Yaa ne heyecanliiiiiDoktora gittim 2cm açılma varmış doktorda biraz müdahale etti biraz kan geldi,bu gece sancıların olur ilerleme varsa yarın yatışını yaparız dedibi heyecan korku sardı beni
Ne kadar güzel yazmışsın empati yaparakCok sukur bebegin saglikli ve kucaginda insallah bebegin evinize hzuur mutluluk getirsin tekraresinin soyledikleri gercekten hos degil ama uzulerek soyluyorum ben onu anlayabiliyorum sadece senin annene olsa cok cok haklisin ama farkindaysan kendi annesine bile sizi istemiyorum demis, sonra esimide alip gidecegim bu sehirden demis, esin seninle olan ikinizin dunyasini ozlemis bence...hamilelikte annene goturuyormus ama o gecici gittin geldin bitti simdi eve geliyorlar falan bunalmis...konusma sekli hic hos degil ama onuda anlamaya calis derim ayni duygulara bazen bende kapiliyorum halbuki anneler olmasa hic bise yapamam ama suan telefonda soyledikleri sey bile batiyor bana..sen lohusasin ameliyat olan sensin o niye yanimda degil en zor zamanimda diyosun belki...ama demekki sen daha guclusun kendini oyle gormesende eşin demekki icten ice daha zayif biri...sabret insallah bu gunlerin hepsini atlatacaksiniz yeter ki onuda anlamaya calis daha cok bunlari kirmadan dokmeden konusun derim cunki karsidaki haksiz bile olsa sorunlar boyle cozuluyor kendi kendine duzelmez hic yipratma kendini rabbim yardimcin olsun
O kadar güzel yazmışsınız ki nasıl güzel tanimlanir resmen bunu izah etmişsiniz . Çok teşekkür ederim emek verip bu kadar ilgili yazdığınız içinCok sukur bebegin saglikli ve kucaginda insallah bebegin evinize hzuur mutluluk getirsin tekraresinin soyledikleri gercekten hos degil ama uzulerek soyluyorum ben onu anlayabiliyorum sadece senin annene olsa cok cok haklisin ama farkindaysan kendi annesine bile sizi istemiyorum demis, sonra esimide alip gidecegim bu sehirden demis, esin seninle olan ikinizin dunyasini ozlemis bence...hamilelikte annene goturuyormus ama o gecici gittin geldin bitti simdi eve geliyorlar falan bunalmis...konusma sekli hic hos degil ama onuda anlamaya calis derim ayni duygulara bazen bende kapiliyorum halbuki anneler olmasa hic bise yapamam ama suan telefonda soyledikleri sey bile batiyor bana..sen lohusasin ameliyat olan sensin o niye yanimda degil en zor zamanimda diyosun belki...ama demekki sen daha guclusun kendini oyle gormesende eşin demekki icten ice daha zayif biri...sabret insallah bu gunlerin hepsini atlatacaksiniz yeter ki onuda anlamaya calis daha cok bunlari kirmadan dokmeden konusun derim cunki karsidaki haksiz bile olsa sorunlar boyle cozuluyor kendi kendine duzelmez hic yipratma kendini rabbim yardimcin olsun
1.fotodaki ilk dustugu saatlerde akinti oldu..2.fotoda surekli krem surmeme ragmen bi kanli goruntu oluyordu.. yani o kuru kan temizleniyordu yine ayni kanama oluyordu..Çok mu kanama oldu
Bize doğduktan 2 saat sonra yapıldı K vitamini
İnşallah çabucak iyileşir1.fotodaki ilk dustugu saatlerde akinti oldu..2.fotoda surekli krem surmeme ragmen bi kanli goruntu oluyordu.. yani o kuru kan temizleniyordu yine ayni kanama oluyordu..
Yarına anca kendine gelir o
Bizdede bezinde oluyor cnm kuruyor iste fotodaki gibi..İnşallah çabucak iyileşir
Bizde arada kuru kan oluyor bezinde minik minik
Cnm pompa Varsa dene yavaş yavaş iniyor sütün ve gün gün de artiyor.. benim ilk 3 gun azdi sağım yaptim surekli halada yapiyorum suan baya baya var.. birde duşta goguslerine su tut oda inmesine yardimci olur.. baktin az az geliyorsa hemen rezeneye falan başla iyice artiriyor.. ama ilk denemelerin pompa olsunKızlar sütünüz kaç gün sonra geldi, süt gelmeyince bebekte emmek istemiyor çok çaresiz kaldım
Yarına anca kendine gelir o
Detayını tam bilmiyorum canım göğüsteki tıkanıklıkları açıyor diye duymuştum sanki ama o yüzden dedim araştır istersen diye çünkü tam bir bilgim yokHastaneden çıkarken ilk kontrolĺeri yapılıyor sonra sarılık felan olmazsa aylık kontrole gidiyorsun
Edevletten başvuru yapılıyor sanırım nüfus cüzdanı için birde bari proje hastaneleri kendi de çıkartıyor kimliği hastaneye sorun taburcu olurken
Bende iki gece kaldim
Allah allah nedir bu yaşını başını almış insanların hamilelerden beklentisi ne ayıp yaa yardimci olmayavaksan kalabalık bari yapma
Gazi vardır gaz olunca da otomatik emmek istiyorlar öyle rahatkalayacaklarini sanıyor sipalar
Lahana yaprağını genelde bebekler memeyi bırakırken yapıyorlar süt geri gitsin bitsin diye şimdi yapsa sıkinti olmaz mı
Ay tam da ben bugün bu sebeple dr a gittim yara bakim sprey verdi pazartesi günü kontrole gideceğim muhtemelen yakılacak.. siz nasıl bir bakım yapıyorsunuz?1.fotodaki ilk dustugu saatlerde akinti oldu..2.fotoda surekli krem surmeme ragmen bi kanli goruntu oluyordu.. yani o kuru kan temizleniyordu yine ayni kanama oluyordu..
E tamam doğur artık aaaDoktora gittim 2cm açılma varmış doktorda biraz müdahale etti biraz kan geldi,bu gece sancıların olur ilerleme varsa yarın yatışını yaparız dedibi heyecan korku sardı beni
Bence de bence deE tamam doğur artık aaa
Hayirli haberlerinizi bekliyoruz kizlarr
Ay inşallah hayırlısıylaBence de bence deyarın doğururum inşallah
Gecmis olsun canim darisi benim gobegin basinaHanimlaaaaar Doktor kontrolunden geldim
Dikisimi aldi, fiiiyt diye icimden bisey cektigini hissettim ama sifir aci
Hamilelikte 30-35 cme ulasan rahim suan 11 cme kadar kuculmus. Normalde 15 falan olur bu kadar gunde ama sen cok hizli toparlamissin didiZaten karnim da tamamen gitti sebebi rahmimin kuculmesiymis.
Simdi bi daha artik 40imdan sonra kontrol randevum varmis. O zamana kadar tamamen rahim eski haline donmus olacak sanirim
E cok iyiiiiGecmis olsun canim darisi benim gobegin basinagerci benim 5 kilo fazlam var 8 kilo gitmis benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?