa şimdiye kaç günlük olmuştu ağrı sızı dinmişti bile
Ya normal tamam son güne kadar beklenir de doktorun onu yap bunu yap demesine ben takıldım. Böyle şeyler hep angarya hep stres gelir bana.Aklıma girmeyinyarın kes beni diyesim geldi doktora
Baslatmiyo canim ya dün gece dedim çok sancı çektim diye, üstelikte sıkıntılı yani benim bebeğim son 2 aydır kg su geriden vs ama almiyo hayır devlet hastanesi de değil yani özelde bu kadar ısrarcı doktor neden, bugün beklerken bir hastası daha geldi doğum başlamış sancı açıklık vs ama suyu gelmedi diye onu bile almadılar patlativerseniz nolur yani, nerden bulastim bu doktoraYavrum bu kadar strese ne gerek var ki gün versin suniyle başlasın ya. Yok yaprak maprak strese ne gerek var. Başlarsa başlar işte doğum.
Yazdığı kağıdı bulamadım canim bulayım etiket yaparim seniGerçekten bazen ne yapsan olmuyorYouTube videosunu paylaşabilir misin?
Yeterli acıklık oluncs mecbur patlatacak canım. Öyle şey mi olurBaslatmiyo canim ya dün gece dedim çok sancı çektim diye, üstelikte sıkıntılı yani benim bebeğim son 2 aydır kg su geriden vs ama almiyo hayır devlet hastanesi de değil yani özelde bu kadar ısrarcı doktor neden, bugün beklerken bir hastası daha geldi doğum başlamış sancı açıklık vs ama suyu gelmedi diye onu bile almadılar patlativerseniz nolur yani, nerden bulastim bu doktora
Biz dogurasiya 40 i yariladi çoğu vallaAynen öyle gerçekten doğsa şimdiye kaç günlük olmuştu ağrı sızı dinmişti bile
Bende ısrarla sordum yapacağın hiçbir şey yok dedi doktor, 40+0 a kadar bekleyecek en fazla zaten sonrasında bende ısrarcı olmayı düşünmüyorumYa normal tamam son güne kadar beklenir de doktorun onu yap bunu yap demesine ben takıldım. Böyle şeyler hep angarya hep stres gelir bana.
Bence senin doktor fazla yürekli nasıl risk alabiliyor şaşırdımBaslatmiyo canim ya dün gece dedim çok sancı çektim diye, üstelikte sıkıntılı yani benim bebeğim son 2 aydır kg su geriden vs ama almiyo hayır devlet hastanesi de değil yani özelde bu kadar ısrarcı doktor neden, bugün beklerken bir hastası daha geldi doğum başlamış sancı açıklık vs ama suyu gelmedi diye onu bile almadılar patlativerseniz nolur yani, nerden bulastim bu doktora
Çokta ünlü bir doktor üstelik, hastanenin tek yoğun doktoru ama ben pişmanım başkalarına uyup gittiğim için bidaha popülerlige bakmamBende ısrarla sordum yapacağın hiçbir şey yok dedi doktor, 40+0 a kadar bekleyecek en fazla zaten sonrasında bende ısrarcı olmayı düşünmüyorum
Bence senin doktor fazla yürekli nasıl risk alabiliyor şaşırdım
Evet elime yazdı tutuşturdu dediği çay için adres bile verdi kaliteli yer olacakmis misYa normal tamam son güne kadar beklenir de doktorun onu yap bunu yap demesine ben takıldım. Böyle şeyler hep angarya hep stres gelir bana.
3300 çıktı beyefendi çok şükürgözün aydın allah analı babalı büyütsün
bu nazlı bebiş kaç kiloymuş bakalım
Ya bi şey diyeyim mi bu sabah kendi doğumumdan kaçabilirdimYaaaa geçmiş olsunnnn bebeğini Sağlıkla büyüt inşallah , bende çok korkuyorum ağrıların geçince beni aydınlattt
Tahmin et sorun neymişGececek cnm bugunu bir atlat sen
Neyin var bilmiyorum ama çok üzüldüm senin adına inşallah Allah im ne derdin varsa biran önce gidersinÇok kötüyüm soranlara bakamadan buraya yazıyorum. Bebek iyi ben yaşıyorum ama ölsem daha iyi dicek kadar kötüyüm. Kendime gelirsem yazarım şu an yazamıyorum
İkimiz mi kaldık şimdi başka günü belirsiz bekleyen yok galibaGerçekten bazen ne yapsan olmuyorYouTube videosunu paylaşabilir misin?
Yaaaa çok sevindim canım inşallah darısı bana olur3300 çıktı beyefendi çok şükür
Benim sıkıntım olmasa kendisi gayetnuslu duruypr şimdilik sadece emzirme savaşımız var
Aöa buna da şükür
Ya bi şey diyeyim mi bu sabah kendi doğumumdan kaçabilirdim
Ama o kadar rahat o kadar rahat geçti ki
Yani bırak dokunmayı hiçbi şey hissetmedim
Dokunmadan çok huylanırım sanıyordum
Allah bin kere razı olsun ameliyst ekibi de çok insan dostuydu
Bebek doğunca uyutun dedim ama sınra kendimi ameliyatı izlerken buldum
Ben yaptım bunu
Ben yaptıysam hekres yapar merak etmeyin
Tahmin et sorun neymiş
Ben ve gaz sancım yinr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?