2021 Aralık Anneleri

Ne kadar güzel yazmışsın empati yaparak
O kadar güzel yazmışsınız ki nasıl güzel tanimlanir resmen bunu izah etmişsiniz . Çok teşekkür ederim emek verip bu kadar ilgili yazdığınız için

Çok mu kanama oldu
Bize doğduktan 2 saat sonra yapıldı K vitamini
1.fotodaki ilk dustugu saatlerde akinti oldu..2.fotoda surekli krem surmeme ragmen bi kanli goruntu oluyordu.. yani o kuru kan temizleniyordu yine ayni kanama oluyordu..

Eklentiler

• 20211211_172408.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 20211212_080322.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 44
1.fotodaki ilk dustugu saatlerde akinti oldu..2.fotoda surekli krem surmeme ragmen bi kanli goruntu oluyordu.. yani o kuru kan temizleniyordu yine ayni kanama oluyordu..
İnşallah çabucak iyileşir
Bizde arada kuru kan oluyor bezinde minik minik

Kızlar sütünüz kaç gün sonra geldi, süt gelmeyince bebekte emmek istemiyor çok çaresiz kaldım
Cnm pompa Varsa dene yavaş yavaş iniyor sütün ve gün gün de artiyor.. benim ilk 3 gun azdi sağım yaptim surekli halada yapiyorum suan baya baya var.. birde duşta goguslerine su tut oda inmesine yardimci olur.. baktin az az geliyorsa hemen rezeneye falan başla iyice artiriyor.. ama ilk denemelerin pompa olsun

Detayını tam bilmiyorum canım göğüsteki tıkanıklıkları açıyor diye duymuştum sanki ama o yüzden dedim araştır istersen diye çünkü tam bir bilgim yok

Ay tam da ben bugün bu sebeple dr a gittim yara bakim sprey verdi pazartesi günü kontrole gideceğim muhtemelen yakılacak.. siz nasıl bir bakım yapıyorsunuz?

Hanimlaaaaar Doktor kontrolunden geldim
Dikisimi aldi, fiiiyt diye icimden bisey cektigini hissettim ama sifir aci
Hamilelikte 30-35 cme ulasan rahim suan 11 cme kadar kuculmus. Normalde 15 falan olur bu kadar gunde ama sen cok hizli toparlamissin didi Zaten karnim da tamamen gitti sebebi rahmimin kuculmesiymis.
Simdi bi daha artik 40imdan sonra kontrol randevum varmis. O zamana kadar tamamen rahim eski haline donmus olacak sanirim

Gecmis olsun canim darisi benim gobegin basina gerci benim 5 kilo fazlam var 8 kilo gitmis benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…