Bana losyon sür dedi doktor ben sürüyomGobek bolgesi el ayaklar hep deri atiyor suan... biseyde surmuyorum ben surulmesi lazimmi acaba
Eşimin ailesiyle aynı apartmanda yaşıyoruz bana iyilikten başka bir şey yapmıyorlar yemeğimi bile eve kadar çıkarıyorlar ama ben hep yalnız olmak istiyorum. Kendimi bi odaya kapatıp sabaha kadar ağlamak istiyorumAğlama sütün etkilenmesin
Bu dönem geçici
Kimsenin telefonuna gerekirse cevap verme
Ortalama kaç cişli kakalı bez çıkarıyonuz benim de sürekli memede.Yaa benim de surekli meme istyr doyuyordur diye dusunuyorn gazdandir dimi
Ben tek gecede 5 tane kakalı bez değiştirdiğimi hatırlıyorumOrtalama kaç cişli kakalı bez çıkarıyonuz benim de sürekli memede.
Devam devamBen tek gecede 5 tane kakalı bez değiştirdiğimi hatırlıyorumBugünde sabahtan beri 3 kez kakalı 2 kez de çişli değiştirdim sanırım
İnşallah canım inşallah şu video bidaha atarmısın Sana zahmet canım
Bugün banyo yaptırdım yine uyumadıYaa benim de surekli meme istyr doyuyordur diye dusunuyorn gazdandir dimi
Gazsa karnı sert oluyor canım bi de ayaklarını cekip kasıyor sürekli bizimki öyle en azından, ordan anlayabilirsin. Varsa elinde damla verBugün banyo yaptırdım yine uyumadı
Gaz ya kesin çünkü emiyor da
7 8 cisli sanirim saymadim da:s kaka da 4 5 olablr bilemiyom tamOrtalama kaç cişli kakalı bez çıkarıyonuz benim de sürekli memede.
Aynen benimki de banyo da bile uyumamisti gazdandir damla ise yariyormu biraz ne kdr veriyrsnBugün banyo yaptırdım yine uyumadı
2 haftalik kontrolde ne kdr kilo alimi cnm bebisinBugün banyo yaptırdım yine uyumadı
O zaman yeterli doyuyodur yav.7 8 cisli sanirim saymadim da:s kaka da 4 5 olablr bilemiyom tam
5 damlaAynen benimki de banyo da bile uyumamisti gazdandir damla ise yariyormu biraz ne kdr veriyrsn
Maşallah canım, sancın mi oldu da gittin yoksa kontrolde mi ortaya çıktı, sağlıkla analı babalı büyütün inşallahEvde
Maşallah canım, sancın mi oldu da gittin yoksa kontrolde mi ortaya çıktı, sağlıkla analı babalı büyütün inşallah
Evde sancılandım.Sabah 8.30 gb başladı.Düzenli 10dk da bir geliyordu.Hemen doktoru aramaktansa iyi emin olmak adına duşa girdim.Çok sıcak su dökündüm.10dk kadar durdum suyun altında.Çıktığımda sancım devam etti ama rahatlamıştım.Sonra zaten hastaneye geldim o şekilde.Hiçbir hareket egzersiz yapmadım hamileliğim boyunca.Ama her gün temizlik yaptım dip köşe.Maşallah canım, sancın mi oldu da gittin yoksa kontrolde mi ortaya çıktı, sağlıkla analı babalı büyütün inşallah
Çok teşekkür ederim.Suyumu patlattığında söyledi.Suyunda kaka vardı.Allahtan azdı.O yüzden çok hızlı gerçekleşti her şey.Sürekli bir şeyler damar yolundan verildi ve epidural geç takılınca hemen olduGözün aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ya bu kaka yeme olayını nasıl biliyorlar
Öncesinde nasıldın düzensiz kasılmaların var mıydı yoksa çok rahat mı geçiriyodun merak ediyorum çünkü 2 haftaya kadar sürekli kasıldım ama şuan kuş gibi hafifim sadece yatmakta zorlanıyorum kasılmam yokEvde sancılandım.Sabah 8.30 gb başladı.Düzenli 10dk da bir geliyordu.Hemen doktoru aramaktansa iyi emin olmak adına duşa girdim.Çok sıcak su dökündüm.10dk kadar durdum suyun altında.Çıktığımda sancım devam etti ama rahatlamıştım.Sonra zaten hastaneye geldim o şekilde.Hiçbir hareket egzersiz yapmadım hamileliğim boyunca.Ama her gün temizlik yaptım dip köşe.
Aylık 500 gram alıyorsa yeterli besleniyordur diyor Doktorlar, bence gayet iyi canımBebisim 2800 dogmustu 14 gunluk kontrolde ustunde citcitli ve zibinla 3380 iyimi kizlar
Bugün ilacı zaman canım kızına bebeğin şuan çok fazla bakıma ihtiyacı olduğunu ama zamanla bunun azalacağını uygun dille anlat bakımına yardım etmesine izin ver mesela ağzını sildir yada bezini getirmesini işte bak kızım yetişemiyorum kardeşini biraz büyütelim söyle güzel oyunlar oynayacağız de benim 8.5 yaşında kızım bile çok istemesine rağmen kıskanıyor ama bizde baba ilgiyi kızımıza 2 katına çıkardı bizimki babayı kıskanıyor.5 buçuk yaşındaki kızım bugün yanıma usulca sokuldu ve "anne sen artık kardeşimi mi daha çok seviyorsun hıc benimle ilgilenmiyorsun hiç beni onemsemiyorsun" dedi
O kadar üzüldüm ki kızıma baktıkça ağlamak geliyor içimden yetemiyorum yetisemiyorum önceden oyun oynardık birlikte etkinlik yemek Vs yapardık üstelik çalışan anneyim hıc böyle hissettirmedim ona şimdi oğlum sürekli ya memede ya gaz çıkarma alt değişimi uyudugunda da yorgunluktan uyuyakaliyorum kızıma babası ilgi gösteriyor herşeyini yapmaya çalışıyor ama anne olarak benden beklentisi daha fazla
Şimdi kizim iç dunyasinda neler yaşıyor kim bilir
Benim gibi iki çocukluklar bu ilgi krizini nasıl atlattiniz allah icin deyiverin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?