Haklisin eve bi geceyim iki cocugun temposuyla hic bise kalmazE cok iyiiii
Kalanlar da Gider gideeeer, uykusuz gecelerde her sey gider
Ben ilk sezaryanda miyom aldirmistim onda 20 günden önce ayaklanamamistimMerhabalar kızlar sezeryan da dıkıs yerlerınızın ahrısı ne zaman gevtı bnm hala agrıyır yatarken kalkarken bazen cok zorlanıyorum kalkarken dıger doğumlarım daha çabuk ayaklanmıştım sankı 6 gun oldu bu arada. Ayrıca doğumda mıyomum vardı oda alındı
Bana da odada narkozsuz takmislardiNarkoz vermeden mi taktılar
K vitaminini doğar doğmaz yapıyorlar seninle bebise yapmamislar mi kiBenim cnm...bizim kanama yapmaya basladi azonce doktordan geldik K vitamini ignesi yapildi.. haftaya tekrar kontrole gidicez ayrica iltihap icin krem yazmisti ona devam ediyoriz.
Ay çok şükür. Korse var mı yürürken kullan izin veriyolarsa. Ağrı geçer en fazla 2 güneDoğurdum ben
Sezaryenden hiç korkmayın
Daha eğlenceli bi operasyon bilmiyorum ben
Sonrası emzirme savaşları ve karın ağrısı
Odaklanamıyorum
Karnımın aşrısı ne zaman geçecek
Daha hşç yataktan kalkmadımAy çok şükür. Korse var mı yürürken kullan izin veriyolarsa. Ağrı geçer en fazla 2 güne
Canim hayirli olsun bebisi saglikla buyut insallahDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Hadi gecmis olsun gozumuz aydinDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Bak sor korsen yoksa al hemen medikalden filan. Çok mühim korse valla ya.Daha hşç yataktan kalkmadım
Korsa morse hak getire
Hadi gözün Aydın oh be topik olarak rahatladıkDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Sezaryenden hemen sonra takılıyor mu öyle dikiş var ya sıkıntı olmuyor muBak sor korsen yoksa al hemen medikalden filan. Çok mühim korse valla ya.
Dikişin üstünden boşalan karnı sabitlemek için takıyosun. Korsesiz daha sıkıntı.Sezaryenden hemen sonra takılıyor mu öyle dikiş var ya sıkıntı olmuyor mu
Hadi gözünaydınDoğurdum ben
Odaklanamıyorum
Sağol valla bilmiyordum ben hastane çantama koyayım hemenDikişin üstünden boşalan karnı sabitlemek için takıyosun. Korsesiz daha sıkıntı.
Yaptılar ama ya kesmedi ys kesmiş hali buHadi gözünaydınyürüdükçe gaz çıktıkça ağrın azalır ağrı kesici de yaparlar
Geçer geçerYaptılar ama ya kesmedi ys kesmiş hali bu
Çok geçmiş olsun canım benim Allah'ım şifa versin1.fotodaki ilk dustugu saatlerde akinti oldu..2.fotoda surekli krem surmeme ragmen bi kanli goruntu oluyordu.. yani o kuru kan temizleniyordu yine ayni kanama oluyordu..
Ben de koydum. Ilk gün hemen takabilir miyim diye sordum kattaki hemsireye hemen önermiyoruz biz dedi. Kendi doktoruma da sormayı unuttum bebek küvöze girince filan. O akşam çok kolay değildi ertesi sabah doktoruma sordum tak dedi hemen taktım. Hemen düzeldi yürüyüşüm filan. Kızımı da rahat aldım taşıdım ayakta hep.Sağol valla bilmiyordum ben hastane çantama koyayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?