2021 Aralık Anneleri

Ağlama sütün etkilenmesin
Bu dönem geçici
Kimsenin telefonuna gerekirse cevap verme
Eşimin ailesiyle aynı apartmanda yaşıyoruz bana iyilikten başka bir şey yapmıyorlar yemeğimi bile eve kadar çıkarıyorlar ama ben hep yalnız olmak istiyorum. Kendimi bi odaya kapatıp sabaha kadar ağlamak istiyorum

Maşallah canım, sancın mi oldu da gittin yoksa kontrolde mi ortaya çıktı, sağlıkla analı babalı büyütün inşallah
Maşallah canım, sancın mi oldu da gittin yoksa kontrolde mi ortaya çıktı, sağlıkla analı babalı büyütün inşallah
Evde sancılandım.Sabah 8.30 gb başladı.Düzenli 10dk da bir geliyordu.Hemen doktoru aramaktansa iyi emin olmak adına duşa girdim.Çok sıcak su dökündüm.10dk kadar durdum suyun altında.Çıktığımda sancım devam etti ama rahatlamıştım.Sonra zaten hastaneye geldim o şekilde.Hiçbir hareket egzersiz yapmadım hamileliğim boyunca.Ama her gün temizlik yaptım dip köşe.

Gözün aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ya bu kaka yeme olayını nasıl biliyorlar
Çok teşekkür ederim.Suyumu patlattığında söyledi.Suyunda kaka vardı.Allahtan azdı.O yüzden çok hızlı gerçekleşti her şey.Sürekli bir şeyler damar yolundan verildi ve epidural geç takılınca hemen oldu

Öncesinde nasıldın düzensiz kasılmaların var mıydı yoksa çok rahat mı geçiriyodun merak ediyorum çünkü 2 haftaya kadar sürekli kasıldım ama şuan kuş gibi hafifim sadece yatmakta zorlanıyorum kasılmam yok

Bugün ilacı zaman canım kızına bebeğin şuan çok fazla bakıma ihtiyacı olduğunu ama zamanla bunun azalacağını uygun dille anlat bakımına yardım etmesine izin ver mesela ağzını sildir yada bezini getirmesini işte bak kızım yetişemiyorum kardeşini biraz büyütelim söyle güzel oyunlar oynayacağız de benim 8.5 yaşında kızım bile çok istemesine rağmen kıskanıyor ama bizde baba ilgiyi kızımıza 2 katına çıkardı bizimki babayı kıskanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…